7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Istencsászár
    Ezt végigolvasod:P
  • Ibron
    Váhh....jó játék meg minden... de nagyon nem vágom,hogy lehet jó beállításokat csinálni.Pllíííz heeelpp!!Mer van egy szerver ahol 6-7mp-ket vernek rám....jó...van1 RH 2004 settingsem,de azzal se megyek sokra...szárnyakat szoktam állítani,mást nem...szóval nem nagyon vágom,hogy mit kéne tenni azért,hogy olyan valós időket fussak....légyszi segítsetek.Előre is kösz!
  • lac coo
    Nem lehet :(
  • dodeszbogyesz
    sziasztok! valaki nem tudja hogy lehet safety cart a játékba tenni?
  • dodgecharger
    azért lép ki az srm, mert hiányolja az RH2004 v1.05-ös track-packját. ugyanis arra épit.
    nekem csak belgium száll el..
    amugy a modellek egy rakat szar.
  • Istencsászár
    látod hogy senkinek semmegy alapból időt meg nemérdemes ráforditani hogy működő állapotba hozzuk azt a szart.... azt a készítőknek kellett volna nem nekünk
  • K.András
    Az nem vélemény volt hanem tény, de egyébként is ha nem vagy rá kiváncsi miért nem megy akkor miért kérdezgetted egyfolytában?
  • Raulicio
    Jólvan kösz a segítséget! Nem a véleményedre voltam kíváncsi... Attól, hogy 100x leírod, hogy "SZAR" még nem lesz jobb senkinek.
  • Rolesz
    Mindjárt megyek
  • Scrat
    Mindjárt!
    7 körül fent lehetek már!
    De ha sokáig nem lesz senki, lehet beállok valahova játszani.
  • IzI
    Es pontosan mikor lesz a moka?
  • Danecay
    Nem vagyok benne biztos. Nekem egy 6800-as karim van visszakapcsolt pixel pipelinekkel és vertex egységekkel, valamint egy A64 3000+(939) és, hogy őszinte legyek nekem sem fut tökéletesen, és a legtöbb esetben a vonalsimítás se megfelelő annak ellenére, hogy DRIVER-ből maximumra van állítva. Pl. rajtnál, aikor jelen van mind a 20 autó egyenesen szaggat, de más játékok pedig normálisan futnak.
  • Scrat
    Üdv mindenkinek!

Ma este akinek van kedve egy kötetlen tesztelésre, gyertek a "HUN jsz:3db 1-es" nevü szobába! A Netes listán megtaláljátok, a jelszó ahogy az látszik is 111 lesz.
    Lehetőleg olyanok jöjjenek akik nem a levágásokkal akarnak brilirozni!!!

Be akarjuk tesztelni hogy az 1mb-es vonal hány autót bír el lag nélkül!
    Esetleg van valakinek tapasztalata?

Üdv.
  • F1CKÓ
    A pontrendszeren nem lehet változtatni?
  • Sub S
    Az RH2004-el az olasz pályán egy 1:20,9-es idő(TC,AB) nagyon rossznak számít?
    Mivel mások 1:16 körüli időket is tudnak így gondolom ez elég gyenge...
  • ToMy_
    ja, ati9550@9600pro
  • ToMy_
    próbáld nem butítani a grafikát, hanem kicsit emelni, részletesebbé tenni. hülyén hangzik, de nálam pl. 800x600-ban medium részletességgel sokkal lassabb, mint 1024x768-ban high+full beállításokkal...
  • Istencsászár
    ...pedig ott valami a géppel lehet mer van haveromnak is ilyen karija és neki suhan...
  • arty
    vmelyik nap felraktam ujra F1C-t, rh2004et most először, monza: ez a game igy gyönyörűűű, jól játszható ... aztán brazil pálya már ujra a régi kinézet, namind1, ugyi monza a kedvenc :)

(csak ezen a 6600gt továbbra sem élvezhető a sebesség - vagy a kinézet ... arra rájöttem, hogy ha a saját kocsi lebutitom vagy olyan nézetből mennék ahol nem látszik, akkor jó az FPS ... csakhát, az ugy nemjo :( )
  • F1CKÓ
    Kösz szépen Átírtam a neveket és így izgalmasabb lett a játék. Már Barcelonáig minden csapatnak van pontja( még a Minnardinak is!!) És eddig mindig más nyerte a futamokat. Szorosabb lett A VB. A festés programot még nem töltöttem le de idővel ezt is megteszem. mégegyszer kösz a segítségeket.
    Ja és mégvalami. A pontrendszert nem lehet megváltoztatni hogy 1-től 8-ig kapjonak pontot a pilóták??
  • JuanG
    mert el van baszva :))...szarul van megírva a gdb vagy scn file-ok, aki vágja az F1CH fileszerkezetét talán működésre tudja bírni...
  • Istencsászár
    kb :) látod senkinek sem megy:D szóval ennyi format uninstall del the SM
  • K.András
    Van ötlet, azért lép ki mert egy NAGY RAKÁS SZAR :P
    A mondat melyik részét nem érted?
  • Raulicio
    Oké, kösz de akkor semi ötlet, hogy miért lép ki mindíg?:)
    A ctdp féle 2005 mod a honlap szerint 10%-nál jár... RH-nak is a fele van meg... Csak ez az egy 2005 ös update van...
  • Istencsászár
    Sm-esek ( akik szenvednek vele ) az egy nagy rakat szar felse rakjátok....vagyha fentvan töröljétek... modellek vannak csak benne amik eléggé lowpoligon és egyszerűek...

Nemhiába raktam ki banner alá azt a pár linket ott minden modot megtaláltok HSW-n vagy a többin szvzs nemkell állandóan kérdezgetni ezt a modot honnan szedjem a magyarosítást honnan szedjem ottvan minden 1 helyen..
  • Raulicio
    Bocs egészen pontosan ezt a modot raktam fel: "SRM 2005 MOD Carset" + "SRM 2005 MOD Track Pack".
  • Raulicio
    Hello!

Felraktam valami SM 2005 modot, ami szép és jó de amikor bármilyen versenyt elindítok kidob az asztalra hibaüzenet vagy bármi nélkül... Nem tud valaki segíteni???
    Vagy esetleg valami más 2005-ös modot vagy update-et???
  • ForRedGlory
    Ez kell neked (HSW)
  • dodeszbogyesz
    sziasztok! új vagyok itt, és szükségem lenne egy kis segítségre!
    1. hogy lehet a magyarítással magyar nyelvűvé varázsolni a programot?
    2. hogy lehet új évadot csinálni a programban? például a 2003-as évet!

Segítsetek!
  • Ibron
    A hsw-n van1 srm 2005 track pack és carset..leszedtem,felpakoltam F1 mappába és nbelépek,de mindig kidob az asztalra.l....van valakinek ötlete?
  • Ibron
    Jaaa,hogy az url...ok,kösziii!
  • Istencsászár
    szövegmező alattt ( ahova irsz ) alatta vannak: szmájli,makrók,URL<= ezaz
    kattrá bemirod az elérési utvonalat okézod majd beirsz egy szöveget hozzá
  • Ibron
    LOL....de jól néz ki,nekem azért elmegy.Viszont nem vágom még mindig,hogy hogyan csináljatok ezt a kék mondatot?Beírjátok,hogy kép,vagy akármi mást és én rákatt és behozza,de ezt a funkciót sehol se találtam...jó,nem sokat értek a gépekhez,ezt nézzétek el nekem légyszi,de szeretném tudni.
  • Istencsászár
    + kis szponzori feliratokat ráraksz elég pofás lenne pl: oldaldobozra, orra stb.. csakhát igen t-mobil egy fos:P
  • zolo
    A festés nem rossz,de szívből utálom a tmobilet
  • avcom
    nem rossz, de nem lenne gusztusom ilyen festésű autót vezetni
  • asfa
    nem rossz télleg
  • Skylime
    :D de azért nem rossz nem?:)
  • ToMy_
    F1 Barbie
  • Skylime
    hogy tetszik?:D