F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Lessétek meg a köv. oldalt pls.: http://swf1l.extra.hu
A Liga nem ingyenes, mert rendes szervert bérelünk, ami ügye nem ingyen van, de viszont így egyszerre 22en játszhatunk lagmentesen, és sztem megéri. Még van egy pár hely, gyertek bátran! ;)

Virág Attila (Atish) SWF1L - http://swf1l.extra.hu RBR - Matech Rally Team

batihu
Sziasztok!

Melyik a legjobb 2007-es mod?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Firerock
most indítottunk 1 jó kis ligát:F1CT 2007 V4 moddal
jó szerver és ami a legfontosabb a liga ingyenes
látogass el a weboldalunkra
a liga akkoor indul ha az összes hely el lessz foglalva(nem 22fõs a liga)
HANEM 12-15!!!!!!
várjuk jelentkezéseteket

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Halli, F1 challenge 2007 balynokságot indítunk.
Ez a balynokság ingyenes nincsen belépési díj.
Akit szeretne jelentkezni látogasson el az
oldalamra f1-virtual.mindenkilapja.hu
thx

Az autózás a Skodánál kezdõdik....a többi csak játék...

és a Seth modban hogy lehet? Mert nekem a felvezetõ sem sikerült. Már korábban írtam, hogy a config.ini-re panaszkodik, hogy vagy sérült vagy nincsen meg..... pedig ott van mellette. Erre valami ötlet?

antijuve
pontosan.asszem azt 1-re kell állítani:).

ups and downs

Freedom88
asszem no ai control a neve

T.T.

Freedom88
ugyanúgy a plr fájlban

T.T.

üdv! az lenne a kérdésem h nem lehet beálítani valahogy h legyen LEvezetõ kör?a FELvezetõ kör bevan állítva és talán van levezetõ is nem? elõre is kössz

leho94
írd be az ip-t....

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

CSaztok!Miért nem latom a szerveremet ha csinalok régebben jo volt msot mar nem!!ÉS nem routerem van várom a válaszokat!Elõre is thx.
Sada01
A 99-02 Gondolom fent van akkor fogod és annak a mappájába telepíted

Hmm, hogy kell elindítani az f1 mania 2007-et? Szóval azt se tudom hova kell telepíteni. Jó is a spanyol readme. Aki tud segítsen.
Sada01
Gondolom azért hogy aki nem látta még meg nézheti és ha tetszik neki a (mód) letöltse!!!<#idiota>

ok

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Sada01
F1 07 HYBRYDA-3 v2.0 Ez elég jó mod csak az irányítása kisé érdekes!

miért irtad be?

Sada01
http://www.f1mods.ovh.org/

megyek!

leho94
gyere msnre:D

Valaki elküldené nekem az F1CT 2007 v4-nek az: F1CT 2007.exe és a 3DConfig.exe fájlját? A Nod32 virust talált benne és muszály volt töröljem :S

leho94
ebbe nem..rfactorba aszem igen;)

szevasztok! az lenne a kérdésem, hogy valahogyan nem lehetne megcsinálni, hogy multiban gépjátékosok is versenyezzenek???elõre is kössz

Firerock
mit írt???
elküldhetnéd privibe!

Gyocsika
Õszintén ez most mire jó? Kemény legény vagy az látszik!

Freedom88
csuvakka

T.T.

hi all
De nekem azt írja, hogy nincsen vagy sérült a config.ini

Freedom88
amúgy a felvezetõkört a neved.plr fájlban van a save könyvtárban, ott meg kell nyitni és a recessional lapot "0"-ról, "1"re át kell irni, aztán elmetni, és már lesz is felvezetõ köröd

T.T.

Freedom88
fõkönyvtárban találsz:) jaaa, az 3d config..akkó nincs:)

T.T.

Fec papa
Hol van oylan hogy config.exe?? nkeem nincs is oylan könyvtáram hogy config ..

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Valaki tudna nekem küldeni egy nagyon jó beállítást? de ne krosh meg kimster-t e-mail címem:[email protected] köszi
Razak itt egy példa hogyan kell beállítani a felvezetõ kört: C:\Program Files\EA Sports\F1 Challenge 2007\Config\config.exe ---->ezt indisd el itt kell beallitani.
Hi Létezik valamilyen program amivel pályákat tudok csinálni?
kösz
Sziasztok, ha vki jönne versenyezni F1C ligába akkor az látogasson el ide: http://swf1l.extra.hu köszi bye

Virág Attila (Atish) SWF1L - http://swf1l.extra.hu RBR - Matech Rally Team

Istencsászár
Nincs dedikált szerver F1c-ben!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
az indexf1 mod 2005ös kocsikat tartalmaz,egy jó kis fizikával,mindenesetre nagyon vezethetõ.

The only speedometer is in your head.

Fec papa
Tudnál valami linket adni ahonann le tudom tölteni a 2007-est? mert nekem az F1CT 2007 V3-as alá kéne olyan amivel lehet konzolozni vagy irányitani a servert.

Freedom88
pl:indexf1 mod

T.T.

Fec papa
Hello! Azt szeretném tudni hogy van valami server mod, mert hogy szerverrõl futattnánk a játékot és hogy valami mod van hozzá, valami OWOR modrol vagy ilyesmirõl hallottam már de ha tudnátok valami mást akkor légyszi osszátok meg! köszi!

Bandit21
Üdv, olyan kérdésem lennem h van-e vkinek v tudja-e vki honnan lehet szerezni a török pályához a telemetriába trackmap-et. Ha vkinek van szóljon v küldje el e-mailbe. Szeretnék 1 jó setupot, de ahhoz kéne a telemetria is, de mivel ott még a shoma2007-ben is az A1 ring van v nem is volt hozzá már nem emléxem, a lényeg kéne nagyon a pályarajz.

IC7 P4 2,4C 7000A-AlCu 2*512MB 500Mhz Sapphire9800pro 128MB ZM80C-HP+OP1 80GB SeagateSATA Chieftec DA-O1W 360W 900P 4 házventi CM Aerogate I 2001SE 21011 2003 6779

Firerock
sikerült kösszi

N o N a m e
beteheted az autó mappájába is pl: Seasondata/Vehicles/Ferrari/ és úgy is jó lesz
Jeff Gordon
kiválasztod annak a csapatnak a mas fájlát,ahova szeretnéd berakni,majd import,de megfelelö állásban(ugyanolyan legyen mint az eredeti) majd már léphetsz is ki,ennyi.

The only speedometer is in your head.

leho94
a kukába<#mf1> Masstudioval import vagy mi a tököm:D

Firerock
csáttok
hova tudom berakni a saját gyártmányú sipkámat???

ez nem egy kiadó által kiadott játék, ez egy mod ami anyiban különbözik a többi modtól, hogy tartalmazza az alapjátékot, ami crackelve van, elvileg jogsértõ, nem értem miért nem sima modként lett megjelentettve, gondolom így sokan alászaladnak, hogy új F1 játék PC-re
Attila889
F1 2007

Freedom88
rFactor, de az nem F1, de van benne f1 mod is

T.T.