7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
SF2007 #6941 nem tudtok olyan módot,amibe ugyen úgy meg van pl. a ferrarinak az a két szarv....akkor a mclaren első szárnya?!am. kár hogy ilyen rossz ez a pft mod mert elég jól megcsinálták a gépeket!!! -
paler #6940 A 1.1 Gb fájlt töltöted le, vagy csak ezeket:
1 base
2 rrack
3 patch
-
paler #6939 Halli
Szerintem az a legjobb ami a valós idöhöz a legközelebb van. Feltév azt hogy már tényleg a legjobb beállításokkal nyomod :)
Mi egyébként a F1 Mániával toljuk. Szerintem az sem rossz.
Egyébként ezek a magyar módok free felhasználásúak, vagy csak a saját ligáknak készülnek. Tudom hogy sokan használják öket, de tudtok valami licenc korlátozást róluk ??? -
tzsoltika #6938 nálam csak akkor fagy ki a teszt ha ferrarival megyek olyan pályán ahol Marlboro festés van: Bahrain, Monaco stb. -
#6937 Akkor az hogy tudom megcsinálni hogy működjön a teszt meg a neten való játék? -
KaraDani #6936 Éjszakai edzés vicces lehet:),én a pálya gdb fileban csak a tavalyi évre vonatkozó adatokat látok, de biztos én vok a vak:) Amúgy az idegesít nagyon h 3 féle modot szedtem le és olyan eltérés van a köridőkben..., pl: melbourne: birkuc mod: 1:22:2 seth: 1:24:017 pft: 1:29 körül(bár itt még tudnék javítnai rajta de nem 5mp-t:) -
tzsoltika #6935 Ha tudsz egy kicsit szerkesztgetni akkor te is megtudod csinálni az erősorrendet meg a bajnokságot a pálya gdb fájlában.
Én marhultam egyet sötétben :) a 3. szabadedzést este 9-re tettem és elég sötét volt, egy pár lámpa égett csak :) -
KaraDani #6934 Hát nem tom ez se győzött meg, egyrészt az h csak a bajnokság része elég gáz, másrészt az erősorrendet itt se csinálták meg, ezér kár is volt leszednem, maradok a seth félénél sztem. -
SF2007 #6933 nem tom mért....de remélem kiadnak vmi javító patchet! -
#6932 A neten sem megy...
-
tzsoltika #6931 nekem nem kellett...
valaki a base pack müködő linkéjét (ha van) legyenszives irja be -
#6930 OK bajnokság megy!
De a többi mér nem???? -
SF2007 #6929 hát nekem fennt van a 04 és a 05 is!!szval nem tom!!!de nekem is csak a bajnokságból nem lép ki!!!azzal próbáltad? -
#6928 RH 05 kell neki? -
#6927 FElraktam mindent persz
1 base
2 rrack
3 patch -
SF2007 #6926 a bajnokságot próbáltad?meg feltettél mindent?(basic pack+track pack) -
#6925 Hali
Nekem miér tnem működik a mod????????
Inditom a pályát és ha betöltött akkor mindjár hibával kilép!
Segítsetek please! -
KaraDani #6924 o kár h nem előbb írtad, leszedtem rakom újra tesztnapot meg futamot próbáltam csak -
SF2007 #6923 a futamnál nekem is de ha a bajnokságot viszem ott nem!
-
KaraDani #6922 nemtom nemjutok el odáig pályabetöltésnél kiírja az érvénytelen memóriahivatkozást azt csá -
SF2007 #6921 am. ez a benzin ügy csak nálam jelentkezik a pft-ében? -
SF2007 #6920 ok:-) -
SF2007 #6919 Magyarosítás...
-
KaraDani #6918 Kérdésem tárgytalan, rájöttem h simán átmásolok magyarból 2 filet és kész. -
KaraDani #6917 Én azt kérdezném meg h neked, hogy lett magyar? mer ami ide be lett linkelve az olasz asszem, az t meg nem értem, nekem jó lenne angolul is, de nem találok semmi beállítást rá. -
#6916 passz.. nem vagyok gyártó:) -
SF2007 #6915 am. mi a baj azzal a menüvel sztem jóóó! -
tzsoltika #6914 és hogy tudom javitani? -
SF2007 #6913 nekem is megvan a pft...de a versenyen az összes autó 40 körre van megtankolva....csak ugye én nem...ez miért van..és hogy lehetne orvosolni!!! -
#6912 talán mert egyedi menürendszere van a modnak -
tzsoltika #6911 Nekem miért ilyen a PFT Mód menüje?
Esetleg tud adni valaki linket a mód base packjére? de olyat ami müködik is. -
KaraDani #6910 A link már tényleg nem jó, most nézem, én tegnap este még leszedtem róla mindent. -
#6909 csáttok
feltelepeítettem a PFT-t a béziket
és más pályáknak átírtam a gdb-jét hogy ottlegyenek a pályáknál
és némelyik pályánál a verseny kezdete után kilép és hibaüüzenetet dob ki -
fernandez93 #6908 NAh neken nem jo link. :( lécci segítsetek. -
KaraDani #6907 Köszi szépen! -
#6906 Mert jófej vagyok és szeretek segíteni az embereken -
KaraDani #6905 Köszi szépen! -
tzsoltika #6904 az 1.1 gigáshoz nemtudom hogy kelle alapjáték, de a base packhoz biztosan kell az alap mert nincs mivel elinditani a játékot persze ez hátha benne lesz a trackpackban de nem hiszem -
KaraDani #6903 Bocsánat de elég kezdő vok ebben a modozásban, ebből a pft-ből ha az 1.1 gigás modot szedem le amit előszö9r linkeltek, az teljes játék lesz más nem is kell hozzá? Basic pakk mellé le kell tölteni külön a track packet, és úgy lesz teljes? Vagy hogy van ez, melyiket szedjem?:) -
tzsoltika #6902 remélem :)