7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• k8bal
    de ezek szerint akkor vannak olyan okos emberkék akik ezzel vissza élnek!
    ugye?
  • lac coo
    Valami miatt extra tapadást kap az autó és csak nyomnod kell mint a barom : )
    Ilyenkor ki kell lépni a szerverről és megjavul .
  • k8bal
    tudom láma kérdés de mi aza SpeedBug?
  • báttyó02
    aha értem,köszi a felvilágositást :)
  • Istencsászár
    mondom olyan időt senki senki se megy speedbug vagy cheat nélkül.. én cheatot sosem láttam f1cben bár csak a ligatársaimmal f1czek.. speed bug az elég gyakran előforduló dolog na azzal lehet olyan köröket menni simán...
  • asfa
    cheat már rájöttem
  • báttyó02
    lassitokat nemvágta le,mert direkt vegigneztem a köreit,szal akkor tényleg cheat....kerdezte haverom hogy ez hogylehet aztmondta hogy jó setup-ja van :|
  • Istencsászár
    szóval: Ausztráliában Rh 2004nel Ferrari enginéval segitségek nélkül nagyon jó időnek számit a 1.22.xx mondom ezmár nagyon nagyon jó idő.. szóval az 1.14,15 vagy speed bugjavolt vagy cheatolt vagy levágta a lassitokat mer máshogy lehetetlen olyat menni...

2005ös modhoz csak egy kicsit kéne visszolvasni vagy a keresőt használni..amugy vqan egy sm 2005 amelyet a HSW -ról lelehet tőlteni...
  • asfa
    vagyis ennyire jol lehet menni!
  • asfa
    ennyire jol ismeri a pályát báttyó
  • báttyó02
    amugy kezdő vagyok azért kérdezem
  • báttyó02
    délután toltam multiba a játékot,és érdekes dolgok történtek..
    ausztrál pályán mindenki 1:24-1:26-os időket ment,erre bejön egy csávó,és nyom egy 1:14-es kört :|
    Aztán a qualifikáciot is 1:15-el nyerte....
    Mit mondtok? csalt,vagy ennyire jól is lehet menni az ausztrál pályán??
  • webibebi
    van már 2005ös update?ha van légyszi küldjön linket ahol le tudom tölteni!kösz
  • Marco
    Ezzel a hozzászólással szerintem meg is fogalmaztad a lényeget. Engem is ez az érzés nyomasztott már mióta csak nem tudtam ilyen szépen leírni.
  • Alexease
    Az egeszben csak annyi az ironia, hogy hasznaltak kozben az ember csak a cockpitet es a kormanyt latja, es esetleg az ellenfele segget (ami a felbontas, tavolsag, meret, LOD, "egyformasag" miatt meg teljesen mindegy kategoria):))))

Persze, a visszajatszasban jo lenne, de hat a grafikai engine regi "rajzfilmes", az automozgas meg bena - vagyis hasznalhatatlan:)

Vagyis, az a legjobb, nyero mod, amelyiknek a legjobba belsonezete, kormanya, es elsosorban vezethetosegre, erzesre jobban megy.
  • K.András
    Szerintem is jobb az RH.
  • k8bal
    Ámen!
  • dav1d
    az RH azért jobb mert a legapróbb részlet is a helyén van.nekem az sokkal jobban tetszik mert részletesebb , élethűbb.
  • avcom
    max a szerveren lehetne keresgélni, ott biztos fent van, de a tű és a szénakazal esete áll fenn
  • Istencsászár
    Ctdp ill. Rh a 2005ös modból...
    [IMG]http://f1cl.uw.hu/Kepek/ctdp bar.jpg[/IMG]
    [IMG]http://f1cl.uw.hu/Kepek/rh bar.jpeg[/IMG]

[IMG]http://f1cl.uw.hu/Kepek/ctdp min.jpg[/IMG]
    [IMG]http://f1cl.uw.hu/Kepek/minardi rh.jpeg[/IMG]

[IMG]http://f1cl.uw.hu/Kepek/ctdp will.jpg[/IMG]
    [IMG]http://f1cl.uw.hu/Kepek/will rh.jpeg[/IMG]
  • Marco
    Ha jól emlékszem 2003-ban Misu csinált egy nagyon jó kis képet az RH és a CTDP összehasonlításaként. Egy Ferrari T-cam nézetéből csinált mindkettőből screenshotot és félbevágta őket. Majd a két különbözőt összeillesztette. Nagyon érdekes volt. Misu, ha megvan ez még valahol, illeszd be ide légyszives.
  • k8bal
    szerintem az RH 100-szor veri a CTDP-t!
    nálam a CTDP mod-ban túl olyan rajzosnak tűnt a grafika!
  • Istencsászár
    lehet bennem van a hiba de sok kül. nemlátok a 2ő közt:D
  • dav1d
    a kocsik kidolgozása az Rh-ban a legélethűbb
  • Istencsászár
    és a CTDP -t :)) merhát azis rh szintű vagy jobb
  • dav1d
    RH2005
  • dav1d
    Várjátok meg az Rh2005-öt adig más ilyen fajta modot nem érdemes kipróbálni.
  • RaveAir
    Úgy gondoltam, hogy kipróbálok néhány régebbi modot. Ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy valahogy megoldható az, hogy ne csak 22 autó legyen a pályán?
  • avcom
    lemaradtam, van már
  • avcom
    elvileg új AIW fájlt nem készítettek a pályához, így szerencsétlen AI nem tudja, hogy merre van az arra. A pálya készítője jelen állás szerint kiszállt a CTDP-ből, úgyhogy ez a pálya nem valószínű, hogy frissül vagy általuk a közeljövőben ténylegesen elkészül, persze AIW-t készíthet más is, de nem jellemző
  • Toya
    Az új HSW beindulása után ez a letöltés probléma lesz a következő ami mindenképpen megoldásra kerül valamilyen formában.
  • Toya
    Töröltem is, mert én is így érzem :)
  • K.András
    Hidd el, semmi bajom veled Misuval HSW-vel, egyszerüen félreértés volt és egyre jobban belelovalták magukat a srácok!Téma részemröl is lezárva...
  • Toya
    Részemről a téma lezárva.
    Igyekszünk megoldani a gondot. Vettem új winchestert a saját pénzemből, de sajnos rajtam kívülálló okok miatt még nem rakták be a szervergépbe.
    Hidd el ha rajtam múlna a dolog már minden menne megint 70 emberes limittel.
  • K.András
    Várjál már, pofánváglak és utána te is engem akkor vajon mutogathatok e, hogy te pofán vágtál engem???Nehogy még majd nekem beszolnak miközben én nem is arrol beszélek aztán arra válaszolva azt lobogtatjátok mint a véres kardot?
  • Toya
    Már bocsi, de te is tudod és én is tudom, sőt itt szerintem mindenki tudja hogy amikor elkezdted ecsetelni hogy te mire tudsz várni és mire nem 2005-ben akkor mire is gondoltál.
    Meg ez a kitartóan szeret szopni szöveg is pontosan arról szólt amire mi reagáltunk.

Belemagyarázhatod, hogy nem de hát ezt most őszintén te elhinnéd magadnak?

Nem csak beleszóltam amúgy, figyelni szoktam a fórumokat.
  • Toya
    Upsz elírtam. L=R
  • K.András
    Na akkor most olvasd el miröl volt szo, mert ugy látom nem tudod csak beleszoltál ebbe.
  • K.András
    Figyelj, hogy ha leirom a véleményem akkor rögtön nekem ugrotok, ráadásul ugy hogy a HSW-t azt nem szidtam, mivel tudok olvasni igy láttam hogy gond van a vinyoval...DE, az hogy mellette megkérdezem miért nem képesek máshol is igy egymás alatt belinkelni a cuccot az hadd ne legyen már tahoság, inkább amilyen válaszokat kaptam erre na látod ez a tahoság!Mintha 3 éves gyerekeknek probálnád elmagyarázni, hogy azért nem nyulunk a konnektorba mert megrázz az áram, szo nincsen itt HSW-röl!Hameg nem tetszik a véleményem akkor átlépsz felette és kész, nem kell mindenben egyetértenünk!
  • Toya
    Ja azt kifelejtettem, hogy normálisan ki van írva a lapra a probléma.
    Na most ez azt jelenti, hogy az eddigi 70 letöltés vissza van véve 10-re (mellékesen az M4Driving 25-el megy maximum).
    Na ennek fényében, hogy ez szerepel az oldalon kiírva, bejönni egy fórumba és fikázni a letöltéseket a retaldáltság legjobb példája.