7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
USPalermo #6861 de viszont a f1 99-02-ig meg fut rendesen! :D ezt nem értem! :D -
USPalermo #6860 ját ja, próbálkoztam driverfrissítésssel, de semmmi! ugyan olyan fos! :S lehet ezt a videókátyát nem támogatja! :S mind1 azért még próbálkozok valamivel! -
Razak #6858 Ez nekem is van Geforce 3-om, de nekem akkor amikor Teljesre raktam a grafikát -
#6857 hááááát....Mondjuk driver frissitéssel próbálkoztál már?MX frissitéssel.Ha az sem segít akkor csak is egy újj videókártya segíthet rajtad :) -
somogyitomi #6855 hello ha érdekel mi CT vel nyomjuk de igy hazilag ha érdekel vegyél fel msn re
[email protected] -
USPalermo #6854 Sziasztok! van egy gondom ezzel a F1 2007 seth féle játékkal hogy nvidia geforce4 mx 440 8x agp kártyám van, és a játékban ilyan fos a kép, ugrálnak a ilyen színek, belevágnak ilyen színcsíkok! valaki tud valamit erre? össze vissza ugrálnak! -
Razak #6853 Hellosztok!
Most nem rég szereztem meg az a F1C modját a F1 2007 by Seth modot.
Sajnos engem idegesít benne pár dolog így a segítségeteket szeretném kérni:
Valamilyen módon lehet Safety Cart bele tenni? Valamilyen módon lehetséges, hogy a fizikát valósághűvé tegyem törésileg? Esetleg nincsen olyan mod hozzá, amivel a Fizikát is fel lehetne tenni hozzá? Azért írtam így, mert most jutottam ide és ezek a modok azt sem tudom mit csinálnak, amik itt vannak. Valaki tudna róluk egy leírást írni, mert lehet, hogy ebbe lenne megoldás az én problémáimra. Az általam említett verzióval működik? Kinek mi a véleménye? Olyan modok is érdekelnek, ami méginkább reálisabbá teszi ezt a Forma 1-es hangulatot. Köszi előre is a segítséget! -
#6852 tévedtem egy kör után fucs -
#6851 megy teljesen Program kompatibilitása varázsló (Windows 95 simán fut) -
#6850 még a Program kompatibilitása varázsló se segit -
#6849 -
#6848 de ugyis lesz olyan verzió ami vistán futt remélem -
#6847 sajna nekem még else indul -
np #6846 Az előző hsz-t Káosz99 űzenetére akartam írni. -
np #6845 Vistán nem műkődik. Elindulni még elindul de akkor is csak ilyen 20-30 fps-el, de pár kanyar után meg leáll nálam is. -
#6844 Ha esetleg belinkelnéd, lehet, hogy több jelentkező lenne... -
szapor #6843 Császtok!Bocs az offért!http://gportal.hu/portal/molf1/ Lehet jelentkezni! -
#6842 hello kéne egykis segitség leszedtem torrenten a f1 challenge 2007et de nem akkar indulni leszedtem hozzá még egy path et de azzalse megy utána
rátettem BFO2007 v2.0 der még igyse megy (nekem vistám van azon elképzelhető hogy nemisfog futtni?) előre is kösz. -
gsg16 #6841 köszönöm a segítséget! -
#6840 - Chat gomb nincs!, csak a boxból lehet irogatni
- Nem kapcsolnak ki-be, hanem a szerver különböző beállításokkal mennek és ha engedélyezve vannak akor te kapcsolgathatod őket az F1-től...
- ha az automatikus box bevan állítva akkor is meg ha nincs is az L gomb lenyomásával tudod a limitert feloldani ha nem arra van állítva akkor a controllsba megkeresed
- a program biztos nem csinál ilyet legalábbis az alap változat, az ilyen 2007es idények közzé tett, agyon hekkelt, bugos szarokban viszont bármi előfordulhat, erősen kerülendők azok -
#6839 Ha a boxutca segédlet tiltva van a szerveren, a kijáratnál nyomj L betűt, és kikapcsol a limiter.
Chatelni csak akkor tudsz sztem, ha a pitben állsz. -
gsg16 #6838 Üdv mindenkinek!
most ismerkedem a játékkal.lenne pár kérdésem,ha lehet.először is nem találtam meg a chat-gombot a játékban,amivel lehetne üzenni a többieknek.másodszor miért van az,hogy egyazon szerveren ki-be kapcsolnak a különböző segédletek.ma pl a boxutca segédlet kapcsolt be minden előjel nélkül,és utánna a pályán nem ment 60-nál jobban az istennek sem.azt sem értem igazán,miért van az,hogy a program gondol egyet,és visszaálítja a billentyűzetet alapértelmezett irányítási módnak.előre is köszönöm a választ. -
#6837 sziasztok!
tudnatok e nekem ajanlani F1CT modot hasznalo ligakat???
De lecci azokat ne irjatok,amelyik linkek az F1CT oldalan vannak.Kosz elore is!!! :) -
#6836 nekem is Logitech van, csak más típus: Wingman Formula Force GP. 3 éves már és teljesen meg vagyok vele elégedve. -
Petykafiam #6835 Hello np Hogy a seth-mod fusson vistán ez kell tenni: engedélyezni a windows defenderben a prograot vagy kapcsold ki a defendert utánna tedd kompatibillisé win95 vagy win98/me-vel a játék indító exe fálját így a legtöbb embernek szokott működni. -
#6834 az mutáns szerver volt:) -
#6833 Kösz.
Az lehet, hogy a piros nevű szerverek jelszavasak, de már találkoztam jelszóval védett fehér nevűvel is. -
#6832 mondjuk mismatch vagy bug miatt lehetnek ezek a gondok.
Piros szerver jelszóval védett
Fehér szerver nem védett jelszóval.
PLR fájlban kell átállitani hogy csak 8 főt engedélyezzen. -
#6831 Érdekesen viselkednek némely ember moddolt F1C-je multiban. Van olyan játékos, aki hihetetlen időket tud menni, pl. Hungaroringen 1:15 körül, másoknál grafikai hibák jönnek elő, ha az ő nézetéből nézem, ahogy rója a köröket, kint a pályán meg ha közel megyek hozzá, nálam is előjön hasonló grafikai hiba (sugárirányú színes csíkok a képernyőn). Olyan is volt, hogy én mentem túl gyorsan a többiekhez képest (panaszkodtak is), és sokkal jobban tapadt az útra a kocsi, mint máskor.
Más esetben felmegyek egy szerverre, és nekem más pályát tölt be, mint többieknek. Sok szerverre egyáltalán nem tudok felmenni, gondolom az eltérő mod miatt (nekem a 2007 van meg).
Egyébként nem tudja valaki, mi a különbség a piros és a fehér nevű szerverek között? Meg az is érdekelne, hogy hogy lehet 8 fős szervert csinálni 16 helyett. -
#6830 kezdésnek tökéletes kormány!
Pontosabban fogsz majd menni vele, egy idő után! -
Adler #6829 kormánnyal játszátok, ha igen, akkor milyennel, néztem egyet, ami nem tul drága:
Logitech Vibration Forceback
még sose volt kormányom, gondolom meg kell tanulni azzal is menni:) -
#6828 hexenking elég jó -
#6827 Szerintetek melyik 2007 mód a leg elfogathatóbb?? (minden szempontbol, mert szerintem senkinek nincs kedve végigpróbálgatni hogy melyik is a jobb) -
np #6826 Nem tud valaki valami megoldást arra, hogy a seth féle verzio működjön vistán. -
#6825 a modhoz:asszem egyszer fenn volt.de nem nagyon használtam,nem tudok igazából hozzászólni a témához:S -
Adler #6824 senki sem probálta a modokat, nem tud segiteni?
setup:
mindenki másképpen vezet, én alapnak használom a letölthető setupokat, de probálom finomitgatni a saját vezetési stilusomhoz, több kevés sikerrel. -
#6823 amúgy ha folyton csak setupok után kajtatsz,sose fogod megtanulni h mi mire jó. -
#6822 kimster -
#6821 Hi!
nekem pedig rh04-hez kellene nagyon jo setup!barmelyik palyara!!!nem elnek vele vissza!kosz elore is. -
#6820 Hi!
Valaki tud valami jo setupot a európai futamra? 2007-es modhoz kéne seth-es.