7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• crossy104
    Bocs a zavarásért!Kaphatnék egy linket ahonnan le tudnám szedni ezt a szépséget?Nekem csak "szarv"nélküli Mercedesem van fent.Előre is köszönöm.
  • lac coo
    Ja csak mond meg hová küldjem...
    Mert azok nagy képek asszem...
    Vagy azokat rakjam át 600X800-ba? Az jó lesz akkor?
  • Istencsászár
    szép, skint átküldöd? dögös nagyon, 800*600ba beraknád a képeket?:))
  • lac coo
    Nekem ez :-D Hajrá Magyarok!!!

• Istencsászár
    Nekem ez:)
  • ForRedGlory
    McLarennél nincs szebb, de megbízhatatlanabb sem (sajnos)
  • Istencsászár
    neked :P
  • lac coo
    Azért még mindig ez a legszebb a mezőnyben....

• kr1sz
    aha!köszze
  • Istencsászár
    ezt minden nap megkérdezed már többösz lelett irva..
  • zolo
    A játék beépített keresője nem jó?Gamespy-t felteszed és a játékban a multiplayernél tökéletesen működik
  • kr1sz
    aha!és nem tudtok magyar szervereket!?vagy olyan progit amivel tuok f1challenghez szervereket keresni?
  • Istencsászár
    az nemtőledfügg mint minden játékban a serverver kapacitásától...
  • kr1sz
    a laggolás az mitől leeht mikor neten játszom?!768 as netem van!
  • Istencsászár
    azér annyira nemroszzz.. lehetne jobbis de nemrossz.. ha laggol akkor ilyen dolgok adódnak hogy átmész a kocsin meg ilyenek
  • rezsofiz
    A játéknak elég rossz a netkódja tapasztalataim szerint.
  • zolo
    Szerverre mentem de volt hogy engem lükdöstek,de én meg csak ugy keresztül mentem rajtuk általában.Netfüggő ez a lagolás?
  • Ibron
    Ja,thanks.

Ibron
  • avcom
    tab
  • Ibron
    Vazzzz...visszamentem és tök szar volt.Mert kis ablakba tettem...kiírta a versenyzők nevét,mintha szerveren lennék..pedig championship modba mentem..és az elején nem írta ki,csak mikor visszamentem.ha késöbb is belenne kapcsolva a versenyzők neve,tudtok1billentyűt,hogy melyikkel kell kikapcsolni?A képhez még annyit,hogy utána a Benetton nem borult fel:P:D.

Ibron
  • Ibron
    Háhh..sikerült yol betennem:D.

Ibron
  • Ibron

Szerintem ilyet ti se tudtatok csinálni:D..a Benettonnal vagyok én..ja és remélem most nem basztam el a képet.a GTA CJ show roomban yo lett a multkor.

Ibron
  • Tomo15
    Egyszerüen lassú volt a server, és laggolt gondolom...
  • Istencsászár
    hameg felmentél valamelyik serverre és ottvolt ez a server volt beállitva szarul..
  • Istencsászár
    bekéne állitani a gémet 100% törés azt 10el nekimész leszakad a kocsid eleje... az erőviszonyokat is állitsad be a seasonnak megfelelőre meg ilyen aproságokat...
  • zolo
    Ma délután kipróbbáltam a multi részét a játéknak.nagyon állat amikor két autó egymáson keresztülmegy és egyiknek sem lesz semmi baja.Összességében azért elég jó.Tetszett amikor egy jordan jobb kört ment mint egy ferrari
  • kr1sz
    azt nem tudjátok mitől van hogy ha elinditom a wtcc05 akko elindul bent vaok a menübe és 2 second után kiirja a f1 challenge hibát észlelt ezért leáll!
  • Istencsászár
    talán nem a ratyi gamespayyal kéne csinálni hanem játékon belül ott a kereső:D
  • báttyó02
    hali

volna egy olyan problémám,hogy csatlakozok gamespy-n keresztül valakihez,elindul a játék,de nem csatizik scak kiirja hogy szezon kezdése,és visszaszámlál :(

tudtok segiteni miért nemjó?
  • lac coo
    Index F1 moddal tolom az új starter tök sokszor lefagyasztja a gépet..Az mitől lehet ? A patch is fenn van hozzá....
  • báttyó02
    lehet-e?
    palázspalival szeretnék multiban ketten menni.
  • rezsofiz
    Multizni gamespyon lehet vele vagy hol?
  • kr1sz
    azt irja ki hogy a f1 challenge hibát észlelt ezért leáll!
  • báttyó02
    kabbe :D
  • kr1sz
    most már elindul cask megfagy a menüben :(:(:(
  • kr1sz
    akko is alap game indul :(:(
  • avcom
    a sorokat
  • kr1sz
    de mit másoljak át?
  • avcom
    a config.ini -ből másold át a wtccconfig.ini-be (ha így hívják) a könyvtárak alatti részt, mert a 3DConfig helyett elindítja az alapjátékot
  • dav1d
    Te meg hogy kerülsz ide nem is értesz hozzá , huzzá