F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avcom
"igazi" nem, "csak" annak megfelelõ fiktív autók

lac coo
Tudom , hogy nem ide tartozik , de az rFactorban lesznek forma 1-es autók is ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
thx :-)

sanzik
na ezt mar nagyon vartam,mar huzom is lefele !
thx!
Alexease
<#eljen><#worship><#eljen><#worship>
avcom
"Közel fél éves fejlesztést követõen elkészült a Hungarian SimWorld történetének elsõ MOD-ja, a Hungarian Porsche Carrera Cup, amely egyben az elsõ magyar fejlesztésû MOD a nagyon népszerû F1 Challenge 99-02-höz. A MOD a Team GSMF támogatásával készült, ezért használatához szükséges az eredeti Porsche Carrera Cup 2003 MOD is. Huszonegy magyar pilóták által vezetett autó, három (az alapjátékhoz képest) új pálya, egy teljesen új menürendszer, új intro és nagyon sok újdonság került a telepítõbe, mely reményeink szerint sokak tetszését elnyeri majd."

A MOD letöltése <#wave>

sanzik
utos kis video,varjuk a megjelenest !
<#eljen>
avcom
elkészült a Hungarian Porsche Carrera Cup MOD teaser-e, mely Ingy nagyszerû munkája. Letölthetõ itt <#wave>

b-type
megjelent egy mod demo, a Spirit Of 1976 Demo
van benne coupe cápa Bömös, Ford Capri, meg Porsche...
ilyen..(avi, 1mb)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sziasztok!
Érdekelne a game de sehol sem találom 😞

Tudtok mondani letöltési helyet vagy boltot ahol láttátok?
THX elõre is!

meg találtam azt a file-t,de nem tudtam rájönni hogy melyik sor lehet az hogy ne tünjenek el egybõl az autók ha összetörnek.

AndrewT
üdv misu
pl arra lennék kiváncsi, hogy a .mas file-okkal mit tudok kezdeni. van hozzá valami kicsomagoló? vagy egy az egyben mehet be valamiféle editorba? icq-n addoltalak, szoktál ott online lenni?

avcom
a ctdpsave\teneved\teneved.plr file-ban lehet asszem konfigurálni

Arra nincs vmi patch vagy vmi amivel meglehet azt oldani, hogy ne tünjenek el egybõl az autók ha össze törenek?Vagy ez csak a sima F1 challange-ben van?

avcom
CTDP a HSW linkek nem élnek.

@AndrewT: F1C-hez a legfõbb editor a notepad, pontosan mit szeretnél csinálni a játékban?

1. CTDP 2004 MOD conversion pack (20 mb)
2. CTDP 2004 MOD basic pack (90 valahány mb)
3. CTDP 2004 MOD track pack
Ez meg van vkinek FTP-n?Mert az egyik haverom akarja letölteni, de amelyik oldalt eddig megtaláltuk azon meg nem tudja letölteni.Pedig máshol ment, csak nála a flashget mindig ki X-eli.
Egyébként milyen lett?

AndrewT
üdv
foglalkozik itt valaki modolással? eddig csak a gp4-et forgattam fel, de ez totál új nekem, és nem találok hozzá olyan editorokat, mint gp4-hez vannak
ha valaki tud, segítsen pls 😊

avcom
ha a conv packet feltolod nem kell a 2003 MOD

avcom
1. CTDP 2004 MOD conversion pack (20 mb)
2. CTDP 2004 MOD basic pack (90 valahány mb)
3. CTDP 2004 MOD track pack

Elõször tedd fel a CTDP2003-at utána a 2004-et és menni fog...

tom..
sziasztok!
lenne egy olyan gondom, hogy a CTDP 2004-es mod nem indul el. full alap játék, a mod is alap. egyszerûen, vmi hiba üzit kiir háttérben, mert betöltö képernyõt látok végig, és ennyi, cask bezárni tudom!
sima játék simán fut. ha vki tudja mi lehet a gond akkor pls help😊

http://android-forum.hu/

És milyen lett? (vezethetõség, menettulajdonságok modellezése)?

Azé thx!Nekem az F1 Challange-ben meg a többi F1 sorozatban az nem tetszik hogy nincs normális statisztika vagy info kiírás.Szerintem nagyot dobna rajta ha olyan lenni mint a tv-ben.

avcom
grafikailag egy kicsit lehet rajta változtatni, de alapjaiban marad, ami volt, az exe-t kellene tudni módosítani hozzá, azt meg nem nagyon lehet jelen állás szerint

Vki nem tudja hogy van-e olyan mod ami megváltoztatja az idõmérõ kiírását?Arra gondolok, hogy olyan lenne mint a TV-ben.(Sorrend, Idõmérõ edzésnél méri az idõt...)Most az F1 Challange 99-02-re gondolok vagy a CTDP 2004 MOD-ra.

Alexease
Megjelent a CTDP 2004 MOD!!!!!
Nem is pofazok semmit, mindenki ismeri, irany a HSW!!!!
b-type
nagyon jó az új Hitchin pálya..leszedhetõ a hsw.hu-ról...80mb(!)

kép2,kép3,
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

fluga
aham, sz'al no padlo, csak finom lábmunka😊

Amse
Ha a gázzal finoman bánsz akkor nem.

fluga
tudom és tervbe van véve..kormánnyal nem pördül ki akkor sem, ha minden ki van kapcsolva?

Panther
Esetleg használj segítségeket. Kapcsold be a kipörgésgátlót, meg a blokkolásgátlót. Billentyûzettel ez nem az igazi, ha teheted vegyél egy kormányt. Ez szimulátor, nem arcade.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

fluga
sziasztok!
nem tudom, hogy ki min jáccik, de ez nekem billentyûzeten játszhatatlan. egyfolytában kipördül, és a kipördültem alig tudok elindulni.ötlet?

Nem jelenik meg új ikon az indítás után, mert vmiért nem teljes a telepítés. valójában ez a kérdés.
examinee
Rh

Ha a searhba beírod ->china ... kidobja az rh track map 1.3-ast! abba benne van china!

examinee
ezt is lelehet tölteni!
Rh-hoz már van és én már fel is tettem!

examinee

Nincs ikon! elindítod az F1 challanget és ott van a seasonok közt majd az RH!
Ennyi!

Hello! Légyszi segísetek, a 2004 mod rh telepítés vmiért nem klappol. Amikor elindul a setup 1 ideig megy frankón, de a vége felé elindít vmi ms-dos ablakot és nem talál vmi fájlt, de azt persze nem írja,hogy melyiket... a konyvtárakba ugyan módosítgat és berakja a 2004-es cumo egy részét de pl uj ikont már nem, ami az eleje választásnál kellene,hogy legyen. elmondnátok mi lehet a gond, vagy csak az ikon kell és minden megoldódik? nemtom
KulacsKa
NEM én csak a DTM-et ismerem

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

KulacsKa
EZEKKEL AZ ÖRÜLT GOMBOKK AL

KulacsKa
INSERT,DELETE,PAGE UP,PAGE DOWN,

Hello! A kamerát melyik billentyüvel lehet változtatni, vagy lehet egyáltalán?
Imremagdi
és az mikor lesz készen ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Amse
Még sehonnan(Nem 1xû lemodellezni a pályákat).A CTDP 2004- es mod Lvileg fogja tartalmazni.

Imremagdi
2004-es pályákat( pl: kínai) honnan lehet letölteni ? mert a 2004-es mód NEM tartalmazza

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Amse
Ez mi ez?

Alexease
Alexease
Talan Trans-Am. De ha az, akkor sok ertelme nincs, mert arra meg ott van a NR2003 ala keszult Trans-Am mod 😊 Az egy nagysagrenddel biztos jobb😉)
Amse
Tudja valaki, hogy ez milyen mod?

Amse
Mire is?

KulacsKa
Amse ha itt vagy válaszolj légy oly kedves 😊 .