7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• CodeRed
    Srácok! Van F1CH-ban mod arra, hogy több legyen az ellenfél mint amennyit a játék alapból enged?Tuti megoldás érdekelne!
  • JuanG
    jó lenne, de ma nekem már nem jó, holnap HNR szerdán GTR, talán csütörtökön :)

Nordschleife replay (sajna a fidelity csak high-on volt, nem adja vissza azt a kapaszkodást ami néha összejött):

replay Nord
  • CodeRed
    Esetleg nem akarjuk online kipróbálni?
  • Alexease
    Nekem 7:42 volt (csak) elsore, beallitasok nelkul:) Mondjuk ketszer palankot is fogtam kozben, es az utolso fozkozat csak disznek volt:) De... 40 masodpercet ketlem hogy javulnek;)))
  • CodeRed
    RHmod-ot tudja valaki honnan lehet leszedni úgy egyben?Mert a fileplanet-es megoldás nagyon nyakatekert...nem értem amúgysem minek ez a felesleges cécó..hihetetlen mennyire agyonbonyolítanak egyszerű dolgokat....Na mind1...ha valaki megdobna egy linkel azt megköszönném!
  • CodeRed
  • JuanG
    Nordschleife - Lotus : 7:05:657 :DDD
  • avcom
    RH 2004 MOD v1.05
  • Alien1024
    van ehez olyan patch amibe a 2004 es autok melett 2004 pályák lesznek mert nekem sahnghaj és bachreinbe a1ring jön be
  • Ibron
    Okss....kifogom próbálni,köszi...csak majd holnap.
  • CodeRed
    Aham....
  • Ibron
    Jah visszatérve a hálózatra...modem 56 K....próbálam meg így? modem< 56 K ?
  • CodeRed
    Köszönöm!!!!!!! Esetleg a jobbra balra nézés mértékét nem tudod hol lehetne állítani?
  • JuanG
    kormány plussz karok eltüntetése:

\CREWF1SeasonData\vehicles -ben vannak GEN file-ok az autótípusokhoz...ezekben kell átírni a

Instance=WHEEL
    {
    Moveable=True
    <SPIN> MeshFile=<345>swa.MTS CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(10.00)
    <LOW> MeshFile=<345>swb.MTS CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(5.00)
    <MED> MeshFile=<345>swb.MTS CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(10.00)
    <HIGH> MeshFile=<345>swa.MTS CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(3.00)
    <HIGH> MeshFile=<345>swb.MTS CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(3.0) LODOut=(10.00)
    <MAX> MeshFile=<345>swa.MTS CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(5.00)
    <MAX> MeshFile=<345>swb.MTS CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(5.0) LODOut=(20.00)

és

Instance=ARMS
    {
    Moveable=True
    <SPIN> MeshFile=<678>ARMSA.MTS Render=False CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(10.0)
    <LOW> MeshFile=<678>ARMSA.MTS CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(2.0)
    <MED> MeshFile=<678>ARMSA.MTS CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(3.0)
    <HIGH> MeshFile=<678>ARMSA.MTS CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(5.0)
    <MAX> MeshFile=<678>ARMSA.MTS CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(7.0)

úgy hogy a LODOut-nál ugyanaz az érték legyen mint LODIn -nél...vagyis 0.0-ra
  • Ibron
    Neeem....azt írta most,hogy sérült...előbb meg valamit hiányolt belőle..de mind1....letöltő progim van...asszem flash FXP a neve,de nem azzal szedtem le.
  • CodeRed
    Jah...amúgy még nem esett szó a szerintem legnagyobb durranásról a játékban.Igazi GPL-ből konvertált pályák vannak benne.Illetve a mellékelt TrackPack-ban.Nagyon profin megcsinálva.Szinte tényleg olyan mintha a GPL-el játszana az ember....nem is értem, hogy erről eddig miért nem esett szó!
  • Marco
    Megszakad? Használj Flashgetet vagy ilyesmit. Nekem lejött frankón.
  • Ibron
    Áhh nem yo nekem......mind1.
  • CodeRed
    A kormány eltűntetésére még nem jöttem rá...de valaki esetleg tudja, hol lehet a jobbra illetve balra nézés szögét állítani?Mert most hogy közelebb hoztam a cockpitet, a jobbra ill balra nézésnél kiesik a látószögből a visszapillantó...
  • Ibron
    Ok,azt szedem épp...kösz...bár lehet,hogy innen szedtem előbb is és hibás volt...nemtom..remélem nem..de kösz.
  • Marco
    EZT javaslom, szépen jön:
  • Ibron
    Na akkor...itt annyi a link,mint a 2dik világháborúba az oroszok...plíz adjatok1olyat,ahonnan leszedhetem ezt a seven mod-t hibátlanul.
  • MikX
    Hali!
    A JGTC 500 modot honnan lehetne leszedni?
    Nem találtam sehol, csak update-eket!
  • Alexease
    KOSZONOM!!
  • CodeRed
    megg itt is ha vmi gebasz lenne
  • b-type
    Itten van a cucc Alex.

cjb összejött :)
  • CodeRed
    Esetleg szervert nem akart indítani vki ? :-D
  • CodeRed
    Ha nem megy én már töltöm felfelé...
  • b-type
    kis türelem Alex, már másodszorra dobja le az ftp..
    most megy fel 3×ra
  • JuanG
    ha valakit érdekel...nordschleife replay, lotus, 7:17, és imádom :DDDD

Nord_lotus replay

a modell ugyanaz, a fű kicsit "szárazabb", biztos rég esett az eső :DDD
  • b-type
    ez sem rossz...Kiváncsi leszek rá Man sziget alatt..de majd csak holnap tudom kipróbálni..

Nordschleife nekem szaggatott..ezért nem mentem rajta még.
  • CodeRed
    Legalábbis GTR-hez képest más szvsz...
  • CodeRed
    Szerintem csináltak....
  • CodeRed
    Háááát....majd 1x biztosan! :-D
  • avcom
    Nordschleife-vel csináltak valamit vagy csak bedobták?
  • CodeRed
    Na így már tökéletes!

Na így már tökéletes!
  • b-type
    töltöm felfelé...
  • Alexease
    Valaki nem akarja nekem feltenni a Lotus-bol a TEAM.MAS-t valahova?:))
  • Ibron
    Köszi,kifogom próbálni...majd beszámolok róla.
  • Marco
    Ööö, akkor várható ebből is majd CodeRed féle mozgókép? ;)