F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem fontos de szeretem az ilyen apró részleteket.
A féktárcsa izzását is mindíg megnézem mert kurva jól néz ki.
amse
De allj szembe a fallal, es nyomd a gazt folyamatosan, hogy porogjon a kerek. Egyszer csak le jo a gumi😊) De azert a serulest huzd fel maxra;-)
ShaiHulud:Mi a tipped?
amse
Ezt gondolom poénnak szántad. 😉
A CD imaget moutolod be nem, amit mások kiírnak CDre... ha jól értem... 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Igaz bocs nem kispolski mod😊))
Ja konzolon is divat lenne ha lehetne😄DD
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Lehet, hogy nincs pre-game menu, meg sajat menu, nincs film, hatterkepek, meg csak 3 palya, de szerintem frankon megy. Valahogy, emberibb, baratsagosabb mint a GTR 2002. Mindegy... nekem tecccik😊)
kárpótlásul PC-n modozhatsz és faraghatsz akár F1-Kispolszkit is...ez a divat most PC-n
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
És a gumit hogy lehet lenyúzni a felnirõl?
amse
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
amse
Ha igazad van, akkor csessze meg az EA. Akkor az eedig munkáját mindössze összecsomaglta egybe, hogy 2003-ban is legyen zsetonja. Húzzanak a francba...
A játék nekem bejött, korménnyal próbáltam a grafika elég jó, de maxhoz bika gép kell.
Az autók eleje nekem egy kicsit keskenynek tûnnek. A Karrier módot még nem próbáltam ki, de remélem jómulatság lesz.
Kijött egy király 2003-as MOD a játékhoz, ami többek között a kocsimodelleket is jelenti. Lásd lenti kis Ferrari. 😊

Nem rossz mi? 😊
Ha kesz lesz valamelyik, ugyis itt kiirom, de figyeljetek a HSW-t, ott minden fent szokott lenni.
Ezekbõl melyik van kész, és honnan lehet leszedni az eddig elkészülteket?
Engem 77',78',94' izgat nagyon 😊
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Please!A cd-n van kulon autorun konyvtarba.