F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Ha a boxutca segédlet tiltva van a szerveren, a kijáratnál nyomj L betût, és kikapcsol a limiter.
Chatelni csak akkor tudsz sztem, ha a pitben állsz.

Üdv mindenkinek!
most ismerkedem a játékkal.lenne pár kérdésem,ha lehet.elõször is nem találtam meg a chat-gombot a játékban,amivel lehetne üzenni a többieknek.másodszor miért van az,hogy egyazon szerveren ki-be kapcsolnak a különbözõ segédletek.ma pl a boxutca segédlet kapcsolt be minden elõjel nélkül,és utánna a pályán nem ment 60-nál jobban az istennek sem.azt sem értem igazán,miért van az,hogy a program gondol egyet,és visszaálítja a billentyûzetet alapértelmezett irányítási módnak.elõre is köszönöm a választ.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

master111
sziasztok!
tudnatok e nekem ajanlani F1CT modot hasznalo ligakat???
De lecci azokat ne irjatok,amelyik linkek az F1CT oldalan vannak.Kosz elore is!!! 😊

Zsolti9014
nekem is Logitech van, csak más típus: Wingman Formula Force GP. 3 éves már és teljesen meg vagyok vele elégedve.

Hajrá Magyarország!

Hello np Hogy a seth-mod fusson vistán ez kell tenni: engedélyezni a windows defenderben a prograot vagy kapcsold ki a defendert utánna tedd kompatibillisé win95 vagy win98/me-vel a játék indító exe fálját így a legtöbb embernek szokott mûködni.

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

Freedom88
az mutáns szerver volt😊

T.T.

Herold
Kösz.
Az lehet, hogy a piros nevû szerverek jelszavasak, de már találkoztam jelszóval védett fehér nevûvel is.

Freedom88
mondjuk mismatch vagy bug miatt lehetnek ezek a gondok.
Piros szerver jelszóval védett
Fehér szerver nem védett jelszóval.
PLR fájlban kell átállitani hogy csak 8 fõt engedélyezzen.

T.T.

Herold
Érdekesen viselkednek némely ember moddolt F1C-je multiban. Van olyan játékos, aki hihetetlen idõket tud menni, pl. Hungaroringen 1:15 körül, másoknál grafikai hibák jönnek elõ, ha az õ nézetébõl nézem, ahogy rója a köröket, kint a pályán meg ha közel megyek hozzá, nálam is elõjön hasonló grafikai hiba (sugárirányú színes csíkok a képernyõn). Olyan is volt, hogy én mentem túl gyorsan a többiekhez képest (panaszkodtak is), és sokkal jobban tapadt az útra a kocsi, mint máskor.
Más esetben felmegyek egy szerverre, és nekem más pályát tölt be, mint többieknek. Sok szerverre egyáltalán nem tudok felmenni, gondolom az eltérõ mod miatt (nekem a 2007 van meg).
Egyébként nem tudja valaki, mi a különbség a piros és a fehér nevû szerverek között? Meg az is érdekelne, hogy hogy lehet 8 fõs szervert csinálni 16 helyett.

Freedom88
kezdésnek tökéletes kormány!

Pontosabban fogsz majd menni vele, egy idõ után!

T.T.

kormánnyal játszátok, ha igen, akkor milyennel, néztem egyet, ami nem tul drága:
Logitech Vibration Forceback
még sose volt kormányom, gondolom meg kell tanulni azzal is menni😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Freedom88
hexenking elég jó

T.T.

ICEMAN15
Szerintetek melyik 2007 mód a leg elfogathatóbb?? (minden szempontbol, mert szerintem senkinek nincs kedve végigpróbálgatni hogy melyik is a jobb)

Én mindig, és mindenek fölött gyõzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Nem tud valaki valami megoldást arra, hogy a seth féle verzio mûködjön vistán.
antijuve
a modhoz:asszem egyszer fenn volt.de nem nagyon használtam,nem tudok igazából hozzászólni a témához:S

ups and downs

senki sem probálta a modokat, nem tud segiteni?

setup:
mindenki másképpen vezet, én alapnak használom a letölthetõ setupokat, de probálom finomitgatni a saját vezetési stilusomhoz, több kevés sikerrel.

antijuve
amúgy ha folyton csak setupok után kajtatsz,sose fogod megtanulni h mi mire jó.

ups and downs

leho94
kimster

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

master111
Hi!

nekem pedig rh04-hez kellene nagyon jo setup!barmelyik palyara!!!nem elnek vele vissza!kosz elore is.

zoloka22
Hi!

Valaki tud valami jo setupot a európai futamra? 2007-es modhoz kéne seth-es.

ICEMAN15
Tudna valaki pályákhoz kameraállásokat?

Én mindig, és mindenek fölött gyõzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

hm, akkor mi a megoldás pl az 1995 moddal kapcsolatban, pályák nélkül nem megy?
mert a letöltendõ file(ok) nál az van irva, hogy a pályák nincsenek benne.

leho94
aszem nem

ha felrakok egy modot, pl 1995 abban a pályák gondolom nem szerepelnek, igy csak az eredeti pálákon lehet játszani, az 1995 autókkal és csapatokkal, jól gondolom?

master111
kosz

Freedom88
sehogy nem lehet! Lépj be a játékba!

T.T.

szia
a seth elég jó, én azzal (is) játszom, szerintem egy probát megér, de külön kell telepiteni, mondjuk szerintem ez nem baj.

bocs a tudalanságomért, de hogy lehet 1982 idényt játszani, utoljára ilyet a gp 2 ben játszottam.

master111
csasztok!megkerdeznem,hatha tudjatok,hogy kell a *.vcr fajlt atkonvertalni hogy meg birjam nezni a gepen is,hogy ne kelljen belepnem a jatekba?eleg ertelmetlenul irtam de sietek.hello!

Bandit21
A TC az a kipörgés gátló, az anti lock brake az ABS a stability control pedig, még rásegít ezekre, meg összhangban tartja a kocsit, amig be van kapcsolva nem lehet nagy galibát csinálni. WGTS online-ra valakinek ötlete?

IC7 P4 2,4C 7000A-AlCu 2*512MB 500Mhz Sapphire9800pro 128MB ZM80C-HP+OP1 80GB SeagateSATA Chieftec DA-O1W 360W 900P 4 házventi CM Aerogate I 2001SE 21011 2003 6779

TC-t használják a valóságban az tuti, csak kérdés, hogy milyen fokozat felel meg a valóságnak. Szvsz ABS is van.
Sanko
az kipörgés gátló

a mohának mindig a déli oldala fás

Bocs, kezdõ vagyok, a traction controll pontosan mit csinál? Én egyedül a stability controlt érezném szükségesnek, mert nélküle nagyon óvatosan kell vezetni és nagyon el kell találni a jó beállítást, hogy kezelhetõ legyen a gép.
Bandit21
Üdv, én is próbálgatom a valós élethez közeli beállítások keresését, most ott tartok, h minden ki van kapcsolva, kivéve az ABS Low-ra téve, a Stability control Low-ra téve, és a Traction High-on. Még a kuplung rásegítés van bent, bár az csak elindulásnál kell az 1-esbe tevéshez, meg az automata hátramenet. Elvileg a pilóták CSAK TC-vel mennek, de a játékban csak azzal (stab és abs nélkül) leesel minden gyors kanyarról (pl eau rouge) padlógázzal nem lehet már kisebb íveket sem megcsinálni még magasabb fokozatban sem.

KÉRDÉSEM LENNE:
Eddig a BFO 2007 volt fent, de feltettem helyette a ShoMateka 2007-et, ehhez viszont leszedtem feltettem az egészet pakkot újból (alapjáték RH2005 ETCC WGTS) a WGTS pedig ezután, lefagy, de csak versenyben. Free Practice, qualify megy minden, de ha versenyt indítok, ott az elsõ körökben hibaüzenettel kilép a win-be. Tud-e valaki megoldást? A másik kérdésem pedig ugyancsak WGTS-hez kapcsolódik, hogyan lehet vele ondline játszani, régen az F1rst-3 klienssel lehetett, de ráálttak csak a 2005-RH és annak 2007-re peccselt modjára, meg az RF-re. Tud valaki megoldást rá?

IC7 P4 2,4C 7000A-AlCu 2*512MB 500Mhz Sapphire9800pro 128MB ZM80C-HP+OP1 80GB SeagateSATA Chieftec DA-O1W 360W 900P 4 házventi CM Aerogate I 2001SE 21011 2003 6779

Herold
Szerintem az ABS-t és a kipörgésgátlót a valóságban is használják.

Driver aids-ekre én is kíváncsi lennék. Én kikapcsoltam mindent, kivéve az az automata váltást és így szinte csak akkor tudok megpördülés nélkül bevenni egy-egy kanyart, ha a differential lock-ot 100%-ra teszem és még sok egyéb beállítást is elvégzek.
hali!az F1 Challenge 2007 játéknak mi a minimum követelménye????
Elõre is köszi
Herold
Itt nézz körül.

Régóta érdekelne, hogy valójában milyen driving aids-eket kell bekapcsolni a játékban, hogy a valóságot a legjobban megközelítse? Pl. traction control stb... Mert elvileg a teljesen off beállítás azért nem teljesen realisztikus a mai F1-hez viszonyítva.
Attila889
hát ha kipróbálod akkor megtod...különben a magyarositás segít 😄 😄

Sziasztok! Ismer valaki valamilyen leírást az autó beállításához? A fene se tudja, hogy mit eredményez a 800 féle alkatrész birizgálása...
a hexenkinget a 99-02-re telepiti rá

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Gyocsika
Ez teljesen olyan mint a challenge tehát arra épült rá!
Csak külön helyre telepíti önálló játékként. Azért 900Mb mert nem az alapjátékhoz kell telepiteni.

Attila889
hmm értem,most este letöltöm....de ez a sima 99-02-s játékhoz van?Vagy ez az a külön F1 challenge 2007? 😄
Bocs a hülye láma kérdésért 😄

2007-es challenge, Hexenking mód van hozzá készitve. A gphungary-n le tudod tölteni a base és a trackpackot is.

Attila889
de ez a kiegészités hozzá?Vagy a 2007-es challenge?Mert nekem az nem kell 😄
Nekem a hozzá tartozó mod kell ami a legjobban van megcsinálva 😊

Herold
Van olyan megoldás, amivel be lehet állítani, hogy a szerver hány játékost engedjen fel? Továbbá azt, hogy idõmérõ alatt már ne engedjen be senkit? Ahányszor felcsatlakozik egy játékos, 5 mp-ig laggol mindenki, ami hozzáadódik a köridõhöz, és elrontja azt.

Attila889
értem,majd kipróbálom,azért köcce 😊
És nem baj ha torrent linket tudsz

leho94
mien mod introja???

myl0
Hali! nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet elõ varázsolni azt a kilométer orát pályarajzot stb. ami az intorban szerepel!
üdv.:myl0