F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megneztem. a gdb-ben hiaba allitom.akkor szerintem marad a plr.bar nekem nem fontos.jo ez igy ah van
nem csak a körök számát lehet beállítani.legalábbis szerintem.de a gdb-ben biztosan be lehet állítani,ahogy mondtad.
ups and downs
az idomero hosszat nem a *.gdb fileban kell allitani? en ugy tudom h a *.plr fileban csak az idomero edzesen teljesitheto korok szamat lehet beallitani. F1CT 2007 V4 modot probaljatok ki. sztem jo minden benne,de persze nem hibatlan.
honnan lehet leszedni?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Az újabb verzió már módosít talán ezen. Még nem tudtam próbálni. Az új verzió V3
az idõmérõ hosszát a plr fájlban tudod beállítani.idõgyorsításra asszem nincs lehetõség.
a seth modot meg nem ismerem
a seth modot meg nem ismerem
ups and downs
hi!
Két kérdésem van.
Az egyik, hogy hol lehet beállítani, hogy milyen hosszú legyen a kvalifikáció? (és van-e benne idõgyorsítás lehetõség)
A másik: Nekem a seth féle 2007-es változat van fent, de a rajtsorrendek sosem a valóságot tükrözik, sõt mintha fordítva lenne minden. A McLarenek és a Ferrarik, meg a BMW-k csa a sor legvégén kullognak. Ez miért van?
Két kérdésem van.
Az egyik, hogy hol lehet beállítani, hogy milyen hosszú legyen a kvalifikáció? (és van-e benne idõgyorsítás lehetõség)
A másik: Nekem a seth féle 2007-es változat van fent, de a rajtsorrendek sosem a valóságot tükrözik, sõt mintha fordítva lenne minden. A McLarenek és a Ferrarik, meg a BMW-k csa a sor legvégén kullognak. Ez miért van?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
hülye kÖ.csak a peccselt verzióban van benne!!ritka tudatlan vagy:P ff,érted??:)
ups and downs
Sziasztok.
Vki tudna nekem abban segíteni, hogy ha csinálok egy saját sisakot, azt hogy tudom berakni a játékba? Köszi elõre is
Vki tudna nekem abban segíteni, hogy ha csinálok egy saját sisakot, azt hogy tudom berakni a játékba? Köszi elõre is
Sziasztok!
A Fuji Speedway pályát nem tudja vki, honnan lehet letölteni ?
Köszi!
A Fuji Speedway pályát nem tudja vki, honnan lehet letölteni ?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
nem V1 F1 természetesen csak elírtam bocsi és már letelt 4perc mire észrevettem
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
csottok
vki megtudná mondani hogy mi annak a számnak a címe ami az V1Ct V4-módnak a videójában van?plz
vki megtudná mondani hogy mi annak a számnak a címe ami az V1Ct V4-módnak a videójában van?plz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nezzuk ezt:
Osterreichring
{
Filter Properties = 75L, 5ZF, 4ZF, AZF, 5ZN, 73L, 3ZN, 4ZN, 74L, HGP
RaceLaps = 54
Attrition = 27
TrackName = Osterreichring
GrandPrixName = Austrian Grand Prix
EventName = Austrian Grand Prix
VenueName = Austrian Grand Prix
Location = Austria, Knittelfeld
Length = 3.673 m./5.911 km.
Track Record = 1:41.377 set by Uli Landgraf
Qualifying
{
}
RaceEvents
{
}
Weather
{
Practice1
{
Conditions = Nice
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 18
TrackTemp = 20
Minute = 8
{
TrackTemp = 22
}
}
Practice2
{
Conditions = Nice
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 20
TrackTemp = 18
}
Practice3
{
Conditions = Overcast
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 24
TrackTemp = 22
}
Practice4
{
Conditions = Overcast
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 22
TrackTemp = 18
}
Qualify
{
Conditions = Nice
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 27
TrackTemp = 30
}
Warmup
{
Conditions = Overcast
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 27
TrackTemp = 26
}
Race
{
Conditions = Nice
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 28
TrackTemp = 29
}
}
PitStopStrategies
{
}
SettingsFolder = Zeltweg
SettingsCopy = Grip.svm
SettingsCopy = zeltweg.svm
SettingsAI = zeltweg.svm
Qualify Laptime = 95.000
Race Laptime = 97.000
}
ezt irja az Osterreichring.GDB fileban. a
Osterreichring
{
Filter Properties = 75L, 5ZF, 4ZF, AZF, 5ZN, 73L, 3ZN, 4ZN, 74L, HGP
RaceLaps = 54
Attrition = 27
TrackName = Osterreichring
GrandPrixName = Austrian Grand Prix
EventName = Austrian Grand Prix
VenueName = Austrian Grand Prix
Location = Austria, Knittelfeld
Length = 3.673 m./5.911 km.
Track Record = 1:41.377 set by Uli Landgraf
Qualifying
{
}
RaceEvents
{
}
Weather
{
Practice1
{
Conditions = Nice
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 18
TrackTemp = 20
Minute = 8
{
TrackTemp = 22
}
}
Practice2
{
Conditions = Nice
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 20
TrackTemp = 18
}
Practice3
{
Conditions = Overcast
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 24
TrackTemp = 22
}
Practice4
{
Conditions = Overcast
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 22
TrackTemp = 18
}
Qualify
{
Conditions = Nice
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 27
TrackTemp = 30
}
Warmup
{
Conditions = Overcast
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 27
TrackTemp = 26
}
Race
{
Conditions = Nice
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 28
TrackTemp = 29
}
}
PitStopStrategies
{
}
SettingsFolder = Zeltweg
SettingsCopy = Grip.svm
SettingsCopy = zeltweg.svm
SettingsAI = zeltweg.svm
Qualify Laptime = 95.000
Race Laptime = 97.000
}
ezt irja az Osterreichring.GDB fileban. a
Gdb-t megnézted?
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
na gyerekek.baj van.leszedtem F1 SEVEN-t(part-okat)es kidob a jatek mikor betoltetek egy palyat :( Windows XP SP2-om van.segitsen vki pls!!! koszke elore is :)
Véletlenül nem Routert használtok?
nekem megint kellene segitseg.F1 Seven Mod-hoz kellene oan link,ahol nem terhelodik le a szerver es lassul le 0,50 kb/s-re.Talaltam sokat,de nehol varni kell 100 percet a letoltesre,mashol pedig leterhelodik! pls <#help>#help>! thx elore is!
ha nincs is bekapcsolva,akkor is legyen a Kiveteleknel a listaban a jatek indito fajl-ja.Nekem pont ugyanez volt a baj,de segitett egy szakember.a tuzfal pedig OFF-on wolt...sok szerencset ! <#wink>#wink>
Control Panel(Vezérlõpult)-Windows Firewall(Windows Tûzfal)-irja az ablak tetejen h Exceptions(Kivételek),na arra menj ra-Add Program (Program Hozzáadása)-Browse (Tallózás) és megkeresed a jatek .exe kiterjesztesu inditofajljat.ettol erthetobben nemtom.irj pu-t es msn-en dumalunk ha kell.
hát ez mind szép és jó , de ha nincs tûzfalam , akkor hiába állítgatom az Exceptions ful-t <#szomoru1>#szomoru1>
"nezd meg a Windows Tuzfalat es Exceptions ful.oda pedig tedd be a jatek .exe fajl-jat es kell hogy mukodjon...nekem is volt ez baj! "
Ezt most érthetöen és lassabban magyarázd el légyszives!Mert nekem is hasonlo problémám van!
Ezt most érthetöen és lassabban magyarázd el légyszives!Mert nekem is hasonlo problémám van!
te vagy a hires kittl balazs? <#hamm>#hamm>van setupom a jatekhoz es azt irja pl h kittlAUS-R vagy iesmi.azokat tenyleg te csinaltad?bar nem naon probalgattam oket,de nem rosszak.en stilusomhoz nem illik.hat HOST-ot is kell hogy irjon.aki meg belep annak CLIENT-et.nezd meg a Windows Tuzfalat es Exceptions ful.oda pedig tedd be a jatek .exe fajl-jat es kell hogy mukodjon...nekem is volt ez baj! <#pias>#pias>
hello
érdekelne , ha csinálok egy szervert , akkor miért nem tud belépni hozzám senki ???
nincs se tûzfalam , se vírusírtóm .
a szerver készítésnél , ahol már a pályákat lehet kiválasztani ott nálam a multiplayer felirat mellett egy "Host" szó van :(
érdekelne , ha csinálok egy szervert , akkor miért nem tud belépni hozzám senki ???
nincs se tûzfalam , se vírusírtóm .
a szerver készítésnél , ahol már a pályákat lehet kiválasztani ott nálam a multiplayer felirat mellett egy "Host" szó van :(
1988-as moddal játszottam már, ebbõl van több is (ha minden igaz), az egyik nekem el sem indult, a másik jó volt, de mostmár nem találom.
de ezt érdemes keresni, amit találsz tölteni és próbálni, mert amikor megvolt, ez volt a kedvencem: új versenyzõk, új autók (autómodellek is) és új fizika, új hangok. csak néhány pályát nem tudott betölteni, bajnokságban ezek helyett imola volt. sajnos linkkel nem szolgálhatok, de ha találsz mûködõt, akkor megoszthatnád velem is :D
de ezt érdemes keresni, amit találsz tölteni és próbálni, mert amikor megvolt, ez volt a kedvencem: új versenyzõk, új autók (autómodellek is) és új fizika, új hangok. csak néhány pályát nem tudott betölteni, bajnokságban ezek helyett imola volt. sajnos linkkel nem szolgálhatok, de ha találsz mûködõt, akkor megoszthatnád velem is :D
Hajrá Magyarország!
hát csak egyet szedtem le de az se akar mûködni mert azt írja pl hogy ékezetesek leszenek a betük de nekem nem az:S
remelem leszedtel hozza minden javito patchet.nekem teljesen jo az egesz.igaz,a box az nekem is hiba.de kul nekem ez a legjobb mod.PFT-t probalom meg ki,majd...
pf...hát nem tom de ez a mód amit mondtál hááát sztem annyira nem tökéletes...mert hát pl...én "Kimi"-vel vagyok és egy hondás boxba vagyok...viszont a beállítások télleg jók..ja és meg az hogy a versenyen nekem mindenki 40 vagy hány körre van megtankolva:S90 elötti modot nem tok:D
szasztok.de nekem se jonne roxul segitseg....egy mod kellene a regebbi idokbol (1990 elott).tudna nekem vki ajanlani 1et vagy esetleg linket is adni?nagyon megkoszonnem...<#help>#help><#nezze>#nezze>
mien segitokesz lettem miota osszevesztem Kittyvel es meggondoltam magam h nem uttetem el magam kamionnal! <#wink>#wink>
<#puszis>#puszis>oks <#buck>#buck><#buck>#buck>en is most toltom Track Packot <#beka3>#beka3>
ja köszi már meg van!!!éppen msot jött le letöltöttem gphungaryról<#wink>#wink>