7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Istencsászár
    *.veh filokban lehet átirni a csapatok ill. versenyzők neveit simán pl total commandrebe f4el megnyitod és átírod őket..
  • placyd
    Ezért kérdeztem, hátha valamelyik fájlba bele lehet piszkálni, pl. a pályák fájljaiba, és ott átállítani. Valaki esetleg tud erre megoldást?

Még egy kérdés: Ha egy létező csapatot át szeretnék szerkeszteni - odáig rendben hogy a mastudio-val átfestem a kocsit, meg kicserélem a háttereket, fejeket, stb...De pl. a csapat nevét, esetleg a vezetők nevét is ki akarom cserélni azt hogy lehet? Gondolom ott is szerkesztgetni kell valamelyik fájlt, de melyiket és milyen programmal?
    Köszi a válaszokat előre is :)
  • JuanG
    sztem championship-ben nem lehet állítani (legalábbis így lenne az igazi :))...csak egy teszt v. versenyhétvége esetében...
  • placyd
    Komolyan kérdeztem, a menüben nem találtam ilyen opciót....
  • K.András
    Ezt komolyan kérdezed?Nézz már körbe a menüben légyszi...
  • placyd
    Köszi szépen.
    Már csak az az egy kérdésem van még mindig, hogy championship-nél hogy lehet beállítani, hogy az összes pálya száraz legyen?
  • K.András
    Autot akkor akarj késziteni ha tudsz modellezni, ha nem akkor az már felejtös elöbb meg kell tanulni...Festést egyszerübb bár ahhoz sem árt némi alap ismeret bizonyos prg-kel pl photoshop cs...
  • Istencsászár
    -autó készítés: festéseket lehet készíteni mastudio2002 progi + paintshop v. corelldraw stb.., autó modell készítés az bonyolultabb dolog talán ezzel lehet Z modeller meg 3d mxal de ez bonyolult dolog, sohasem probáltam igy ennyit tudok mondani..
    -lehet berakni, a ligamodokban ált. +2 csapat van érdemes valamelyiket leszedni és azzal szórakozni...ált ezek a ligamodok rh 2004 alapra épülnek
  • Ibron
    :D...ezekről se tudok mit mondani,csak annyit,hogy:várd meg a többieket:D.
  • placyd
    Még egy kérdésem lenne. Lehet e saját pályát és autót készíteni? Ha igen, akkor hogyan? Vagy esetleg egy saját csapatot pluszba berakni.
  • Ibron
    Bocs...többiek válaszát..elírtam.
  • Ibron
    Nehéz ügy...passz...várd meg a ötbbiek válaszát.
  • placyd
    Az addig ok, hogy race-nél be lehet állítani az időt, de én a championshipen akarom. Ott nem lehet előtte beállítani ilyesmit. És mindig selected season idő van - magyarul mindig változik, de én úgy akarok végigmenni egy világbajnokságot, hogy végig száraz legyen a pálya
  • Skylime
    hi a champcar modot hogyan kell megcsinálni?
  • Skylime
    oks
  • Istencsászár
    hátmivel segitségek alig használhatóak, igy billel szinte lehetetlen tolni normálisan.. igen kormival
  • Skylime
    és a ligákban ugye ált. kormányal nyomják az emberkék?
  • Skylime
    oké köszi a segítséget kipróbálom igy
  • Istencsászár
    Minden off kiv. kuplung és kipörgésgátló engedélyezett..(általában)
  • Skylime
    CSásztok! Megtudja mondani valaki, hogy miylen egy F1 C-és Liga segítségek beállitása meg hasonló?
  • Ibron
    ...bemész a játékba és rákatt a race-re,ott belehet állítani az időjárást tetszőlegesen,de akár selected seasonra is.
  • placyd
    Sziasztok! Meg lehet e azt csinálni, hogy világbajnokságnál az idő mindig száraz legyen? Mert a játék beállításainál nem volt ilyen opció. Gondolom bele kell nyúlni valamelyik fájlba. Tudna valaki segíteni?
    Előre is köszi!
  • Ibron
    Nemtom,nekem is ugyanezt csinálta:(.
  • Skylime
    hali. én feltettem az sm 2005öt ugy hogy előtte a játékot és a patcheket is letöröltem de amikor tölti be apályát akkor kilép az asztlara tudja valaki hogy mit csináltma rosszul?
  • Ibron
    Esetleg decemberben már játszahtunk vele,mint karácsonyi ajándék?
  • Istencsászár
    5 hszenként ez a kérdés hangzik L, nemtudni még csak az autók fele van kész Lvileg, szal még soká:P
  • Skylime
    Tudja valaki hogy mikor lesz 2005-ös RH?
  • ForRedGlory
    ugyanúgy fagy, ugyanúgy kilép.... Asszem feladom :SSS
  • K.András
    Ott irja a sorrendet, te nem ugy csináltad ergo biztos hogy azzal van a baj.
  • ForRedGlory
    Friss vindózzal is ezt csinálja :(
    Lehet a sorrend a rossz akkor :SSSS
  • ForRedGlory
    Hóha, én ilyen sorrendben raktam fel.... Ez lehet akkor a gáz? :SSS

1.conversionpack4ctdp.exe
    2.CTDP2004MOD_V1.1Basic.exe
    3.PatchCTDP04_V1.1.exe
    4.TrackPack2004.exe
  • Istencsászár
    Ebbe a sorrendbe rakdfel..
    1, CTDP 2004 MOD expansion pack v1.0
    2, CTDP 2004 MOD track pack v1.0
    3, CTDP 2004 MOD basic pack v1.1 / patch v1.1
    4, CTDP 2004 MOD conversion pack v1.2
  • Ibron
    Telepítsded újra az egészet....vagy ne?:D
  • ForRedGlory
    Nos ja... Direkt kipróbáltam a sima F1C-t és abban nem lép ki a Monzánál se. Viszont CDTP-vel kilép. De mintha régen nem lépett volna ki. Franc se tudja de idegesítő :(
  • K.András
    Probáld meg mod-nélkül használni hátha csak a ctdp kavart be, ha jol emlékszem az anno nekem is bekavart hanem tacsra tette f1c-t...
  • ForRedGlory
    Ja és csak ez a játék fagy ki... Kb 5 percig megy aztán bumm. kizárt hogy hűtés baja legyen a gépnek :(((
  • ForRedGlory
    Miért van az, hogy valamelyik pályát nem tölti be, mert felénél kivág az asztalra? Csak a 2004-es CDTP van fent. Ja és egyfolytában fagy is :((( 66.valahányas forceware van fent :((((
  • Istencsászár
    TALÁN ITT
  • Skylime
    hát én innennem tom leszedni meg van hogy holvan de valam ifileplanet jön be és ott en mtom mit keressek nem igazán tudok angolul:)
  • Skylime
    oké még1szer köszi