F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cypher
Ez hol van??
A vehicles-mappában,vagy hol??
Thx.
sanzik
van egy ilyen sor a .prl fajlban amit lehet buzeralni:

Half Rate="1" // 0 = super-high physics rate, 1 = normal

tehat alapbol ki van kapcsolva a super fizika 😊
mohus
na látod...két 4 X után 😊

szépen sorban egymás után...

a 2002 látványa gyakorlatilag, képeken még elmegy fõleg az autók az apró részletekig kidolgozottak (bár kis hiba:petyus renaultján a gumifelirat a kerék forgás miatt olvashatatlan de a felni BBS felirata meg nem "forog"), de a komplett visszajátszás nekem nagyon elüt a valóságtól (PC-n azt hittem kicsit jobban megnyomják a pálya látványát, de pl a fû PS2 látványszintû, ennél jóval többre képes egy mai PC)...és mintha nem az úton lennének a verdák...szerencsére vezetve semmi ilyen gond nincs.Best F1...best Jacek moddal😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

sumi
Hali.A warezcenterrõl leszedtem a rippelt változatát.Örültem.Kicsomagoltam,azt kitömöritettem az ace fájlt.Mondom neki setup.bat .Azt kihult bennem a vér!!!!5 százaléknál sorra irja ki a hibákat.Segitséget kérnék.Az iso verzióból +van a 16ig.a többi hiányzik.ezeket keresném.FTP v sima letöltés érdekelne.dc + ilyenekhez nem értek.Köszi.

mohus
nem is tudtad kedves Montoya hogy te Trulli vagy?😊 tudathasadás rulez....

egyszer én is voltam így egy másik autósgammában

mondom, de marhára megy alattam ez a kis tuningolt Mini Morris...ja hogy egy Suprával megyek...ö

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Jacek
a SZOVEG nevezetut kell letolteni😄

Jacek
na ez a jo szep volt bazz😊

Jacek
Jacek
bazzz mi a retek volt ez😊)

letoltes

Jacek
Na lenyeges hogy ki kll torolni az elozo autokat az F1C bol ami 2003-as neven szerepel!!!!!!!!

letoltes

Javitva FPS, hibak, es 2003-as bukosisakok vannak benne.

Tibre
Igen.😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Jacek
ez lenyeges?😊

sanzik
sanzik
nem en jottem ra de megvan:

Jelszavas futam online: a " game name" résznél alul, középen a fehér csíkra kell klikkelni (nyílacskával és pipával egy szintben) és megjelenik egy kurzor, ezután jöhet a jelszó.
Tibre
Hova töltöd?

Jacek
Na mar toltom fol a uj 2003-as seasont pl rajtnal dupla FPS😊) magyarul ez mar korrektul megy.
Amit talatam kijavitottam😊

De ebben a sisakok is 2003-asok

KG21
ez a két kép jön be amikor kiírja insert the correct cd😄DD

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Ch_Slater
siker

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Tibre

Tibre

Ch_Slater
nem kell hozzá a 2002 ha erre gondolsz (99-02-ig benne van minden)

Tibre
Szadista állat. 😄

KG21
király gamma! Van benne Zanardi, mindkét lábával😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Tibre
hehe,elsõre sose sikerül 😊

Tibre

Tetszik ez a játék.
Hill powaa

[HUN]FaTaL
Nem csak DSLeseknek van meg én is DCrõl szedtem, csak szar hubon keresed. Matrix HUB + Koli HUB rulez!

http://goo.gl/gd6Zi5

Ruffi
hONNÁN TUDNÁM LESZEDNI
dc-röl lassan jön mert csak dsl nek van meg annak is 2/6

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

M@TriX
addigra talán lecsurog hozzám is a gém. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

szerintem ne szídjátok Jacek-et! örüljetek, hogy van valaki, aki ingyen kiad egy modot ehhez a gém-hez, és foglalkozik is vele!!! Így tovább Jacek!
Jacek
kuss😊)) csak a ferarri meg a Ket BMW pilota van folcserelve😊 ma keszen lesz az uj jobb gyorsabb😄

sanzik
Jacek!
mielott kiadsz egy ilyen fos, bugos prealfa modod,szolja azt elmegyunk egy paran betateszternek 😄DD
de aze hajra ! 😊
Petyus_
Nekem ma ugyanez elõkjött.

Cak nézem, szaggat mint a disznó el se tudtam képzelni mi lehet.. Ctrl+Alt+Del CPU usage 100%.. ebbõl 99% iexplore.exe. Korrekt kis bug! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
De láma vagyok most veszem észre a sisakról hogy véletlenül Trullival nyomulok. 😄

Petyus_

Köszönjük néked Jacek!

mohus
😊

olyan textúrád nincs, ami egy nõt fektet meg?

Petyus_
Le a kalappal Jacek a modért! A Ferrarit meg a többi kocsit csak pörgettem-forgattam 😊, de a Renyóval (Alonso powa! 😊) mentem jó pár kört és tökéletesen szuperált. 😊

Ch_Slater
ui.: csak ezt néztem meg, mert Montoya-t akartam választani...

Jacek
az hagyjan😊 de le kell szednetek ujra vagy holnap vagy holnap utan mert kicsit eroforras igenyes😊)) eleve a ferrari katasztrofa benne akkora meretuek a texturak hogy megfektetik a gepet😊)

na par nap es lesz egy jobb gyorsabb talan sisakok😊) addig jo ez😄

Ch_Slater
Lenne egy észrevételem a 2003-as modhoz:

Montoyát képe alatt R. Schumacher van és fordítva ugyanez...

mohus
van valami mod shotod otthonról?

mohus
végülis ez csak a feeling miatt jó...amúgy valóban nem ez az, ami miatt a gamma jó...ez csak egy nagyon jó hangulati elem...a sebesség és a vezetési élmény sztem nagyon ott van

sztem a két platform gammáját másik csapat fejlesztgette vagy egy de közel sem olyan "szorosan", mint mondjuk a Colin 3 esetén...meg kell mondjam szerencsére.

egyébként F1 2003 nem valószínû ,hogy lesz PC-n, mivel a SONY drága megvette az kizárólagos F1 licenszet...ez a parasztság😞((

Ch_Slater
nah nem tudja senki hogy a digitális tv feliratozást honnan lehet leszedni a 2002-höz. Nekem megvolt valahol, de nem találom. Azzal azt is meg lehetett csinálni (asszem), amit a #138-ban hiányolnak. hogy folyamatosan kiirja a sorrendet, különbségeket, stb.

Alexease
Megnezte mar valaki, hogyan lehet password-del levedeni egy servert? Multkor nem talaltam...
Petyus_
Nem mondod? 😄

Alexease
Jaceket kerdezd, O csinalta😄DDD
Alexease
De a legnagyobb elonye, hogy tenyleg foglalkoztak a szimulacioval, fizikaval. Az elozokkel immel-ammal (😄) foglalkoztam csak, de a mostani, igy "kulon" - modok nelkul - is nagyon jo. Es a legnagyobb elonye, hogy nagyon jol tamogatja a Mod-ozast. Azert latszik, hogy sokat szamitott, hogy az SBDT es a GTR mindent kaszalt - plusz a tobbi mod sikere. Azert Ian Bell neve is ott van a keszitok listajaban (F1C)😄DDDD
Petyus_
Köszi nagyon bejön, hogy a rákba csináltak hozzá ilyen gyorsan modot? 😊

Alexease
Nincs benne. "Egyszeruen csak" bele raktak a 4 ev termeset, a '99-'02-es autofesteseket, csapatokat, palyakat stb. Kivalasztva egy evadott lehet menni "sima" Bajnoksagot.
Nekem nem hianyzik. Mert ha megyek is vele versenyt, az ugy is csak kulon palyakon lesz, de legfokepp online. Meg a bajnoksagra sem lesz idom. Igy egy-egy versenyre tokeletes.
Mnemomic
Én nem találtam. Úgy tudom csak a PS2 verzióban van.

M@TriX
na azért. Most akartam beszerezni stuffot és azzal ijesztgettek, hogy nincs benne karrier mód. Akkor van ugyebár igaz? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.