F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! Melyik a legújjab Forma 1 es játék?

nem tudjátok mikor lessz késsz új McLaren-Mercedes???
Köszi! A Seth féle meg is van és az tetszik csak az a baj, hogy nem tudom beállítani a felvezetõ kört. Hallottam olyasmit, hogy a Save mappával van neki probléma. Valaki nem tudna ebbe segíteni? (1.2-es)

Attila889
igen...a 2008-as<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Császtok!
Nem tudja valaki megmondani,hogy készült e valami kiegészítés a sima F1 Challenge 2007-hez???
Elõre is köszönöm!
Aki még nem tudná: elkészült az új Ferrari F2007 a ShoMateka Mod 2007-hez.

Itt a link.

Ha minden jól megy, akkor ma estére elkészül az új McLaren-Mercedes is.

Galériámat pedig érdemes megnézni, ugyanis készítem a kiegészítõket hozzá. Jelen esetben a Ferrarin dolgozom.
Herold
F1 2007-hez a török pályára milyen beállítást javasoltok?

küldd át msn-en :)

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

leho94
www.rapidshare.com

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Firerock
én feltölteném ha,:
-adnál 1 jó feltöltõ helyet(mer amit attál nemjó)
-megmondanád holvan ez a font.mas
csak ennyi<#crazya>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

akinek megvan az f1 PRT 2007 mód, az legyenszives töltse fel a font.mas fájlt pl ide, de máshová is mehet. Nem több 2 mb-nál. Köszi!

a Seth módjában valósak-e az erõviszonyok? már amennyire lehet...

Gyocsika
Seth mod 2007 az a legjobb de sajna linket nem tudok " aki keres az talál"
(általában)
Hogy miért is jó? Mert nem lép ki, szép a grafja, elég sok ilyen szerver van.Ja és ez egy teljesen külön játék nem kell neki az alap.

A másik az F1 mania ahhoz találsz linket ha visszaolvasol pár oldalt.
Hogy ez miért jó? Ennek is szép a grafja és ezt mégtöbben játszál mint a Seth-et.

Valaki akkor nekem röviden letudná írni összesítve, hogy melyik modnak mi a nagy elõnye és mi a hátránya?
Én konkrétan a 2007-es szezont feldolgozókra gondolok és lehetõleg magyarok legyenek. Mert olvastam itt annyi mindent csak átláthatatlan az egész.

mert nekem az 1997 nem indult el, sõt azt hiszem kicsomagolni sem tudtam.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Attila889
hááát...jó kérdés.Ami a racesimulationon van.Vagy pedig a GP Hungaryn.De a GPhungaryról szedtem le.

uj driver esetleg
durvább a kértycsere az 5200 nem egy sikerdarab

melyik 1994 modot használod?

Attila889
haljátok skacok.Egy oylan kérdésem lenne hogy mit csináljak olyankor ha iylen logó miocsdák lógnak bele a játékba?Különbözõ színüek.És annyira idegesitõ.Ez volt az 1994-es,1996-os,és az 1997-es modban is :S :S
Kérlek benneteket segítseteke.Ha a kártyámat kérdezitek: GEEFORCE FX5200(128 MB)

blow engine, ezt mondta a hang, füstölt feketén:)

más
ma megint volt egy furcsaság, 20% játszom, igy 1x mindenképpen ki kell menni tankolni (x5) ez volt az 5. verseny, Spanyol, mindenki szépen ki is ment minden versenyen, a spanyolon is, kivéve Hakkinent, aki nem ment tankolni és kereket cserélni, s megnyerte a versenyt, ilyenkor mutatja a tiszteletkörét, most sem volt másképpen, csak annyi történt, hogy az elsõ kanyarig, ott ugyanis megállt a McLaren, gondolom elfogyott az üzemanyag:) Gyanus ez a McLaren.
Engem nem érintett, de az idõeredményeket nézve a kereékcserékig végig vezetõ Hill biztos hülyét kapott, pont egy kiállásnyi különbség - 20 mp - volt köztük, azaz, ha Mika kijön, mint a többiek a végig vezetõ Hill simán nyer.
Nem semmi.

Attila889
felrobban a motor? :D :D :D :D
Az azért érdekes lenne egy játékban!
Legfeljebb kigyullad,vagy pedig kifüstöl

melyik módban vannak valós erõviszonyok?

Firerock
PFT-modot meg Shomateka módot használok de egyikbe sem valósak az erõviszonyok elõzõ versenyben a pole pozíciót Davidson szerezte meg a 2. meg Sutil lett:)(Shomateka 2007 módban)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ma behaltam a játékon
1996 mod játszom, sikerült mennem egy pole t San Marinoban, erre a rajtnál felrobbant a motorom, a következõ verseny Monte Carlo, 5. helyrõl indulok, a 10. körben porrá tör Hakkinen, szuper.

Freedom88
Majd Peetet kérdd meg, de õ csak csütin lesz.

T.T.

az e-mail címem:[email protected]
Freedom88
rFactorozok már régóta és végre átáll a ligánk is arra igy minek legyen fent?

T.T.

miért?

Freedom88
hm, majd Peeter ad ha visszajön, neki tudom h van. Nekem nincs meg az a mod. Sõt novermberig lesz meg egyáltalán a játék aztán egy qrta nagy DELETE nekije:)

T.T.

f1 2007 seth
Freedom88
milyen mod?

T.T.

Freedom88
vedd feljebb a radiator size..olyan 3ra és akkor nem lesz gond

T.T.

vki tudna nekem küldeni egy jó beállítást Bahrainbe kezdõ vagyok <#help><#help>
A motor túlmelegedése a magas fordulatszám miatt van? Vagy miért?

Az F1 PRT 2007 módról hallotatok már. Az elöbb töltöttem le, és grafikára szerintem ugyan az mint a PTF 2007 csak a menüje más. Az inkább de, lehet hogy, teljesen olyan mint a ctdp mód menüje. Egy baj van vele hogy, ha versenyre megyek és több autó van a pályán 10 és 20 fps között fut. Bár nálam ugyan igy megy a PTF mód is ha elindul. De lehet hogy, ha nem vista lenne a gépemen akkor gyorsabb lenne.
és találtatok rá megoldást?vagy én nem látom itt?
Gyocsika
Menj egy kicsit lejjebb és meglátod h minenkinek ez a gondja!

PFT moddal kapcsolattal szeretnék segitséget kérni amikor a Ferrarival szeretnék menni betöltés után kidob a játték nem tudja valaki mi lehet a baja???????????
Gyocsika
És akkor velem mi lehet?
Ujraraktam az alapot is és csak a PFT -t raktam rá semmi mást és sem a teszt sem a neten való game sem akar indulni!

Halli

Na tegnap ki lett próbálava ez a PFT mód. Az biztos hogy szeb mint a többi mód.
Roy haverom nyomt is egy 3 körös versenyt vele. Semmi gondja nem volt, söt mikor beért a célba 1.helyen akkor egy zene is megszolalt a tiszteletére.:)
Amit eddig észlelet az hogy mindem más módot le kel szedni mert különben nem volt hajlandó elindulni. Bár utána meg pl. az F1Mania is ugyan így volt, míg el nem távolította a PFT módot meg az alapjátékot is újra nem telepítette addig nem volt hajlandó egyik sem elindulni. Szal szerintem azok a módok amelyek az alapjátéjra telepednek fel, azokat érdemes letörölni, söt az alapjátékot is újra telepíteni. Legalább is nálunk ez volt a helyzet. A gumi csíkozása (fehér csik) viszont a játék alatt nem látszódot, csak a Repley-ben meg a menüben. Erre még nem jöttünk rá miért van ?! Egyébként igéretes módnak látszik :), de a telepítésével meg kell szenvedni.
Az 1 Gb-os rész ugyan az mint a 1 base, 2 rrack, 3 patch részek. Szal azt nem érdemes mind2 letölteni. Ne ennyit erröl
Csácsá
rfactor feeling :)

Zsolti9014
Az F1CT mod új verziója hétvégén lesz tölthetõ: ebbe be lesz építve single, test és liga mod is: forrás.

Hajrá Magyarország!

azt hiszed úgy van :) 97%-os erõsségen megyek és igyis mindig elsõ vagyok és indulok a boxból, 2. Alonso, 3. Raikkonen és õk ketten annyira elmennek hogy alig tudom utolérni.

Valaki feltöltené nekem a PFT mód teljes Options mappáját becsomagolva valahová, vagy küldje át msn-en: [email protected]

De tudok mégis egy megoldást :))
Elsõ ne legyél sose az idõmérõn :))))
Halli

Csak annyit tudok hogy ez a szerver autó miatt van. Mivel ez a mód kifejezetten multira van kifejlesztve. Ha jobban megnézed akkor a Bajnokságban is szereppel ez az autó, így egy versenyzö hiányzik a mezönyböl.
Szerintem valamelyik fájl szekesztése megoldaná a problémádat. De hogy melyik azt én sajan nem tudom :))de valaki lehet hogy tud segíteni neked.
Sziasztok!
Vki tudja, hogy a CT modban, multiban, miért indul a boxból az, aki megnyerte az idõmérõt, aki elméletileg az elsõ rajtkockából indul?
Hogy lehet korrigálni ?
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

én a régebbi modokat használom, most tolom az 1996 idényt, egy gond van, hogy 2 pálya hiányzik, hiába töltöttem le, s raktam be, nem tölti be, igy Buenos Aires helyett ujra Australiaban van a verseny, kiváncsi vagyok, mi lesz Estorilban.
Az idõmérõt én is megvariáltam, 20 perc van, s 3 kör max, azaz 1 gyors kör, kicsit megzavarja a dolgokat, néhány hozám hasonló luzer pilota is képes jo helyre keveredni, meglepõ módon.
Viszont az 1995 modban - innen raktam be a 2 másik pályát - simán betölti, nem értem.

ok

Ne töltsd le. Nekem ma lent lesz és akkor leíróm a tapasztalatokat oké :)
Ferrarinak 2szarva ????
Én úgy tudom hogy a BMW-nek meg a McLare-nek vannak szarvai:)
De lehet hogy rosszul emlékszem.
Orób´latad már az F1 Mániát ?
Ott a McLarenek az új szárnya van.
base, track, patch miért? még töltsem le az 1.1 gigást?