7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Skylime
    T-Mobile Racing
  • Skylime
  • ToMy_
    www.findthelimit.com
    itt nézelődjél. tudsz setup-ot és (asszem) telemetriát is letölteni.
  • Istencsászár
    énmost per pill rh2004et tudok mondani hogy én mitmegyek ott simával nemjáccok
    Hotlaps.de nézegesd itt
  • F1CKÓ
    Mindegyik pálya körideje(99-029
  • Istencsászár
    melyik pálya? ( rh 2004mod )
  • F1CKÓ
    Meglehet nézni valakinek a köridejeit, csakhogy tudjam magam valakihez viszonyítani?
  • Istencsászár
    AI-t ittlehet állitani: Options=>Difficulty=> legalsó 2ő
    fetést lehet készíteni a Masstudio2002 progi + paintshop v. corelldraw stb..
  • F1CKÓ
    Most olvastam hogy az AI-jüket is és A festést is lehet változtatni. Ezeket hogy?
  • F1CKÓ
    Nagyon köszönöm a válaszokat. Amint hazaérek rögtön ki is próbálom(most még koliba vagyok)Mégegyszer nagyon kösz!
  • Ibron
    Aztán hamarosan lesz a 2005.
  • Istencsászár
    - pilótákat kilehet cserélni ilymodon: F1 Challenge 99-02/SeasonData/Vehicles/akármi csapat *.veh filokban lehet átirni a csapatok ill. versenyzők neveit simán pl total commandrebe f4el megnyitod..
    -igen lehet válatni mielőtt bemész a boxba megnyomod az enter gombot párszor egymás után amig az kormin az lcd kijelzőn nemlácc ollyat hogy fuel,tyre,wing,( előtte érdemes a controlsba az lcd panel mozgato bill. gombokat kézreállítani) és ott beállitod a kellő cuccokat majd elnyomd ez entert még1szer és akkor aktiválódik bemész a boxba( persze szerelőket előre kihivod beszolsz hogymész) és cserélik a kivánt dolgokat..
    -legujabb mod az rh 2004 ill. a ctdp 2004. innen letöltheted
  • F1CKÓ
    Lehet saját csapatot csinálni? Tudom sok a kérdés, de még nem ismerem annyira a játékot
  • F1CKÓ
    Hol lehet hozzájutni a legújabb f1 pc-s jtékhoz, mert eddig sehol sem találkoztam vele?
  • F1CKÓ
    A 99-02 játékkal lenne néhány kérdésem.Még nem régóta kezdtem el játszani a játékkal. A pilótákat ki lehet-e cserélni a csapatban? A boxba lehet-e kereket cserélni (vizes-száraz, száraz-intermedia)?
  • ToMy_
    igen, ez az. köszi.
  • Istencsászár
    SetupGuide_HU
  • Istencsászár
    minjá felrakom valahova
  • ToMy_
    setup-kesziteshez meg van egy altalunk leforditott johosszu-es-reszletes guide, az eredeti Alex's Racers Guide neven futott es az F1-2002-hoz keszitette eredetileg, de 98%-ban jo az F1C-hez is. hogy perpill honnet tudod letolteni, azt nemtom, mert a weblapunk atalakitas alatt van egy ideje, de sztem vki csak tud segiteni
  • ToMy_
    azonnal hagyd el az ABS-t. minel kesobb teszed, annal rosszabb lesz leszokni rola. ez amugy all az osszes segitsegre. kiveve mondjuk a TC-t. anelkul elegge horror menni. meg lehet szokni, de ahhoz tenyleg sok ido kell es jo hardver (pedal)
    a setup-ban vedd lejjebb a fékerőt kb 80-90% körülire, ez sokat segit.
    a feket lehet taposni telitalppal, csak a lassulas vege fele kell ovatoskodni. amikor blokkol, rogton kicsit engedd fel, ha latod, hogy ujra forognak a kerekek, akkor ismet adagolhatod kicsit.
    hasznald ki a motorfeket, sokszor eleg, ha csak visszavaltasz.
    a fekbalanszot ugy allitsd be, hogy kb. egyidoben blokkoljanak a kerekek.
  • Istencsászár
    idővel belejössz azt észrese veszed hogy ki avagy bevan kapcsolva a blokkolásgátló ( amugymeg jó setup se árt a stabilitás érdekében )
  • Scrat
    Igen kormánnyal nyomom. Eleinte az F4 segítség is kellett, sőt valamelyik pályán nem árt ha most is van, mert könnyebben eldobom a vasat nélküle.
    Viszont a blokkolásgátló nélkül nem tudok tempót autózni.
    Körbemegyek, azzal nincs gond, de sokkal lasabban!

Remélem azon a szerveren lehet ezeket, vagy legalább a blokkolásgátlót használni, mert anélkül még kicsit nehéz nekem.
    Tudom, sokat gyakorolni...gyakorolni...gyakorolni... aztán majd belejövök!
  • Ibron
    Hmm...asszem tudok neked egy szervert...majd privátba elküldöm az ip-t én is ott nyomulok,de soha nincs yo beállításom:(..többiek meg 6-6mp-t vernek rám:D...de majd megkonzultálom az illetővel,hogy jöhetsz-e...addig is légy türelemmel.
  • Istencsászár
    kormánnyal nyomod? blokkolásgátlót megkell szokni hogy netaposs a fékbe, hanem szép gyengéden hogy ne blokkoljanak a kerekek
    Rajtautomatika az amikor felpörgeti a motrot és amikor elengeded a gombot elindulsz.. lounch controll
  • Scrat
    Én is csináltam magamnak 2005-ös szezont!
    A jaguárból csináltam Red Bull-t, meg a pilótákat átraktam a mostani helyükre.
    Aztán apránként a sisakfestésüket is megkapták... :-)
    Végül kicsit "átcsiszoltam" az AI-jüket, hogy Schumi ne legyen verhetetlenmindigelső, a Merci meg a Renault és még Trulli is villantanak az időmérőkön és jobban mennek futamokon.
    Igy nagyon életszerű lett!
    Bár az igazsághoz hozzátartozik hogy a Ferrari-t "nem tudtam" lehúzni azért annyira... mint... érted!
  • Scrat
    Hi srácok!
    Egy ideje (amióta van kormányom), tolom az F1C-t és meg kell mondanom nagyon rulez a 2004 mod-al.
    Tanulgatom a pályákat, az autó beállításokat és mondhatom már vannak szép köridők!
    Kérdésem: láttam hogy a magyar ligák pl Blokkolás gátló nékül mennek... na ez nekem felejtős mert nem tudok vele tempót menni... ehhez kezdő vók.
    De mi az a "rajtautómatika használata megengedett"???
    Van ilyen?

Másik: van-e olyan szerver, ahol összelehet röcceni, akár csak tesztre is olyan emberkékkel, akik hasonló képp nem vér profik, de azért tudnak folyamatosan éles köröket menni és esetleg kicsit több segítséget használhatnak mint a "nagyok"! (főként blokkolásgátló)

Válaszokat köszi.

Üdv.
  • Skylime
    nekem azért kellenek az uj modellek hogy feltehessem az rh 2004re és akkor igy csinálok magamnak egy ideiglenes 2005ös szezont:D eddig a redbull és a williams van kész:D
  • Ibron
    :D...oksss,de,ha kint lesz,akkor linket please,hogy merre találom..előre is thanks.
  • Istencsászár
    mindenki szeretne, de nemtudni majdlesz... 5 hszenként ez a kérdés hangzik el nyugi már...
  • Ibron
    Mikor lesz kint az RH 2005??...nagyon szeretnék vele már játszani:D.
  • Skylime
    és ha szépen megkérlek adsz egy linket?:)
  • Istencsászár
    de vannak
  • zolo
    Az majd az rh2005 lesz
  • Skylime
    Hi megint én:) Az Rh2004-hez nincsenek 2005ös modellek?:D
  • Skylime
    köszi
  • Tomo15
    Innen
  • Skylime
    2005ös modelleket le lehet szedni valahonnan?
  • Skylime
    Hi honnét tuddom letölten ia Redd bull kocsit?
  • placyd
    Csak azért kérdeztem, mert tesómmal felváltva szoktunk játszani világbajnokságot és nem jó ha az egyikünknek esős pálya van, a másiknak meg száraz...

Még egy kérdés: átfestettem az autókat mastudio-val, de párnak megmarad pár eredeti része a verseny alatt. Amikor kiválasztom a kocsit akkor még az átfestettet mutatja. Ez miért van?
  • Ibron
    Nem értem mit izélsz az időjárással..nem olyan nagy gáz,ha esik és nálam nincs olyan sűrűn eső.