F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyocsika
És a za PMG vagy melyik az milyen?

gondolom már leszetted.lécci néz már meg hogy egy kocsinak mekkora a mérete.nagyon kössz.
Szaisztok!Honnan lehet leszedni jó fstéseket f1 challengéhez.Pl renaulthoz.elõre is thx.
Új 2007-es mód az FSONE (rFactor) és a F1 2007 (GTR2) fejlesztõitõl: PFT 2007.

Letölthetõ innen

Videó itt

A mód tartalmazza a trackpackot is. Mérete 1.1 Gb

Jó töltögetést!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Már nem tom pontosan googleba beírod, egy kis keresés után azt meg lehet találni, de olvastam vmi 1.1 v 1.2rõl nemtom ami állólag javítja az erõsorrendet is. Amúgy találtam egy másik modot is birkuc féle, abba stimmelne minden, csak épp sztem a fizikát baszták el nagyon, ugyanazzal a setuppal mint a seth félében melbourneben 2 mpvel jobb idõt megyek mer úgy megy át a rázóköveken mintha terepjáró lenne( na jó ez egy picit talán túlzás😊)
és az holvan?

Sziasztok! Hallottam patchrõl a seth féle 2007 es verzióhoz ami javítja singleplayerben az erõsorrendet az AInál, nem tudtok errõl vmit? Csak egy v1.0 ás patchet találtam, de az ezt nem orvosolja.
Attila889
nem lehet megoldani szerintem.Bár ez engem is érdekelne.Gondolom arra a fordulatszámmérõre gondoslz ami a videójában is votl az a kicsike ott oldalt 😄

Sziasztok nemrég aszereztem be az F-1 Challenge 2007-et. Átnéztem mindent mindenhol de nem találtam leírást róla, meg lehet oldani hogy a sérüléskijelzõt vagy a fodulatszámmérõt külsõ nézetbe is mutassa? Mert csak úgy látom ha a pilóta szemszögébõl vezetek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Attila889
Amúgy srácok tud valaki a racesimulation-os és a BHmotors-on és a GPhungaryn,meg a hungaryion simworld-on olyan oldalt ahol vannak még modok,meg egyéb cuccok?

Attila889
jólvanna.Én úgy tudom hogy Vistán nem megy 😄 😄 😄
igen az én eszemnek az XP a jó még...mivel ez a jó.Nah ne offoljunk XD XD

oniel
méghogy nem vistára való!!!!bruhahahaha!!
a gp4 is meg a régi f1 chalen. meg minden fút vistán!
csak tudni kell kezelni!!!
neked a tudásodhoz elég a xp is!! 😄DDD

oniel
vistán ugy tudod futtani hogy a parancsikonra jobb kilkk és indítás rendszergazdaként!

Attila889
ugyanaz a grafikai motor hajtja.Ez nem rendszerfüggõ!Most hiába olvasol GS-t.Mert ugyanaz a kocka motor hajtja 😄 😄

na bum ez nem fut. Demás játékok szebbek mint xp-n

Attila889
talán nem Vistára való játék.Miért változtattál Vistára?Azt hitted az jobb volt mi? 😄
Hát rábasztál,de keményen 😄

Attila889
belépsz egy ligába.Ami ingyenes és ott elmagyarázzák.Ha fizetõsbe mész az se rossz.De azokba már nincs hely.És ott profik vannak.

Hello VALAKI mondja meg, hogy tudom rendesen futatni a f1 2007 chalenget a vistámon?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Herold
Multiplayer (Többjátékos a magyarított verzióban)
Kattints a Frissítés ikonra (alul az elsõ) és kilistázza a szervereket. Ha vhova nem tudsz belépni, akkor ott már a futam megy, vagy jelszóval védett, vagy más moddal készült. Néha a szerver nevében szerepel a jelszó.

antijuve
könnyen:átállítod multiplayerre a fõmenüben.és voálá

ups and downs

csáóka emberek!hogy lehet ebben ingyen multizni?????
Firerock
kapcsold ki a NOdot és telepítsd fel....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Gyocsika
Van egy kis gondom pár napja ujra lett rakva az XP és akarom tetlepiteni a ShoMateka modot és a NOD32-õm egy trójai virust fedez fel benne és igy nem tudom telepiteni! Már leszedtem az oldalról mégegyszer de ugyanaz a baj!

Herold
Egész pontosan mi az a CT mod, és miért mennek a CT-sek brutális idõket az F1C-sekhez képest ugyanazon a pályán?
Hogy lehet megállapítani, hogy valaki CT moddal van fenn egy szerveren, milyen mismatch-ek utalnak erre?

Gyocsika
Csáo!
Ha megnézed a beállitásokat a játék opcioinál tehát az irányitási beállitásokat akkor ott van egy olyan h LCD mód, LCd le, fel ,csökkentés,nagyítás. Ezeket állitsd be ahogy jónak látod valamelyik gombra és ha entert nyomsz kijön jobb felsõ sarok egy sárga aglak abban be tudod állitani a benzint, elsõ szárnyat, gumit. Akár menet közben is!

Egy kérdésem lenne, ami leginkább az F1 Challengesekhez szólna. Beállítom a verseny elején a taktikámat. De ezt valamilyen módon lehet menetközben módosítani? mert nem szeretnék kísérletezni, mert ha ESC-t nyomok akkor boxba dob ki, mint kiesõ, de néha van olyan, hogy mondjuk baleset miatt szárnycserére mennék és akkor ahhoz képest frissíteném a taktikám. Vagy néha idõjárás változás miatt cserélnéj mástipusú gumit.

Egyébként kellemeset csalódtam a játékban. Játszottam a mi nap a neten a játékkal és esõs volt a pálya, de nem esett az esõ. Akkor lehet intermedier gumi. Mentem, de azt vettem észre, hogy egy idõ után elkezdett száradni a pálya a nyomvonalon, amin mentem. Én azt hittem, hogy az egész fog száradni és amikor más íveken mentem akkor értelemszerûen kevésbé kopott a gumi, mert ott még vízes volt. Azt hittem, hogy ilyen részletesen nincsen szimulálva. 😊
De az elsõ részre kérnék segítséget! Köszi!

Firerock
császtok
1.Szerintetek mellik a legjobb formula 1 2007mód a játékhoz??
2.Van e 2007es vagy 2006os Champcar mód?(pályákkal)
3.Van e WTTC mód?
4.Sztetek mellik a legjobb mód?
Ha még kel ltudok kérdéseket feltenni<#eplus2><#eplus2>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Attila889
igen.Sztem eléggé pocsék játék.Ha a keresõbe beírod hogy F1 2004 PRO akkor talán kapsz választ.De sztem az is elég ha annyit írsz be hogy F1 2004 😊

Valaki a Seth modnak a Save könyvtárát eltudja küldeni?
Mert hiába van fönt a 1.2-ig (Igen az 1.1-is és abban az 1.0), de nem config.ini hibára hivatkozik és így nem tudom beállítani a felvezetõ kört

F1 Pro 2004 READ <--errõl tudtok valamit mondani? infot
de viszont a f1 99-02-ig meg fut rendesen! 😄 ezt nem értem! 😄
ját ja, próbálkoztam driverfrissítésssel, de semmmi! ugyan olyan fos! :S lehet ezt a videókátyát nem támogatja! :S mind1 azért még próbálkozok valamivel!
Ez nekem is van Geforce 3-om, de nekem akkor amikor Teljesre raktam a grafikát

Attila889
hááááát....Mondjuk driver frissitéssel próbálkoztál már?MX frissitéssel.Ha az sem segít akkor csak is egy újj videókártya segíthet rajtad 😊

hello ha érdekel mi CT vel nyomjuk de igy hazilag ha érdekel vegyél fel msn re

[email protected]
Sziasztok! van egy gondom ezzel a F1 2007 seth féle játékkal hogy nvidia geforce4 mx 440 8x agp kártyám van, és a játékban ilyan fos a kép, ugrálnak a ilyen színek, belevágnak ilyen színcsíkok! valaki tud valamit erre? össze vissza ugrálnak!
Hellosztok!
Most nem rég szereztem meg az a F1C modját a F1 2007 by Seth modot.
Sajnos engem idegesít benne pár dolog így a segítségeteket szeretném kérni:
Valamilyen módon lehet Safety Cart bele tenni? Valamilyen módon lehetséges, hogy a fizikát valósághûvé tegyem törésileg? Esetleg nincsen olyan mod hozzá, amivel a Fizikát is fel lehetne tenni hozzá? Azért írtam így, mert most jutottam ide és ezek a modok azt sem tudom mit csinálnak, amik itt vannak. Valaki tudna róluk egy leírást írni, mert lehet, hogy ebbe lenne megoldás az én problémáimra. Az általam említett verzióval mûködik? Kinek mi a véleménye? Olyan modok is érdekelnek, ami méginkább reálisabbá teszi ezt a Forma 1-es hangulatot. Köszi elõre is a segítséget!

Káosz99
tévedtem egy kör után fucs <#wow1>

Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D

Káosz99
megy teljesen Program kompatibilitása varázsló (Windows 95 simán fut)<#bee1>

Káosz99
még a Program kompatibilitása varázsló se segit

Káosz99
<#vigyor1>

Káosz99
de ugyis lesz olyan verzió ami vistán futt remélem

Káosz99
sajna nekem még else indul <#pardon1>

Az elõzõ hsz-t Káosz99 ûzenetére akartam írni.
Vistán nem mûkõdik. Elindulni még elindul de akkor is csak ilyen 20-30 fps-el, de pár kanyar után meg leáll nálam is.
Herold
Ha esetleg belinkelnéd, lehet, hogy több jelentkezõ lenne...

Császtok!Bocs az offért!http://gportal.hu/portal/molf1/ Lehet jelentkezni!
Káosz99
hello kéne egykis segitség leszedtem torrenten a f1 challenge 2007et de nem akkar indulni leszedtem hozzá még egy path et de azzalse megy utána
rátettem BFO2007 v2.0 der még igyse megy (nekem vistám van azon elképzelhetõ hogy nemisfog futtni?) elõre is kösz.

köszönöm a segítséget!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Istencsászár
- Chat gomb nincs!, csak a boxból lehet irogatni
- Nem kapcsolnak ki-be, hanem a szerver különbözõ beállításokkal mennek és ha engedélyezve vannak akor te kapcsolgathatod õket az F1-tõl...
- ha az automatikus box bevan állítva akkor is meg ha nincs is az L gomb lenyomásával tudod a limitert feloldani ha nem arra van állítva akkor a controllsba megkeresed
- a program biztos nem csinál ilyet legalábbis az alap változat, az ilyen 2007es idények közzé tett, agyon hekkelt, bugos szarokban viszont bármi elõfordulhat, erõsen kerülendõk azok

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES