F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem,nem kell hozza RH04.ITT a link! <#vigyor2>#vigyor2>
hi all! valakinek nincs véletlenül átépített spa-ja elfekvõben ? köfi<#finom>#finom>
ja és kell hozzá akkor az rh04?(de az meg van csak kérdem hogy annak is fenn kell-e lennie)
aha ok...letöltöm....valahonnan...köszi<#smile>#smile>
shomateka nem epp jo mod.probald ki F1CT 2007 V4-et.fenyevekkel jobb.RH04-es beallitasokat talalsz hozza,de ha kell,irj p.ü.-t es kuldok msn-n! <#crazya>#crazya>
hy....én ma kezdtem el játszani a shometka féle móddal...de egyszerüen nem tom beállítani az autót!(Ausztrália)Valakinek nincs valami jó beállítása?elõre is köszi!!!<#help>#help>
erre egyszeru valasz! ne vedd meg eredetin,hnem vmi kocsog hawerodtol kerd el,es masold at! <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe> a masik meg,ha van is vistad,ne tedd fel.Ha tetszik a stilusa,akkor szedd le netrol.Fel lehet tenni Xp-hez is! 😛
A mechanika és légterelésnél az elsõ/hátsó szárny leszorítási értékeit hogy kell érteni? Minél nagyobb az érték (max. 50) annál jobban, vagy annál kevésbé van leszorítva?
Már többek is panaszkodtak hogy Vistan nem futnak jatékok!
Ennyit ér a draga,nagyon draga Vista!
Ennyit ér a draga,nagyon draga Vista!
Nekem az a bajom h fölmegy a játék elindítom lemegy a video elkezd töteni és utána kidob a windiwsba? Vistám van. Segítsetek!!!
én nem me olyan brutál gépigényû játékot csinál hogy már a telepítõnél szaggat az egész XD
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
csak december 31.-én jár le a sony szerzõdése, remélem a Simbin veszi meg!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Jó lenne ha az ea megkapta volna, de nem hiszem hogy a közeljövõben megvásárolná, ha eddig nem tette most se fogja.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
helloztok!!még nem lehet tudni hogy ki kapta meg az F1 licenszet?remélem az ea megkapja...már nagyon akarok egy normális idei szezonú játékot...nem pedig módot:S
sziasztok!
ha valaki szeretne résztvenni egy nagyon jó kis ligába látogasson el a www.swf1l.extra.hu ra.a szezon hamarosan kezdõdik úgyhogy siessetek😊
ha valaki szeretne résztvenni egy nagyon jó kis ligába látogasson el a www.swf1l.extra.hu ra.a szezon hamarosan kezdõdik úgyhogy siessetek😊
Beállítások / Szabályok (zászló) -> legalján !
SZIASZTOK JO LENE HA TUDNA VALAKI SEGITENI...........HOGYAN KELL A FORMA 1 2007BEN A KÖRÖKET BE ÁLITANI HOGY NE KELJEN 56 KÖRT MENI..SEGITSETEK.......
vidi kartya volt a hunyo mar jo.kõszõnõm segitcseged😊
Szerintem videókártya! Tuningolva van? Esetleg driver probléma.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
sziasztok.F1 Challenge 2007 v3.0 Seth feltelepitetem bajnoksagot elindditom elkezdi tolteni es kivag a windosba.mi lehet a baja?
csak december 31.én jár le a Sony joga és még nem tudni hogy még hosszabit-e (remélem nem). Volt egy olyan hir is hogy most még idén lesz egy F1 2007 játék a Sony és az EA-tól, de szerintem abból sem lesz semm idén 😊
hy.tudja valaki hogy az EA visszavasaroltam e a Forma 1-es jatekok gyartasi jogat?en nagyon orulnek neki mert rFactor nekem nem jon be F1C pedig mar unalmas.elore is kosz a valaszt
jókérdés
nekem semmi.csak irtam vmit h vegre feleledjen a topic.kulonben ehhez en nem ertek szal nemtok segiteni.sorry <#nemtudom>#nemtudom>
Noname ezt én is tudom ne néz ennyire hüyének 😉. Arra vagyok kiváncsi hogy ezt a serverszolgáltatók hogy oldják meg.
Oda nem kell semmi szerver szolgáltató, hanem csak te vagy az aki késziti a szervert. A képernyõ alján levõ gombokkal tudsz másik pályát is választani és embereket ki rúgni is.
tud valak valamilyen server szolgáltatót vagy hogy hogy csinálják meg azt a serveresek hogy másik géprõl vagyis kivûlrõl lehet irányitani a servert , pl pályát váltani vagy embert kirugni stb.... ?
fejlesztés kéne hozzá.mint tod ami a Ferrarohoz is van
az van h mikor lessz késsz az mclaren fejlesztés!?
de nem kell tul gyors!min 3mb/s feltöltési sebesség!ennyi eleg lenne!pls HELp valaki! <#help>#help>
Hello!
nem tudjátok mikoe lessz késsz az új mclaren?
nem tudjátok mikoe lessz késsz az új mclaren?
sziasztok.nem tudna valaki szolgaltatni nekunk szervert a ligaba ingyen?reszt vehetne a kedwes illeto is.nagyon halasak lennenk erte.kosz elore is
nem mert ez szimulátor...
hát ilyen nincs.csak ha beállítod a segítségeknél a fékezési pont segítséget,akkor a gép automatikusan fékez,olyan mértékben,ahogy a segítség "erõssége" be van állítva.jobbat nemtok.szia😊
ups and downs
üdv! F1Chben be lehet vhol állítani mint pl moto gpben vagy gp500ban hogy van fent egy stop tábla és akkor kell fékezni???:o
hello all.azt szeretnem kerdezni,tud e valaki olyan modot,ami a WSR 3.5 2007-es szezont foglalja magába?nekem kellene,mivel Pavlovicnak szurkolok
Sziasztok.RH2004-es módot keresem.Racesimulátionsról nemtudom leszedni.Please valaki.Mert ami nekem van az a 00-s rar-rt kéri és az meg nincs is neki