7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#7102 te vagy a hires kittl balazs? van setupom a jatekhoz es azt irja pl h kittlAUS-R vagy iesmi.azokat tenyleg te csinaltad?bar nem naon probalgattam oket,de nem rosszak.en stilusomhoz nem illik.hat HOST-ot is kell hogy irjon.aki meg belep annak CLIENT-et.nezd meg a Windows Tuzfalat es Exceptions ful.oda pedig tedd be a jatek .exe fajl-jat es kell hogy mukodjon...nekem is volt ez baj! -
kittlbalazs #7101 hello
érdekelne , ha csinálok egy szervert , akkor miért nem tud belépni hozzám senki ???
nincs se tűzfalam , se vírusírtóm .
a szerver készítésnél , ahol már a pályákat lehet kiválasztani ott nálam a multiplayer felirat mellett egy "Host" szó van :( -
#7100 1988-as moddal játszottam már, ebből van több is (ha minden igaz), az egyik nekem el sem indult, a másik jó volt, de mostmár nem találom.
de ezt érdemes keresni, amit találsz tölteni és próbálni, mert amikor megvolt, ez volt a kedvencem: új versenyzők, új autók (autómodellek is) és új fizika, új hangok. csak néhány pályát nem tudott betölteni, bajnokságban ezek helyett imola volt. sajnos linkkel nem szolgálhatok, de ha találsz működőt, akkor megoszthatnád velem is :D -
SF2007 #7099 hát csak egyet szedtem le de az se akar működni mert azt írja pl hogy ékezetesek leszenek a betük de nekem nem az:S -
#7098 remelem leszedtel hozza minden javito patchet.nekem teljesen jo az egesz.igaz,a box az nekem is hiba.de kul nekem ez a legjobb mod.PFT-t probalom meg ki,majd... -
SF2007 #7097 pf...hát nem tom de ez a mód amit mondtál hááát sztem annyira nem tökéletes...mert hát pl...én "Kimi"-vel vagyok és egy hondás boxba vagyok...viszont a beállítások télleg jók..ja és meg az hogy a versenyen nekem mindenki 40 vagy hány körre van megtankolva:S90 elötti modot nem tok:D -
#7096 szasztok.de nekem se jonne roxul segitseg....egy mod kellene a regebbi idokbol (1990 elott).tudna nekem vki ajanlani 1et vagy esetleg linket is adni?nagyon megkoszonnem... -
#7095 mien segitokesz lettem miota osszevesztem Kittyvel es meggondoltam magam h nem uttetem el magam kamionnal! -
#7094 oks en is most toltom Track Packot -
SF2007 #7093 ja köszi már meg van!!!éppen msot jött le letöltöttem gphungaryról -
#7092 nem,nem kell hozza RH04.ITT a link! -
kimi88 #7091 hi all! valakinek nincs véletlenül átépített spa-ja elfekvőben ? köfi
-
SF2007 #7090 ja és kell hozzá akkor az rh04?(de az meg van csak kérdem hogy annak is fenn kell-e lennie) -
SF2007 #7089 aha ok...letöltöm....valahonnan...köszi -
#7088 shomateka nem epp jo mod.probald ki F1CT 2007 V4-et.fenyevekkel jobb.RH04-es beallitasokat talalsz hozza,de ha kell,irj p.ü.-t es kuldok msn-n! -
SF2007 #7087 hy....én ma kezdtem el játszani a shometka féle móddal...de egyszerüen nem tom beállítani az autót!(Ausztrália)Valakinek nincs valami jó beállítása?előre is köszi!!! -
#7086 ezt mondom,erthetetlenul -
#7085 egyszerubb egy vista skint felnyomni:P -
#7084 erre egyszeru valasz! ne vedd meg eredetin,hnem vmi kocsog hawerodtol kerd el,es masold at! a masik meg,ha van is vistad,ne tedd fel.Ha tetszik a stilusa,akkor szedd le netrol.Fel lehet tenni Xp-hez is! :P -
#7083 minél nagyobb annál nagyobb a leszorítóerő -
#7082 A mechanika és légterelésnél az első/hátsó szárny leszorítási értékeit hogy kell érteni? Minél nagyobb az érték (max. 50) annál jobban, vagy annál kevésbé van leszorítva? -
akaaka #7081 Már többek is panaszkodtak hogy Vistan nem futnak jatékok!
Ennyit ér a draga,nagyon draga Vista! -
#7080 Vista-n nekem sem ment. -
Boyz #7079 Nekem az a bajom h fölmegy a játék elindítom lemegy a video elkezd töteni és utána kidob a windiwsba? Vistám van. Segítsetek!!! -
#7078 az a baj, hogy bárki veszi meg, a gépgény nem lesz már kicsi többé. :( -
#7077 én nem me olyan brutál gépigényű játékot csinál hogy már a telepítőnél szaggat az egész XD -
tzsoltika #7076 csak december 31.-én jár le a sony szerződése, remélem a Simbin veszi meg! -
#7075 Jó lenne ha az ea megkapta volna, de nem hiszem hogy a közeljövőben megvásárolná, ha eddig nem tette most se fogja. -
SF2007 #7074 helloztok!!még nem lehet tudni hogy ki kapta meg az F1 licenszet?remélem az ea megkapja...már nagyon akarok egy normális idei szezonú játékot...nem pedig módot:S -
pepe33 #7073 sziasztok!
ha valaki szeretne résztvenni egy nagyon jó kis ligába látogasson el a www.swf1l.extra.hu ra.a szezon hamarosan kezdődik úgyhogy siessetek:) -
Zsolt01 #7072 Beállítások / Szabályok (zászló) -> legalján ! -
ilonakrisz #7071 SZIASZTOK JO LENE HA TUDNA VALAKI SEGITENI...........HOGYAN KELL A FORMA 1 2007BEN A KÖRÖKET BE ÁLITANI HOGY NE KELJEN 56 KÖRT MENI..SEGITSETEK....... -
badoer #7070 vidi kartya volt a hunyo mar jo.kőszőnőm segitcseged:) -
#7069 Szerintem videókártya! Tuningolva van? Esetleg driver probléma. -
badoer #7068 sziasztok.F1 Challenge 2007 v3.0 Seth feltelepitetem bajnoksagot elindditom elkezdi tolteni es kivag a windosba.mi lehet a baja? -
tzsoltika #7067 csak december 31.én jár le a Sony joga és még nem tudni hogy még hosszabit-e (remélem nem). Volt egy olyan hir is hogy most még idén lesz egy F1 2007 játék a Sony és az EA-tól, de szerintem abból sem lesz semm idén :) -
#7066 bocs a helyesirasi hibakert -
#7065 hy.tudja valaki hogy az EA visszavasaroltam e a Forma 1-es jatekok gyartasi jogat?en nagyon orulnek neki mert rFactor nekem nem jon be F1C pedig mar unalmas.elore is kosz a valaszt -
tzsoltika #7064 jókérdés -
#7063 nekem semmi.csak irtam vmit h vegre feleledjen a topic.kulonben ehhez en nem ertek szal nemtok segiteni.sorry