7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#1954 Tudsz egy -két képet berakni ? :DD -
#1953 Köszi! Klassz! -
#1952 Az "Entry level Intel" szerintem eleg jo! Ha ket evre berlitek akkor meg az ar is barati. -
#1951 Pl. itt ez eleg jo ar, megbizhatoak, rengeteg szerverrel foglalkoznak. A gerincven vannak, vagyis gyors.
http://www.interware.hu/szerverberl_intel.html -
#1950 Barmelyik jobb Internet vagy Domain szolgaltatonal. Virtualis Szervernek hivjak. A havi koltsege valtozo, olyan 18-40000 forint havonta. Ha sajat gepet viszel be, akkor 18-20000-bol meg lehet uszni havonta. -
#1949 Szevasztok!
F1 hez honnan lehetne bérelni szervert ? Aki bennevana dologban biztos tud vmit mondani:) Kössz -
#1948 JAH -
#1947 na látom már fel kell töltenem nekem is -
#1946 Egy ingyen reg után tölthető az SM 2005 Carset... -
#1945 benzinfogyást 2 vagy többszörösre rakod és kész -
#1944 Na igen, az lenne a lényeg, hogy az AI-ra is hasson.
Esténként ált. egy órácskám van körözni, és jó lenne, ha azt is meg lehetne oldani, hogy egy rövidke versenybe még tankolás is férjen... -
#1943 Beállítod az üzemanyagfogysztás 4-5-szörösre :)
Bár nem tudom, hogy az a többekre is hat-e, mert rég játszottam vele :) -
#1942 Üdv!
Arra van valamilyen lehetőség (.ini módosítás, vagy valami), amivel pl. 10 körös verseny alatt is kötelezővé lehet tenni a boxkiállást? -
#1941 :-( Akkor honnan tudnám megszerezni? -
#1940 boltban már nem kapható -
#1939 Sziasztok! Milyen oldalról tudnám megrendelni a játékot? -
#1938 pont most, h évek után uninstalláltam ????? :D -
#1937 kösz -
#1936 options => nehézség ( kis zászló ) és ott mechanical failurs offra -
#1935 mechanikai meghibásodásokat hol kell? -
#1934 vagy vedd le a mechanikai meghibásodásokat vagy rakd a hűtőnyilásokat 3-4 re -
#1933 sziasztok lenne egy kérdésem.fenn van az rh20004-es szezon és mikor elkezdek versenyezni akkor a 2. körnél mer 7 körös a jobb felső sarokban egy ilyen piros akármi villog és mondanak valamit hogy baj van a motorral vagy nemtom és leáll a kocsi és nemtok tovább menni hiába mentem ki a pit-be semmi nem történt tudna vki segíteni hogy mit csináljak elöre is kösz!?!? -
#1932 -
#1931 értesíteném a tisztelt nagyérdeműt, hogy nemsokára a HSW-ről is letölthető lesz az SRM 2005 MOD. Ingyen. -
dav1d #1930 Figyelem üresedés az IndexF1 ligában lessz 4szabad hely!
-
#1929 kérem a Házigazda Urat, hogy lépjen fel valamilyen formában. Köszönöm a többség nevében -
#1922 Hell!!
Egyik haveromnak van egy olyan gondja h. el akarja inditani a gamet hibaüzenet! uninstall oszt install és jo!! MF1CL és MF1CB van neki fenn!
Valaki valamitud rája mondani??? THX -
#1920 olvass mielőtt lámaságot kérdezel és örülj hogy ilyen fain magyar oldal van... -
#1919 Nem csak dege vagy az alairasaid miatt, meg olvasni sem tudsz:( Igazi pocs ... -
#1918 egyébként fikázás helyett inkább fogd be, ha nem tetszik valami vagy segíts megoldani, de mindkettő derrogál, de ugatni könnyű -
#1917 a HSW nem szart be, csak meg kéne tanulni olvasni -
Ibron #1916 Na igen,de most a hsw beszart:D...semmit se lehet leszedni..legalábbis én nemtok,mer a lap nem jeleníthető meg,ha rákattintok valamire.
Ibron -
Fboy #1915 ja és a 62e Grand Prix de Mona, az milyen mod? -
Fboy #1914 magyarok jelszo 1 nevü serverre nem tudjáték véletlen a pass-t? -
#1913 hsw -
norbrut #1912 Hali! Tudtok valami oldalt ahonann le lehet tölteni modokat??? -
#1911 Nem akarod felkérni kommentárnak? Szerintem vállalná, mert a vidóból itélve, nem inalmaska a futamok -
#1910 :DDDDDD -
#1909 Esteleg keverd be alá a Palik Laci hangját, na úgy lenne a legkirályabb :D -
#1908 hm ezt nemértem:D ok megfogadom bár ezt eddig csak te emlitetted:D