7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• JuanG
    nemcsak lehet, biztos :)
  • CodeRed
    Mert F1ch netes része nem egy világbajnok cucc...Állítsd modem-re a kapcsolódás típusát..álltalában az segíteni szokott.
  • Ibron
    Nekem multinál egy idő után mindig ilyen lesz.

Tud valaki erre magyarázatot?
  • Istencsászár
    Nah még1
    Nagyon jólett mind a hangok, kocsik, fizika se rossz, pályák is faxák
  • JuanG
    bár lehet ez a kerekeket tünteti el :)))
  • JuanG
    kormány eltüntetése valszeg:

ha csináltál játékost akko a PLR file-ban a graphical options részben átírod ezt:

Wheels Visible In Cockpit="1" - 0-ra és akkor talán eltűnik, még nem próbáltam...
  • avcom
    köszi :-)
  • CodeRed
    Jah...és az INTRO naggggyon de naggyyon hangulatos...kár hogy rövid még elnéztem volna jódarabig!
  • CodeRed
    Esetleg valaki tudja hol lehet turkálni hogy a cockpitet közelebb hozzam, és ne legyen kormány belső nézetnél???
  • CodeRed
    Nagyon jó ez a mod....megkockáztatom, hogy az eddigi legjobb!Bár tény, hogy néhol könnyű a vezetés, de szerintem ez volt az ára, hogy amikor megindul a kocsi meglehessen fogni, mert pl F1CH-alapban ez szinte lehetetlen és eltúlzott volt szvsz.Amúgy amit most szedtem le semmi crc hiba nem volt benne, minden kocsi/pálya műkszik.Lotus naggyon kircsi!!!!Hangok überek, pályák hmmmmm fincsik!
  • JuanG
    jó ez a mod, tegnap leszedtem most próbáltam nord-ban :)))...nekem nem crc-s szerencsére...
  • b-type
    7.33GB
    37521 fájl
    3726 mappa
  • arty
    spirit of 76 is jöhetne...

alexnek kösz a linket!!!
    dtm2003hoz vajon kell a 2002 vagy azt akkor törölhetem? :)
  • CodeRed
    Pont a LOTUS? :-( Na mind1 majd elleszek úgy vele :-D
  • Istencsászár
    az az 1 kocsi nemfog menni amugy minden más jó
  • CodeRed
    De ez elvileg hibás ugye???
  • CodeRed
  • Ibron
    Nekem se engedte,mer kiírta,hogy a mittoménmi nincs és,hogy újra telepítés megoldhatja.
  • Alexease
    Probald meg inne is, en innen szedtem, nekem tegnap meg jott rendesen: http://www.f1gaming.de/?render=downloads&action=details&id=350
  • Alexease
    Egy kis F1C satisztika, a gepemrol: 5,8 Gbyte, 2061 alkonyvtar, 23201 file:)
  • CodeRed
    Jézusom!!!Innen alig csordogál!!!
  • Alexease
    Itt is fent vagy "egyben": http://www.m4dfiles.net/

Lehet hogy nem a feltoltesnel serult, hanem alapbol a csom,agolas rossz, vagyis ha javitjak is, lehet hogy az egesz csomagot kell ujra pakolni:( de mindjart olvasok RSC-t, talan van valami...
  • CodeRed
    Valahogy kellene nekik jelezni, hogy töltsék fel még1x a 4.ik rar állományt!
  • Alexease
    A hangok nagyon jok, a cockpitek is jol ossze vannak rakva. A fizika sem rossz, elvezetesen vezetheto. nekem, mintha egy kicsit "konnyu" lenne, vagyis megcsuszni, kiporogni nem nagyon lehet, de ehez mar nem ertek:)))) Valszeg azert nem egyszeru, ha az ember rendesen hataron autozik, es nem csak korbe boklaszik mint ahogy en a videoban;))
  • Alexease
    En az 568 Mbyte-os egybecsomagolt verziot szedtem le, sajnos az is CRC-s a kozepen, igy a Lotus - de csak az - nem jo (hibas a MAS file). valszeg a tiedet ebbol a nagycsomagbol szedtek szet:(
  • CodeRed
    Hát a hangja űberállat...fizikából nem sokat látni de cockpit is nagyon ott van!!!
  • CodeRed
    Nálam a http://redcuda.50megs.com/F1_Seven_M...art.part04.rar csak 28 megaás és hibát ír ki rá kitömörítésnél....
  • Ibron
    Mármint a mod-t,nem a vididet.
  • Ibron
    Az elég,ha simán bemásolom az F1 challenge 99-02 mappába?
  • Alexease
    Sikerult csinalnom egy irtozatosan fos videot:))) Beszaggatott, elcsesztem a tomoritest-kodolast, es kozben le is toroltem az eredeti capture-t:)) De azert feltettem, jobb mint a semmi:))))
    F1 Seven FosVideo:D Ferrari 312, Glen (WMV, 3,3Mbyte)
  • Istencsászár

• avcom
    ha ráérsz egy pár screent nyomj be plz esetleg egy pici videot, mert sajnos most átmenetileg egy őskori TNT2-es van bent és ezzel nem megy a game :-)
  • Alexease
    Aki szereti a klasszik Forma1-et, az mindenkepp szedje le CREW F1 SEVEN ('75 MOD) MOD-jat, szerintem eleg jol sikerult!

15 csapat (Brabham, BRM, Ensign, Ferrari, Fittipaldi, Hesketh, Lola-Hill, Lotus, March, McLaren, Parnelli, Penske, Shadow, Surtees, Tyrrell), 79 fele autoval (79 fele HDV). Es olyan versenyzokkel, mint: Fittipaldi, Hill, Stewart, Andretti, Lauda, Pryce stb.)
  • Istencsászár
    WOW végre valami friss ehhez is:P köszi
  • Istencsászár
    wtcc 2005 mod hibát irki miután belép a menübe.. és befagy.. valaki próbálta?
  • Alexease
    Megjelent a F1-Seven ('74-'75) MOD: http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=2672833&postcount=1
  • Alexease
    Megjelent a DTM 2003 mod (inkabb csak grafikai valtoztatasok a 2002-hoz kepest): http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=22259

Es hamarosan letoltheto az F1 '75 MOD is (550 Mbyte)!
  • Ibron
    Váhh...nem hozza be a linket..illetve behozza,de nincs rajta semmi..de a másikat köszi.
  • Ibron
    Kösziiiii....megnézem mindkettőt és aszerint cselekszem..remélem jó időket tudok menni ezek után.Mégegyszer kösz.
  • Istencsászár
    tkd setuppack billre tökéletes és gyors is ha nemakarod magad beállitani a kocsit itt megtalálod