7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#7142 megneztem. a gdb-ben hiaba allitom.akkor szerintem marad a plr.bar nekem nem fontos.jo ez igy ah van -
#7141 nem csak a körök számát lehet beállítani.legalábbis szerintem.de a gdb-ben biztosan be lehet állítani,ahogy mondtad.
-
#7140 dede.a plr-ben csak a korok szamat lehet.baris nalam -
#7139 nem,nem ott kell -
#7138 az idomero hosszat nem a *.gdb fileban kell allitani? en ugy tudom h a *.plr fileban csak az idomero edzesen teljesitheto korok szamat lehet beallitani. F1CT 2007 V4 modot probaljatok ki. sztem jo minden benne,de persze nem hibatlan. -
stupido #7137 honnan lehet leszedni? -
Razak #7136 Az újabb verzió már módosít talán ezen. Még nem tudtam próbálni. Az új verzió V3 -
#7135 az időmérő hosszát a plr fájlban tudod beállítani.időgyorsításra asszem nincs lehetőség.
a seth modot meg nem ismerem -
stupido #7134 hi!
Két kérdésem van.
Az egyik, hogy hol lehet beállítani, hogy milyen hosszú legyen a kvalifikáció? (és van-e benne időgyorsítás lehetőség)
A másik: Nekem a seth féle 2007-es változat van fent, de a rajtsorrendek sosem a valóságot tükrözik, sőt mintha fordítva lenne minden. A McLarenek és a Ferrarik, meg a BMW-k csa a sor legvégén kullognak. Ez miért van? -
#7133 hülye kÖ.csak a peccselt verzióban van benne!!ritka tudatlan vagy:P ff,érted??:) -
nagykovi #7132 Sziasztok.
Vki tudna nekem abban segíteni, hogy ha csinálok egy saját sisakot, azt hogy tudom berakni a játékba? Köszi előre is -
#7131 Mert nálam sincs benne a Seth modban. -
#7130 Melyik verziójúban van szerinted? -
#7129 legyen már benne. -
#7128 a seth modban nincs benne. -
#7127 már megvan:)) -
#7126 keresd meg a tpf1-et:) -
#7125 Seth modban benne van -
#7124 engem is érdekelne Fuji Speedway, 99-02höz. -
gallik #7123 Sziasztok!
A Fuji Speedway pályát nem tudja vki, honnan lehet letölteni ?
Köszi! -
#7122 nem V1 F1 természetesen csak elírtam bocsi és már letelt 4perc mire észrevettem -
#7121 csottok
vki megtudná mondani hogy mi annak a számnak a címe ami az V1Ct V4-módnak a videójában van?plz -
#7120 hát ha kérnek hozzá setupot,akkor valszeg:IGEN -
#7119 A Fuji Speedwaynek van letölthető pályája az F1C-hez? -
#7118 hja :D:D:D -
#7117 vagy ha az se,akkor csinál:) -
#7116 vagy ha ott nincs ak ott wan Gugli,aki nagyon jo baratod. -
#7115 RaceSimulations -
#7114 setup? -
#7113 Hi!
Nem tud valaki setup-ot a fuji pályához? -
#7112 nezzuk ezt:
Osterreichring
{
Filter Properties = 75L, 5ZF, 4ZF, AZF, 5ZN, 73L, 3ZN, 4ZN, 74L, HGP
RaceLaps = 54
Attrition = 27
TrackName = Osterreichring
GrandPrixName = Austrian Grand Prix
EventName = Austrian Grand Prix
VenueName = Austrian Grand Prix
Location = Austria, Knittelfeld
Length = 3.673 m./5.911 km.
Track Record = 1:41.377 set by Uli Landgraf
Qualifying
{
}
RaceEvents
{
}
Weather
{
Practice1
{
Conditions = Nice
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 18
TrackTemp = 20
Minute = 8
{
TrackTemp = 22
}
}
Practice2
{
Conditions = Nice
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 20
TrackTemp = 18
}
Practice3
{
Conditions = Overcast
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 24
TrackTemp = 22
}
Practice4
{
Conditions = Overcast
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 22
TrackTemp = 18
}
Qualify
{
Conditions = Nice
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 27
TrackTemp = 30
}
Warmup
{
Conditions = Overcast
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 27
TrackTemp = 26
}
Race
{
Conditions = Nice
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 28
TrackTemp = 29
}
}
PitStopStrategies
{
}
SettingsFolder = Zeltweg
SettingsCopy = Grip.svm
SettingsCopy = zeltweg.svm
SettingsAI = zeltweg.svm
Qualify Laptime = 95.000
Race Laptime = 97.000
}
ezt irja az Osterreichring.GDB fileban. a -
spect16 #7111 Gdb-t megnézted? -
#7110 na gyerekek.baj van.leszedtem F1 SEVEN-t(part-okat)es kidob a jatek mikor betoltetek egy palyat :( Windows XP SP2-om van.segitsen vki pls!!! koszke elore is :) -
#7109 az is lehet egy ok,igazad van Razak.. -
Razak #7108 Véletlenül nem Routert használtok? -
#7107 nekem megint kellene segitseg.F1 Seven Mod-hoz kellene oan link,ahol nem terhelodik le a szerver es lassul le 0,50 kb/s-re.Talaltam sokat,de nehol varni kell 100 percet a letoltesre,mashol pedig leterhelodik! pls ! thx elore is! -
#7106 ha nincs is bekapcsolva,akkor is legyen a Kiveteleknel a listaban a jatek indito fajl-ja.Nekem pont ugyanez volt a baj,de segitett egy szakember.a tuzfal pedig OFF-on wolt...sok szerencset ! -
#7105 Control Panel(Vezérlőpult)-Windows Firewall(Windows Tűzfal)-irja az ablak tetejen h Exceptions(Kivételek),na arra menj ra-Add Program (Program Hozzáadása)-Browse (Tallózás) és megkeresed a jatek .exe kiterjesztesu inditofajljat.ettol erthetobben nemtom.irj pu-t es msn-en dumalunk ha kell. -
kittlbalazs #7104 hát ez mind szép és jó , de ha nincs tűzfalam , akkor hiába állítgatom az Exceptions ful-t -
akaaka #7103 "nezd meg a Windows Tuzfalat es Exceptions ful.oda pedig tedd be a jatek .exe fajl-jat es kell hogy mukodjon...nekem is volt ez baj! "
Ezt most érthetöen és lassabban magyarázd el légyszives!Mert nekem is hasonlo problémám van!