7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• SF2007
    nem tudtok olyan módot,amibe ugyen úgy meg van pl. a ferrarinak az a két szarv....akkor a mclaren első szárnya?!am. kár hogy ilyen rossz ez a pft mod mert elég jól megcsinálták a gépeket!!!
  • paler
    A 1.1 Gb fájlt töltöted le, vagy csak ezeket:
    1 base
    2 rrack
    3 patch
  • paler
    Halli
    Szerintem az a legjobb ami a valós idöhöz a legközelebb van. Feltév azt hogy már tényleg a legjobb beállításokkal nyomod :)
    Mi egyébként a F1 Mániával toljuk. Szerintem az sem rossz.
    Egyébként ezek a magyar módok free felhasználásúak, vagy csak a saját ligáknak készülnek. Tudom hogy sokan használják öket, de tudtok valami licenc korlátozást róluk ???
  • tzsoltika
    nálam csak akkor fagy ki a teszt ha ferrarival megyek olyan pályán ahol Marlboro festés van: Bahrain, Monaco stb.
  • Gyocsika
    Akkor az hogy tudom megcsinálni hogy működjön a teszt meg a neten való játék?
  • KaraDani
    Éjszakai edzés vicces lehet:),én a pálya gdb fileban csak a tavalyi évre vonatkozó adatokat látok, de biztos én vok a vak:) Amúgy az idegesít nagyon h 3 féle modot szedtem le és olyan eltérés van a köridőkben..., pl: melbourne: birkuc mod: 1:22:2 seth: 1:24:017 pft: 1:29 körül(bár itt még tudnék javítnai rajta de nem 5mp-t:)
  • tzsoltika
    Ha tudsz egy kicsit szerkesztgetni akkor te is megtudod csinálni az erősorrendet meg a bajnokságot a pálya gdb fájlában.

Én marhultam egyet sötétben :) a 3. szabadedzést este 9-re tettem és elég sötét volt, egy pár lámpa égett csak :)
  • KaraDani
    Hát nem tom ez se győzött meg, egyrészt az h csak a bajnokság része elég gáz, másrészt az erősorrendet itt se csinálták meg, ezér kár is volt leszednem, maradok a seth félénél sztem.
  • SF2007
    nem tom mért....de remélem kiadnak vmi javító patchet!
  • Gyocsika
    A neten sem megy...
  • tzsoltika
    nekem nem kellett...

valaki a base pack müködő linkéjét (ha van) legyenszives irja be
  • Gyocsika
    OK bajnokság megy!
    De a többi mér nem????
  • SF2007
    hát nekem fennt van a 04 és a 05 is!!szval nem tom!!!de nekem is csak a bajnokságból nem lép ki!!!azzal próbáltad?
  • Gyocsika
    RH 05 kell neki?
  • Gyocsika
    FElraktam mindent persz
    1 base
    2 rrack
    3 patch
  • SF2007
    a bajnokságot próbáltad?meg feltettél mindent?(basic pack+track pack)
  • Gyocsika
    Hali
    Nekem miér tnem működik a mod????????
    Inditom a pályát és ha betöltött akkor mindjár hibával kilép!
    Segítsetek please!
  • KaraDani
    o kár h nem előbb írtad, leszedtem rakom újra tesztnapot meg futamot próbáltam csak
  • SF2007
    a futamnál nekem is de ha a bajnokságot viszem ott nem!
  • KaraDani
    nemtom nemjutok el odáig pályabetöltésnél kiírja az érvénytelen memóriahivatkozást azt csá
  • SF2007
    am. ez a benzin ügy csak nálam jelentkezik a pft-ében?
  • SF2007
    ok:-)
  • SF2007
    Magyarosítás...
  • KaraDani
    Kérdésem tárgytalan, rájöttem h simán átmásolok magyarból 2 filet és kész.
  • KaraDani
    Én azt kérdezném meg h neked, hogy lett magyar? mer ami ide be lett linkelve az olasz asszem, az t meg nem értem, nekem jó lenne angolul is, de nem találok semmi beállítást rá.
  • Freedom88
    passz.. nem vagyok gyártó:)
  • SF2007
    am. mi a baj azzal a menüvel sztem jóóó!
  • tzsoltika
    és hogy tudom javitani?
  • SF2007
    nekem is megvan a pft...de a versenyen az összes autó 40 körre van megtankolva....csak ugye én nem...ez miért van..és hogy lehetne orvosolni!!!
  • Freedom88
    talán mert egyedi menürendszere van a modnak
  • tzsoltika
    Nekem miért ilyen a PFT Mód menüje?

Esetleg tud adni valaki linket a mód base packjére? de olyat ami müködik is.
  • KaraDani
    A link már tényleg nem jó, most nézem, én tegnap este még leszedtem róla mindent.
  • Firerock
    csáttok
    feltelepeítettem a PFT-t a béziket
    és más pályáknak átírtam a gdb-jét hogy ottlegyenek a pályáknál
    és némelyik pályánál a verseny kezdete után kilép és hibaüüzenetet dob ki
  • fernandez93
    NAh neken nem jo link. :( lécci segítsetek.
  • KaraDani
    Köszi szépen!
  • Gyocsika
    Mert jófej vagyok és szeretek segíteni az embereken
  • KaraDani
    Köszi szépen!
  • tzsoltika
    az 1.1 gigáshoz nemtudom hogy kelle alapjáték, de a base packhoz biztosan kell az alap mert nincs mivel elinditani a játékot persze ez hátha benne lesz a trackpackban de nem hiszem
  • KaraDani
    Bocsánat de elég kezdő vok ebben a modozásban, ebből a pft-ből ha az 1.1 gigás modot szedem le amit előszö9r linkeltek, az teljes játék lesz más nem is kell hozzá? Basic pakk mellé le kell tölteni külön a track packet, és úgy lesz teljes? Vagy hogy van ez, melyiket szedjem?:)
  • tzsoltika
    remélem :)