F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Mukodik! 😊)
Meg meg kell nezzzem az AI-t, es lecserelek egy texturat, mert az az uj fekete aszfalt az nagyon rossz:/ De a tobbi tetszik, jok a kerekvetok, kanyarok stb.😊))
Amse
Király.

Alexease
OK. Letoltom es szolok ha van valami.
Amse
Ok.Szólj ha sikerült.

Alexease
De kellene😊 Mondjuk, nekem fent van az RH2003 is, lehet hogy kiprobalom😊 Bar ez a 2004-es sokkal jobban tetszik, valahogy vezethetobb. De megprobalom "atportolni" a 2044 ala😊
Amse
Nem próbálod ki?Jó lenne ha menne.Az van a readme-ben, hogy RH2003-as mappába kell kicsomagolni,de akkor nem látja.Nem kéne hozzá a RH2003-as mód ahhoz, hogy menjen?

Alexease
Meg nem probaltam😊
Amse
Neked se megy a 2003as?Mert jó lenne már az új ringen nyomni a köröket.

Amse
Mind1 mert leszedtem és felraktam újra.De thx.

Alexease
Alexease
Minden file-t elotte rendesen archivaltal, utana meg mindet visszamasoltad, felulirtad?! Szerintem valamelyik Hunfary, vagy Hubgarymap MAS file ott maradt a konyvtarba, es onnan veszi nem kintrol.
Amse
Lecseréltem a rh2004-est rh2003 beta-sra,de az is hibás.Mert az új pályarészen ott van a régi textúra.A kocsi az aszfalton megy, de nagyon szar hogy átmegyek 1 domboldalon és nem létok semmit.Aztán visszacseréltem.És ilyen lett.

Alexease
Pedig nalam jo.
Ez a gyari, vagy valamelyik kiegeszito, plusz, 2003-as stb.?
Amse
Hungarornig.Csak az a baj hogy a többiek is itt mennek.

Alexease
Ez melyik palya?! Amugy, igy konnyebb elozni😊))))
Amse
1épként a menü az jó.Meg a kocsik.Kéne 1 track update aztán jó lenne a mod.

Amse
Ez mi?5 méter magasan megy a kocsi 😄

guardian hero
hát, az lehet. mindenesetre nem akar mûködni 😞

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Alexease
Installalva 1,6 giga😊 "Be warned 1.6 Gb of additional HD space is required!!!"
guardian hero
hmm, nálam valami 93 mega az exp... az uw-s linkrõl szedtem

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Alexease
Lehet hogy az EXP pack kavar be (en nem tettem fel). Az eleg sokat modosit, elvileg versenyenkent teljesen valtozo cuccuk stb. Nem hiaba 1,5 giga csak az😉))))
guardian hero
és már az ETCC sem indul el 😞

guardian hero
Hi! felraktam a modot +exp packot + track packot, de minden pálya töltése közben kidob windowsba... Egy korábbi RH patch sem volt fenn. Szerintetek mi lehet a gáz?

PsychoStarfish
De ha valaki nem akar keresgélni bemásolom ide:

Season 2004 BASE pack:
---------------------------------
When you download the 53 Mb "Basic" Package, you will get (that's just a short summary):
- all cars (liveries and shapes) of the Formula 1 season 2004
- all driver helmets (liveries and shapes) of season 2004 (except Sparco model)
- the pitcrews of season 2004
- the driversuits of season 2004
- menu backgrounds for season 2004
- pit garages
- diver names, stats and sound files of season 2004
- season 2004 pit order
- season 2004 track order
- new car and general physics
- new AI lines and AI behaviour
- adjusted driver performance data reflecting an average of the 2004 season
- new 2D and 3D rims with corrected rim/tire diameters
- tire shape update (based on the 2003 tire pack)
- downshift backfire
Expansionpack:
The 90 Mb package provides all chassis and livery versions of the F1 season 2004 as seen until the US Grand Prix 2004:
- all cars (liveries and shapes) of the Formula 1season 2004 at least up to the USA GP
- all driver helmets (liveries and shapes) of season 2004 (except Sparco model)
- the pitcrews of season 2004
- the driversuits of season 2004

Be warned 1.6 Gb of additional HD space is required !!!

Trackpack:
The 32Mb package provides you with some of the season 2004 (and season 2003) track updates. The package contains only track updates that could be finished at the same time as the season 2004RH. There will be additional tracks in the near future. As soon as these tracks become available, we will try to integrate them into this Package.
Australia 2004 - by Barrybumhead
Canada 2004 - by Watcher (based on esci's 2003)
Europe 2003 - by Tantra
France 2004 - by Watcher (based on Ethone's 2003)
Germany 2004 - by Watcher (based on Tantra's 2003)
Japan 2003 - by Ethone
Monaco 2003 - by Tantra
SanMarino 2004 - by Barrybumhead
Spain 2004 - by Barrybumhead

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Alexease
Megneztem a MOD-ot, de egyelore csak a BASE-t (nincs helyem a vinyon:/). Nagyon igenyes lett!! Nalam korrektul feltelepedett, problema nelkul.
Nalam fent volt mar elotte is a Godzila menu/options, de ezt is korrektul frissitette, muxik rendesen. Minden elozo beallitast rendesen megtartott.
Alexease
Arra. De nem hibas, csak a szr SportPlanet ilyen gaz😞( Varni kell par masodpercet, onnan tovabb lep, es ott ismet par masodperc es be jon az oldal😊)

Olyan, mint a tobbi ingyenes szar, nem lehet kozvetlenul linkelgetni😞(
Amse
#721esre gondoltál, de link errort ír.

Alexease
Valamit csinaltak, de ha jol tudom, csak ujra aszfaltoztak az uj reszt, mert szar volt. Bar, most is szar, dimbes-dombos, mint altalaban a Magyar utak😊)))))

De a Magyar (GoKart) palya amugy sem nepszeru, valszeg azert nem kapkodjak el😊))))))))
Alexease
Olvasd el: #722!!!!
Amse
Szóval akkor mit tartalmaz most pontosan a mod?2004-es autókat és pilótákat?Azon kívül mijen ujdonságot?

PsychoStarfish
No. Most kaptam választ az RHs fiúktól. Úgy csinálták meg a mod-ot hogy amint kész lesznek a pályák be lehet õket simán tenni a játékba. Magyar pálya akkor lesz amikor CTDP kiadja a véglegest és megengedik nekik hogy használják. A Bétát meg mindenki saját felelõségre használja szerintük.

PsychoStarfish
Na de az ideji pálya az megint át lett alakítva nem?

Alexease
Aki fel akarja tenni, az minenkepp olvassa el ezt, hogy el kerulje a problemakat!!!!! http://www.sportplanet.com/emac/f19902/download2004.html

A ket uj palya (Bahrein, Shanghai) nincs benne!!! Bahrein-t keszitik, az hamarosan biztos hogy lesz. De nem kis munka beszerezni a pontos infokat, adatokat, terkepeket, es persze megcsinalni sem😉) A kinairol semmit nem tudok. Valszeg, amig nem lesz ott verseny, addig palya sem lesz.

Az uj Hungaroring sincs benne, de azt kulon mar megcsinaltak (2003), biztos le lehet vadaszni valahonnan (majd nezek linket).
PsychoStarfish
Az amirõl videót láttál az a CTDP 2004 mosd volt szerintem és nem az RH2004

Az rendben, hogy a két új pálya nincs benne, az új Hungaroring sem? Arról pedig láttam videót.

Lehet, hogy még nincs kész a mod teljesen????
PsychoStarfish
A két új pálya nekem sincs benne. Nem néztem még meg este hogy megy e. Ha valakinek lesz megoldása rá az írja már le =) köszi =)

Sziasztok!

Feltettem mindent mindent, és sehogy sem megy a két új pálya. Helyette mindig az A1 ring jön be. Mit csináljak??? Ja a Hungaroring is a régi.
egy amatõr kérdez:
kihajtok a boxutcából és 59 kmh többel nem tudok menni.hol lehet beállítani az automata váltót mert ez így nem frankó😊)))
Amse
Ja és még 1 kérdés.Ebben benne vannak az új pályák?Bahrein + ShanghaiÉs Zsolti?

Amse
Ez a 2004-es season mod?Sorrend az base, expansion,track pack?

PsychoStarfish
Nah itt az expansion:

http://f1c2004exp.uw.hu/2004rh_4_f1c99-02_expansionpack_v1<1>.0.zip

PsychoStarfish
Egy jó kis dolog van ebben a modban. Amikor kanyarodsz kicsit ránat, csúszik a kocsi. Kellemes érzés. =)

Alexease
THX!😊
PsychoStarfish
Õõõõ. A track Packet maj az Expansion után tegyétek fel =)

Alexease
Jo gyors neted van THX!
PsychoStarfish
Track Pack: http://f1crh2004.uw.hu/2004rh_4_f1c99-02_trackpack_v1<1>.0.zip

Alexease
Alexease
En sem vagyok sportszeru, de Panis sem az f1cavsp.wmv (1,5 Mb)
PsychoStarfish
5 perc és trackpack is fent van, utánna jön az expansion.