7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• tzsoltika
    akinek megvan az f1 PRT 2007 mód, az legyenszives töltse fel a font.mas fájlt pl ide, de máshová is mehet. Nem több 2 mb-nál. Köszi!
  • tzsoltika
    a Seth módjában valósak-e az erőviszonyok? már amennyire lehet...
  • Gyocsika
    Seth mod 2007 az a legjobb de sajna linket nem tudok " aki keres az talál"
    (általában)
    Hogy miért is jó? Mert nem lép ki, szép a grafja, elég sok ilyen szerver van.Ja és ez egy teljesen külön játék nem kell neki az alap.

A másik az F1 mania ahhoz találsz linket ha visszaolvasol pár oldalt.
    Hogy ez miért jó? Ennek is szép a grafja és ezt mégtöbben játszál mint a Seth-et.
  • Razak
    Valaki akkor nekem röviden letudná írni összesítve, hogy melyik modnak mi a nagy előnye és mi a hátránya?
    Én konkrétan a 2007-es szezont feldolgozókra gondolok és lehetőleg magyarok legyenek. Mert olvastam itt annyi mindent csak átláthatatlan az egész.
  • Adler
    mert nekem az 1997 nem indult el, sőt azt hiszem kicsomagolni sem tudtam.
  • Attila889
    hááát...jó kérdés.Ami a racesimulationon van.Vagy pedig a GP Hungaryn.De a GPhungaryról szedtem le.
  • Adler
    uj driver esetleg
    durvább a kértycsere az 5200 nem egy sikerdarab

melyik 1994 modot használod?
  • Attila889
    haljátok skacok.Egy oylan kérdésem lenne hogy mit csináljak olyankor ha iylen logó miocsdák lógnak bele a játékba?Különböző színüek.És annyira idegesitő.Ez volt az 1994-es,1996-os,és az 1997-es modban is :S :S
    Kérlek benneteket segítseteke.Ha a kártyámat kérdezitek: GEEFORCE FX5200(128 MB)
  • Adler
    blow engine, ezt mondta a hang, füstölt feketén:)

más
    ma megint volt egy furcsaság, 20% játszom, igy 1x mindenképpen ki kell menni tankolni (x5) ez volt az 5. verseny, Spanyol, mindenki szépen ki is ment minden versenyen, a spanyolon is, kivéve Hakkinent, aki nem ment tankolni és kereket cserélni, s megnyerte a versenyt, ilyenkor mutatja a tiszteletkörét, most sem volt másképpen, csak annyi történt, hogy az első kanyarig, ott ugyanis megállt a McLaren, gondolom elfogyott az üzemanyag:) Gyanus ez a McLaren.
    Engem nem érintett, de az időeredményeket nézve a kereékcserékig végig vezető Hill biztos hülyét kapott, pont egy kiállásnyi különbség - 20 mp - volt köztük, azaz, ha Mika kijön, mint a többiek a végig vezető Hill simán nyer.
    Nem semmi.
  • Attila889
    felrobban a motor? :D :D :D :D
    Az azért érdekes lenne egy játékban!
    Legfeljebb kigyullad,vagy pedig kifüstöl
  • tzsoltika
    melyik módban vannak valós erőviszonyok?
  • Firerock
    PFT-modot meg Shomateka módot használok de egyikbe sem valósak az erőviszonyok előző versenyben a pole pozíciót Davidson szerezte meg a 2. meg Sutil lett:)(Shomateka 2007 módban)
  • Adler
    ma behaltam a játékon
    1996 mod játszom, sikerült mennem egy pole t San Marinoban, erre a rajtnál felrobbant a motorom, a következő verseny Monte Carlo, 5. helyről indulok, a 10. körben porrá tör Hakkinen, szuper.
  • Freedom88
    Majd Peetet kérdd meg, de ő csak csütin lesz.
  • S8DJ
    az e-mail címem:[email protected]
  • Freedom88
    rFactorozok már régóta és végre átáll a ligánk is arra igy minek legyen fent?
  • tzsoltika
    miért?
  • Freedom88
    hm, majd Peeter ad ha visszajön, neki tudom h van. Nekem nincs meg az a mod. Sőt novermberig lesz meg egyáltalán a játék aztán egy qrta nagy DELETE nekije:)
  • S8DJ
    f1 2007 seth
  • Freedom88
    milyen mod?
  • Freedom88
    vedd feljebb a radiator size..olyan 3ra és akkor nem lesz gond
  • S8DJ
    vki tudna nekem küldeni egy jó beállítást Bahrainbe kezdő vagyok
  • nagykovi
    A motor túlmelegedése a magas fordulatszám miatt van? Vagy miért?
  • np
    Az F1 PRT 2007 módról hallotatok már. Az elöbb töltöttem le, és grafikára szerintem ugyan az mint a PTF 2007 csak a menüje más. Az inkább de, lehet hogy, teljesen olyan mint a ctdp mód menüje. Egy baj van vele hogy, ha versenyre megyek és több autó van a pályán 10 és 20 fps között fut. Bár nálam ugyan igy megy a PTF mód is ha elindul. De lehet hogy, ha nem vista lenne a gépemen akkor gyorsabb lenne.
  • MSGábor07
    és találtatok rá megoldást?vagy én nem látom itt?
  • Gyocsika
    Menj egy kicsit lejjebb és meglátod h minenkinek ez a gondja!
  • MSGábor07
    PFT moddal kapcsolattal szeretnék segitséget kérni amikor a Ferrarival szeretnék menni betöltés után kidob a játték nem tudja valaki mi lehet a baja???????????
  • Gyocsika
    És akkor velem mi lehet?
    Ujraraktam az alapot is és csak a PFT -t raktam rá semmi mást és sem a teszt sem a neten való game sem akar indulni!
  • paler
    Halli

Na tegnap ki lett próbálava ez a PFT mód. Az biztos hogy szeb mint a többi mód.
    Roy haverom nyomt is egy 3 körös versenyt vele. Semmi gondja nem volt, söt mikor beért a célba 1.helyen akkor egy zene is megszolalt a tiszteletére.:)
    Amit eddig észlelet az hogy mindem más módot le kel szedni mert különben nem volt hajlandó elindulni. Bár utána meg pl. az F1Mania is ugyan így volt, míg el nem távolította a PFT módot meg az alapjátékot is újra nem telepítette addig nem volt hajlandó egyik sem elindulni. Szal szerintem azok a módok amelyek az alapjátéjra telepednek fel, azokat érdemes letörölni, söt az alapjátékot is újra telepíteni. Legalább is nálunk ez volt a helyzet. A gumi csíkozása (fehér csik) viszont a játék alatt nem látszódot, csak a Repley-ben meg a menüben. Erre még nem jöttünk rá miért van ?! Egyébként igéretes módnak látszik :), de a telepítésével meg kell szenvedni.
    Az 1 Gb-os rész ugyan az mint a 1 base, 2 rrack, 3 patch részek. Szal azt nem érdemes mind2 letölteni. Ne ennyit erröl
    Csácsá
  • tzsoltika
    rfactor feeling :)
  • Zsolti9014
    Az F1CT mod új verziója hétvégén lesz tölthető: ebbe be lesz építve single, test és liga mod is: forrás.
  • tzsoltika
    azt hiszed úgy van :) 97%-os erősségen megyek és igyis mindig első vagyok és indulok a boxból, 2. Alonso, 3. Raikkonen és ők ketten annyira elmennek hogy alig tudom utolérni.

Valaki feltöltené nekem a PFT mód teljes Options mappáját becsomagolva valahová, vagy küldje át msn-en: [email protected]
  • paler
    De tudok mégis egy megoldást :))
    Első ne legyél sose az időmérőn :))))
  • paler
    Halli

Csak annyit tudok hogy ez a szerver autó miatt van. Mivel ez a mód kifejezetten multira van kifejlesztve. Ha jobban megnézed akkor a Bajnokságban is szereppel ez az autó, így egy versenyzö hiányzik a mezönyböl.
    Szerintem valamelyik fájl szekesztése megoldaná a problémádat. De hogy melyik azt én sajan nem tudom :))de valaki lehet hogy tud segíteni neked.
  • gallik
    Sziasztok!
    Vki tudja, hogy a CT modban, multiban, miért indul a boxból az, aki megnyerte az időmérőt, aki elméletileg az első rajtkockából indul?
    Hogy lehet korrigálni ?
    Köszi!
  • Adler
    én a régebbi modokat használom, most tolom az 1996 idényt, egy gond van, hogy 2 pálya hiányzik, hiába töltöttem le, s raktam be, nem tölti be, igy Buenos Aires helyett ujra Australiaban van a verseny, kiváncsi vagyok, mi lesz Estorilban.
    Az időmérőt én is megvariáltam, 20 perc van, s 3 kör max, azaz 1 gyors kör, kicsit megzavarja a dolgokat, néhány hozám hasonló luzer pilota is képes jo helyre keveredni, meglepő módon.
    Viszont az 1995 modban - innen raktam be a 2 másik pályát - simán betölti, nem értem.
  • tzsoltika
    ok
  • paler
    Ne töltsd le. Nekem ma lent lesz és akkor leíróm a tapasztalatokat oké :)
  • paler
    Ferrarinak 2szarva ????
    Én úgy tudom hogy a BMW-nek meg a McLare-nek vannak szarvai:)
    De lehet hogy rosszul emlékszem.
    Orób´latad már az F1 Mániát ?
    Ott a McLarenek az új szárnya van.
  • tzsoltika
    base, track, patch miért? még töltsem le az 1.1 gigást?