7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Istencsászár
    igen, televan buggal, rajtrács sincs rajta sima körözgetésre jó max..
  • sumi
    hali. A török pályát belevarázsoltam...müxik is szegényem,mindaddig amig el nem kezdődne a verseny...mindenki a boxból akar indulni,de nem sikerül.....az edzésen nincs pályaprobléma....
  • Toya
    Nem szivesen mondom ki mert mellőzni szoktam a jelzőket, de ez tahóság amit művelsz.
    Ha nem vagy hajlandó várni akkor ne várj - Mondjuk veregesd a feneked a földhöz vagy toporzékolva rohangálj a szobádban, esetleg csapkodd a billentyűzetet.

Engem az zavar, hogy bár semmit nem teszel azért hogy a technikai feltételek jobbak lehessenek kritizálni azt tudsz.
    Majd ha a saját pénzedet ölöd valamiben, akkor megkérdezzük hogy te mire vagy hajlandó és mire nem, addig élj együtt ezzel mert ez van - ha nem tetszik akkor meg ne foglald le más elől a helyet a szerveren.
  • K.András
    Pont forditva barátom, te kötöttél belém hogy szidom az oldalatokat, miközben nem is arrol volt szo, az pedig hogy neked nem tetszik, hogy 2005-ben nem vagyok hajlando letöltésre várni az a te bajod, de ezért ne én legyek már a paraszt, legyél inkább most te!
  • k8bal
    ez nagyon kész ami itt van mostanába...

Daffy! Ok nem töltjük le!
  • Daffy
    Sziasztok

Aki még nem töltötte le az SM 2005 módot,ne is tegye..Teli van hibákkal és érdekes dolgokat is művel a program.A hungaroringet nem tölti be,az autók viselkedése kicsit szerintem furcsa.Mintha túlzottan tapadnának,stb.Persze ez csak egy vélemény,az Enyém.
  • crossy104
    Végezetül annyit, hogy figyelmesen kellett volna elolvasnod a kérdést mielött megszidtál:"Hogyan lehetne segiteni azon, hogy ezekkel az autokkal, de RH pályákon is müködjön, máson is ne csak a fenti pályán.Köszönöm." Mindenkitöl bocs az Off-ért.Ezzel az ügyet lezárom.
  • crossy104
    Ha az elöbb igy kérdezted volna akkor elmondtam volna hogy az RH Ausztrál /amit bead/tökéletesen jó bármilyen felbontásban, viszont SM trackpack felrakása után szaggat.Illetve nem illettelek volna negativ jelzövel.
  • Istencsászár
    ha ottvan a track pack full pályákkal meg minden akkor minek kell neked az rh pályák itt sírsz már mióta amikor tök felesleges azzal szenvedni.. a többihez no comment majd kapod a megérdemelt büntit
  • crossy104
    Figyelj ide!!!TUDOM hogy ott a track pack!!!!!Csak azt nem értettem miért megy az RH Ausztrál pályán tökéletesen a többit meg be sem adja.Ha nem tudsz segiteni valakinek konkrét válasszal akkor nem kellene marhaságot irogatnod ráadásul kissé agressziv stilusban ami már nem elöször fordul elö!!Házigazdaként lehetne annyi eszed, hogy ne igy viselkedj!Szóval véleményem szerint egy kis FASZ vagy!
  • Istencsászár
    vakvagy? leirtam, ott a track pack felrakod és lám otvannak a pályák a modhoz...
  • crossy104
    Nem veszünk össze, csak nem értem, hogy miért csak az Ausztrál pályán megy.
  • lac coo
    Tiszta gányolás ez az új 2005 mod, ezen vesztek össze ? LOL.: )
  • Istencsászár
    én nemvagyok nagy mágus de rh alá ezeket a kocsikat nemtudtam berakni igy sztem a kocsikat rh pályákkal sem lehet használni talán szedd le a track packot a hswről mivel azvan hozzá direkt:D

K.András sztem belehet fejezni ha nemteccik akkor nemkell tőteni menny mással jáccani vagy találd fel magad senki sem kiváncsi a te nyavajgásaidra.. téma lezára ebbe az ügyben a további szócsatákat törlöm..
  • crossy104
    Uraim! Segitséget szeretnék kérni a 2005SM carset telepitése után nem tudok pályát választani.Csak az Ausztrál pályát teszi be, de választáskor az sem látszik.Betöltés után csak az müködik.Hogyan lehetne segiteni azon, hogy ezekkel az autokkal, de RH pályákon is müködjön máson is ne csak a fenti pályán.Köszönöm.
  • avcom
    ja és az egyik nem azt hiszi, hogy "ócsárolják az oldalát", hanem legalább annyira ideges a sok elégedetlenkedő hülyétől, mint azok, akik nem tudnak letölteni semmit
  • avcom
    azt, hogy ekkora paraszt vagy
    nem kell rögtön személyeskedni, ha valaki nem azt és nem úgy gondolja, ahogy te
  • K.András
    Leszedtem máshonnan.
  • Toya
    Te a valódi életben sem lehetsz egy könnyű eset :)
    Ha elindul a Driving Italia próbáld meg onnan leszedni, talán gyorsabban lejön majd lévén ott fizetős részen van a mod.
  • JuanG
    töltés közben (vagy arra várva) rengeteg dolgot lehet csinálni...sz.rni, játszani vmi játékkal, kajálni, tv-zni, kivinni a szemetet, felbontani/inni egy sört, stb...flashget-el pikkpakk lejött a HSW-ről mire csináltam/megettem egy rántottát vacsira...
  • K.András
    Az hagyján hogy kétszer ment :D, de nem is erröl volt szo, na mindegy vegyétek ugy hogy nem is irtam semmit, elindult a lavina :P
  • k8bal
    Bazz ez kétszer ment! Sry
  • k8bal
    Már irtam bazze!!
    Nem tudom mi a faszért pattogsz!
    http://www.sportplanet.com/emac/f19902/download2004.html
    ez az oldal címe!

Picit lejjebb kell görgetni és ezeket kell leszedni:
    2004RH 4 F1C99-02 v1.05 Basic
    2004RH_Trackpack_4 F1C99-02_v1.05

A caset meg fenn van itt: http://f1cl.uw.hu
    Carset-eknél keresd!
    És ebben a sorrendbe is kell telepíteni!
  • K.András
    Mit gondolsz miért irtam hogy mondjon valaki egy oldalt a HSW-n kivül?Ne legyetek már debilek, egyik azt hiszi ocsárolom az oldalát a másik meg azt hogy nem értem meg hogy fenakadás van, LOL!
  • Istencsászár
    ha először elolvasnád mivan kiirva: " A korábban bejelentett ideigleges sávszélesség/winchester probléma lassan megoldódik, sajnos az egy évvel ezelõtti eseményekhez hasonlóan ismét új winchestert kellett vásárolni, amely reményeink szerint nemsokára munkába is áll." akkor nemirnál hülyeségeket...
  • K.András
    Mit nem kommentálsz rajta?Talán nehéz felfogni, hogy nem azért fizetek elö gyors internetre hogy várjak?Anno arra kellett várni mig leszedi ezeket a fájlokat, most meg már évekkel késöbb arra várjak hogy elinduljon a letöltés?Nem érzed, hogy egy kicsit sincsen igazad?Ha nem akkor nem biztos hogy velem van a baj.
  • Istencsászár
    amint a hpn is láccik ezek liga modok módosítottak és néha nevük se az amire utal...
  • Istencsászár
    jah azt sehol sem találtammeg csak az alapmodot:D hiába HSW is the best:)

ForRedGlory szép breki:D
  • ForRedGlory
    Ez az az amiről beszéltek? Mert nem hiszem
  • ForRedGlory
    Kimaradt a neve, bár ez nekem nem mod semmit, max, hogy mókás a mod :DDD

"F1 Challenge és F1 Funliga 2005 ös mod! F1CH05 Mod v.2.11!"

Ja és van hozzá peccs is :)
  • ForRedGlory
    Még nem töltöttem le :)
    Ez a kód a kicsomagoláshoz: 20050812

Itt is van valami 2005-ös mod
  • avcom
    ha jól láttam a konkurencia nélkülözi a track packet
  • Istencsászár
    itt sírtok csak a googlét kéne használni vagy ismerni pár oldalt és lám SM 2005 Carset
  • avcom
    nem értem a logikát, mi is "basztuk" egybe rakni a két fájlt, a többi oldal meg nem érdekel, az az ő problémájuk, bár ők nem kapnak ezekből a tényleg rendkívül igényes hozzászólásokból, irígylem is őket ezért...

az utolsó 2 mondatot nem kommentálnám. Egészségedre
  • k8bal
    én az RH-t szedtem!
    és simán megy!!
    csak kell hozzá a fileplanet-es reg ami kb 2 perc!!
  • K.András
    Bocsi, de én nem a HSW-röl beszélek hanem a többi oldalrol ahol baszták irakni egybe a két fájlt!Egyébként pedig, mutass nekem valakit aki kitartoan szeret szopni?!Te esetleg?
  • avcom
    mielőtt még valaki a nagy idegességben szívinfarktust vagy agyvérzést kap közölném, hogy tegnap a próba kedvéért kora este megpróbáltam leszedni a modot a saját szerverünkről

eredmények:
    - carset egy rendesen beállított getright-tal 2 perc várakozás után elindult
    - a track pack gázosabb volt, de az sem volt 15 percnél több

na most ha ezek után valaki azt mondja, hogy ez "lehetetlen" az vagy nem kitartó egy kicsit sem vagy szeret fikázni vagy mindkettő, de egyéni szoc probléma
  • crossy104
    Igazad van!!! Érdemesebb várni!!
  • K.András
    Thx de ezeket tudom, csak mondom kiprobálom de mégsem, CTDP biztos nem fog érdekelni, RH az igen.Csak kiváncsi lettem volna :)
  • Istencsászár
    mf1cl hmm, sztem az nyugodtan lehet hagyni rh engedélyé nélkül módosított és össze vissza lopott kicsik vannak benne és ugynyoják vele a ligát ami miatt már most megy a vita... sőt a hpjukak és össze vissza lopták mindenhonnan igy ott megy a botrány.. K.András aza a track pack amugyse egy valami nagy durranás ittvan a küszöbön az rh ill. ctdp érdemes azt +várni..