7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Goodwill
    magyarítást hol találok ehhez? :O
  • Sly79
    Volt nekem is ilyen fagyásos bajom, és a hűtéssel volt a gond. A gyári ventilátora kurva halk volt a kártyának, annyira, hogy nem hallotam hogy nem megy.. :D
    Aztán 2 nap után szétbombáztam a gépet, akkor vettem észre.
    Lehet neked is ez a baj, persze ha lehet hallani hogy megy akkor tárgytalan....
  • ForRedGlory
    Nekem is úgy ment régebben, de már nem.. És tuti a videókártya hibája, mert pár játék fagy, aminek nem szabadna.... Egyszer már le kéne cserélni, bár nekem még ez is megfelel :)
  • Sly79
    Nekem hibátlanul megy Ti4200-vel...
  • ForRedGlory
    TI4200-vel is ezt csinálja nekem. És nem tudok vele játszani :SSSSS
    Régebben nem csinálta, mostanában meg igen :'(
  • Sly79
    Értem :(

Ezeket a pályákat be lehet szerezni vhonnan? Mármint az eredeti SCC-s-re gondolok, mert ilyen olyan modokból be lehet tenni, de mégis az lenne az igazi... Esetleg neked/nektek nincs meg???
  • Istencsászár
    6600GT-nek vannak csak egyedül gondjai ezzel a játékkal fagyás, akadás stb.. vegyé másik karit..
  • berci206
    Sziasztok srácok!

Kéne egy kis segítség! Még pedig arról lenne szó hogy ha felrakom a csupasz játékra a 2003-as és 2004-es kiegészítőket, ugyan betölti a pályát de 3-4 kör után lefagy. Ezért most feltelepítettem újra a játékot és csak a magyarosítást raktam fel, eddig így frankón működött de most ez se akar menni. Megcsináltam a 3DSETUP-ot kiírta hogy a háromszőg érték 51 mit tudom én mi és mindent teljesre lehet tenni mert bírja az NVIDIA GeForce N6600GT 128mb-os videókártya,1024x768-as felbontásban! Ekkor beléptem a játékba minden teljesre állítva, elindítom a sima verseny módot Suzukában a frame 30-40 között mozog de szaggat, ugrál a kép, hirtelen átlátszó a kocsi majd újra festett és 3-4 kör után ez is kifagy méghozzá úgy hogy a kép megáll de a játék alatta fut tovább!!! Remélem vki tud segíteni, és elnézést a hosszú üzenetért de gondoltam mindent leírok amit tapasztaltam. Ja és megjegyezném hogy megvan nekem ez a játék már 2.5 éve eddig nem volt vele probléma(a2003-2004 kiegészítő nélkül) simán futott a GeForce FX 5600-al. Most meg ezzel az újjal nem.
  • JuanG
    jah, ezt én is észrevettem...a régebbi verziójú SCC-ben benne voltak ezek a pályák fullosan...emlékszem anno nekem megvolt a régi, és amikor kijött az új verzió, csak felpecseltem a régit és jó volt...azóta azonban winreinstall volt, meg vinyócsere, és amikor felraktam az újat egészbe, akkor nekem se voltak meg a pályák...
  • Sly79
    SCC probléma

Valaki mondja már meg légyszíves, miért van az hogy az SCC-ből miért hiányzik egy csomó pálya (olyanok aminek benne kéne lenni...)?? Legalábbis abból indulok ki, ami a betöltőlépernyőn van rajta (pl: RoadAmerica,LeMans, stb) semmi nem telepszik... Ami érdekes az egészben, hogy felraktam mindent hozzá, amit a hsw-n találtam, ezek között volt egy patch is. Amikor ezt felrakom ebben megvannak ezeknek a pályáknak az .aiw filejai, ezeket szépen be is másolja a seasondata-ba, de miovel nincs ott semmi, ezért van kb 7-8 olyan mappa(pálya) amiben semmi nincs, csak a patch-ből települő .aiw fileok. Namost ebből én azt feltételezem, hogy ezeknek a pályáknak már eleve ott kéne lenniük és a patchből frissülnének az .aiw fileok...
    Az egészet a hsw.hu-n található SCC sfx version-ra tettem rá, tehát arra amit nem kell installálni, csak kibontani az f1ch gyökérbe. Aztán gondoltam ezzel a verzióval lehet a gond ezért valahonnan összekukáztam egy telepítős verziót, ami kb 30megával több. Sajnos ezzel is ugyanaz a helyzet, ebben sincsenek a pályák... Szal ilyenkor mi van? Van ezekre a pályákra egy trackpack ami nincs fennt a hsw-n?? Vagy nekem kéne egyesével bemásolgatni és átirogatni az .sdb-ket? Bár ezt nem hinném mert akkor miért vannak a patchben az .aiw-k....
    Na mindegy valaki help pls...
  • JuanG
    kösz, majd lecsekkolom :)...
  • avcom
    valahol (readme?) mintha olvastam volna, hogy a pitrew animation-nek low-on kell lennie
  • Suri hun
    A probléma még nem oldódót meg. Már próbáltuk a teljesen alap verziót is de azzal se megy a multi. Látom a gépét, de ha szeretnék csatlakozni akkor nem történik semmi. A tűzfalakat kikapcsoltuk de semmi. Egyszerűen nem értem, hogy mi lehet a baj.
  • JuanG
    nálam el se indul...hibával kilép pályabetöltésnél, bármelyiknél
  • avcom
    szigorúan privát vélemény:
    elég hokinak tűnt a FIA GT97
  • Istencsászár
    Felhívás:

Új Liga indul 100mbites szerveren! 20 fő részére ! Formula Renault 2000 moddal! Nevezés 1500Ft/fő !
    Nyermények : 1 helyezett 6000Ft 2 helyezett 4000Ft 3 helyezett 2000Ft. Érdeklödni: nálam privi és megadom a szervező msn címét!

Várunk minden érdeklödöt.

Mod innen letölthető
  • Istencsászár
    jó de gondolom nem porséval akar f1ezni:D, még mindig aztmondom ez akkor szokott lenni ha a server ipje levan blokkolva valami által pl: tűzfal, virusirtó, windows tűzfal!!!! stb, vagy esteleg ahogy JuanG mondta nem egyezik a 2 gépen levő mod verziója esetleg 2 eltérő mód. Ezek lehetnek a gondok...
  • JuanG
    ilyen akkor szokott lenni asszem pl. ha elindítod a HPCC-t és akkor olyan játékhoz akarnál csatlakozni, amin F1 megy...
  • Suri hun
    Ezeket már próbáltuk de semmi. Egyszerűen, ha rákattintok a join gombra nem történik semmi de ha más szervert nézek akkor azok működnek.
  • Istencsászár
    tűzfal, ruter stb.
  • Suri hun
    Szevasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a haverral szeretnénk multiba játszani és amikor ő szervert csinál azt én látom csak egyszerűen nem tudok csatlakozni. Mi lehet a próbléma????
    Szokott valaki játszani a Magyar Porsche Cup-al mert mi azt szeretnénk és ha összejön akkor másokat is szívesen látunk.
  • JuanG
    a champcar 1.1-et próbálta már valaki??? én most szedem majd az 1. file-t a háromból, a másik 2 az trackpack ha jól tudom...

meg nemrég vettem észre, hogy kijött a FIA GT 97 mod, ezt próbálta már valaki???
  • avcom
    a horpadás a damage.ini -ben van megadva az orrkúp teljes letöréséhez pedig el kell különíteni egy külön fájlba az orrkúpot és ehhez átírni a gen fájlt is

úgyhogy ezek különböző dolgok
  • lac coo
    És a valóságban még ritkábban hajlik kifli alakúra az orr :DDDD
    Akkor már inkább ez a verzió ...

• avcom
    nem hiszem, mivel a valóságban is ritkán törik el ott az orrkúp

szerintem csak Vader sisakját kellett valamivel helyettesíteni :-)
  • lac coo
    Ilyen törés lesz az RH05-ben ? Letörik az orrkúp?
  • lac coo
    Nekem jön kb. 5K-val :DDDD
  • Istencsászár
    :)))))))))))) ez nagyon nagy
  • lac coo
  • avcom
    Star Wars fan-ek előre
  • Goodwill
    aha, ok :D
  • Istencsászár
    egyenlő fizika van benne ami téged sztem annyira nemérint
  • Goodwill
    Uhum...van olyan itt aki válaszolna a kérdésemre?
  • Istencsászár
  • webibebi
    nincs 2005-ös mod?
  • Goodwill
    Hehe, igaz. :P
    Tehát a carsetekben mi van, és honnan lehet letölthető működő verziót találni?
  • Istencsászár
    2004be kivolt a 2. meki pilóta na?:D
  • Goodwill
    felraktam ilyen sorrendben:
    -f1c99-02
    -2004rh_4_f1c99-02_basepack_v1.05.zip
    -2004RH_4_F1C99-02_EXPANSIONPACK_v1.05.zip
    -2004rh_4_f1c99-02_track-pack_v1.05.zip

Majd beléptem a játékba, és pl mclarennél ugyanúgy kúltárd feje virít montoya helyett.
    Mit kell még felraknom, hogy normális legyen az egész?
    Azokat a carseteket meg sehonnan nem tudtam leszedni, bár assetom azokban mi is van...
    Valaki világosítson fel pls, setét vagyok.
  • F1CKÓ
    a seafty cart nem lehet letölteni valahonnan?
  • CodeRed