F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scrat
Na pláne :-(((((

Alexease
E z egy szemet lancreakcio... A Sony felvasarolta az F1-et, amit az EA bukott, igy Ok felvasaroltak a Nascar-t, amivel meg tonkre vertek a Papyt... Szerencsere a papy tudott valamit, es az NR-t komolyan osszeraktak, a MOD-ok meg evekig eltartjak a szim-es nepet😊) A GPL is mar 7 eves, es meg mindig nyomjak az emberek😊))
ForRedGlory
A kormány izgalmasabb és jobban élveznék is "szerintem" :-))

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Alexease
Nem a kormanyt, a kontrollert😊) PS2-on gombokkal (!!!!) iranyitanak autokat😊) Ezt elfelejtettek megmutatni a Forma1 es a WRC licence kezeloknek😊)))))))))))
ForRedGlory
Akkor nyomja fel magának a kormányt a Sony :-((

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

[HUN]FaTaL
nem lesz pcre 2004, 2006ig pcre semmilyen f1 játék nem jelenik meg sony leliszencelte a jogokat így csak ps2n jellennek meg. marad az f1c99-02 és a hozzá tartozó modok.

http://goo.gl/gd6Zi5

Scrat
:-(

Szomorú vagyok.
Ez a játék istenkirály lenne ha hálóban lehetne az AI ellen nyomatni.
Így marad a várakozás a PC-s 2004-re, hátha megoldódik ez a probléma.

avcom
***FIGYELEM***

Mindenki, akinek gondja van a CTDP 2004 MOD futtatásával várjon egy kicsit, ugyanis kiderült, hogy megérzésem szerint tényleg a Sauber csapat okozza a gondot, a team.mas fájlban van a probléma. A javítás hamarosan érkezik a HSW valszeg az elsõk között fogja megkapni.

info

avcom
sajnos nincs (vagyis nem tudok róla)

Scrat
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nincs valami megoldás arra, hogy ha LAN-on nyomjuk hálóban sehogy nem lehet AI-t rakni a pályára?
Nincs erre valami patch,vagy MOD vagy mitbánomén?!?!

Thx.

vki
Jó hogy én is töltögetek lefele mindent, de játék még nincs meg.
😊

ACER Aspire 5738ZG

vki
Hm. Akkor csak az én böngészõmmel lesz baj. Na mind1. Kösz.

ACER Aspire 5738ZG

avcom
nem nagyon értem, de a HSW-s link a M4Driving-ra vezet át és (tõlük szokatlan módon) a fájl le is tölthetõ. Legalábbis innen biztos

vki
Aha. Kössz a segítséget és a türelmet.

ACER Aspire 5738ZG

avcom
nem cseréli le, hanem az alapjátéktól függetlenül "építkezik" (a legtöbb MOD-hoz hasonlóan)

egyszerre több MOD-ot is felrakhatsz. A 360 Challenge linket hamarosan javítjuk

vki
Na még egy:
A HSW-n lévõ Ferrari 360 Challenge-nek rossz a linkje. Ha valaki tudna egy közelebbi linket adni, akkor azt nagyon szépen megköszönném.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Remélhetõleg mára már az utolsó kérdésem:

Ami a HSW.hu-n van M3 mod, az a kocsikat cseréli le M3-asra?
Ja! Egyszerre több Mod is fel lehet telepítve?

ACER Aspire 5738ZG

avcom
ja félreértelmeztem...
Az Alexease által belinkelt MOD a CTDP 2004 MOD F1 Challenge 99-02-höz, alternatíva lehet az RH2004 MOD is, azonban azt kicsit macerás beszerezni

avcom
ha GTR-hez hasonló MOD-ot szeretnél F1C-re akkor a megoldás a Sports Car Challenge. Zseniális...
Más jellegû, de szintén nagyon jó a Prototype-C és a DTM 2002 is vagy akár az ETCC 2003, persze különbözõek vagyunk, lehet, hogy neked éppen más fog bejönni, de ezek a legnépszerûbbek.

Az F1 Challenge 99-02 nem azonos az F1 2004-gyel, utóbbi csak PS2-re jelenik meg (és fog is még pár évig)

vki
Bocs a hülyeségemért, de az F1 2004 az a Challenge 99-02?

ACER Aspire 5738ZG

Alexease
F1 2004
CTDP 2004 MOD conversion pack v1.1
CTDP 2004 MOD basic pack v1.1
CTDP 2004 MOD track pack v1.0
CTDP 2004 MOD expansion pack v1.0
Alexease
Az F1C ala az ETCC 2003 Evolution-t probald, az egyik legjobb. Kicsit mas kategoria, de a PrototypeC MOD is profi, azt is erdemes kipprobalni!
vki
Mellesleg ez a CTDP milyen mod?
És a telepítés sorrendje mi?

ACER Aspire 5738ZG

vki
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy a GT Racing 2002 mod (az F1 2002-höz) megy-e az F1Ch 99-02-vel, de ha nem, akkor létezik-e egy ilyen kaliberû mod?

ACER Aspire 5738ZG

avcom
írtál PM-et is... A trace fejtegetésébe most nem mennék bele, nevezzük error lognak az ISI motorral mûködõ játékok esetében, mely ha szerencsénk van megmondja, hogy hol a hiba (melyik fájl hiányzik stb), azonban nem mindig hatásos, de azért célszerû belenézni.

avcom
segít az, ha egyet leírsz 3x és még e-mailt is írsz? :-)

Egyébként a kérdésedre a válasz nem. Amúgy igen, én vagyok a HSW egyik szerkesztõje és a CTDP 2004 MOD basic 1.0 fent van a szerveren, de nincs belinkelve, mert minek legyen ha van újabb verzió.

Segít az ha a Basic v1.1 helyett az eredeti Basic v1.0-t töltöm le és telepítem?

© Oldunlock ma 21:39 | Privát | Válasz | #976

Segít az ha a Basic v1.1 helyett az eredeti Basic v1.0-t töltöm le és telepítem?

arty
ajaj, számítogépes alapismeretek hiányoznak... sztem egyenlõre hagyd ezt 😊

Forza.

sanzik
ugy,hogy van a billentyuzeten altalaban bal oldalon egy olyan gomb, hogy caps lock
na azt kell megnyomni mielott legkozelebb irsz valamit <#beka3>
SZIA! kÖSZI, DE NAGYON NEM VÁGOM. hOGY IS VAN EZ?

avcom
ez esetben a Sauber mind1, de úgy hallottam, hogy az a vétkes

avcom
Hi,

Csinálj egy parancsikont a következõ tartalommal:

C:\program files\ea sports\f1 challenge 99-02\ctdp.exe - trace=1000

Természetesen az exe elérési útját írd át, ha neked más. Menj ki a Sauberrel és várd meg, amíg elszáll. Ezt követõen fogsz kapni a CTDPLOG könyvtárban egy trace.exe nevû fájlt. Küldd el nekem és remélem, hogy fog annyi információval szolgálni, ami alapján tudok segíteni.

Üdv.

Misu
Hungarian SimWorld

(ez egy automatizált e-mail üzenet vége <#vigyor3>)

Alexease
SHIFT/CapsLock
SZIASZTOK!
AZ F1CH 99-02-HÖZ A MEGFELELÕ SORRENDBEN FELTELEPÍTETTEM A CTDP KIEGÉSZÍTÕKET!
ÍGY:
CTDP 2004 MOD conversion pack v1.1
CTDP 2004 MOD basic pack v1.1 / patch v1.1
CTDP 2004 MOD track pack v1.0
CTDP 2004 MOD expansion pack v1.0

A HSW.HU-RÓL VETTEM ÕKET. MINDEGYIKET AZ EREDETI JÁTÉK, AZ F1 CH 99-02 MAPPÁJÁBA RAKTAM. SIKERÜLT IS ELINDÍTANOM A CTDP LAUNCHER-REL, ELÕBB KÉRTE A CTDP 3D CONFIG BEÁLLÍTÁSOKAT. MEGVOLT. ELINDÍTOTTAM A JÁTÉKOT. AZTÁN A PÁLYA BETÖLTÉSÉNÉL KILÉPETT.
OLVASTAM, NEM VAGYOK EGYEDÜL EZZEL A PROBLÉMÁVAL. dE AKI TUD VALAMI MEGOLDÁST, HOGY NE LÉPJEN KI, AZ ÍRJON.
AKÁRMILYEN MEGOLDÁS JÖHET.
KÖSZI.

avcom
nem is kellek én már ide <#worship>
amúgy dolgozom a patchen, hamarosan kész kell, hogy legyen :-)

b-type
thxa...csinálom.. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
- Ez nem igazan hiba, inkabb funkcio😉) Eloszor uresbe (neutral) kell rakni es utana csak hatramenetbe.
- Keresd meg a videot es nevezd at.
b-type
Misu, két kérdésem lenne a HPCC-vel kapcsolatban:
Nem tudok hátramenetbe váltani (pedig szokott menni 😄 )
tehát szépen pakolgatom vissza a sebességeket, de még üresbe sem rakja, a min. az 1-es...megpörgés után probléma, ráraktam külön a hátramenetet egy gombra, csak kérdezem, hogy ez ismert gond?
A másik, hogy bár nagyon jó a Hunvideó az elején, soxor átugranám mostmár, van erre vmi mód?
thx 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gondban vagyok. Kérlek segítsetek! A HF1L-rõl nem tudom letölteni a hf1l2_mod.zip fájlt, de nagyon kéne a csütörtöki futamhoz. Tud valaki segíteni?
avcom
egyelõre sajnos nem tudni semmit, még a végleges 2004 MOD expansion pack sincs kész. Még januárban beszélgettem Godzilával, azt mondta, hogy szanaszét van a csapat így nem tud semmit mondani. Nem hiszem, hogy ne lenne, de egyelõre elég nagy az elmaradás. Viszont a CTDP lassan ugyan, de elkezdett dolgozni és 2 másik MOD is készül, de azok csak rFactorra

@ForRedGlory: éjfélkor volt egy szerver restart, azóta nincs hírem, hogy mi történt

ForRedGlory
Nekem még az oldal sem jön be tegnap este óta <#confused>

Topliner
Hali!! Misuhoz lenne egy könnyû kérdésem!? Mert õ az "õreg motoros" a hsw-rõl!Az RH 2005-rõl lehet már hallani valamit??Vagy nem is lesz! Köszke!!

ForRedGlory
Szedd le teljesen, és másik könyvtárba rakd bele, talán megjavul, ha újra beírja magát a registrybe. Nekem is elõfordult ez a "szindróma", de nekem akkor, amikor a registry-t buheráltam, hogy felmenjen a GTR. Nekem biztos ez rontotta el. Ha te is buheráltad a GTr miatt, akkor ezzen már csak a wundows újratelepítés segít. Ha van egy biztonsági mentésed akkor szerencséd van.

Hat en ugy csinaltam ahogy le van irva es megis betolti a menut elinditom a gyakorlast vagy a versenyt es a feleig betolti es kilep a windows-ba!
avcom
köszönjük szépen :-)
most dolgozunk egy javításon, amely remélhetõleg jobbá teszi egy kicsit :-)

b-type
Nagyszerûen sikerült a HPCC mod! Nagy Grat mindenkinek.
WatGlen 'DTM' meg vmi kegyetlen. 😊

Ha neten csinálok 1 szervert a haverom mért nem tud csatlakozni?(ugyanaz a verzió meg minden)

ForRedGlory
Jaj, elfelejtettem, hogy a patch nem kell, csak ha az 1.0-ás verziod van meg...