F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, ezt tudtam eddig is, az AIW fájlt kell babrálni, de fogalmam sincs, hogy kezdjek neki.Valaki esetleg szerkesztett már ilyet?

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33

Amse
Dehogynem.A beállításkban, a Difficulty-nál van AI Streght.Azt vedd lejjebb.

Hi!A problémám az RH2003-as Hungaroringel van.A pálya mûködik, arról a linkrõl szedtem le amit pár hsz-el korábban beszúrtatok.Leszedtem a textúrákat is.Nagyon korrektül mûködik.De a gondom nem is ez, hanem az AI.Tesztelgettem, Bruni a Minardival!!! 1:18 xxx-et megy!Azért egy kicsit gyors, nem?Jó-jó biztos azt mondjátok, hogy a pálya beta verziós, meg, hogy örüljek ,hogy megy egyáltalán a 2004RH alatt, de nem tudtok valami megoldást amivel lassítani lehet a gépi ellenfeleket?Köszi!

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33

M@TriX
hmm, a 2004-es verdák nagyon babák lettek... Zsoltika feje megér egy mosolyt 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Amse
Mert leszedtem az rh2003 hungaroriing beta pályát és nem ment.Erre alexease bezippelt pár fájlt amit átt kellet írni 2004esre mert nekem 2004es mod van fent.De az nem tartalmazza azokat a fájlokat amikbe nem kellet belebuherálni.De 1épként 2003as pályavezetésnek kée benne lenn, de mivel abban nincs ezért neked maradt a 2002-es.

Danecay
Ezt honnan veszed?
Én mint írtam némi buherálás után (amit az RH2004 es elnevezés eredményezett)elindítottam és mûködött. Szóval szerintem ez egy teljeértékû pálya 2004-es grafikával es 2002-es vonalvezetéssel

Amse
Az azt jelenti hogy csak 1 része.És nekem rakta fel mert nem ment, de nem tartalmaz bizonyos fileokat.

Danecay
"Az csak egy csonka lista, csak textura file-ok "mintanak".
Na ezt nem értem, de minden esetre abban egyetértünk, hogy nem az új vonalvezetésû Hungaroring.

Amse
Na Alexease.Milyen beállításokkal menjünk és melyik autóval?

Alexease
Az csak egy csonka lista, csak textura file-ok "mintanak".
A teljes 2003-ad RH palya (Beta) a #722-ben van. Az a RH2003 mod-dal rendesen mukodik, de a RH2004 ala tuningolni kellett (az is ottt van alul valaho;, hogy hogyan).

Amugy az uj palyavezetest, texturakat, kerekvetoket stb. tartalmazza rendesen.
Danecay
bocs

Danecay
A #745 hozzászólásnál belinkelt 2004rh_hungaroring.zip, végül is mit takar. 2003-2004-es vonalvezetés is, vagy csak 2004-es pályatextúrák. Én letöltöttem, mûködésre bírtam a 203-as RH mod alatt, de nem sok különbséget vettem észre, és amim még érdekes nekem az azszfalt annyira nem sötét.

Danecay
A #745 hozzászólásnál belinkelt 2004rh_hungaroring.zip, végül is mit takar. 2003-2004-es vonalvezetés is, vagy csak 2004-es pályatextúrák. Én letöltöttem, mûködésre bírtam a 203-as RH mod alatt, de nem sok különbséget vettem észre, és amim még érdekes nekem az azszfalt annyira nem sötét.

Amse
nincs mit

RaveAir
Nagyon köszönöm!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Amse
Amse
A CTDP is 1 2003as szezon csak mások csinálták.Talán jobb 1 kicsit mint az RH2003.Le tudod tölteni sok helyrõl.
www.hsw.hu
www.m4driving.sm
Meg vannak még oldalak.

RaveAir
Köszönöm a választ!
Most már csak arra vagyok kiváncsi, hogy mi az a CTDP. És hogy van-e belõle 2003-as verzió? Ha van, akkor szeretnék kérni rá egy linket is. Köszi!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Amse
Én átírtam és azt raktam fel zip-be és azzal se megy neki.

Alexease
A GDB es SCN file-ok tartalmat atirogattad?
Amse
Danecay: Mind1 már, mert leszedtem és felraktam újra.

Strafish: Ha gondolod próbáld ki, hogy leszeded egész f1-et és felrakod újra.Aztán az Rh2004 modból csak a base-t rakod fel.Aztán cseréld ki a pályát.

Danecay
Nekem is volt olyan gondom amit a belinkelt képen láthattunk. Nálam a megoldás a következõ volt: A F1 Challenge 99-02\Log könyvtárból ki töröltem a .hat kiterjesztésû file-okat, majd újra felülírtam a pályát, vagy kitöröltem és újra bemásoltam 😊

PsychoStarfish
Köszi. Bár ugyan úgy kilép mikor a Hungaroringet el akarom indítani. Na sebaj. Majd kivárom mire megjön a végleges =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Amse
Asszem az RH Ralph Hummerich nevéhez fûzõdik.Ez az RH2004 mod pedig a 2004 es szezon a játékhoz csak sajnos az új pályák nincsenek még belerakva.Nem olyan komoj mint a CTDP 2004(ami még nem letölthetõ), de a kocsik meg a menü nagyon jó.

RaveAir
Mi ez az RH? És minek a rövidítése?

Amse
Ja és nekem is csak a RH2004Base van fent asszem Alexease-nek is.

Amse
Na itt egy zip ami tartalmaz minden fájlt kivéve a 2004RH_Hungaroringmap.mas -t és a 2004RH_Hungaroring.mas -t.Ezeknek a fileoknak a 2003as beta verzióját majd másold hozzá a zip-ben lévõkhöz csak nevezd át õket a fenti nevekre.

PsychoStarfish
Megköszönném ha vlaki elküldené a 2003 bétát már úgy ahogy neki a 2004-ben benne van. Mert most egyáltalán nem megy a Magyar pálya. Elõre is köszi

PsychoStarfish
Nah most meg benne van már a pálya, csak ha elindítom kilép a game. Valakinek valami ötlete?

PsychoStarfish
véte = béta. Ja igen átnevezgettem õket 2004RH....-ra is.

PsychoStarfish
hmmm. ÉRdekes. Feltettem a véta Hungaroringet erre a játkból eltünt a pálya. pffff 😄

PsychoStarfish
hmm végülis mindegy csak én tudom, hogy traction controll nélkül eléggé érdekesen megyek 😄😄😄

Amse
És a kocsit is.
De Az RH2004 es módban az Rh 2003 -as hungaroringen.

Amse
Legyenek ezek.Ahol 2õ van azt meg döntsük el, hogy mi legyen.
Steering assistance: Off
Opposite Lock Assistance: On
Braking Point Assistance: Off
Stability Assistance: Low
Spin Recovery: Egyéni
Invulnerability: Off
Auto Shifting: Egyéni v. manual?
Traction Control: High/Medium
Anti –Lock Brakes: High/Low
Pit Lane Assistance: Egyéni
Clutc Assistance: On
Automatic Reverse: Egyéni

PsychoStarfish
Ehhhhehehe. Nem vagyok én profi. 😄 Csak a fék segítséget és a kormányzási segtséget vagy mit kapccsoltam ki. Szóval minden más van. Jah meg a törhetetlen autó sincs bent.

Amse
A kipörgésgátló is off legyen?Meg a clutch assist is?Az durva úgy.

Amse
Vagy Zsolti.

Amse
Mclaren!

Alexease
Elotte azert tisztazzatok a felteteleket, nehogy felreertes legyen😊)
Elvileg, gondolom, ugy lenne normalis, hogy: minden segitseg OFF, manual valto, belsonezet. Es persze, az autotipus sem mindegy😊)))
PsychoStarfish
Ohh =) ok ok. Meglesz =)

Amse
Elõbb írd te, mert úgy nincs motivációm nyomni, ha nincs mit túlszárnyalni.

PsychoStarfish
Ok .Akkor majd jöhetnek idõeredmények =) Csak kíváncsi vagyok.

Amse
A bétán megyünk.

PsychoStarfish
Akkor ti most az alap Hungaroringen mentek vagy a béta pályán? MAjd lehete kis isõ összehasonlítgatásokat csinálni kinek mennyire fekszik a pálya =)

Amse
Nekem az ikon az jó csak a betöltõképernyõ maradt a régi, de az is lecseréltem.Szóval már teljesen 2004-es a pálya.Azokat a mûfûcsíkokat a kerékvetõk mellett azt csak idén csinálták.Tavaly még nem volt.Szóval ez 2004-es pálya.Itt a betöltõképernyõm.

Amse
Thx a textúrát, jó nagyon.Az ai is jó.Nem is cesziok lassan csak amikor a boxból kijönnek.

Amse
Thx.Az ai megy nálam is bár az 1es kanyart nagyon lassan veszik.

Alexease
Mukodik az AI is rendesen (vagyis nalam eddig nem volt gond).

Itt van 1-2 normalisabb textura (vilagosabb "fekete" aszfaltok, normalisabb szinu fu): 2004rh_hungaroring_textures.zip 1Mbyte

A 2004RH_Hungaroring konyvtarba bemasolni, ha nem tetszik, torolni😊)
Amse
Ok.Megnézem.

Alexease
RH2003ToRH2004 Portolas😊)
- RH2003 Hungaroring BETA letoltes
- file nevek elejen atnevez 2004-re
- az egeszet belemasolni a 2004RH_Hungaroring konyvtarba (ELOTTE ARCHIVALNI A REGIT!!!!!!!!)
- a GDB es SCN file-okban attirni a 2003-akat 2004-re
- ennyi😊)

A beltoltokepernyok, ikon marad a regi, de az infokep a palyarol mar az uj!