7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Istencsászár
    rakd ujra a rendszert ha akkorse lesz több 10 fpsnél valami rossz driver van fent.... mindenből alegujabbat rakd
  • arty
    belinkelnél valamelyik mod rajt-képét, hogy a fraps mutatja az FPS értéket ? :)
    ugye MINDEN fullon van grafikai beállitásoknál? :)

enyhén hihetetlen az a 85fps .... pláne egy modernebb moddal ...
  • crossy104
    Ja, és NV.7777.van fent.
  • crossy104
    Egyébként én nem vettem észre, hogy belassulna a modoktól.Semmi külömbség nincs az eredményekben.
  • crossy104
    Nekem P4 64-em van és ASUS 6600GT-m,élsimitás nélkül megy fullon 85 fps-el.1024*768-on.
  • Istencsászár
    A lelki világodat felne boritsam de nem 12 éves vagyok és lehet többet értek a gépekhez mint te szal Gratulálok.. néha teszteket is kell nézni amiket csinálnak és abból kiderül milyenis az az nvidia kari egy olyan szintű atihoz képest
  • Istencsászár
    abból indulok ki amit itt millio ember ir jé vettem egy 6600 vagy akármilyen nvidiát és akad minden de előtte ati 9800al meg suhant minden na ez igy ennyi, nem 1 ember cserélte vissza azt a kártyát mer olcsó és lassú...
  • arty
    de még hányszor lenyomtam :( sőt, levettem 800x600ra is, csak a gfx beállításokból nem engedtem.

Közben utánanéztem és találtam teszteket, ahol az ATI9800pro ebben a játékban 20-25%-al jobb, ráadásul most a meleg miatt a kártyát sem tudom tuningolni, az ati pedig huzva volt anno ... azaz reális, hogy az ATI akkor 30-40%al jobb eredményeket ment, ami pont elég lenne szerintem ... mármint a 30fps hez rajtnál :) Mindenesetre, apró csalódás ez a "jóhírű" GT-vel szemben ... tovább akartam lépni a 9800PRO-ról és csak részben sikerült, fáj h az f1c ben pont visszalépés lett :(
  • báttyó02
    grratulalok
  • Fboy
    a 3d setup-ban lenyomtad a benchmark-ot? nekem akkor akadt mikor újratelepítés után nem nyomtam le
  • AlieN911
    7800GTX SLI
  • gameplusz
    Én is úgy gondoltam, anélkül csak 300fps-el megy a Doom3, így meg 500-al, és az nem mindegy...
  • K.András
    De abbol is kettöt!
  • gameplusz
    "my old X800Pro"

Hááát igen, haladi kéne a korral, vegyen inkább 7800GXT-t!!!
  • avcom
    mondjuk ez sem semmi
  • Alexease
    Gratulalok, ennyit tudsz:( Ha nem lenne az adataidnal az eletkorod - ha igaz egyaltalan ilyen hozzaszolas es hozza nem ertes utan?! - talan 10-14-nek gondolnalak es eros GameStar fannek... Nem tudom, hogy az ilyen emberek magugtol butulnak erre szintre vagy a sufni-tuning szamtech boltokban mossak az agyukat tisztara, de valszeg szamitogephez annyi kozuk van, hogy jatszanak rajta...:(
  • gameplusz
    Javítás: Mellesleg: a sok mod is szétbökheti a játékot, szal nem biztos, hogy az itt a baj...
  • gameplusz
    Grat a tartalmas hozzászóláshoz, kedves ATI fan. Jelentem, hogy az nVIDIA azon kártyáján minden megy, nekem is olyan volt, és F1-eztem vele 1248x1024-ben mindennel maxon, a farps olyan 80 fps-t mért... Szóval: rakj fel új drivert, vagy egy régebbit (66.93-ast), és a directx 9.0c-t.. .Mellesleg: a sok mod is szétbökheti a kártyát, szal nem biztos, hogy az itt a baj...
  • Istencsászár
    ha lese irtad volna milyen vgad van egyből rávágtam volna hogy ez, jó géphez főőőleg Amd64hez hogylehet egy olyan trágya kártyát venni? ezt sose fogom megérteni csomo ember megveszi azt a szart azt utánna akad meg szar minden neki cseréld vissza 9800prora hamég megvan hameg nincs gyorsan addj tul azon a szaron és szerezz be egy normálisat
  • arty
    játszik valaki a64+6600GT pároson f1c-t?

ati9800pro-m volt eddig és 1280x1024ben, minden fullon elment rajta kellemesen, de a 6600GTn 10-15FPS-el megy a game :( Létezik ?? h ennyivel jobb itt az ATI ?

gyak totál fullon 800x600ban sem játszható az FPS :( alfa147, spiritof76 modokkal, 21 kocsival. borzalom :(
  • Fboy
    elnézést, mostmár értem
  • Istencsászár
    jaaaaaaaaah tényleg, kiment a fejemből :D bocs
  • avcom
    ki van írva minden, csak el kéne olvasni a főoldalon levő feltűnésmentes box tartalmát
  • Istencsászár
    ami ottvan azt lelehet szedni..
  • Fboy
    és #1837 bocs a félreértésért, de én nem erre a di-s ratyiságra gondoltam hanem a hsw serveren lévő cuccokra pl 99-es pályák stb.
  • Istencsászár
    alap nemiskell jön az rh és a ctdp ezerszer igényesebbek és nagyon királyak lesznek ezt a kisidőt már kibirja mindeki
  • avcom
    lehet, hogy rossz szemlélet, de én jelenlegi véleményemből kiindulva semmit nem fogok tenni annak érdekében, hogy ez nálunk megjelenjen, mint említettem nem tetszik a többi fél stratégiája
  • Alexease
    Nem. Ahoz penzt kellene adni erte a DI-nek, azt meg elvbol nem - gondolom;) De ha meg is lenne, valszeg akkor sem lehetne feltenni a HSW-re.
  • Fboy
    a hsw serveréről nem lehet tölteni?
  • K.András
    Értem, természetesen uolyan gusztustalannak találom ezt a történetet mint te...
  • avcom
    ők tudják, de amíg olyan oldalak vannak, mint a BHMS, a M4D vagy Uram bocsá' mi addig ennek nincs jövője
  • Istencsászár
    az azér tényleg poén hogy még képeket se lehet nézni ingyen..
  • avcom
    de itt nem konkrétan a MOD-ért kell fizetned, hanem az összes letöltés meg screenshot meg nem tudom minek az elérési lehetőségéért

egyébként ha sajátjuk, akkor mi van... nekem a pofámról leégett volna a bőr, ha a HPCC-ért pénzt kértem volna, akkor inkább meg sem csináltuk volna
  • Istencsászár
    ez igaz sajna...
  • K.András
    Szerintem ez a saját cuccuk, a menün kivül minden olaszul van irva a site-on az meg nekem kinai :), aztán lehet tényleg csak kirakták de akkor miért kérnének érte pénzt?A modder csapatrol sem találtam semmit, ha tudtok valamit roluk akkor irjátok nyugodtan kiváncsivá lettem!
  • avcom
    biztos, még nem néztem
    bár a korábbi tapasztalatok szerint megpróbálják védeni mindenféle terrain.ini bejegyzésekkel stb, de nem tudom még nem láttam meg az igazat megvallva személy szerint annyira nem is érdekel, nem tetszik a mentalitás, hogy kiadjuk a prealfa ultragagyi verziót, hogy örüljön a nép utána meg még évekkel később sincs semmi ld CTDP Bahrain
  • Istencsászár
    Ctdp pályát megnevezés szerint a Török pálya, átlehet konvertálni RH alá és mivel,hogy?
  • avcom
    itt nem az alkotó húz le, hanem a DI, az egyetlen bajom az exkluzivitás
  • K.András
    Pont az ilyenek miatt tartunk ma itt, sokan pénzkereseti célbol akarnak modokat késziteni amivel még nem volna baj, de akkor fizessen ö is a liszenszekért!
    Vagy ne fizessen liszenszet, de akkor pénzt se kérjen érte ilyen egyszerü volna...Mert legyünk öszinték, egy auto modelt nem olyan nagy kunszt megcsinálni(még nekem is menne), de az alap mégis csak az isi motorja, amit ök készitettek, igy gyakorlatilag más munkájáért kéri a pénzt.
  • gameplusz
    Köszi!