7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Firerock
    sztem most van folyamatban annak a feltöltése
  • Gyocsika
    Nekem a tack pack kellene.
  • Firerock
    Gyerekek jó hírem van
    a Basic Pakk FElvan ide töltve:ide
  • Zsolti9014
    lenne egy nagy kérésem: ha leszedted, feltöltenéd egy emberibb tárhelyre (pl. zshare.net).

Előre is köszi!!
  • Firerock
    és ez olyan mód amibe az erőviszonyok is rendben vannak?
  • Firerock
    szóval ezt
  • Firerock
    valaki letöltötte már ezt a módot?
    aki igen az lécci vhova normálisan töltse már fel PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ
  • Ry0K3N
    igen arra, mert nézegettem az intrót meg mindent és ott volt. akkor gondoltam a játékban is elő lehet hozni de úgy tűnik tévedtem
  • tzsoltika
    még nem szedtem le 1 darabot sikerült leszednem mert rapidshare-ra van feltöltve és kell várjak még 152 percet a következő letöltéséhet. Remélem holnapra sikerül mind letöltsem
  • fernandez93
    Az ne olyan jó pft a király
  • Gyocsika
    És a za PMG vagy melyik az milyen?
  • fernandez93
    gondolom már leszetted.lécci néz már meg hogy egy kocsinak mekkora a mérete.nagyon kössz.
  • fernandez93
    Szaisztok!Honnan lehet leszedni jó fstéseket f1 challengéhez.Pl renaulthoz.előre is thx.
  • tzsoltika
    Új 2007-es mód az FSONE (rFactor) és a F1 2007 (GTR2) fejlesztőitől: PFT 2007.

Letölthető innen

Videó itt

A mód tartalmazza a trackpackot is. Mérete 1.1 Gb

Jó töltögetést!
  • KaraDani
    Már nem tom pontosan googleba beírod, egy kis keresés után azt meg lehet találni, de olvastam vmi 1.1 v 1.2ről nemtom ami állólag javítja az erősorrendet is. Amúgy találtam egy másik modot is birkuc féle, abba stimmelne minden, csak épp sztem a fizikát baszták el nagyon, ugyanazzal a setuppal mint a seth félében melbourneben 2 mpvel jobb időt megyek mer úgy megy át a rázóköveken mintha terepjáró lenne( na jó ez egy picit talán túlzás:))
  • lampard99
    és az holvan?
  • KaraDani
    Sziasztok! Hallottam patchről a seth féle 2007 es verzióhoz ami javítja singleplayerben az erősorrendet az AInál, nem tudtok erről vmit? Csak egy v1.0 ás patchet találtam, de az ezt nem orvosolja.
  • Attila889
    nem lehet megoldani szerintem.Bár ez engem is érdekelne.Gondolom arra a fordulatszámmérőre gondoslz ami a videójában is votl az a kicsike ott oldalt :D
  • Ry0K3N
    Sziasztok nemrég aszereztem be az F-1 Challenge 2007-et. Átnéztem mindent mindenhol de nem találtam leírást róla, meg lehet oldani hogy a sérüléskijelzőt vagy a fodulatszámmérőt külső nézetbe is mutassa? Mert csak úgy látom ha a pilóta szemszögéből vezetek.
  • Attila889
    Amúgy srácok tud valaki a racesimulation-os és a BHmotors-on és a GPhungaryn,meg a hungaryion simworld-on olyan oldalt ahol vannak még modok,meg egyéb cuccok?
  • Attila889
    jólvanna.Én úgy tudom hogy Vistán nem megy :D :D :D
    igen az én eszemnek az XP a jó még...mivel ez a jó.Nah ne offoljunk XD XD
  • oniel
    méghogy nem vistára való!!!!bruhahahaha!!
    a gp4 is meg a régi f1 chalen. meg minden fút vistán!
    csak tudni kell kezelni!!!
    neked a tudásodhoz elég a xp is!! :DDDD

• oniel
    vistán ugy tudod futtani hogy a parancsikonra jobb kilkk és indítás rendszergazdaként!
  • Attila889
    ugyanaz a grafikai motor hajtja.Ez nem rendszerfüggő!Most hiába olvasol GS-t.Mert ugyanaz a kocka motor hajtja :D :D
  • lampard99
    na bum ez nem fut. Demás játékok szebbek mint xp-n
  • Attila889
    talán nem Vistára való játék.Miért változtattál Vistára?Azt hitted az jobb volt mi? :D
    Hát rábasztál,de keményen :D
  • Attila889
    belépsz egy ligába.Ami ingyenes és ott elmagyarázzák.Ha fizetősbe mész az se rossz.De azokba már nincs hely.És ott profik vannak.
  • lampard99
    Hello VALAKI mondja meg, hogy tudom rendesen futatni a f1 2007 chalenget a vistámon?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Herold
    Multiplayer (Többjátékos a magyarított verzióban)
    Kattints a Frissítés ikonra (alul az első) és kilistázza a szervereket. Ha vhova nem tudsz belépni, akkor ott már a futam megy, vagy jelszóval védett, vagy más moddal készült. Néha a szerver nevében szerepel a jelszó.
  • antijuve
    könnyen:átállítod multiplayerre a főmenüben.és voálá
  • capone0121
    csáóka emberek!hogy lehet ebben ingyen multizni?????
  • Firerock
    kapcsold ki a NOdot és telepítsd fel....
  • Gyocsika
    Van egy kis gondom pár napja ujra lett rakva az XP és akarom tetlepiteni a ShoMateka modot és a NOD32-őm egy trójai virust fedez fel benne és igy nem tudom telepiteni! Már leszedtem az oldalról mégegyszer de ugyanaz a baj!
  • Herold
    Egész pontosan mi az a CT mod, és miért mennek a CT-sek brutális időket az F1C-sekhez képest ugyanazon a pályán?
    Hogy lehet megállapítani, hogy valaki CT moddal van fenn egy szerveren, milyen mismatch-ek utalnak erre?
  • Gyocsika
    Csáo!
    Ha megnézed a beállitásokat a játék opcioinál tehát az irányitási beállitásokat akkor ott van egy olyan h LCD mód, LCd le, fel ,csökkentés,nagyítás. Ezeket állitsd be ahogy jónak látod valamelyik gombra és ha entert nyomsz kijön jobb felső sarok egy sárga aglak abban be tudod állitani a benzint, első szárnyat, gumit. Akár menet közben is!
  • Razak
    Egy kérdésem lenne, ami leginkább az F1 Challengesekhez szólna. Beállítom a verseny elején a taktikámat. De ezt valamilyen módon lehet menetközben módosítani? mert nem szeretnék kísérletezni, mert ha ESC-t nyomok akkor boxba dob ki, mint kieső, de néha van olyan, hogy mondjuk baleset miatt szárnycserére mennék és akkor ahhoz képest frissíteném a taktikám. Vagy néha időjárás változás miatt cserélnéj mástipusú gumit.

Egyébként kellemeset csalódtam a játékban. Játszottam a mi nap a neten a játékkal és esős volt a pálya, de nem esett az eső. Akkor lehet intermedier gumi. Mentem, de azt vettem észre, hogy egy idő után elkezdett száradni a pálya a nyomvonalon, amin mentem. Én azt hittem, hogy az egész fog száradni és amikor más íveken mentem akkor értelemszerűen kevésbé kopott a gumi, mert ott még vízes volt. Azt hittem, hogy ilyen részletesen nincsen szimulálva. :)
    De az első részre kérnék segítséget! Köszi!
  • Firerock
    császtok
    1.Szerintetek mellik a legjobb formula 1 2007mód a játékhoz??
    2.Van e 2007es vagy 2006os Champcar mód?(pályákkal)
    3.Van e WTTC mód?
    4.Sztetek mellik a legjobb mód?
    Ha még kel ltudok kérdéseket feltenni
  • Attila889
    igen.Sztem eléggé pocsék játék.Ha a keresőbe beírod hogy F1 2004 PRO akkor talán kapsz választ.De sztem az is elég ha annyit írsz be hogy F1 2004 :)
  • Razak
    Valaki a Seth modnak a Save könyvtárát eltudja küldeni?
    Mert hiába van fönt a 1.2-ig (Igen az 1.1-is és abban az 1.0), de nem config.ini hibára hivatkozik és így nem tudom beállítani a felvezető kört
  • USPalermo
    F1 Pro 2004 READ <--erről tudtok valamit mondani? infot