7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#2198 *.veh filokban lehet átirni a csapatok ill. versenyzők neveit simán pl total commandrebe f4el megnyitod és átírod őket.. -
placyd #2197 Ezért kérdeztem, hátha valamelyik fájlba bele lehet piszkálni, pl. a pályák fájljaiba, és ott átállítani. Valaki esetleg tud erre megoldást?
Még egy kérdés: Ha egy létező csapatot át szeretnék szerkeszteni - odáig rendben hogy a mastudio-val átfestem a kocsit, meg kicserélem a háttereket, fejeket, stb...De pl. a csapat nevét, esetleg a vezetők nevét is ki akarom cserélni azt hogy lehet? Gondolom ott is szerkesztgetni kell valamelyik fájlt, de melyiket és milyen programmal?
Köszi a válaszokat előre is :) -
#2196 sztem championship-ben nem lehet állítani (legalábbis így lenne az igazi :))...csak egy teszt v. versenyhétvége esetében... -
placyd #2195 Komolyan kérdeztem, a menüben nem találtam ilyen opciót.... -
K.András #2194 Ezt komolyan kérdezed?Nézz már körbe a menüben légyszi... -
placyd #2193 Köszi szépen.
Már csak az az egy kérdésem van még mindig, hogy championship-nél hogy lehet beállítani, hogy az összes pálya száraz legyen? -
K.András #2192 Autot akkor akarj késziteni ha tudsz modellezni, ha nem akkor az már felejtös elöbb meg kell tanulni...Festést egyszerübb bár ahhoz sem árt némi alap ismeret bizonyos prg-kel pl photoshop cs... -
#2191 -autó készítés: festéseket lehet készíteni mastudio2002 progi + paintshop v. corelldraw stb.., autó modell készítés az bonyolultabb dolog talán ezzel lehet Z modeller meg 3d mxal de ez bonyolult dolog, sohasem probáltam igy ennyit tudok mondani..
-lehet berakni, a ligamodokban ált. +2 csapat van érdemes valamelyiket leszedni és azzal szórakozni...ált ezek a ligamodok rh 2004 alapra épülnek -
Ibron #2190 :D...ezekről se tudok mit mondani,csak annyit,hogy:várd meg a többieket:D. -
placyd #2189 Még egy kérdésem lenne. Lehet e saját pályát és autót készíteni? Ha igen, akkor hogyan? Vagy esetleg egy saját csapatot pluszba berakni. -
Ibron #2188 Bocs...többiek válaszát..elírtam. -
Ibron #2187 Nehéz ügy...passz...várd meg a ötbbiek válaszát. -
placyd #2186 Az addig ok, hogy race-nél be lehet állítani az időt, de én a championshipen akarom. Ott nem lehet előtte beállítani ilyesmit. És mindig selected season idő van - magyarul mindig változik, de én úgy akarok végigmenni egy világbajnokságot, hogy végig száraz legyen a pálya -
Skylime #2185 hi a champcar modot hogyan kell megcsinálni? -
Skylime #2184 oks -
#2183 hátmivel segitségek alig használhatóak, igy billel szinte lehetetlen tolni normálisan.. igen kormival -
Skylime #2182 és a ligákban ugye ált. kormányal nyomják az emberkék? -
Skylime #2181 oké köszi a segítséget kipróbálom igy -
#2180 Minden off kiv. kuplung és kipörgésgátló engedélyezett..(általában) -
Skylime #2179 CSásztok! Megtudja mondani valaki, hogy miylen egy F1 C-és Liga segítségek beállitása meg hasonló? -
Ibron #2178 ...bemész a játékba és rákatt a race-re,ott belehet állítani az időjárást tetszőlegesen,de akár selected seasonra is. -
placyd #2177 Sziasztok! Meg lehet e azt csinálni, hogy világbajnokságnál az idő mindig száraz legyen? Mert a játék beállításainál nem volt ilyen opció. Gondolom bele kell nyúlni valamelyik fájlba. Tudna valaki segíteni?
Előre is köszi! -
Ibron #2176 Nemtom,nekem is ugyanezt csinálta:(. -
Skylime #2175 hali. én feltettem az sm 2005öt ugy hogy előtte a játékot és a patcheket is letöröltem de amikor tölti be apályát akkor kilép az asztlara tudja valaki hogy mit csináltma rosszul? -
Ibron #2174 Esetleg decemberben már játszahtunk vele,mint karácsonyi ajándék? -
#2173 5 hszenként ez a kérdés hangzik L, nemtudni még csak az autók fele van kész Lvileg, szal még soká:P -
Skylime #2172 Tudja valaki hogy mikor lesz 2005-ös RH? -
#2171 ugyanúgy fagy, ugyanúgy kilép.... Asszem feladom :SSS -
K.András #2170 Ott irja a sorrendet, te nem ugy csináltad ergo biztos hogy azzal van a baj. -
#2169 Friss vindózzal is ezt csinálja :(
Lehet a sorrend a rossz akkor :SSSS -
#2168 Hóha, én ilyen sorrendben raktam fel.... Ez lehet akkor a gáz? :SSS
1.conversionpack4ctdp.exe
2.CTDP2004MOD_V1.1Basic.exe
3.PatchCTDP04_V1.1.exe
4.TrackPack2004.exe -
#2167 Ebbe a sorrendbe rakdfel..
1, CTDP 2004 MOD expansion pack v1.0
2, CTDP 2004 MOD track pack v1.0
3, CTDP 2004 MOD basic pack v1.1 / patch v1.1
4, CTDP 2004 MOD conversion pack v1.2 -
Ibron #2166 Telepítsded újra az egészet....vagy ne?:D -
#2165 Nos ja... Direkt kipróbáltam a sima F1C-t és abban nem lép ki a Monzánál se. Viszont CDTP-vel kilép. De mintha régen nem lépett volna ki. Franc se tudja de idegesítő :( -
K.András #2164 Probáld meg mod-nélkül használni hátha csak a ctdp kavart be, ha jol emlékszem az anno nekem is bekavart hanem tacsra tette f1c-t... -
#2163 Ja és csak ez a játék fagy ki... Kb 5 percig megy aztán bumm. kizárt hogy hűtés baja legyen a gépnek :((( -
#2162 Miért van az, hogy valamelyik pályát nem tölti be, mert felénél kivág az asztalra? Csak a 2004-es CDTP van fent. Ja és egyfolytában fagy is :((( 66.valahányas forceware van fent :(((( -
#2161 TALÁN ITT -
Skylime #2160 hát én innennem tom leszedni meg van hogy holvan de valam ifileplanet jön be és ott en mtom mit keressek nem igazán tudok angolul:) -
Skylime #2159 oké még1szer köszi