7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Istencsászár
    Találtam pár képet az smr verzióból ( majd ezlesz a patchban ami jönki )

• K.András
    Mikor jár le a sony liszensze?Remélem utána valamelyik PC-s csapatnak sikerül megkaparintani és végre megint készül valami jo F1 szim.
  • Istencsászár
    igen, néha néha jön azér pl dtm 2003, F1-Seven ('74-'75),
    Rh és Ctdp jöjjön még ki azt kattanjanak rá az rfactorra ezerrel:P
  • Alexease
    Sok ertelme mar nem lenne F1C ala csinalni valamit;) Ami mar a nagyon vegen jar azt meg befejezik, es ennyi volt:) Azert volt nehany nagyon igenyes MOD ala (ETCC, PTC, WGTS, SCC, PCC, HPCC. F1Seven stb.)
  • K.András
    Egyébként jol visszaesett az F1C körüli moddolás, vagy csak nekem tünik ugy? Lehet mindenki rFactor alá probál valami modot késziteni?
  • Istencsászár
    ja tudom:D az nemkifejezés hogy szar, de látod sokakat érdekel örüljenek:P
  • K.András
    Nekem elindult már régen(mikor kijött), és egy nagy szar ez a mod még ugy is ha müxik ;P
  • Istencsászár
    na, szórakoztam ezzel az SRM 2005 moddal
    Telepítési sorrend:
    -frissen felrakott f1c
    -rh 2004 1.05 track + basic
    -SRM 2005 car set és Track felrak

igy simán megy egyből összes map stb..

SRM 2005 innen szedtem le egybevan a track meg a carset + 1 kis javitás, egy röpke regelés után lelehet kapni..
  • Istencsászár
    Pár kép a CTDP 2005-ből: ( énmég ezeket nemláttam, most találtam )

• b-type
    Mindenki ahogy gondolja, nem lóverseny.
    Szvsz az RH2004 alkalmas, a CTDP meg problémás.
  • Tomo15
    Az igaz:) de én az RH 2004-el hasónlitottam össze:))
  • Istencsászár
    hát fizikával lennének ellenvetéseim:P rh 03at eddig semmi nemtudta felülmulni
  • Tomo15
    A CTDP-vel kár hogy sok a gond és sok embernek nem indul el pedig jobb a grafja, és a fizikája is...
  • M@TriX
    rémlik valami mert annó én is gyűrtem őket az RHt be is szereztem talán ez 2003-ban volt. de az már régen volt nincs már meg :)

azt gondoltam azóta azért összekapták a CTDP-t :)
    de már mindegy az RH2004 lecsurogva, azt kapja.
  • Istencsászár
    igen
  • b-type
    CDTP->CTDP
  • b-type
    Márpedig megéri.
    Szvsz Rh2004 kell a cimborádnak. :)
    CDTP-t inkább olyannak szánnám akit nem annyira csípek.:) (sry CDTP rajongók :) )
  • M@TriX
    pedig láttam is baz tegnap este de elfelejtettem most így letöltésközelben köcc és sotrry ;)
    szóval az a két fájl install, aztán aktív lesz a 2004 is igaz?
    köszi
  • Istencsászár
    azér mondom #2363 énraktam fel tárhelyre nem fileplanetos szar:D
  • M@TriX
    jah persze direkt így soroltam őket, jah, gondoltam a 1998al is kiegészítem.

tudom hogy az RH jobb, de nincs kedvem fileplanetelni.
    ha tudsz máshol persze mondhatod :) köcc
  • Istencsászár
    és a kérdésedre a válasz ami ottvan ctdp csak azkell és linekelése megyegyezeik a telepitési sorrendel.

CTDP1998_V1.0Full.zip
    1998_MOD_FIX.zip ( ezek 1998-as mod fájlai )
  • Istencsászár
    őőő én aztmondom neked a ctdp se egy nagyon satbil mod nekem kilép akérhogy telepitem fel.. ajánlom az rht sokkal jobb #2363 hszembe vannak a linkek hozzá
  • Solt
    igyekszem...:)) a fékerő elosztásra mi az ideális? és az idő /a legjobb: 1:20:54/ milyennek számít? mennyi a pályarekord? a kipörgés gátlót ér használni? :))
  • M@TriX
    nya egy ismerős megkért, hogy szerezzek neki valami jó F1-es gémet, erre a gémre esett a választás, mert anno tetszett, de szeretném upgradelni neki ha nem is 2005re de legalább 2004-re. A HSW ftp-jét rohamoztam meg és leszedtem a köv fileokat:
    ctdp2004mod_v1.1basic_fixed-version.zip
    conversionpack4ctdpv1.2.zip
    CTDP1998_V1.0Full.zip
    1998_MOD_FIX.zip

ezekkel fog menni szépen? vagy még kell valami esetleg a
    TrackPack2004.exe-t is lekapjam az is kell a működéshez?

köcc
  • Istencsászár
    kezdésnek tanuld meg a pálya ívet, féktávait stb..
    veddle a fékerőt mondjuk 80%-ra és sohase tövig nyomd mer akkor blokkol. Okosan tudva hogy mennyit kell lenyomni ezt megkell tanulni, pár 100 kör után belejön az ember vagy nem:D
  • Solt
    Sziasztok! Most kezdtem játszani a játékkal és nagyon tetszik, de egy-két dolog még kérdőjeles! Az alap beállítással a hungaroringen, 1:21:00 körüli időket megyek a 02'-es ferrari-val! Ez milyen időnek számít? Miket kell változtatni, hogy jobban menjen a vas? Esetleg valakinek van egy ideális beállítása a ringre? Igazából a fékkel nem vagyok kibékülve...nem igazán találom a helyes beállítást, hogy ne blokkoljon túl hamar! Egy-két ívet még nem találok, de asszem egy jó setup-al tudnék még faragni jó pár másodpercet az időből! Előre is köszi!
  • Tomo15
    Jó lett a video grat!
  • Istencsászár
    F1CL USA Nagydij Video
  • Tomo15
    Nagyon jól néznek ki!
  • Istencsászár
    CTDP 2005 T-Cams (HSW)
  • avcom
    tudtommal nem az, csak ingyenesen regelni kell egy Gamespy ID-t
  • Istencsászár
    találd fel magad.. pl: HSW ( nem poénból vannak a banner alá kirakva linkek )
    Paintshopot meg veddmeg vagy valahonnan szeddle mittomén dc++
  • DGray
    észben és tehetségben hiányt szenvedek, biztos ezért nem találtam meg azt az oldalt...

egyébként én úgy láttam, hogy a fileplanet fizetős. Na, ezért kérdeztem, hogy nem tenné-e vki fel az exp. packot, mint a többit.
  • F1CKÓ
    honnan a fenéből lehet letölteni a mastudio 2002 vint a paintshop programot
  • holmis20
    nincs HAT kiterjesztésű fájl a 2003RH_Magny-cours könyvtárban! Vagy nem itt kell keresni?
  • Istencsászár
    1, ne kiabálj ( caps off )
    2, ird be alulra hogy "csapat készítés" és megtudod

karosszériát asszem nemfogsz csinálni:D ahhoz kell egy csöppnyi 3d max tudás
  • F1CKÓ
    SZERETNÉK CSINÁLNI EGY VADONATÚJ CSAPATOT HOGY LEHET EZT MEGOLDANI?(SZPONZOROK GUMI FESTÉS KAROSSZÉRIA)
  • ToMy_
    keress egy .HAT file-t, asszem ezt torlod, es a kovetkezo inditasnal jo lesz. szerintem.
  • ToMy_
    Nem kell hozzá sok ész és tehetség, mindössze a Google:

http://www.sportplanet.com/emac/rh/2004/f19902.html

Ez amúgy az RH csapat hivatalos weblapja.
  • Istencsászár
    de megvan, de 100 mbt nemfogok feltölteni, amugysincs benne semmi olyan amiért érdemes felrakni... bocs