7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• SaubyBoy
    hi

keresnék olyan moddereket akik sikerrel módosítottak már aiw fájlokat különböző pályákra és a 3dsmax-ot is értik

tudom van kint már egy aiw editor, de jelenlegi munkáim során is csak a wordpadra és a zmodeler-re támaszkodtam, illetve egy más jellegű, szintén aiw fájlokhoz írt egyszerű editort is szeretnék összedobni

3dsmax-ban a betöltött pálya magasságpontjainak meghatározásával vannak gondjaim, kezelni nem igazán tudom még, bár zmod jobban megy

amit eddig csinálgattam az nagyon kevéske, van egy honlapom, meg van egy tesztpályára írt aiw-m( 2003-as Hungaroring nagyon korai verzió) meg még néhány apróság

tehát aki tud esetleg időt szánni rám és keni-vágja a zmodelert vagy 3dsmaxot akkor lécci keressen meg priviben (thx)

• Istencsászár
    ja nincs mindenkinek beállitva igen
  • Firerock
    de akkor mismeccsem lessz nem?
  • Istencsászár
    hogy működjön a többieknek a szerveren kell beállitani
  • Istencsászár
    Save/saját neved/saját neved.PRL
  • Firerock
    MULTI Formation Lap="0"
    az nem befolyásolja a ligámat?
    nem lessz mismachem
  • Firerock
    és az a prl-az hol van,és mi a pontos neve??
  • Firerock
    kössz totti
    Az Rh is fenn van csak a CTDP honlapján fenn van a török pálya és ahoz CTDP kell
  • K.András
    Rh modot rakd fel, sokkal jobb nincsen vele probléma sem, felrakod oszt megy.
  • Istencsászár
    prlbe lehet ilyeneket állítgatni:

CURNT Formation Lap="0"
    PRACT Formation Lap="0"
    QUICK Formation Lap="0"
    GPRIX Formation Lap="0"
    CHAMP Formation Lap="0"
    MULTI Formation Lap="0"
    RPLAY Formation Lap="0"

0= kikapcs. 1= bekapcs.
  • Firerock
    de a CTDp nem jó se így se úgy
  • Firerock
    de nem tud vki olyan peccset ami csinál velvezetőkört?????
    és ha igen akkor honnan tom letölteni!!
  • Firerock
    azt csináltam...
    most jutott eszembe
  • K.András
    Minek?
    Gyerekek egy jo tanács, F1C feltelepit, aztán amikor megvan az egész mappát lekopizod és átrakod valahova, onnantol kezdve ebbe telepited a modokat, igy nem kell ujratelepiuteni, ha esetleg valami elromlik...
  • Firerock
    basszus nem tud vki vmi CTDp Uninstallert???
  • JuanG
    fogsz egy képszerkesztőt és csinálsz egy 120X20 pixeles képet, aztán az adataidnál feltöltöd...
  • Firerock
    hoyg tudok a nevemhez iylen képet csinálni?
  • arty
    az üzemeltetöknek biztosan megéri, h leszeded
  • avcom
    RH 2005 Jordan-Toyota
  • Istencsászár
    reménytelenek vagytok....

Ebbe a sorrendbe rakdfel..
    1, CTDP 2004 MOD expansion pack v1.0
    2, CTDP 2004 MOD track pack v1.0
    3, CTDP 2004 MOD basic pack v1.1 / patch v1.1
    4, CTDP 2004 MOD conversion pack v1.2
  • Ibron
    Mit szóltok a wanadoo-n a 2dik szektorba lévő F1 Grand Prxhoz.....vagy mia neve....megér annyit,hogy leszedjem?
  • Firerock
    vki le tudná írni a Ctdp 2004 helyes feltelepítési sorrendjét???
    mer amit 1x már leírtak abban nem szerepelt a Patch
    de van 1 oylan is
  • Firerock
    heló
    lenne 1 kérdésem
    mi a neve annak a peccsnek ami csinál felvezetőkört
    és mi a neve
  • lac coo
    Na most ebben mi a kötekedés ?
    Boltban nem fogja megvenni az tuti ....Ennyi :DDDDD
    Ez már csak warez-ban terjed :DDDD
  • CodeRed
    Már megint nem értetted mit mondok....Bár látom neked mindehol a kötekedés a lételemed.
  • lac coo
    Hát onnan aligha :DDDDD
  • CodeRed
    A boltok polcairól!
  • Sanko
    Börnibá kapzsi volt a SONY kizárólagos licenct vett :-( 2008-ig....

kapja be a milliárdjaival együtt....
  • K.András
    De látod mekkora az igény, és minél nagyobb annál valoszinübb hogy egy uj cég esetleg egy régi, nekiáll egy ilyen játéknak :)
    Egyébként nem volt olyan rossz a GP4, igaz joval többet vártunk a 3. után, pl rendes multiplayer játékot...
    Persze amiröl eddig beszégetünk az fikcio, csak sokak köztük én is nem értem miért ne lehetne pc-re is meg konzolra is kiadni valamit, persze nem konzol átiratra gondolok, hanem a hülye FIA eladhatná ennek is meg annak is a liszenszeket, lekötve hogy te csak pc-re adod ki a másik meg csak konzolra, és közben dupla pénzt kaszálhatna ;)
    Természetesen én tudom hogy ez lehetetlen, hiszen az F1-es játékra is ugy tekint a sony, hogy ha játszani akarsz vele akkor vedd meg a szar konzolomat, aztán tologasd...
    És megint eljutottunk a pénzhez, szal én le is zártam a kis monologom :)
  • Marco
    Áh, GP5 sosem lesz, pedig annó voltak ilyesmi kósza hírek. Aztán szertefoszlott a remény.
  • avcom
    egy olyan komoly játékot megint, mint a Gp4 volt, na jó...

egyébként ahhoz valahonnan előtte össze kéne kaparnia a szélnek eresztett Simergy-t és itt már kezdünk is elméleti síkra evezni, ha eddig nem tettük meg
  • K.András
    Pl egy Geoff Cramond bármikor elöálhatna az ötlettel, hogy csinál egyet megint, a liszenszek elvesztése miatt hagyta abba...
  • Ibron
    Vagy majd kijön jövőre a 2005 és mellé berakják rögtön a 2006 modot.
  • Istencsászár
    persze logikus, isi nemcsinálná, simbin a konzolok felé is kacsingat már, max valami uj csapat venné meg a liszenszet, de abból meg kijöhet egy katasztrófális gém. ( szerintem marad a sonynál neki konzolon veszik mint a cukrot -gondolom én.. ) Rh és CTDP munkájában semmi kivetnivaló nincs, amit csinálnak nagyon jó. Ha rFactor alá is sikerül ilyen jó dolgokat kreálniuk, akkor nemlesz gond F1el.
  • avcom
    nem tudom (még)
    egyébként azt sem értem, hogy miért várnak itt egyesek évek óta új F1 játékot...
    az ISI nem fog csinálni meg Kraemmerék sem és enyhén sarkítva ez a két bagázs az, ami képes manapság valami elfogadható játékot kiadni

(mindjárt jön, hogy itt a SimBin is, valóban, de ők vesznek motort...)
  • Istencsászár
    szép,szép, de nagyon lassan megy a munka:( (hacsak ennyi kocsi van kész ) igy nemlesz kész az idén, vagy igen?
  • Alexease
    Nem tudom, nekem mar 6 Gbyte az F1C konyvtar, es meg mindig fent van:))))

Az uzlet az uzlet. Lehet hogy egy evadnyi Sony F1-bol tobbet adtak el mint a EA PC-s F1-bol osszesen;)
  • Ibron
    Hülye szoni vazze....én már leszedtem a játékot,mer a csomó mod miatt 2giga volt....szóval én is örülnék neki,hogy szoni eltakarodjon és egy kúl csapat kreáljon maj valami jó F1játékot.
  • avcom
    nem igaz, hogy senki nem vette ezt észre
  • lac coo
    2007 még az övék , ha jól tudom :(((((