F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chatelni csak akkor tudsz sztem, ha a pitben állsz.
most ismerkedem a játékkal.lenne pár kérdésem,ha lehet.elõször is nem találtam meg a chat-gombot a játékban,amivel lehetne üzenni a többieknek.másodszor miért van az,hogy egyazon szerveren ki-be kapcsolnak a különbözõ segédletek.ma pl a boxutca segédlet kapcsolt be minden elõjel nélkül,és utánna a pályán nem ment 60-nál jobban az istennek sem.azt sem értem igazán,miért van az,hogy a program gondol egyet,és visszaálítja a billentyûzetet alapértelmezett irányítási módnak.elõre is köszönöm a választ.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
tudnatok e nekem ajanlani F1CT modot hasznalo ligakat???
De lecci azokat ne irjatok,amelyik linkek az F1CT oldalan vannak.Kosz elore is!!! 😊
Hajrá Magyarország!
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
Az lehet, hogy a piros nevû szerverek jelszavasak, de már találkoztam jelszóval védett fehér nevûvel is.
Piros szerver jelszóval védett
Fehér szerver nem védett jelszóval.
PLR fájlban kell átállitani hogy csak 8 fõt engedélyezzen.
T.T.
Más esetben felmegyek egy szerverre, és nekem más pályát tölt be, mint többieknek. Sok szerverre egyáltalán nem tudok felmenni, gondolom az eltérõ mod miatt (nekem a 2007 van meg).
Egyébként nem tudja valaki, mi a különbség a piros és a fehér nevû szerverek között? Meg az is érdekelne, hogy hogy lehet 8 fõs szervert csinálni 16 helyett.
Logitech Vibration Forceback
még sose volt kormányom, gondolom meg kell tanulni azzal is menni😊
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Én mindig, és mindenek fölött gyõzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
ups and downs
setup:
mindenki másképpen vezet, én alapnak használom a letölthetõ setupokat, de probálom finomitgatni a saját vezetési stilusomhoz, több kevés sikerrel.
nekem pedig rh04-hez kellene nagyon jo setup!barmelyik palyara!!!nem elnek vele vissza!kosz elore is.
Én mindig, és mindenek fölött gyõzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
mert a letöltendõ file(ok) nál az van irva, hogy a pályák nincsenek benne.
a seth elég jó, én azzal (is) játszom, szerintem egy probát megér, de külön kell telepiteni, mondjuk szerintem ez nem baj.
bocs a tudalanságomért, de hogy lehet 1982 idényt játszani, utoljára ilyet a gp 2 ben játszottam.
IC7 P4 2,4C 7000A-AlCu 2*512MB 500Mhz Sapphire9800pro 128MB ZM80C-HP+OP1 80GB SeagateSATA Chieftec DA-O1W 360W 900P 4 házventi CM Aerogate I 2001SE 21011 2003 6779
KÉRDÉSEM LENNE:
Eddig a BFO 2007 volt fent, de feltettem helyette a ShoMateka 2007-et, ehhez viszont leszedtem feltettem az egészet pakkot újból (alapjáték RH2005 ETCC WGTS) a WGTS pedig ezután, lefagy, de csak versenyben. Free Practice, qualify megy minden, de ha versenyt indítok, ott az elsõ körökben hibaüzenettel kilép a win-be. Tud-e valaki megoldást? A másik kérdésem pedig ugyancsak WGTS-hez kapcsolódik, hogyan lehet vele ondline játszani, régen az F1rst-3 klienssel lehetett, de ráálttak csak a 2005-RH és annak 2007-re peccselt modjára, meg az RF-re. Tud valaki megoldást rá?
IC7 P4 2,4C 7000A-AlCu 2*512MB 500Mhz Sapphire9800pro 128MB ZM80C-HP+OP1 80GB SeagateSATA Chieftec DA-O1W 360W 900P 4 házventi CM Aerogate I 2001SE 21011 2003 6779
Elõre is köszi
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Csak külön helyre telepíti önálló játékként. Azért 900Mb mert nem az alapjátékhoz kell telepiteni.
Bocs a hülye láma kérdésért 😄
Nekem a hozzá tartozó mod kell ami a legjobban van megcsinálva 😊