7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#1907 Amúgy jó volt a klipp :)
A zene mindenféleképpen ;))
Csak egy tanács... A szöveget előbb tedd ki, mert mire elolvassa az ember, addigra az akció le is zajlott :) -
#1906 Azon még nem gondolkoztatok, hogy ez egy szimulátor? -
Ibron #1905 Ja,ok...nekem tetszik Monaco, szívesen megyek rajta:D...és novice-n nem is nehéz.
Ibron -
#1904 :D 6an kiestek:D és kiléptek nehéz egy pálya online versenyzésre nemalkalmas. -
Ibron #1902 Aha... volt itt minden:D. Palik aszem párszor elordította volna magát:D. De megint grat mindenkinek. Viszont... hogy-hogy ilyen kevesen vagytok? Mer a végén kivolt írva a végerdmény és ez nekem kevésnek tűnt.Csak,ha lenne is nálatok hely,nem hiszem,hogy mennék,mert az még nehéz nekem:D...ahogy ti vezettek. -
#1901 hmmhmm :)))))))))))) nem 4 perc a majdnem 1 órából 4 perc a leglátványosabb balesetekből mer :))) tudod 39 kört nemtünk:D nem 4 percet -
Ibron #1900 :D....megnézem...hmm, forma-1-s versenyre, vagy inkább1roncsderbire hasonlít?:D
Ibron -
#1899 F1cl Monaco Nagydíj muvi Letöltés sztem érdemes megnézni:D -
#1898 kösz -
Marco #1897 Csak nehogy más is lusta legyen neked visszaolvasni a linkekért. -
#1896 lusta vagyok visszaolvasni tudna valaki adni 1 linket hogy honnan töltsem le a bahreini kínai és a mostani hungaroringet!köszi -
#1895 tudom, hogy az, kösz :) sajnos f1c alatt óriási a különbség az ATI javára :( egyenlőre nem tudok játszani, minimalgrafon nem akarok ... -
#1894 persze -
andykaufman #1893 sziasztok
bocs a kezdő kérdésért, de multiban is van különbség az autók teljesítménye között? -
#1892 A végtelenbe és tovább........ :))) -
Ibron #1891 nekem8,hogy mennyit kapok még és így marad,ahogy van:P. 5enternyi hely és nagy betű:D.
Ibron -
Ibron #1888 Nekem nem csinálja.Minden full yo.
Ibron -
multispeed #1886 Szevasztok, most raktam fel az RH season 2004et és azóta recseg nagyon a motorhang ? nemtudjátok miért van ez ? van vmi orvosság?
-
Ibron #1885
Nah, szoros volt Bahreinben:D....Toyotával voltam, de a 3dik körben az egyik kanyarban kicsúsztam és onnantól kezdve kurvára nehéz volt a pályán tartani az autót. Fékezni szinte lehetetlen volt, mindig kisodródott A célegyenesben le isbontottama kocsim emg Alonsoét és asszem Montoyáét is:D. Így sikerül 2dikként célba érnem. A névről meg csak annyit, hogy ugyanolyan, mint a ti aláírásotok:P...csak nem az van oda írva pl.,hogy Pierre Van Hoojdonk forever, hanem Ibron.
Ibron -
#1884 Amugy Te direkt csinalod?! Mar parszor szoltak, hogy ne ird ala feleslegesen - ez forum basszus, ott van a neved a fejlecben!!! - de mintha tok hulye lennel vagy szarnal az egeszre?!?!? -
#1883 odafogja -
#1882 ne írd mindig oda hogy ibron -
Ibron #1881 Thanks
Ibron -
#1880 ? komolyan olyan nehéz szétnézni HSWn minden van ami uj cucc 2005ös pályagrafikák / HSW 2005 sisakok, nevek /HSW -
Ibron #1879 Tudtok linket, ahonnan a 2005-s szezont leszedhetem pilótákkal pályákkal együtt?
Ibron -
#1878 Én meg a 2005 török pályán... nekem nagyon bejön az a pálya, 3 hét múlva lesz ott az első verseny... -
#1877 huhh..ma egész nap a 2005-ös hungaroringon nyomultam...nagyon zsir ez a játék
a mai legjobb időm :D -
#1876 probáld meg egy másik vgaval kérd havertol el probáljátok ki és ha akkor is szar akkor elküldhettek engem a csába amiér hülyeségeket beszéltem... de sztem az a gyenge pont... -
#1875 47.6 M a benchmark eredménye. 2 driverrel is gyan az. a 10fps lehet tulzas volt, bar rajtnal nem több 21 kocsival :( -
sztyepa #1874 köszönöm a segítséget!, egy nagyon régi problémámat oldottad meg! -
#1873 alapból enter gombra van állitva azt nyomd meg és az lcd kijelzőn jelzi majd valamint a az lcd panel gombjait is állisad be hogy kényelmesen tudjad állitani és váltotztatni a taktikákat vezetés közben -
sztyepa #1872 hello! hogyan lehet futam közben a gumi minőségét változtatni? ( pl. ha közben elered az eső ) köszi! -
#1871 mellesleg AGP kártyák esetén a bios AGP fastwrite beállítása is gondot okozott PCI Express kártyákkal sajnos nincs tapasztalatom, de gondolom megér egy próbát egy pár bios beállítás átnézése is... -
#1870 Hi! Nekem is van ilyen jellegű gondom. Az én configom Athlon 64 3000+ (939) @ tuning, 1GB memória, GF6800 visszakapcsolt vertex shaderrel es pixel pipelinekkel. Viszont nálam akkor lassult be nagyon, ha ráadtam a szűréseket. Érdekes módon, ha csak 1 fajta szűrést adtam rá akkor jól ment viszont ha mindkettőt még ha a szűrés értékét alacsonyra is állítottam egyenesen szaggatott a játék, de olyannyira, hogy a menüben forgó kocsi is szggatott. Nálam az volt a gond, hogy a monitoromhoz, nincs driverem, és a Windowsnak sincs, ezért PLUG & PLAY monitornak ismerte fel, aminek a frissítési gyakorisága 1024 X 768-as felbontás mellet 85Hz. Na most én a driver Képfrissítési frekvenciák felülbírálásánál az 1024 X 768 felbontáshoz 100Hz-et társítottam mert azt tudom, hogy tudja a monitorom, és úgy néz ki ez okozta az anomáliát. A 3D configot lefuttatva általában 20 MTri / mp körüli értékeket kaptam, míg emlékszem a régi configommal Athlon 1700+, Radeon 9500@9700 általában 54 MTri / mp. Hát azért nem mindegy. Na szóval ezek után feltelepítettem egy olyan monitordrivert amelyik támogatja a 100Hz-t 1024 X 768 felbontás mellett és sokkal jobb lett a helyzet 70-80 MTri / mp. Más játékonál is sokat jelentett. Mérges is voltam mert a DOOM 3 Time Demoja monitor driver csere előtt képes volt csak 20-22 FPS-el menni, viszont utánna közel 80 FPS. Mindezek ellenére az F1C néha még mindíg belassul, szaggatni ugyan nem szaggat de szemmel észlelehtő a lassulás, míg a mai játékok pl. Pariah FULL beállítások és 8/16 szűrések mellett úgy megy mint az őrület. Na mindegy. Még valami. Nálam az F1C legjobban a 61.77-es Forceware-el ment a legjobban. -
#1869 nézz körül máshol is -
#1868 ezvan 12 éves kis hülyevagyok akinek köze sincs a számitógéphez csak jáccik éjel nappal bóltosok telebszélik a fejét minden szarsággal ezvagyok én csak 1 dolog ahelyett hogy ezt a tudomásomra adjátok itt páran inkább a srcának segitenétek de annak nyomát nemlátom -
#1867 bocs főnök, én ehhez a szinthez nem tudok felnőni... -
crossy104 #1866 Csak este tudom feltenni.Az elején a játék telepités után tesztel, és azt irta ki.Full-full.beállitást javasolva. -
#1865 ha visszolvasnál lelett neki irva irva hogy rakjon fel más verzióju drivereket és nemment.. ez is egy megoldás ha tudsz jobbat hát tessék -
#1864 ezt úgy bírom, hogy ha nincs megoldás kapásból, akkor rakja újra, mintha nem lehetne drivereket cserélgetni winreinstall nélkül. Egyébként ilyen nevetséges teljesítmény nem egy rossz driverből adódik és épp ezért nem ilyen szüntű elméletekre lenne szükség