F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a Seth(Sajnos ehhez csak torrent címet tudok) féle mod vagyis ez egy teljesen külön game ami F1 Challengre épül van a legjobban megcsinálva, az igazság az h még nemigen játszottam vele csak elinditotam de sztem nagyon ász lett ahogy megvan csinálva nagyon tuti!!!
(Sajnos ehhez csak torrent címet tudok)
(Sajnos ehhez csak torrent címet tudok)
a maniát ismerem,marha jó mod mivel én is liga tag votlam,és ott azzal nyomtuk 😊
Bridgestone 2007-es mod nálam megadja magát,vagyis kifagy 😞
Atz a shomateka modot kipróbálom.De remélem jobb mint a mania 😄 😄
Amúgy szerinted melyik adja az igazi kihívást? 😊
Tehát ami igazából jól elvan találva 😊
Bridgestone 2007-es mod nálam megadja magát,vagyis kifagy 😞
Atz a shomateka modot kipróbálom.De remélem jobb mint a mania 😄 😄
Amúgy szerinted melyik adja az igazi kihívást? 😊
Tehát ami igazából jól elvan találva 😊
hehh...én is pont úgy tolom...és elsõ vok,13 pontal vezetek 2006-ban Alonso elött 😊
De Spa sose ment...és most ott vok,szal ott most pontot kell szereznem hogy lépést tudjak tartani..meg china se jön be :S 😄
De Spa sose ment...és most ott vok,szal ott most pontot kell szereznem hogy lépést tudjak tartani..meg china se jön be :S 😄
Én legtöbbet F1 mania-val gamelek , mert a ligában amiben vok ezt használjuk, de nekem még a Seth féle mod is nagyon tetszik
Van még Bridestone Formula One nevezetû mod, ez a 2.0 verzió ezt még nem probáltam nekem az 1.0 van meg az nem tetszett.
És van még1 a ShoMateka féle mod ami sztem még elég jó!
Ezek közül válogass kedvedre.
Van még Bridestone Formula One nevezetû mod, ez a 2.0 verzió ezt még nem probáltam nekem az 1.0 van meg az nem tetszett.
És van még1 a ShoMateka féle mod ami sztem még elég jó!
Ezek közül válogass kedvedre.
én minden futam után leüllök játszani és azon a pályán viszem ahol mentek a "nagyok". Bajnokságban 2. helyen vagyok 40 pontal Redbullal, és 4 pont hátrányom van Kimitõl. 100%-os erõsségen vagyok és 100%-os versenytávon. Ezt most csak úgy mondtam 😊
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
én úgy hallottam hogy a hexenking 2007-es mód nem sikerült jól, a 2006-os jobb volt. Mondjuk én nem próbáltam...
azt nem ismerem.Tudsz adni esetleg linket?Mert én a mániát ismerem meg a BFO-t..... 😊
Am.ligázás helyett a Vb-s végigtolás is jó móka 😄 😄
Am.ligázás helyett a Vb-s végigtolás is jó móka 😄 😄
nah sziasztok.Újból itt vok 😄
Kis sztrájkban voltam...nah szal a champiosnghsipben játszottam 1982-tõl 2007-ig,és már 2004-tõl amikor Villenouev már a Saubernél volt akkor már nem nyert mindig meg nem lett POLE-s....szal onnantól jó 😄
Nah szal szerintetek melyik a legjobb 2007-es mód?Mert 2006-os év végén vok már..aztán jó kis 2007-es módot szeretnék... 😊
Kis sztrájkban voltam...nah szal a champiosnghsipben játszottam 1982-tõl 2007-ig,és már 2004-tõl amikor Villenouev már a Saubernél volt akkor már nem nyert mindig meg nem lett POLE-s....szal onnantól jó 😄
Nah szal szerintetek melyik a legjobb 2007-es mód?Mert 2006-os év végén vok már..aztán jó kis 2007-es módot szeretnék... 😊
Kösz norbi,de a f1ct honnan tudnám letölteni?
Egyet tudok de amikor installalom akkor kodot ker.
Egyet tudok de amikor installalom akkor kodot ker.
F1CT-modba bennevanak a beállítások is
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
leszedtem Shomateka 2007es(bocs ha rosszul írom) modot, eddig elvoltam Ai-k ellen, ma felmentem net-re játszani, és bármelyik szerverre felmentem csak a 2007es magyar pálya töltõdött be nekem mindíg, bármilyen pálya volt berakva a szerverre.. ez mitõl van? :S
#hhwnd
Hellotok!Engem olyan link v oldal érdekelne ahol esetleg 2007 challengre,van autobeallitás az összes pályara.Körübeli beállitás is érdekel.e kösz
a bannerben van egy link, ott van a letöltések között
sztem az messze van az eredeti metálvöröstõl... vmi más ötlet ? <#lookaround>#lookaround>
sziasztok! megvan valakinek a Ferrari METÁLVÖRÖS festése?, mert az istenért nem birom kikeverni fotosoppal <#wow1>#wow1><#nevetes1>#nevetes1>
kösszentyû<#vigyor2>#vigyor2>
kösszentyû<#vigyor2>#vigyor2>
Sikerult megoldanom, ket verzio konyvtarait masolgattam ossze, es kihoztam egy teljesen bugmentes jatekot. Kiraly lett, elegedett vagyok vele. Forza SF!
Oke, thx. Az alapjatekot honnan szedjem le? Torrenten nem talaltam mod nelkulit.
Például innen.
Sziasztok,azért írok ide mert a grand prix 4 topicba már rég nem irtak..Miért van az hogy felrakom a grand prix4-et és minden fullon high 1024-be és fehér kocka a kilométer óra másik kocsik fehérek meg ilyesmik.Az okozhtja hogy pci expreses videokarim van?Pedig a gépem:Amd Athlon 3000+ 6600gt,1gb ram.
A Hungaroringen, ez lemaradt! <#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu
Sziasztok! Tudtok nekem segíteni, hogy mik azok a beállítások amik jelentõsen befolyásolják az autó viselkedését és sebességét? A 02-es Ferrari-val 1:18:00 körüli idõket megyek a "gyári" beállításokkal, de biztos lehetne jobb, ha lenne valami halvány fogalmam, hogy mi mit befolyásol! 😊) köszi...
www.smart-bus.hu
leszeded az alapjátok.És keresel hozzá módokat itt:
Racesimulation
Racesimulation
Sziasztok. Tud valaki adni olyan linket, ahonnan le lehet tolteni az F1 challange-t 2007es moddal, alapjatekkal egyutt? Talaltam egy parat, de mind bugos volt(az egyik kidob a desktopra kerekcserenel, a masik akkor, ha bajnoksagot kezdek), szoval egy 100%osan bugmentes cucc kene. Kosz!
F-1 Mania 2007-et tom hogy n magyarok keszitettek de minden 2. szervernek ez a neve.nekem vmiert jo lenne a safety car.rFactorban van.de itt,vajdasagban,es ezen a heten,tornyoson,aramszunet van a villanypóznák kicserélése miatt.reggel 9kor veszik el,es 16:00 adjak meg. :'( ezert n birom leszedni!!!
talaltam ma multkor is a gp hungary-n.csak az a baj h ntom egyesiteni a fajlokat total commanderbe.meg nem is tom h megeri e egy ejszakaig bekapcsva hagyni a gepet h vegul egy n is jo modot szedjek le.szerintetek melyik a legjobb,magyar csapat altal keszitett MOD?nekem a BFO v1.0 nem igazan jott be.most ShoMateka 2007-et probaltam ki.az eleg jo,szerintem.de F-1 Mania???nemsokat tok rola.meg a BFO v2.0-rol sem.tudnatok informalni???
hallod....neked már mondtam egy oldalt enm???Tán olvass vissza egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!
Olvasd el ezt:
#6741É
És megtalálod a linket.Figyelj már oda!Légyszives.
Olvasd el ezt:
#6741É
És megtalálod a linket.Figyelj már oda!Légyszives.
megdumáltam vele már nem haragszik<#awink>#awink> azt mondta menny nyugodtan oda és írd be f1 mania 2007 download
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
csa.en meg linket!!!osszevesztem a Google-al!nem akar velem kibekulni!Lecci adjatok linket F-1 Mania 2007-hez!
én meg kéket 😊
najó legyen gyereknap,tessék
The only speedometer is in your head.
bocsi de én csak egyetr találtam de az se olyan jo pedig vissza mentem januárig
hy tud valaki olyan oldalakat ahonnan pályákat lehez le tölteni????????????????????????????
ne offoljunk(kül.privibe is meglehet kérdezni 😄)...de nyitottam egy oylan topicot ami már van...és a keresõbe nem votl benne...pedig helyesen írtam be!
jah igen.De nekem meg már úgymond szar a kormányom.Nem érzékeli a gép.És semmi telepitõ CD,meg ezek nem voltak hozzá.És próbáltam sok mindent tenni az érdekébe h felismerje a gép,de nem jött össze...ez most votl(kb.1 hónapja)...de anno Win 2000-en toltam,ezek szerint XP-n nem megy a kormányom...pedig 4 éves 😄
Top Speed Wheeels márkájú.....van váltó,gázpedál,és a kormányom vannak gombok(mint ha multijet korámnyom lenne 😄 😄)
Top Speed Wheeels márkájú.....van váltó,gázpedál,és a kormányom vannak gombok(mint ha multijet korámnyom lenne 😄 😄)