7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• leho94
    gyere msnre:D
  • tzsoltika
    Valaki elküldené nekem az F1CT 2007 v4-nek az: F1CT 2007.exe és a 3DConfig.exe fájlját? A Nod32 virust talált benne és muszály volt töröljem :S
  • leho94
    ebbe nem..rfactorba aszem igen;)
  • lTommyl
    szevasztok! az lenne a kérdésem, hogy valahogyan nem lehetne megcsinálni, hogy multiban gépjátékosok is versenyezzenek???előre is kössz
  • Firerock
    mit írt???
    elküldhetnéd privibe!
  • Gyocsika
    Őszintén ez most mire jó? Kemény legény vagy az látszik!
  • Freedom88
    csuvakka
  • ficher34
    hi all
  • Razak
    De nekem azt írja, hogy nincsen vagy sérült a config.ini
  • Freedom88
    amúgy a felvezetőkört a neved.plr fájlban van a save könyvtárban, ott meg kell nyitni és a recessional lapot "0"-ról, "1"re át kell irni, aztán elmetni, és már lesz is felvezető köröd
  • Freedom88
    főkönyvtárban találsz:) jaaa, az 3d config..akkó nincs:)
  • Fec papa
    Hol van oylan hogy config.exe?? nkeem nincs is oylan könyvtáram hogy config ..
  • S8DJ
    Valaki tudna nekem küldeni egy nagyon jó beállítást? de ne krosh meg kimster-t e-mail címem:[email protected] köszi
  • S8DJ
    Razak itt egy példa hogyan kell beállítani a felvezető kört: C:\Program Files\EA Sports\F1 Challenge 2007\Config\config.exe ---->ezt indisd el itt kell beallitani.
  • hodar
    Hi Létezik valamilyen program amivel pályákat tudok csinálni?
    kösz
  • atis28
    Sziasztok, ha vki jönne versenyezni F1C ligába akkor az látogasson el ide: http://swf1l.extra.hu köszi bye
  • Istencsászár
    Nincs dedikált szerver F1c-ben!
  • Jeff Gordon
    az indexf1 mod 2005ös kocsikat tartalmaz,egy jó kis fizikával,mindenesetre nagyon vezethető.
  • Fec papa
    Tudnál valami linket adni ahonann le tudom tölteni a 2007-est? mert nekem az F1CT 2007 V3-as alá kéne olyan amivel lehet konzolozni vagy irányitani a servert.
  • Freedom88
    pl:indexf1 mod
  • Fec papa
    Hello! Azt szeretném tudni hogy van valami server mod, mert hogy szerverről futattnánk a játékot és hogy valami mod van hozzá, valami OWOR modrol vagy ilyesmiről hallottam már de ha tudnátok valami mást akkor légyszi osszátok meg! köszi!
  • Bandit21
    Üdv, olyan kérdésem lennem h van-e vkinek v tudja-e vki honnan lehet szerezni a török pályához a telemetriába trackmap-et. Ha vkinek van szóljon v küldje el e-mailbe. Szeretnék 1 jó setupot, de ahhoz kéne a telemetria is, de mivel ott még a shoma2007-ben is az A1 ring van v nem is volt hozzá már nem emléxem, a lényeg kéne nagyon a pályarajz.
  • Firerock
    sikerült kösszi
  • N o N a m e
    beteheted az autó mappájába is pl: Seasondata/Vehicles/Ferrari/ és úgy is jó lesz
  • Jeff Gordon
    kiválasztod annak a csapatnak a mas fájlát,ahova szeretnéd berakni,majd import,de megfelelö állásban(ugyanolyan legyen mint az eredeti) majd már léphetsz is ki,ennyi.
  • leho94
    a kukába Masstudioval import vagy mi a tököm:D
  • Firerock
    csáttok
    hova tudom berakni a saját gyártmányú sipkámat???
  • Laceee
    ez nem egy kiadó által kiadott játék, ez egy mod ami anyiban különbözik a többi modtól, hogy tartalmazza az alapjátékot, ami crackelve van, elvileg jogsértő, nem értem miért nem sima modként lett megjelentettve, gondolom így sokan alászaladnak, hogy új F1 játék PC-re
  • Attila889
    F1 2007
  • Freedom88
    rFactor, de az nem F1, de van benne f1 mod is
  • medog
    Hello! Melyik a legújjab Forma 1 es játék?
  • barcsayb
    nem tudjátok mikor lessz késsz új McLaren-Mercedes???
  • Razak
    Köszi! A Seth féle meg is van és az tetszik csak az a baj, hogy nem tudom beállítani a felvezető kört. Hallottam olyasmit, hogy a Save mappával van neki probléma. Valaki nem tudna ebbe segíteni? (1.2-es)
  • Attila889
    igen...a 2008-as
  • barcsayb
    Császtok!
    Nem tudja valaki megmondani,hogy készült e valami kiegészítés a sima F1 Challenge 2007-hez???
    Előre is köszönöm!
  • Zsoberpapa
    Aki még nem tudná: elkészült az új Ferrari F2007 a ShoMateka Mod 2007-hez.

Itt a link.

Ha minden jól megy, akkor ma estére elkészül az új McLaren-Mercedes is.

Galériámat pedig érdemes megnézni, ugyanis készítem a kiegészítőket hozzá. Jelen esetben a Ferrarin dolgozom.
  • Herold
    F1 2007-hez a török pályára milyen beállítást javasoltok?
  • tzsoltika
    küldd át msn-en :)
  • leho94
    www.rapidshare.com
  • Firerock
    én feltölteném ha,:
    -adnál 1 jó feltöltő helyet(mer amit attál nemjó)
    -megmondanád holvan ez a font.mas
    csak ennyi