7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#1703 Jo kis múúúvíí -
#1702 ...és milyen igaz!
Most már működik minden! Köszi szépen! -
Ibron #1701 Megnéztem a múvit..Grat mindenkinek aki részt vett rajta..remélem egyszer nekem is sikerül rajthoz állnom a ligában..csak nagyon nehéz segítségek nélkül repeszteni:(.De próbálkozom:D.
Ibron -
#1700 F1cl Spanyol Nagydíj muvi ( ujrafutott ) ~140mb -
#1699 csak a dotNET framework-öt nem -
#1698 Na azaz ami nekem nem indul el. :(
"Az alkalmazás inizializálása nem megfelelő..."
Csak simán bemásoltam mindent az F1 Challenge könyvtárába, aztán lefuttattam az scconfig.exe-t de ez a scc.exe ez nem indul. :(
Ja a peccset is rámásoltam, meg a peccsfixet is. -
-
#1696 scc.exe -
#1695 Ok, megvan köszi szépen!
Bár az Alfa147 az nem indul, pontosabban indul, de a töltőképernyő után kilép, és "elnézést kér a kellemetlenségért" :) Erre tudtok megoldást?
A másik gondom, meg hogy nem tudok új játékost megadni, mert azt mondja a launcherben csináljak újat. Tudom béna vagyok de azt meg nem találom... -
#1694 ja és a boomtown fizetős IS lehet, de van ingyenes regisztráció is -
#1693 amit leszedtél tőlünk elég, ha kicsomagolod az F1C könyvtárába
ez azért van, mert a readme-t még a windows installer verzióhoz írták, a telepítőtől pedig megszabadultak, mert régebbi windowsok esetén nem (mindig?) működött -
#1692 linkbocs hogy megint warez:( -
strupkamilan #1691 Sziasztok!
Nem tudnátok segíteni abban hogy honnan lehet letölteni az F1 challenge 99-02 -t? -
#1690 Sziasztok!
Tudnátok segíteni, honnan tudnám letölteni az SCC modot? Már feltúrtam érte a netet, de semmi... Az RSDG oldalán nem jó a link a boomtown fizetős, amit a hsw-ről szedtem le (valami sfx verzió) abban meg nincs setup.exe, pedig a readme szerint azt kéne elindítanom, más meg nem működik. -
#1689 Ez forum, nem chat;) A fejlecben benne van a neved, nem kell "alairnod" szoveged veget;)) -
Ibron #1688 Jól van na:P..elcsesztem ezt,majd lesz job is..valahol gyakorolnom kell:D. Amúgy type free majd kikapcsolom,csak úgy eléggé nehéz lesz:D...majd gyakorlom azt is.
Ibron -
#1687 ibron örülnék ha nemarra érnék haza hogy szétvan cseszve a topci teljsen mielőtt képet szursz be ellenőrizdmárle hogy helyes e... -
#1686 Na látod ezért kell kikapcsolni a segítségeket,..akkor első szárny nélkül nem kell köröket teljesíteni.
ahogy Andris mondta, mindent kikapcsolni a -Clutch- kivételével.
Az jó.
A liga is jó, jelentkezz nyugodtan, vhová, asszem az Index-en is van F1 liga. -
#1685 gondolom mostanra beütötted vmelyik keresőbe a WTCC-t, és meglelted a választ,
világ túraautók bajnoksága, -
Ibron #1684 Várom a rekaciókat és valszeg mindenki leesik a székről,úgy fog majd röhögni:D...de ez van.
Ibron -
Ibron #1683 Na igen,de látszik,hogy eléggé béna vagyok ez ügyben:DD...bocsássatok meg:D.
Ibron -
Ibron #1682 [IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/view/050720/c_l.JPG][/url][/IMG]
Talán most:D.
Ibron -
#1679 Én kuplungot+low Tc-t használok. -
K.András #1678 Csak kuplung segitséget használok.Bár szerintem itt Misuéktol kezdve Alexig mindenki ugy nyomja... -
Ibron #1677 De ligában tényleg csak minimális segéd eszközök lehetnek??nemáá:(..és ezt az oldalt amúgy ismerem András:D...csak nincs hely új pilótáknak.
Ibron -
#1676 Háát akkor te nagyon pro vagyde azé ne mond má hog nem használsz egy kis tc-t!:D -
Ibron #1675 Ok,thanks infot.
Ibron -
K.András #1674 Ligában lehet használni némi segitséget szabály résznél le van irva miket, bár én ebben a játékban is csak kuplung segitséget használok, igaz ligában sem megyek.
-
Ibron #1673 Mert ligában úgy kell?Huhh,van mit gyakorolnom:D.
Ibron -
K.András #1672 Ja ugy!Hát akkor gyakorlatilag még nem is vezetted az autot :)
Vedd le a segitségeket kivéve a kuplungot és probáld ki milyen egy forma 1-es auto! -
Ibron #1671 Meg igazság szerint a multi része érdkel jobban,vagyis a liga..mer olyan majdnem,mint a 2002.Meg ezt többen játszák.Ja és több patchet lehet felpakolni rá:D.
Ibron -
Ibron #1670 Noviceon repsztek:D..és Francia nagydíj után 44pontom van,Mikanak meg40:)..bár lehet,h a ligához a novice nem felel meg annyira,de akkor is szeretnék jáccani ligába és kipróbálni,hogy mit tudok a többiekhez képest.
Ibron -
K.András #1669 Bazze tegnap kezdted el a játékot, és te már vb-t nyersz?
Két lehetöség van:
1.NAGYON NAGYON NAGY TEHETSÉG VAGY
2.Félreértetted a "játékot"!
Szerintem a második. -
Ibron #1668 Hol lehet valami ligába jelentkezni?A játékba most Benettonnal repsztek és hamarosan meglesz első vb-m:D
Ibron -
#1667 A wtcc2005 az valami túraautó vagy inkább gtr,merthogy kép nincs hozzá? -
#1666 Ahhoz hogy be tudjam tenni a 2005-ös festéseket először fel kell rakni az rh2004-et? -
Ibron #1665 Thanks!
Ibron -
#1664 humor
egyébként tudom, mivel véletlenül van egy kis közöm nagyrészükhöz -
#1663 Hungarian SimWorld -
Ibron #1662 Jah, meg mondjuk megdobhatnátok a mittomén milyen modokkal..DTM meg hasonlók..amiket itt reklámoz a banner...és ez nem warez ügy:P.
Ibron