F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a gond vele hogy karrier lehetõség nincs benne pedig ez úgymond kötlezõ lenne ha már benne van 4 szezon is."
szerintem is teljesen korrekt F1 Carreer gamma...mostantól nálam is ez az alap f1 játék
de miért írtad, hogy nincs karrier mód??
én pont magyar!!! F1 pilótaként kezdtem a karriert😊))
kapsz Spend pontokat a karrier közben , amit csajra is költhesz😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nekem egyébként nagyon tetszik a fizika, bár a Nascar amit folyamatosan nyúztok multiban még mindig kicsit profibb szerintem de erre se lehet panasz. 😊 Az Eau Rouge-on végigrobogni igen meggyõzõ, van hangulata, sebességérzet. 😊)
Asszem a GPL után ismét rákattanok az autóversenyzésre. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Mig konzolon, full sim-ben is tudnia kell a joembernek bananrol iranyitani.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Tegnap egyébként megnéztem egy Sepang multit, 100-as pingnek írta de nagyon lagzott.. :[
Hülye kérdés: dedikált szervert lehet belõle valahogy indítani? Mert akkor megpróbálnám mozgosítani 100MBit-es ismerõseimet hogy alkossanak valamit. 😊
grafikailag a konzol verzió tele volt csillogó aszfalt, motion blur, légszárny levegõ stb hasonló effektettkel, ami a PC-s ben nem vagy kevésbé volt benne, viszont a PC-s verzió akkor p3 800Mhz és gef 3-on hibátlanul nagy felbontásban folyamatosan futott, míg a konzolos veszettül és élvezhetetlenül belassult, ha több autó volt a képernyõn...
én ha Forma 1-ezni akarok (sõt inkább a bátyusom, mert én nekem annyira nem jön be), akkor az F1 2001-et veszem elõ konzolon
lehet hogy a Career-ben változtattak a multiplatform koncepción és teljesen külön fejlesztették a konzol és a PC verziókat..
de ez nem jellemzõ az EA-ra és a különbözõ platformokra pont egyszerre jött ki...
PC-n mi a gépigény?
nah szal van ilyen hozzá?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Az a gond vele hogy karrier lehetõség nincs benne pedig ez úgymond kötlezõ lenne ha már benne van 4 szezon is.
A másik a közvetítés: nem értem hogy miért egyedül a versenyen írja ki a sorrendet. Idõmérõn és edzésen miért csak a nevet azt azzal el is van intézve. A gyorskörön igázán mutathatná az idõkülönbséget a különbözõ szektorokban. Tudom belül mutatja a mûszerfalon de ha a másik versenyzõt akarom nézni igazán mutathatná külsõ néetben is.
megneztem eloszor bekapcsoltam a FORCE UPDATE ESCD -et de semmi.. utanna letiltottam a halokartyat semmi.. ugyhogy pasz..kivenni meg nem akarom a gepbol mert nekem azon keresztul jon a net ugyhogy kell az oda.. majd meg probalkozok egyszer csak megoldom 😊
én a PS2 verzióról írtam ,hogy a visszjátszás elég rossz lett
Akkor csinal ilyet ha a halokartyaval gaz van!!!
Akkor csinalja ha a halo kartya nem tud busmasteringet , vagy driver\valamivel utkozik PCI buson\ vagy regi es keptelen ra!
Biosban nezd meg a PCI beallitasoknal a FORCE UPDATE ESCD legyen bekapcsolva ha van ilyen.
Legegyszerubb nezd meg halokartya nekul😊
f12002 es ez alatt is akadozik a jatek.. olyan mintha netn jatszanek es laggolna.. pl kanyarodok es kb 0.2 mpre iranyithatatlan az auto es tok masfele kanyarodik addig a pillanatig..ezt rendszeressen csinalja kb 2-3 mpercenkent
nem hinnem hogy a gep lenne keves .. 2.4p4 gforce3
512 mb ram...
probaltam mar a drivereket cserelgetni hang kartya nelkul de semmi eredmenye.. mindez xp alatt
A PS2-es verziokat felejtsuk, mert azokat kellokeppen arkadositjak, es az altalad kedvelt, es fontosnak tartott visszajatszasokra mennek ra.
Folosleges ebbe belemenni, a PS2 "jatekgep" ez teny. De annak tokeletes, nincs vele semmi bajom. De ott sosem a fizika, a szimulacio, a vezetes elmeny lesz az elsorangu szempont. "Jatszal F1-et, jatszal autosat, jatszal mittudoment"😄D
Vagyis menj, es jatszal😊))

a játék maga a megszokott EA F1 és nem lassul be, mint az F12002 tette, bár az tele volt mindenféle grafikai effektel
de a visszajátszás botrány...
PC-n valóban a modok lesznek azok, amik meg mentik a gammát az igazi süllyesztõtõl...
(Ha egyaltalan innen valaki...😄)
De így is elég szarul nyomom, nagyon nem érzem a célegyenes elõtti hármas kanyarkombinációt.. 1:40 alatt legritkább esetben kerültem próbálgattam kicsit. Az nagyon szar idõ. 😞 (99-es Arrows-zal mentem)
- Fizikaban reszletesebb, erezhetobb lett. Mig az elozott, eleg "batran" nyomtam a kanyarokban, itt azert mar van mit trukkozni (termeszetesen minden OFF). Jobban erezhetok a felfuggesztesek es a kerekek. Elvezetes lett.
- A toresek hatasait is jobban, azonnal erezni. Szarnyak nelkul nem erdemes - nem is lehet mar - szaguldozni.
- A hangok egyertelmuen jol sikerultek.
- A grafikaban nincs hatalmas valtozas, de a rengeteg kissebb finomitas azert eleg jol meglattszik.
- A Net-kod is sokkal jobb lett. Pontosabban, hasznalhato😊) Mig a 2002-vel max 2-3 ember, itt tegnap volt amikor 8-10-en voltunk bent. Bar nem volt mindenki kint a palyan egyszerre, de hasznalhatonak tunik. Volam Magyarok is - pl. Jacek, Mozso - koszi nekik is a tesztet.
Ezenkivul van meg boven ami ujdonsag es tesztelni kellene, de osszessegeben, szerintem jol sikerult. Az igazi ujdonsagok, majd a Mod-oknal jonnek ki😊)
http://www.tar.hu/codered/f1challenge.mp3
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
kiirtam már cd re is de nem tudok róla elinditani semmit de nézni tudom a mappákat
de a setup ne mindul el meg az autorun😞(
!Forza Ferrari!
200k helyett jön 15-tel...kapják be.
Nem lehet valahogy levedeni Password-del??? Igy mindenki betalal... Bar igy nem vagyok most sem egyedul😊)