F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ti az ETCC-vel és a NASCAR-ral nyomjátok?
ETCC_ben minden fent van? (UPdate, DAmage Update Patch stb)
Én továbbra is ezt várom

ETCC_ben minden fent van? (UPdate, DAmage Update Patch stb)
Én továbbra is ezt várom

Olvastam de sajna Nekem a péntek nem jó!!!
Ha hétközbe lesz akkor szolhatnál!!
Megkérdezem egyik mIRC-es haverom hátha neki a péntek jó!!
Kérdés: netek is csak kb + 3 pálya van az ETTC-ben a többi meg a Forma egyes????
Mircre is jöhetnétek!!! #536 Szolj a többieknek is lécci ha van kedvetek az ott chat és beszélhetõbb!
Ha hétközbe lesz akkor szolhatnál!!
Megkérdezem egyik mIRC-es haverom hátha neki a péntek jó!!
Kérdés: netek is csak kb + 3 pálya van az ETTC-ben a többi meg a Forma egyes????
Mircre is jöhetnétek!!! #536 Szolj a többieknek is lécci ha van kedvetek az ott chat és beszélhetõbb!
nincs kedved?klikk
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Igen verseny!!! Idõmérõt megyünk 2003-as szabályokkal és aztán egy 10-12 körös verseny!!
ha sokan leszünk talán bajnokság is indul Championship modra!!!
ha sokan leszünk talán bajnokság is indul Championship modra!!!
Én is ezzel küszködök,sokszor csak odavágom az irást mint Mari néni a mosogatorongyot 😄DD
http://druglord.buzz.hu/ ;)
hogy multiztok?
komplett verseny?
mostmár tudom hova szoktál tünni a mircrõl P
de ennek nem rossz eléggé a netkódja?
komplett verseny?
mostmár tudom hova szoktál tünni a mircrõl P
de ennek nem rossz eléggé a netkódja?
õõõõõ, balra huz a kormány, illetve 2002-esbe volt! itt már nincs ilyen??
Mindjárt meg is nézem!
Mindjárt meg is nézem!
Amugy ha valaki multizni akar: mIRC -> quakenet server -> nhl|nba|f1 channel Channelnévnél altgr+w hogy ezt -> "|" kapjátok!!!
Elég sokan szoktunk ott lenni!
Elég sokan szoktunk ott lenni!
jaja igen azzal nyomom én is!!!!
Ami van a pagen kormány beállításra lehet valamit letölteni! Azt érdemes??? megoldja a hibákat??
Mert nálam is akadtak!!!
Ami van a pagen kormány beállításra lehet valamit letölteni! Azt érdemes??? megoldja a hibákat??
Mert nálam is akadtak!!!
2033-as?!?!
Az allat! Fluxus kondenzatorosok voltak mar? Gondolom mar olyan "lebego" fajta, mint a Delorean? 😊)))))))
Az allat! Fluxus kondenzatorosok voltak mar? Gondolom mar olyan "lebego" fajta, mint a Delorean? 😊)))))))
most kapásból megnem mondom, de csak pár kocsi volt
asszem még Jaguár és még vmelyik kis csapat
2033-as mód viszont jó volt azzal sokat nyomtam
új idõmérés új autok helmets-stb
asszem még Jaguár és még vmelyik kis csapat
2033-as mód viszont jó volt azzal sokat nyomtam
új idõmérés új autok helmets-stb
Húzva van, de érdekes módon az új konfigom elõtt is csinálta... Talán valami segédprogramom csinálja...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
nincs húzva a géped?
nekem csak stabilitás miatt voltak ilyen gondjaim...és csak ennél a játéknál..ill. ETCC, de majd mindegy.
nekem csak stabilitás miatt voltak ilyen gondjaim...és csak ennél a játéknál..ill. ETCC, de majd mindegy.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nemtom, találkozott-e valaki azzal a problémával, hogy minden verseny után kilép a gép a desktopra (eredeti a game). Miért lehet ez?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Hali. Kérem szépen azt akinkek megvan Prototype-C mod, hogy küldje már el nekem a F1 Challenge 99-02\Audio\Vehicle\Virtua_LM\INT_IDLE_35-4.wav nevû fájlt mert az enyém crc hibás lett. Elõre is thx.
[email protected]
[email protected]
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Tudom nem ide tartozik de a Grand Prix 4-hez tud valaki 2004-es carsetet...Mint amilyen egyszer kijött 2002-höz...
Kocsik, szabályok stb...
Kocsik, szabályok stb...
megoldódott a probléma, csak új playerprofile kellett neki.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
kedvet kaptam kicsit a Toca után a DTM-hez ezért letöltöttem a DTM 2002 modot, de amikor a start game-re kattintok a launcherben, mindig csak a 3D config jön be. Ugyanez van ha a DTM2002.exe-re kattintok. Találkozott már valaki ilyesmivel?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Aki meg nem latta, nem ismeri, nem tette meg fel az uj MOD-ot (Prototype C) annak egy kis izelito😊 Erdemes kiprobalni, nagyon jol sikerult.
A videoban egy Brun van, Jerez-en. Annyit kell tudni rola, hogy 5-7 sec-cel lassabb mint egy Peugeot EVO 😊) De nekem teccik😊 Persze, a kezelese is annyival rosszabb, vagyis nem mosolyogni a kanyarokon😊))))
Prototype C, Jerez (AVI, DivX, 16.5 Mbyte)
A videoban egy Brun van, Jerez-en. Annyit kell tudni rola, hogy 5-7 sec-cel lassabb mint egy Peugeot EVO 😊) De nekem teccik😊 Persze, a kezelese is annyival rosszabb, vagyis nem mosolyogni a kanyarokon😊))))
Prototype C, Jerez (AVI, DivX, 16.5 Mbyte)
Az erkezo MOD-ok miatt gondoltam felteszem a jatekot...
Be akarom mountolni Daemon-nal, ami nagy nehezen sikerul is(kozben belassul az egesz gep).
Autorun sehol. Megnyitom, rakkattintok a setupra es rogton:
---------------------------
Cannot locate the CD-ROM
Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application
OK
5let?
Be akarom mountolni Daemon-nal, ami nagy nehezen sikerul is(kozben belassul az egesz gep).
Autorun sehol. Megnyitom, rakkattintok a setupra es rogton:
Cannot locate the CD-ROM
Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application
OK
5let?
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Az M4Driving "gondozasaban", ismet megjelent a GTR 2002 F1 Challenge konverzioja, a hires/hirhedt X-Spec. Ezt a verziot Andy rakta ossze teljesse, es mar egy csomagban (280 Mbyte) megtalalhato minden uj, korrekt logo, hatterkep, betolto hatter, beallitas, menu stb.
Termeszetesen benne az osszes auto, es a GT-hez keszult, atdolgozott palyak (Brands, Donington, Misano, Mugello, Nordschleife, Oschers, Valencia, Spa, Silverstone, Magny-Cours).
A fileokat a M4Driving-rol lehet leszedni. Egy kicsit meg van halva a szerver, de van tukkor szerver is😊)))
Termeszetesen benne az osszes auto, es a GT-hez keszult, atdolgozott palyak (Brands, Donington, Misano, Mugello, Nordschleife, Oschers, Valencia, Spa, Silverstone, Magny-Cours).
A fileokat a M4Driving-rol lehet leszedni. Egy kicsit meg van halva a szerver, de van tukkor szerver is😊)))
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne...
Lehet ezzel a játékkal bajnokságot játszani hálózaton???
Nem neten,hanem hálón???
Elörre is köszi a válaszokat...
Egy kérdésem lenne...
Lehet ezzel a játékkal bajnokságot játszani hálózaton???
Nem neten,hanem hálón???
Elörre is köszi a válaszokat...
Teyel be ide screenshotot, ilyet meg nem lattam. Ugy talan lesz otlet.
Bar eddig, meg senkinek nem volt vele problemaja;(
Bar eddig, meg senkinek nem volt vele problemaja;(
na felraktam, de az autokarosszériákkal valami gond van, olyan kis hárömszögekböl áll össze és át lehet látni a kocsinez mi miatt lehet?
nem fordításra gondoltam
kb 5 mondatra, hogy pl ebben jobb mint a 2002-es modok ebben nem változott ez tetszik ez meg nem
Amugy persze kipróbálom csak máshol helyezkedik el a játék és máshol a mod, de majd összepasszintom õket
Azért köszi
Ja pár jó képet beszúrhatna valaki
kb 5 mondatra, hogy pl ebben jobb mint a 2002-es modok ebben nem változott ez tetszik ez meg nem
Amugy persze kipróbálom csak máshol helyezkedik el a játék és máshol a mod, de majd összepasszintom õket
Azért köszi
Ja pár jó képet beszúrhatna valaki
Bocsi, de nem fogok most forditgatni, mert sem idom, sem kedvem😉
Amugy egy "szimulatorrol" mit mondjak? 😊 Toltsd le (170 mega), probald ki. Ennyi.😉)
Jo a fizka, a szimulacio, a vezethetoseg, a tores, az AI stb. Autoval kell korbe-korbe menni, "roadcourse" palyakon idore, egymas ellen. Autoverseny magyarul😉)) Tesztelni kell, ennyi.
Amugy egy "szimulatorrol" mit mondjak? 😊 Toltsd le (170 mega), probald ki. Ennyi.😉)
Jo a fizka, a szimulacio, a vezethetoseg, a tores, az AI stb. Autoval kell korbe-korbe menni, "roadcourse" palyakon idore, egymas ellen. Autoverseny magyarul😉)) Tesztelni kell, ennyi.