F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
viszont sehogy nem tudom alátenni Nordschleife-t..<#fejvakaras>
<#vigyor3>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
hegyes orrú formula 😊)
már próbáltam is Brands Hatch-ben..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
Bajnok autók. <#mf2><#idiota>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
ebben milyen autók is vannak?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
Panther
OK. <#nyes>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

avcom
akinek nem inge <#wink>
lesz majd alternatíva, de megígértem, hogy nem beszélek <#fejvakaras>

Panther
Na ez mind rendben, csak én nem olyan vagyok, hogy saját nevemen adom el a cuccot. 😊))) Eddig "hivatalosan" két pályát konvertáltam F1 Ch alól GTR alá: az Osterreichringet és Jaramát. A másodikat senki sem tudja ki készítette, az Osterreichringre meg volt engedélyem a Standalone Mod Guys csapattól. Szóval tudom én, mi a dörgés...😊)))))

Csak az egyes csapatok hozzáállása egészen csapnivaló. Most már készen van szinte az Albi '67-es pálya GTR alá, LTT-vel új textúrákkal, eredetileg szintén a Standalonos fiúk mûve. Kértem engedélyt rá, 1 napon belül jött a válasz a team vezetõjétõl, hogy OK.

Konvertáltam Canberra-t GTR alá, ami - utóbb tudtam meg - ki sem jött a netre, mivel anno TANTRA és a TDG csapat csinálta/konvertálta és nem kaptak engedélyt a Codemasterstõl, hogy a TRD-bõl áttegyenek pályákat.

De: beszéltem TANTRA-val és azt mondta, hogy szerinte saját weblapon közzétehetek egy linket, csak az m4driving-on, meg egyéb helyeken ne reklámozzam, nehogy bajom legyen belõle. Ez is telejsen korrekt.

Viszont: 3 hete írtam az RSR-nek, hogy a WGTS-bõl áttenném Lime Rockot, azóta sem jött válasz. A CTDP csinált anno egy pályát (Buenos Aires), megérte volna GTR alá áttenni, küldtem nekik 3 levelet, egyikre sem jött válasz.

Szóval én megértem a csapatok egymás közötti versenyét és minden egyebet, de egy levelet 3 perc megírni.....ha egy olyan nagy pályakészítõvel, mint TANTRA is lehet beszélni, saját bevallása szerint napi 12 órát melózik és a a pályákat szabad idejében csinálja, akkor ott nem velem van gond....

Más: szóval nem tud valaki olyan Hungaroringet, ahol nincsenek lockolva MTS fájlok? Talán egy RH pálya?....<#smile><#eplus2>

Nem igazán értem mit is írtál nekem lehet benenm van a Hiba. amúgy remélem nem nekem irtad azt a kedves smájlit a végén. és csak megkérdeztem ebben a játékban egy ilyen kör mennyire jó
Az internetes játékhoz nincs valami leírás mert nálam nem müködõ képes a dolog sejtem mi a hivba de nem vagyok benne biztos
miszter nagy okos 😄 meséld már el hogy menjek billentyûzettel kanyarodás és váltósegédlet nélkül. különben is eddig Gp4-eztem ami szerintem ezerszer jobb játék mint az F1 Challange még a játék fizikája sem tetszik. egyedül a CTDP 2004es modja teszi elviselhetõvé azt a rengeteg hiányosságot javitották ami az alap játékban van. bár a fõ bajom az F1 Challangel az hogy a pályák nem valami szépek jobb mint az F1 2002-es pályák de nem egy Gp4 😛. és elárulom neked eddig kb 2 órát játszottam F1 Challangel
avcom
feloldom én azt a 316 MTS lockolást 1 mp alatt <#hehe>
csak mondjuk nem úgy mûködik a dolog, hogy fogom, csinálok az mts-bõl gmt-t, átnevezek pár fájlt meg 1-2 bejegyzést megváltoztatok és eladom a saját nevemen a pályát a M4Driving-on (úgyis benyelnek minden sz*rt)

ha érdekelne a dolog már rég megbeszéltem volna velük a dolgot, hogy adják a nevüket a pályához és csináljuk át csak nem érdeklõdök a munka iránt.

Az igazi gond ha jól tudom, hogy nem tudod visszakódolni a pályát a GTR alatt és ezek után már ugye könnyen kilehet következtetni mi történik ha valami vállalkozó szellemû emberke visszakonvertálja a pályát F1C alá.
Nos ezért nem engedik ezt meg a nagy csapatok (ha jól tudom ez éppen CTDP cucc), mivel ugye õk keményen konkurálnak egymással.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Panther
Misu: ma megnéztem a hsw_2004 Hungaroringet a PCC-ben és használhatatlan. Nem maga a pálya, hanem GTR alá való konvertálásra használhatatlan. Nem tudom ki készítette, de jól bebiztosította magát, ugyanis majd mindegyik MTS fájl lockolva van, vagyis le van kódolva, így megnyithatatlan konvertálásra. Ezt így még TANTRA sem csinálta, hogy ennyire biztosítsa magát. Ha valaki át akarja tennia apályát egy másik játék alá, szerintem egyértelmû, hogy elõbb engedélyt kér.

Mindegy, a lényeg az, hogy néhány bájt meg van változtatva az MTS fájlban, amit még ki is lehetne küszöbölni, ha megnyitom egy hexa editorban, de a 316 MTS fájlból összesen 3 az, amelyik nincs kódolva. <#idiota><#alien>

Na most legyek mégoly fanatikus is, de ezt a munkát nem lehet vállalni. 😞

Pedig nagyon szépen elterveztem, hogy lesz LTT is a pályában, de ezek után nem lesz sajnos, sõt 2004-es Hungaroring sem, mert amelyiket én áttettem az még nagyon béta állapotú volt és ez meg is látszott rajta.....

lac coo
.....helyesírás rulez....<#nyes>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

examinee
Hát mondjuk Pont azokat használod amiket nem lehet bajnokságokban! Szoval gyurjál még! És ha valki megmondja mivel menj, milyen segitségekkel akkor ne nagyképüzd le! vagy ha igen akkor ne irogass a forumokba ha nem birod a kritikát! <#mf2>

Istencsászár
énsetudom kivagy de nemis érdekel<#mf2>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Én nem tudom ki vagy , de akárhány hsz-ed van mindegyik nagyképû !!!!!<#mf3>

Istencsászár
ez épp elég... csak kannyarodás és váltósegítséget😄DD enélkül menny ne csalással

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CTDP 2004 MOD-al de billentyûzettel és nem használtam csak kannyarodás és váltósegítséget meg némi traction controlt :-)
Istencsászár
megjelenik az, vagy ha nem akkor ott a direkt ip

lac coo
szvsz az már nagyon jónak számít persze attól is függ milyen moddal mented , milyen helpekkel...

Valaki árulja el nekem hogy lehet olyan internetes multiplayer játékot kezdeni hogy az internetes játék listán meg jelenjen. valahol olvastam hogy szerver kell hozzá ez most hogy is van <#vigyor2>. nem nagyon ismerem ezt a játékot GP4 eztem eddig. és 1:15:505 mennyire számit jó körnek Barcelonában?
Panther
Köszi, megnézem...

Panther
Akkor megvárom azt, végül is nem sürgõs. A vonalvezetése a régi bétának is gondolom az újjal megyezik, az LTT-t majd azon tesztelem....

avcom
HPCC cockpit kormány és kezek nélkül (opcionális)

a HPCC-ben az új Hungaroring van benne, de a patchben egy mégújabb lesz <#hehe>

A CTDP honlapjárol egy egész 2004-es Track set voltz de a Hungaroring kissé Bugos 😄 látogass ide ha érdekel http://ctdp.racingmag.de/ már ha müködik 😄 tegnap még ment. Ha valaki tud nem hibás Hungaroringet szoljon
Panther
Még nem néztem. 😊))

b-type
várom az 'AlexEdition'-t 😊)

Alexease
En is tesztelgettem a WGTS-t, es tenyleg nagyon jo. Elvezet vezetni mindegyik autot. Bar a hangokat kicsit elkapkodtak, itt-ott hianyos - egyszeruen rossz file-nevek vannak megadva, vagy kimaradtak hangok (kerekveto). De nem gond, mert elkezdtem egy AlexEdition-t csinalni😉))))))))) Persze, eredeti GTR hangokkal (a motorhangjaim sajnos nincsenek meg) de mar az uj ut es az efekt hangok is sokat dobnak rajta;P
Alexease
A HPCC-ben az uj Hungaroring van benne. Nem? Vagy igen? 😊
Panther
Ezt honnan töltötted le? Szeretném az új Hungaroringet (az átépítettet) GTR alá áttenni, szóval jó lenne egy olyan link, ahol nem egy komplett modot kell letölteni, hogy a pályához jussak.

nah végre <#vigyor2><#vigyor2> és még ez
nah igy néz ki
Heló ki tud 2003-as vagy 2004-es Hungaroringet ami át van építve és jó is a páyla, mert a CTDP Hungaroringje kicsit el lett baszva a célegyenesre rá fordító kanyar hát kicsit hepe hupás lett kb 1 méteres a szint különbség és nagyon vicces 1 métert ugratni egy Forma 1-es autóval. és kitudaj miért nem müködik a pormation lap opció a WB-nél hiába állitom át a fájlt csak nem lesz felvezetõkör. csak a sima versenyeknél van :'(
CTRL-T

b-type
felraktam egy replay-t, sajnos az idõ nem állt össze, mert elmelegedtek a gumik a nagy tekerésben a pálya közepétõl, egy bukással 7:45, de azért belsõ nézetben lejön, hogy mire is gondolok..
Nordschleife Modena replay
én a Kvako féle 1.1-es Nordschleife-t használom.

b-type
WGTS mod pozitívum:
A Modena a Nordschleife-n hibátlan nagyot teljesít..
Eddig egy F1C játékkal sem élveztem ennyire..csak a NR2003-as GTP jobb ennél ezen a pályán.
egyszerûen bitang.

webibebi
hogy lehet felgyorsítani az edzést?

msn:[email protected] bárki felvehet

webibebi
gamepaddal

Istencsászár
kormánnyal..

webibebi
gamepaddal jó játszani vele?

webibebi
fasza kösz

Istencsászár
még nincs

Istencsászár
igen esik, nemszárad fel egybõl körök multával az ideális iven kezd el száradni elõször majd lassan az egész mint a valós életbe

webibebi
a játékban esik az esõ?ha igen akkor a pályán 1bõl felszárad ahogy eláll?

webibebi
nem tudod van már 2005 ös update?

webibebi
kiösz csak rosszul írtam 😊