F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Half Rate="1" // 0 = super-high physics rate, 1 = normal
tehat alapbol ki van kapcsolva a super fizika 😊
szépen sorban egymás után...
a 2002 látványa gyakorlatilag, képeken még elmegy fõleg az autók az apró részletekig kidolgozottak (bár kis hiba:petyus renaultján a gumifelirat a kerék forgás miatt olvashatatlan de a felni BBS felirata meg nem "forog"), de a komplett visszajátszás nekem nagyon elüt a valóságtól (PC-n azt hittem kicsit jobban megnyomják a pálya látványát, de pl a fû PS2 látványszintû, ennél jóval többre képes egy mai PC)...és mintha nem az úton lennének a verdák...szerencsére vezetve semmi ilyen gond nincs.Best F1...best Jacek moddal😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
egyszer én is voltam így egy másik autósgammában
mondom, de marhára megy alattam ez a kis tuningolt Mini Morris...ja hogy egy Suprával megyek...ö
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
letoltes
Javitva FPS, hibak, es 2003-as bukosisakok vannak benne.
Jelszavas futam online: a " game name" résznél alul, középen a fehér csíkra kell klikkelni (nyílacskával és pipával egy szintben) és megjelenik egy kurzor, ezután jöhet a jelszó.
Amit talatam kijavitottam😊
De ebben a sisakok is 2003-asok
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
http://goo.gl/gd6Zi5
dc-röl lassan jön mert csak dsl nek van meg annak is 2/6
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mielott kiadsz egy ilyen fos, bugos prealfa modod,szolja azt elmegyunk egy paran betateszternek 😄DD
de aze hajra ! 😊
Cak nézem, szaggat mint a disznó el se tudtam képzelni mi lehet.. Ctrl+Alt+Del CPU usage 100%.. ebbõl 99% iexplore.exe. Korrekt kis bug! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
olyan textúrád nincs, ami egy nõt fektet meg?
na par nap es lesz egy jobb gyorsabb talan sisakok😊) addig jo ez😄
Montoyát képe alatt R. Schumacher van és fordítva ugyanez...
sztem a két platform gammáját másik csapat fejlesztgette vagy egy de közel sem olyan "szorosan", mint mondjuk a Colin 3 esetén...meg kell mondjam szerencsére.
egyébként F1 2003 nem valószínû ,hogy lesz PC-n, mivel a SONY drága megvette az kizárólagos F1 licenszet...ez a parasztság😞((
Nekem nem hianyzik. Mert ha megyek is vele versenyt, az ugy is csak kulon palyakon lesz, de legfokepp online. Meg a bajnoksagra sem lesz idom. Igy egy-egy versenyre tokeletes.