7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
SaubyBoy #2481 hi
keresnék olyan moddereket akik sikerrel módosítottak már aiw fájlokat különböző pályákra és a 3dsmax-ot is értik
tudom van kint már egy aiw editor, de jelenlegi munkáim során is csak a wordpadra és a zmodeler-re támaszkodtam, illetve egy más jellegű, szintén aiw fájlokhoz írt egyszerű editort is szeretnék összedobni
3dsmax-ban a betöltött pálya magasságpontjainak meghatározásával vannak gondjaim, kezelni nem igazán tudom még, bár zmod jobban megy
amit eddig csinálgattam az nagyon kevéske, van egy honlapom, meg van egy tesztpályára írt aiw-m( 2003-as Hungaroring nagyon korai verzió) meg még néhány apróság
tehát aki tud esetleg időt szánni rám és keni-vágja a zmodelert vagy 3dsmaxot akkor lécci keressen meg priviben (thx)
-
#2480 ja nincs mindenkinek beállitva igen -
#2479 de akkor mismeccsem lessz nem? -
#2478 hogy működjön a többieknek a szerveren kell beállitani -
#2477 Save/saját neved/saját neved.PRL -
#2476 MULTI Formation Lap="0"
az nem befolyásolja a ligámat?
nem lessz mismachem -
#2475 és az a prl-az hol van,és mi a pontos neve?? -
#2474 kössz totti
Az Rh is fenn van csak a CTDP honlapján fenn van a török pálya és ahoz CTDP kell -
K.András #2473 Rh modot rakd fel, sokkal jobb nincsen vele probléma sem, felrakod oszt megy. -
#2472 prlbe lehet ilyeneket állítgatni:
CURNT Formation Lap="0"
PRACT Formation Lap="0"
QUICK Formation Lap="0"
GPRIX Formation Lap="0"
CHAMP Formation Lap="0"
MULTI Formation Lap="0"
RPLAY Formation Lap="0"
0= kikapcs. 1= bekapcs. -
#2471 de a CTDp nem jó se így se úgy -
#2470 de nem tud vki olyan peccset ami csinál velvezetőkört?????
és ha igen akkor honnan tom letölteni!! -
#2469 azt csináltam...
most jutott eszembe -
K.András #2468 Minek?
Gyerekek egy jo tanács, F1C feltelepit, aztán amikor megvan az egész mappát lekopizod és átrakod valahova, onnantol kezdve ebbe telepited a modokat, igy nem kell ujratelepiuteni, ha esetleg valami elromlik... -
#2467 basszus nem tud vki vmi CTDp Uninstallert??? -
#2466 fogsz egy képszerkesztőt és csinálsz egy 120X20 pixeles képet, aztán az adataidnál feltöltöd... -
#2465 hoyg tudok a nevemhez iylen képet csinálni? -
#2464 az üzemeltetöknek biztosan megéri, h leszeded -
#2463 RH 2005 Jordan-Toyota -
#2462 reménytelenek vagytok....
Ebbe a sorrendbe rakdfel..
1, CTDP 2004 MOD expansion pack v1.0
2, CTDP 2004 MOD track pack v1.0
3, CTDP 2004 MOD basic pack v1.1 / patch v1.1
4, CTDP 2004 MOD conversion pack v1.2 -
Ibron #2461 Mit szóltok a wanadoo-n a 2dik szektorba lévő F1 Grand Prxhoz.....vagy mia neve....megér annyit,hogy leszedjem? -
#2460 vki le tudná írni a Ctdp 2004 helyes feltelepítési sorrendjét???
mer amit 1x már leírtak abban nem szerepelt a Patch
de van 1 oylan is -
#2459 heló
lenne 1 kérdésem
mi a neve annak a peccsnek ami csinál felvezetőkört
és mi a neve -
#2458 Na most ebben mi a kötekedés ?
Boltban nem fogja megvenni az tuti ....Ennyi :DDDDD
Ez már csak warez-ban terjed :DDDD -
#2457 Már megint nem értetted mit mondok....Bár látom neked mindehol a kötekedés a lételemed. -
#2454 Hát onnan aligha :DDDDD -
#2453 A boltok polcairól! -
#2451 Börnibá kapzsi volt a SONY kizárólagos licenct vett :-( 2008-ig....
kapja be a milliárdjaival együtt.... -
K.András #2450 De látod mekkora az igény, és minél nagyobb annál valoszinübb hogy egy uj cég esetleg egy régi, nekiáll egy ilyen játéknak :)
Egyébként nem volt olyan rossz a GP4, igaz joval többet vártunk a 3. után, pl rendes multiplayer játékot...
Persze amiröl eddig beszégetünk az fikcio, csak sokak köztük én is nem értem miért ne lehetne pc-re is meg konzolra is kiadni valamit, persze nem konzol átiratra gondolok, hanem a hülye FIA eladhatná ennek is meg annak is a liszenszeket, lekötve hogy te csak pc-re adod ki a másik meg csak konzolra, és közben dupla pénzt kaszálhatna ;)
Természetesen én tudom hogy ez lehetetlen, hiszen az F1-es játékra is ugy tekint a sony, hogy ha játszani akarsz vele akkor vedd meg a szar konzolomat, aztán tologasd...
És megint eljutottunk a pénzhez, szal én le is zártam a kis monologom :) -
Marco #2449 Áh, GP5 sosem lesz, pedig annó voltak ilyesmi kósza hírek. Aztán szertefoszlott a remény. -
#2448 egy olyan komoly játékot megint, mint a Gp4 volt, na jó...
egyébként ahhoz valahonnan előtte össze kéne kaparnia a szélnek eresztett Simergy-t és itt már kezdünk is elméleti síkra evezni, ha eddig nem tettük meg -
K.András #2447 Pl egy Geoff Cramond bármikor elöálhatna az ötlettel, hogy csinál egyet megint, a liszenszek elvesztése miatt hagyta abba... -
Ibron #2446 Vagy majd kijön jövőre a 2005 és mellé berakják rögtön a 2006 modot. -
#2445 persze logikus, isi nemcsinálná, simbin a konzolok felé is kacsingat már, max valami uj csapat venné meg a liszenszet, de abból meg kijöhet egy katasztrófális gém. ( szerintem marad a sonynál neki konzolon veszik mint a cukrot -gondolom én.. ) Rh és CTDP munkájában semmi kivetnivaló nincs, amit csinálnak nagyon jó. Ha rFactor alá is sikerül ilyen jó dolgokat kreálniuk, akkor nemlesz gond F1el. -
#2444 nem tudom (még)
egyébként azt sem értem, hogy miért várnak itt egyesek évek óta új F1 játékot...
az ISI nem fog csinálni meg Kraemmerék sem és enyhén sarkítva ez a két bagázs az, ami képes manapság valami elfogadható játékot kiadni
(mindjárt jön, hogy itt a SimBin is, valóban, de ők vesznek motort...) -
#2443 szép,szép, de nagyon lassan megy a munka:( (hacsak ennyi kocsi van kész ) igy nemlesz kész az idén, vagy igen? -
#2442 Nem tudom, nekem mar 6 Gbyte az F1C konyvtar, es meg mindig fent van:))))
Az uzlet az uzlet. Lehet hogy egy evadnyi Sony F1-bol tobbet adtak el mint a EA PC-s F1-bol osszesen;) -
Ibron #2441 Hülye szoni vazze....én már leszedtem a játékot,mer a csomó mod miatt 2giga volt....szóval én is örülnék neki,hogy szoni eltakarodjon és egy kúl csapat kreáljon maj valami jó F1játékot. -
#2440 nem igaz, hogy senki nem vette ezt észre -
#2439 2007 még az övék , ha jól tudom :(((((