7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• masssza
    Letöltöttem kitalált autókat, hogy lehet azt beimportálni a RH2004 vagy SRM2005 módba, hogy működjön
  • holmis20
    valaki el tudná küldeni nekem a jerez-i pálya 1997-es változatát, amely kell az 1997es módhoz?
    email: [email protected]
  • Istencsászár
    F1CL Franciaország, Magny-Cours Video
  • Istencsászár
    ilyen gémmel égetni az f1-et és megemliteni az f1c fórumba bűűűn :)
  • Alexease
    Tobb helyen is elleptek a forumot...
  • K.András
    Nem tudom honnan jönnek de mostanában annyi hülye van, nem csak neten...
  • Alexease
    Mintha fogyatekos lenne basszus:)) Bar ki tudja...
  • Tomo15
    Ezt porbáld inkább a Konzolos forumban:)
  • Istencsászár
    valahol belehet állítani/átirni hogy a gépi ellenfelek rajtrácssorrendjét én határozzam meg?
  • holmis20
    Valaki tudja, hogy honnan lehet leszedni az F1 Seven modhoz azokat a pályákat, amelyeket a readme-jében írnak?
  • avcom
    köszönöm szépen, privi ment
  • SaubyBoy
    ugyanez a problémám volt a gf4 karimmal... persze lecserélték, azóta semmi gond vele
  • zolo
    ok.
    feltöltőkártyás vagyok:)
  • Alexease
    Esetleg a telefonszamladat is kifizesse valaki?!:)
    Az RSC es a DI oldalon vannak "ingyenes" torrent linkek is, probald azzal, mindenki onnan tolti (bar lassu).
  • zolo
    Valaki tud adni egy driving italia jelszot és password-ot?Le szeretném tölteni a champ car modot de ugy veszem ki a szövegből hogy a regisztrációért fizetni kell.És amúgy sem értem az olaszt.:(
  • arty
    nemár egy 8 centist nem tudsz a környékére eszábálni ... :)
  • Alexease
    Gondolom a ventilator kellene csak? lyan volt nekem is, gondolom a hutobordaja meg van, es arra menne ra a ~5x5cm-es kis ventilator?! Ha igen szolj, vagy mond milyen kell, kuldok postan.
  • avcom
    nem tudom mikor lesz lehetőségem tesztelni, Székesfehérvár Megyei Jogú Városban 3 hete nem lehet egy GF4Ti4200-ra aktív hűtést kapni...
  • Alexease
    csak be kell masolni az F1C konyvtarba es kesz van.
  • Istencsászár
    majd irjál véleményt róla meg képeket is kérünk :))
  • zolo
    Hogyan kell az f1 seven modot felrakni.Németet tanulok elég gyér az angol tudásom és a readme elég bonyolult.létszi segítsetek
  • avcom

többször kéne elutazni itthonról, ezt már nagyon vártam :-)
  • Alexease
    Megjelent a ChapCar Challenge! 1,2 Gbyte es irtozat mennyisegu cucc van benne. Nem tudom milyen, meg a letoltes kicsit problemas...
    A hir: http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=6043
  • arty
    be van linkelve lejjebb!
  • holmis20
    Hi! Valaki el tudná küldeni az F1 Seven modhoz tartozó Lotus-t mert hibás volt kicsomagolásnál a rar fájl és az az egy autó nem műxik
    Köszi
  • arty
    végre kipróbáltam az f1 seven modot! Eszméletlen!

Mintha "fizika" került volna az f1c játékba! Nem tudom hogyan csinálták, de én ezt még egyetlen modban sem éreztem, teljesen "tárgyként" viselkedik a kocsi amikor elemelkedik a talajtol. Emellett tényleg jól vezethető az egész .. az automata váltó nekem nagyon hiányzik, anélkül nehezen megyek, ráadásul itt akkora a hangzavar, hogy alig hallom a saját motorom :) az alapból bentlévő német pálya picit kopár, de gondolom nem nagy kaland betenni a többi pályát, csak azt nem tudom, az AI rendben lesz e az új pályákon ? Az alap pályán picit vandál állat módjára roncsderbiztek :D Bár kevesebb újdonság lenne mostanában autós fronton, akkor több időm jutna rá 30-40 percnél :(
  • avcom
    dettó
  • JuanG
    nopara :))...már úgy is a jövőbe nézünk (rF)...
  • avcom
    így alakult sajnos több okból
  • Alexease
    Mit akarsz menteni?! Hova?! Miert?!
  • JuanG
    várjuk mi is...bár lassan vége a bajnokságnak, de egy frissítés a végére jól jöhet! THX!!!
  • F1CKÓ
    sikerült feltenni a mastudio2002-t meg is találtam az új elemeket(elsö, hátsó szárnyak)de nem tudom hova kell elmenteni mert már próbáltam mindenhová de az autókon semm változás nem történt. Tudtok nekem ebbe segíteni köszi
  • avcom
    ha sikerül végre egy nyamvadt ventillátort szerezni a videokártyámra még egyszer letesztelem a hónapokkal ezelőtt összerakott patchet és valahogy eljuttatom az esetleges (remélem létező) érdeklődőkhöz. Ez számos fejlesztést tartalmaz Alexease-től
  • Sly79
    És minden a régiben!!!
    Köszönöm...
  • Alexease
    Alexease HPCC Update (Cockpit, Sounds) RAR, 24Mbyte
  • Alexease
    SORRY! SORRY! SORRY!
    Elfelejtettelek:( Mar toltom fel a cuccost, linkelem ha fent lesz!
  • Sly79
    Ha valakinek megvan a #1283-ban levő Alexesase féle addons, pls töltse fel vhova... Eltűnt a gépemről, és a HPCC nekem csak azzal az igazi. Nagyon köszönöm...
  • Firerock
    HSW?
  • Firerock
    Nekem is volt már íiylen próbáldnem jó a kiegészítő!!!
    honnan töltötted???
  • holmis20
    valaki tudna segíteni? Felraktam az rh 2003-as szezonhoz a magny-cours-i pálya frissített verzióját (mc2003_v101.exe) és az új átépített szakaszon nem jó a pálya, mert olyan mintha nekimennék a falnak és nem tudok végigmenni a pálya azon részén. Valaki találkozott már ezzel?