7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#7022 gyere msnre:D -
tzsoltika #7021 Valaki elküldené nekem az F1CT 2007 v4-nek az: F1CT 2007.exe és a 3DConfig.exe fájlját? A Nod32 virust talált benne és muszály volt töröljem :S -
#7020 ebbe nem..rfactorba aszem igen;) -
lTommyl #7019 szevasztok! az lenne a kérdésem, hogy valahogyan nem lehetne megcsinálni, hogy multiban gépjátékosok is versenyezzenek???előre is kössz -
#7018 mit írt???
elküldhetnéd privibe! -
#7017 Őszintén ez most mire jó? Kemény legény vagy az látszik! -
#7015 csuvakka -
ficher34 #7014 hi all
-
Razak #7013 De nekem azt írja, hogy nincsen vagy sérült a config.ini -
#7012 amúgy a felvezetőkört a neved.plr fájlban van a save könyvtárban, ott meg kell nyitni és a recessional lapot "0"-ról, "1"re át kell irni, aztán elmetni, és már lesz is felvezető köröd -
#7011 főkönyvtárban találsz:) jaaa, az 3d config..akkó nincs:) -
#7010 Hol van oylan hogy config.exe?? nkeem nincs is oylan könyvtáram hogy config .. -
S8DJ #7009 Valaki tudna nekem küldeni egy nagyon jó beállítást? de ne krosh meg kimster-t e-mail címem:[email protected] köszi -
S8DJ #7008 Razak itt egy példa hogyan kell beállítani a felvezető kört: C:\Program Files\EA Sports\F1 Challenge 2007\Config\config.exe ---->ezt indisd el itt kell beallitani. -
hodar #7007 Hi Létezik valamilyen program amivel pályákat tudok csinálni?
kösz -
atis28 #7006 Sziasztok, ha vki jönne versenyezni F1C ligába akkor az látogasson el ide: http://swf1l.extra.hu köszi bye -
#7005 Nincs dedikált szerver F1c-ben! -
#7004 az indexf1 mod 2005ös kocsikat tartalmaz,egy jó kis fizikával,mindenesetre nagyon vezethető. -
#7003 Tudnál valami linket adni ahonann le tudom tölteni a 2007-est? mert nekem az F1CT 2007 V3-as alá kéne olyan amivel lehet konzolozni vagy irányitani a servert. -
#7002 pl:indexf1 mod -
#7001 Hello! Azt szeretném tudni hogy van valami server mod, mert hogy szerverről futattnánk a játékot és hogy valami mod van hozzá, valami OWOR modrol vagy ilyesmiről hallottam már de ha tudnátok valami mást akkor légyszi osszátok meg! köszi! -
#7000 Üdv, olyan kérdésem lennem h van-e vkinek v tudja-e vki honnan lehet szerezni a török pályához a telemetriába trackmap-et. Ha vkinek van szóljon v küldje el e-mailbe. Szeretnék 1 jó setupot, de ahhoz kéne a telemetria is, de mivel ott még a shoma2007-ben is az A1 ring van v nem is volt hozzá már nem emléxem, a lényeg kéne nagyon a pályarajz. -
#6999 sikerült kösszi -
#6998 beteheted az autó mappájába is pl: Seasondata/Vehicles/Ferrari/ és úgy is jó lesz -
#6997 kiválasztod annak a csapatnak a mas fájlát,ahova szeretnéd berakni,majd import,de megfelelö állásban(ugyanolyan legyen mint az eredeti) majd már léphetsz is ki,ennyi. -
#6996 a kukába Masstudioval import vagy mi a tököm:D -
#6995 csáttok
hova tudom berakni a saját gyártmányú sipkámat??? -
Laceee #6994 ez nem egy kiadó által kiadott játék, ez egy mod ami anyiban különbözik a többi modtól, hogy tartalmazza az alapjátékot, ami crackelve van, elvileg jogsértő, nem értem miért nem sima modként lett megjelentettve, gondolom így sokan alászaladnak, hogy új F1 játék PC-re -
#6993 F1 2007 -
#6992 rFactor, de az nem F1, de van benne f1 mod is -
medog #6991 Hello! Melyik a legújjab Forma 1 es játék? -
barcsayb #6990 nem tudjátok mikor lessz késsz új McLaren-Mercedes??? -
Razak #6989 Köszi! A Seth féle meg is van és az tetszik csak az a baj, hogy nem tudom beállítani a felvezető kört. Hallottam olyasmit, hogy a Save mappával van neki probléma. Valaki nem tudna ebbe segíteni? (1.2-es) -
#6988 igen...a 2008-as -
barcsayb #6987 Császtok!
Nem tudja valaki megmondani,hogy készült e valami kiegészítés a sima F1 Challenge 2007-hez???
Előre is köszönöm! -
Zsoberpapa #6986 Aki még nem tudná: elkészült az új Ferrari F2007 a ShoMateka Mod 2007-hez.
Itt a link.
Ha minden jól megy, akkor ma estére elkészül az új McLaren-Mercedes is.
Galériámat pedig érdemes megnézni, ugyanis készítem a kiegészítőket hozzá. Jelen esetben a Ferrarin dolgozom. -
#6985 F1 2007-hez a török pályára milyen beállítást javasoltok? -
tzsoltika #6984 küldd át msn-en :) -
#6983 www.rapidshare.com -
#6982 én feltölteném ha,:
-adnál 1 jó feltöltő helyet(mer amit attál nemjó)
-megmondanád holvan ez a font.mas
csak ennyi