7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• ICEMAN15
    Tudna valaki pályákhoz kameraállásokat?
  • Adler
    hm, akkor mi a megoldás pl az 1995 moddal kapcsolatban, pályák nélkül nem megy?
    mert a letöltendő file(ok) nál az van irva, hogy a pályák nincsenek benne.
  • leho94
    aszem nem
  • Adler
    ha felrakok egy modot, pl 1995 abban a pályák gondolom nem szerepelnek, igy csak az eredeti pálákon lehet játszani, az 1995 autókkal és csapatokkal, jól gondolom?
  • master111
    kosz
  • Freedom88
    sehogy nem lehet! Lépj be a játékba!
  • Adler
    szia
    a seth elég jó, én azzal (is) játszom, szerintem egy probát megér, de külön kell telepiteni, mondjuk szerintem ez nem baj.

bocs a tudalanságomért, de hogy lehet 1982 idényt játszani, utoljára ilyet a gp 2 ben játszottam.
  • master111
    csasztok!megkerdeznem,hatha tudjatok,hogy kell a *.vcr fajlt atkonvertalni hogy meg birjam nezni a gepen is,hogy ne kelljen belepnem a jatekba?eleg ertelmetlenul irtam de sietek.hello!
  • Bandit21
    A TC az a kipörgés gátló, az anti lock brake az ABS a stability control pedig, még rásegít ezekre, meg összhangban tartja a kocsit, amig be van kapcsolva nem lehet nagy galibát csinálni. WGTS online-ra valakinek ötlete?
  • ceas
    TC-t használják a valóságban az tuti, csak kérdés, hogy milyen fokozat felel meg a valóságnak. Szvsz ABS is van.
  • Sanko
    az kipörgés gátló
  • aadamka
    Bocs, kezdő vagyok, a traction controll pontosan mit csinál? Én egyedül a stability controlt érezném szükségesnek, mert nélküle nagyon óvatosan kell vezetni és nagyon el kell találni a jó beállítást, hogy kezelhető legyen a gép.
  • Bandit21
    Üdv, én is próbálgatom a valós élethez közeli beállítások keresését, most ott tartok, h minden ki van kapcsolva, kivéve az ABS Low-ra téve, a Stability control Low-ra téve, és a Traction High-on. Még a kuplung rásegítés van bent, bár az csak elindulásnál kell az 1-esbe tevéshez, meg az automata hátramenet. Elvileg a pilóták CSAK TC-vel mennek, de a játékban csak azzal (stab és abs nélkül) leesel minden gyors kanyarról (pl eau rouge) padlógázzal nem lehet már kisebb íveket sem megcsinálni még magasabb fokozatban sem.

KÉRDÉSEM LENNE:
    Eddig a BFO 2007 volt fent, de feltettem helyette a ShoMateka 2007-et, ehhez viszont leszedtem feltettem az egészet pakkot újból (alapjáték RH2005 ETCC WGTS) a WGTS pedig ezután, lefagy, de csak versenyben. Free Practice, qualify megy minden, de ha versenyt indítok, ott az első körökben hibaüzenettel kilép a win-be. Tud-e valaki megoldást? A másik kérdésem pedig ugyancsak WGTS-hez kapcsolódik, hogyan lehet vele ondline játszani, régen az F1rst-3 klienssel lehetett, de ráálttak csak a 2005-RH és annak 2007-re peccselt modjára, meg az RF-re. Tud valaki megoldást rá?
  • Herold
    Szerintem az ABS-t és a kipörgésgátlót a valóságban is használják.
  • aadamka
    Driver aids-ekre én is kíváncsi lennék. Én kikapcsoltam mindent, kivéve az az automata váltást és így szinte csak akkor tudok megpördülés nélkül bevenni egy-egy kanyart, ha a differential lock-ot 100%-ra teszem és még sok egyéb beállítást is elvégzek.
  • pongi10
    hali!az F1 Challenge 2007 játéknak mi a minimum követelménye????
    Előre is köszi
  • Herold
    Itt nézz körül.
  • ceas
    Régóta érdekelne, hogy valójában milyen driving aids-eket kell bekapcsolni a játékban, hogy a valóságot a legjobban megközelítse? Pl. traction control stb... Mert elvileg a teljesen off beállítás azért nem teljesen realisztikus a mai F1-hez viszonyítva.
  • Attila889
    hát ha kipróbálod akkor megtod...különben a magyarositás segít :D :D
  • aadamka
    Sziasztok! Ismer valaki valamilyen leírást az autó beállításához? A fene se tudja, hogy mit eredményez a 800 féle alkatrész birizgálása...
  • tzsoltika
    a hexenkinget a 99-02-re telepiti rá
  • Gyocsika
    Ez teljesen olyan mint a challenge tehát arra épült rá!
    Csak külön helyre telepíti önálló játékként. Azért 900Mb mert nem az alapjátékhoz kell telepiteni.
  • Attila889
    hmm értem,most este letöltöm....de ez a sima 99-02-s játékhoz van?Vagy ez az a külön F1 challenge 2007? :D
    Bocs a hülye láma kérdésért :D
  • tzsoltika
    2007-es challenge, Hexenking mód van hozzá készitve. A gphungary-n le tudod tölteni a base és a trackpackot is.
  • Attila889
    de ez a kiegészités hozzá?Vagy a 2007-es challenge?Mert nekem az nem kell :D
    Nekem a hozzá tartozó mod kell ami a legjobban van megcsinálva :)
  • Herold
    Van olyan megoldás, amivel be lehet állítani, hogy a szerver hány játékost engedjen fel? Továbbá azt, hogy időmérő alatt már ne engedjen be senkit? Ahányszor felcsatlakozik egy játékos, 5 mp-ig laggol mindenki, ami hozzáadódik a köridőhöz, és elrontja azt.
  • tzsoltika
    Nem torrent link
  • Attila889
    értem,majd kipróbálom,azért köcce :)
    És nem baj ha torrent linket tudsz
  • leho94
    mien mod introja???
  • myl0
    Hali! nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet elő varázsolni azt a kilométer orát pályarajzot stb. ami az intorban szerepel!
    üdv.:myl0
  • Gyocsika
    Szerintem a Seth(Sajnos ehhez csak torrent címet tudok) féle mod vagyis ez egy teljesen külön game ami F1 Challengre épül van a legjobban megcsinálva, az igazság az h még nemigen játszottam vele csak elinditotam de sztem nagyon ász lett ahogy megvan csinálva nagyon tuti!!!
    (Sajnos ehhez csak torrent címet tudok)
  • Attila889
    a maniát ismerem,marha jó mod mivel én is liga tag votlam,és ott azzal nyomtuk :)
    Bridgestone 2007-es mod nálam megadja magát,vagyis kifagy :(
    Atz a shomateka modot kipróbálom.De remélem jobb mint a mania :D :D
    Amúgy szerinted melyik adja az igazi kihívást? :)
    Tehát ami igazából jól elvan találva :)
  • Attila889
    hehh...én is pont úgy tolom...és első vok,13 pontal vezetek 2006-ban Alonso elött :)
    De Spa sose ment...és most ott vok,szal ott most pontot kell szereznem hogy lépést tudjak tartani..meg china se jön be :S :D
  • Gyocsika
    Én legtöbbet F1 mania-val gamelek , mert a ligában amiben vok ezt használjuk, de nekem még a Seth féle mod is nagyon tetszik
    Van még Bridestone Formula One nevezetű mod, ez a 2.0 verzió ezt még nem probáltam nekem az 1.0 van meg az nem tetszett.
    És van még1 a ShoMateka féle mod ami sztem még elég jó!
    Ezek közül válogass kedvedre.
  • tzsoltika
    én minden futam után leüllök játszani és azon a pályán viszem ahol mentek a "nagyok". Bajnokságban 2. helyen vagyok 40 pontal Redbullal, és 4 pont hátrányom van Kimitől. 100%-os erősségen vagyok és 100%-os versenytávon. Ezt most csak úgy mondtam :)
  • tzsoltika
    én úgy hallottam hogy a hexenking 2007-es mód nem sikerült jól, a 2006-os jobb volt. Mondjuk én nem próbáltam...
  • Attila889
    azt nem ismerem.Tudsz adni esetleg linket?Mert én a mániát ismerem meg a BFO-t..... :)
    Am.ligázás helyett a Vb-s végigtolás is jó móka :D :D
  • leho94
    Sztem a hexenkinget probizd először
  • Attila889
    nah sziasztok.Újból itt vok :D
    Kis sztrájkban voltam...nah szal a champiosnghsipben játszottam 1982-től 2007-ig,és már 2004-től amikor Villenouev már a Saubernél volt akkor már nem nyert mindig meg nem lett POLE-s....szal onnantól jó :D
    Nah szal szerintetek melyik a legjobb 2007-es mód?Mert 2006-os év végén vok már..aztán jó kis 2007-es módot szeretnék... :)
  • Zsolti9014
    gphungary.hu-n van hozzá kód is. vagy a készítőnek írsz egy mailt.