F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki megmondani,hogy készült e valami kiegészítés a sima F1 Challenge 2007-hez???
Elõre is köszönöm!
Itt a link.
Ha minden jól megy, akkor ma estére elkészül az új McLaren-Mercedes is.
Galériámat pedig érdemes megnézni, ugyanis készítem a kiegészítõket hozzá. Jelen esetben a Ferrarin dolgozom.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
-adnál 1 jó feltöltõ helyet(mer amit attál nemjó)
-megmondanád holvan ez a font.mas
csak ennyi<#crazya>#crazya>
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
(általában)
Hogy miért is jó? Mert nem lép ki, szép a grafja, elég sok ilyen szerver van.Ja és ez egy teljesen külön játék nem kell neki az alap.
A másik az F1 mania ahhoz találsz linket ha visszaolvasol pár oldalt.
Hogy ez miért jó? Ennek is szép a grafja és ezt mégtöbben játszál mint a Seth-et.
Én konkrétan a 2007-es szezont feldolgozókra gondolok és lehetõleg magyarok legyenek. Mert olvastam itt annyi mindent csak átláthatatlan az egész.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
durvább a kértycsere az 5200 nem egy sikerdarab
melyik 1994 modot használod?
Kérlek benneteket segítseteke.Ha a kártyámat kérdezitek: GEEFORCE FX5200(128 MB)
más
ma megint volt egy furcsaság, 20% játszom, igy 1x mindenképpen ki kell menni tankolni (x5) ez volt az 5. verseny, Spanyol, mindenki szépen ki is ment minden versenyen, a spanyolon is, kivéve Hakkinent, aki nem ment tankolni és kereket cserélni, s megnyerte a versenyt, ilyenkor mutatja a tiszteletkörét, most sem volt másképpen, csak annyi történt, hogy az elsõ kanyarig, ott ugyanis megállt a McLaren, gondolom elfogyott az üzemanyag:) Gyanus ez a McLaren.
Engem nem érintett, de az idõeredményeket nézve a kereékcserékig végig vezetõ Hill biztos hülyét kapott, pont egy kiállásnyi különbség - 20 mp - volt köztük, azaz, ha Mika kijön, mint a többiek a végig vezetõ Hill simán nyer.
Nem semmi.
Az azért érdekes lenne egy játékban!
Legfeljebb kigyullad,vagy pedig kifüstöl
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
1996 mod játszom, sikerült mennem egy pole t San Marinoban, erre a rajtnál felrobbant a motorom, a következõ verseny Monte Carlo, 5. helyrõl indulok, a 10. körben porrá tör Hakkinen, szuper.
T.T.
Ujraraktam az alapot is és csak a PFT -t raktam rá semmi mást és sem a teszt sem a neten való game sem akar indulni!
Na tegnap ki lett próbálava ez a PFT mód. Az biztos hogy szeb mint a többi mód.
Roy haverom nyomt is egy 3 körös versenyt vele. Semmi gondja nem volt, söt mikor beért a célba 1.helyen akkor egy zene is megszolalt a tiszteletére.:)
Amit eddig észlelet az hogy mindem más módot le kel szedni mert különben nem volt hajlandó elindulni. Bár utána meg pl. az F1Mania is ugyan így volt, míg el nem távolította a PFT módot meg az alapjátékot is újra nem telepítette addig nem volt hajlandó egyik sem elindulni. Szal szerintem azok a módok amelyek az alapjátéjra telepednek fel, azokat érdemes letörölni, söt az alapjátékot is újra telepíteni. Legalább is nálunk ez volt a helyzet. A gumi csíkozása (fehér csik) viszont a játék alatt nem látszódot, csak a Repley-ben meg a menüben. Erre még nem jöttünk rá miért van ?! Egyébként igéretes módnak látszik :), de a telepítésével meg kell szenvedni.
Az 1 Gb-os rész ugyan az mint a 1 base, 2 rrack, 3 patch részek. Szal azt nem érdemes mind2 letölteni. Ne ennyit erröl
Csácsá
Hajrá Magyarország!
Valaki feltöltené nekem a PFT mód teljes Options mappáját becsomagolva valahová, vagy küldje át msn-en: [email protected]
Elsõ ne legyél sose az idõmérõn :))))
Csak annyit tudok hogy ez a szerver autó miatt van. Mivel ez a mód kifejezetten multira van kifejlesztve. Ha jobban megnézed akkor a Bajnokságban is szereppel ez az autó, így egy versenyzö hiányzik a mezönyböl.
Szerintem valamelyik fájl szekesztése megoldaná a problémádat. De hogy melyik azt én sajan nem tudom :))de valaki lehet hogy tud segíteni neked.
Vki tudja, hogy a CT modban, multiban, miért indul a boxból az, aki megnyerte az idõmérõt, aki elméletileg az elsõ rajtkockából indul?
Hogy lehet korrigálni ?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Az idõmérõt én is megvariáltam, 20 perc van, s 3 kör max, azaz 1 gyors kör, kicsit megzavarja a dolgokat, néhány hozám hasonló luzer pilota is képes jo helyre keveredni, meglepõ módon.
Viszont az 1995 modban - innen raktam be a 2 másik pályát - simán betölti, nem értem.
Én úgy tudom hogy a BMW-nek meg a McLare-nek vannak szarvai:)
De lehet hogy rosszul emlékszem.
Orób´latad már az F1 Mániát ?
Ott a McLarenek az új szárnya van.