7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#6901 sztem most van folyamatban annak a feltöltése -
#6900 Nekem a tack pack kellene. -
#6899 Gyerekek jó hírem van
a Basic Pakk FElvan ide töltve:ide -
#6898 lenne egy nagy kérésem: ha leszedted, feltöltenéd egy emberibb tárhelyre (pl. zshare.net).
Előre is köszi!! -
#6897 és ez olyan mód amibe az erőviszonyok is rendben vannak? -
#6896 szóval ezt -
#6895 valaki letöltötte már ezt a módot?
aki igen az lécci vhova normálisan töltse már fel PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ -
Ry0K3N #6894 igen arra, mert nézegettem az intrót meg mindent és ott volt. akkor gondoltam a játékban is elő lehet hozni de úgy tűnik tévedtem -
tzsoltika #6893 még nem szedtem le 1 darabot sikerült leszednem mert rapidshare-ra van feltöltve és kell várjak még 152 percet a következő letöltéséhet. Remélem holnapra sikerül mind letöltsem -
fernandez93 #6892 Az ne olyan jó pft a király -
#6891 És a za PMG vagy melyik az milyen? -
fernandez93 #6890 gondolom már leszetted.lécci néz már meg hogy egy kocsinak mekkora a mérete.nagyon kössz. -
fernandez93 #6889 Szaisztok!Honnan lehet leszedni jó fstéseket f1 challengéhez.Pl renaulthoz.előre is thx.
-
tzsoltika #6888 Új 2007-es mód az FSONE (rFactor) és a F1 2007 (GTR2) fejlesztőitől: PFT 2007.
Letölthető innen
Videó itt
A mód tartalmazza a trackpackot is. Mérete 1.1 Gb
Jó töltögetést! -
KaraDani #6887 Már nem tom pontosan googleba beírod, egy kis keresés után azt meg lehet találni, de olvastam vmi 1.1 v 1.2ről nemtom ami állólag javítja az erősorrendet is. Amúgy találtam egy másik modot is birkuc féle, abba stimmelne minden, csak épp sztem a fizikát baszták el nagyon, ugyanazzal a setuppal mint a seth félében melbourneben 2 mpvel jobb időt megyek mer úgy megy át a rázóköveken mintha terepjáró lenne( na jó ez egy picit talán túlzás:)) -
lampard99 #6886 és az holvan? -
KaraDani #6885 Sziasztok! Hallottam patchről a seth féle 2007 es verzióhoz ami javítja singleplayerben az erősorrendet az AInál, nem tudtok erről vmit? Csak egy v1.0 ás patchet találtam, de az ezt nem orvosolja. -
#6884 nem lehet megoldani szerintem.Bár ez engem is érdekelne.Gondolom arra a fordulatszámmérőre gondoslz ami a videójában is votl az a kicsike ott oldalt :D -
Ry0K3N #6883 Sziasztok nemrég aszereztem be az F-1 Challenge 2007-et. Átnéztem mindent mindenhol de nem találtam leírást róla, meg lehet oldani hogy a sérüléskijelzőt vagy a fodulatszámmérőt külső nézetbe is mutassa? Mert csak úgy látom ha a pilóta szemszögéből vezetek. -
#6882 Amúgy srácok tud valaki a racesimulation-os és a BHmotors-on és a GPhungaryn,meg a hungaryion simworld-on olyan oldalt ahol vannak még modok,meg egyéb cuccok? -
#6881 jólvanna.Én úgy tudom hogy Vistán nem megy :D :D :D
igen az én eszemnek az XP a jó még...mivel ez a jó.Nah ne offoljunk XD XD -
#6880 méghogy nem vistára való!!!!bruhahahaha!!
a gp4 is meg a régi f1 chalen. meg minden fút vistán!
csak tudni kell kezelni!!!
neked a tudásodhoz elég a xp is!! :DDDD
-
#6879 vistán ugy tudod futtani hogy a parancsikonra jobb kilkk és indítás rendszergazdaként! -
#6878 ugyanaz a grafikai motor hajtja.Ez nem rendszerfüggő!Most hiába olvasol GS-t.Mert ugyanaz a kocka motor hajtja :D :D -
lampard99 #6877 na bum ez nem fut. Demás játékok szebbek mint xp-n -
#6876 talán nem Vistára való játék.Miért változtattál Vistára?Azt hitted az jobb volt mi? :D
Hát rábasztál,de keményen :D -
#6875 belépsz egy ligába.Ami ingyenes és ott elmagyarázzák.Ha fizetősbe mész az se rossz.De azokba már nincs hely.És ott profik vannak. -
lampard99 #6874 Hello VALAKI mondja meg, hogy tudom rendesen futatni a f1 2007 chalenget a vistámon?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6873 Multiplayer (Többjátékos a magyarított verzióban)
Kattints a Frissítés ikonra (alul az első) és kilistázza a szervereket. Ha vhova nem tudsz belépni, akkor ott már a futam megy, vagy jelszóval védett, vagy más moddal készült. Néha a szerver nevében szerepel a jelszó. -
#6872 könnyen:átállítod multiplayerre a főmenüben.és voálá -
capone0121 #6871 csáóka emberek!hogy lehet ebben ingyen multizni????? -
#6870 kapcsold ki a NOdot és telepítsd fel.... -
#6869 Van egy kis gondom pár napja ujra lett rakva az XP és akarom tetlepiteni a ShoMateka modot és a NOD32-őm egy trójai virust fedez fel benne és igy nem tudom telepiteni! Már leszedtem az oldalról mégegyszer de ugyanaz a baj!
-
#6868 Egész pontosan mi az a CT mod, és miért mennek a CT-sek brutális időket az F1C-sekhez képest ugyanazon a pályán?
Hogy lehet megállapítani, hogy valaki CT moddal van fenn egy szerveren, milyen mismatch-ek utalnak erre? -
#6867 Csáo!
Ha megnézed a beállitásokat a játék opcioinál tehát az irányitási beállitásokat akkor ott van egy olyan h LCD mód, LCd le, fel ,csökkentés,nagyítás. Ezeket állitsd be ahogy jónak látod valamelyik gombra és ha entert nyomsz kijön jobb felső sarok egy sárga aglak abban be tudod állitani a benzint, első szárnyat, gumit. Akár menet közben is! -
Razak #6866 Egy kérdésem lenne, ami leginkább az F1 Challengesekhez szólna. Beállítom a verseny elején a taktikámat. De ezt valamilyen módon lehet menetközben módosítani? mert nem szeretnék kísérletezni, mert ha ESC-t nyomok akkor boxba dob ki, mint kieső, de néha van olyan, hogy mondjuk baleset miatt szárnycserére mennék és akkor ahhoz képest frissíteném a taktikám. Vagy néha időjárás változás miatt cserélnéj mástipusú gumit.
Egyébként kellemeset csalódtam a játékban. Játszottam a mi nap a neten a játékkal és esős volt a pálya, de nem esett az eső. Akkor lehet intermedier gumi. Mentem, de azt vettem észre, hogy egy idő után elkezdett száradni a pálya a nyomvonalon, amin mentem. Én azt hittem, hogy az egész fog száradni és amikor más íveken mentem akkor értelemszerűen kevésbé kopott a gumi, mert ott még vízes volt. Azt hittem, hogy ilyen részletesen nincsen szimulálva. :)
De az első részre kérnék segítséget! Köszi! -
#6865 császtok
1.Szerintetek mellik a legjobb formula 1 2007mód a játékhoz??
2.Van e 2007es vagy 2006os Champcar mód?(pályákkal)
3.Van e WTTC mód?
4.Sztetek mellik a legjobb mód?
Ha még kel ltudok kérdéseket feltenni -
#6864 igen.Sztem eléggé pocsék játék.Ha a keresőbe beírod hogy F1 2004 PRO akkor talán kapsz választ.De sztem az is elég ha annyit írsz be hogy F1 2004 :) -
Razak #6863 Valaki a Seth modnak a Save könyvtárát eltudja küldeni?
Mert hiába van fönt a 1.2-ig (Igen az 1.1-is és abban az 1.0), de nem config.ini hibára hivatkozik és így nem tudom beállítani a felvezető kört -
USPalermo #6862 F1 Pro 2004 READ <--erről tudtok valamit mondani? infot