7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#2686 Totti vazz....plz változtasd már meg a "RH 2005 : nincs pontos megjelenési dátum!
CTDP 2005 : OUT!!" felirat színét, mert tönkreteszi a szemünket ha ezt kell néznünk.vagy tegyél alá háttérszínt. -
#2685 na mi az senkinek nincs semmi mondanivalója? Mi ez a nagy csend? Igaz nem chat,de attól még.... -
#2684 Ha szép grafra vágysz , akkor rF.... -
#2683 bocsánat -
#2682 holmis20 ez nem chat, 1 hszbe ird le amit akrasz ne 10be
ezek a "picture of the week" képek amik erősen módositottak pl photoshoppal vagy egyéb szerkesztővel és 1ik játékot sem tükrözi teljes valójában.. -
#2681 Hát amit írtál az valszeg F1C , de ezek photosop-ban feljavított képek. -
#2680 az érdekelne hogy ez milyen játékból való
mert tök jók -
#2675 http://f1gaming.de/?render=potw
ezen a linken van pár kép
pl: To finish 1st You have to finish first
Across the Rain -
#2674 Egy szimulátor..
Az F1C továbfejlesztett motorját használja , maga a játék csak néhány pályát , autót tartalmaz , de hasonlóan az F1C-hez ehez is már nagyon sok pálya , autó , mod tölthető le....Sokkal jobb fizikai motorja van , DX9-et használ stb....
Olvasgasd az rFactor topikot ! :D -
#2673 akkor elmondod hogy mi is az rfactor? -
#2672 nem -
#2671 gyakorlatilag az rfactor egy túraautó játék amelyhetz van f-1 mod? -
#2670 ha tudnád, hogy már az F1 2002-ben is volt ilyen...
(igaz, hogy az F1C verziókban nem, de nem nagy ügy 1-2 modellt meg textúrát átrakni) -
#2669 az rfactor játék csak 386MB?
mármint a telepítője?
mert töltök valami ilyesmit, hogy rfactorsetup.exe -
#2668 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1091827918 -
#2667 ja még egy kérdés: mi az az rFactor? az egy játék vagy egy kiegészítés? És jobb mint az f-1 challange? Lehet tölteni valahonnan? -
#2666 én nem fikázni akarom a mod-ot.
Nekem nagyon tetszik, csak feltűnt és gondolom megosztom, mert a betöltőképernyő olyan mint egy screenshot, csupán ezért jegyeztem meg!
Nincs nekem semmi bajom a CTDP-vel
u.i.:pl az RH-ban biztos nem lesz olyan hogy látszik a bukósisak alatt a pilóták arca, ez nagyon nagyon tetszik -
LimPeti #2665 rFactor után nyomtam egy kis CTDP2005-öt,hát a páya grafika már nem túl korszerü benne :) Van egy kis külömbség,nehéz visszaszokni. Amugy biztos nagy meló volt,szép munka! Remélem a következőt már rFactor alá fejlesztik! -
#2664 Na de ez bármelyik pályát berakja F1C-ből nem ? Azzal a konverterrel... -
#2663 RH egy poccs:))
Amugy meg nem kell az ilyen "ez nem jo, az nem jo" hozzaszolasokkal foglalkozni, mert gozuk sincs mennyi munka es utanajaras egy ilyen osszerakasa. -
#2662 ne legyetek már annyira elakadva Spa-n... Ha nagyon kell szedjétek ki az RH2004-ből és voilá elérhető lesz
egyébként azért nincs, mert saját erejükből úgy tűnik most nem futotta, RH-ék meg ha kérnék sem "adnák oda" -
#2661 érdekes hogy a spa-i pálya betöltőképernyőjén az új buszmegálló sikán van, viszont a játékban meg a régi. Ezt hogy csinálták?!:) -
#2660 A sajátneved PRL-ben állítsd a Leanahead Angle-t 0.000-ra ...
Ha jól emlékszem....
De legegyszerübb ha az F1C beli , előző prl-t átrakod a CTDP-s nevedhez.... -
#2659 valaki?#2654 -
#2658 srm 2005 egy nagy rakás sz@r:)))))) inkább ctdpt nézd meg mer ez 2005ös:D és szép meg jó -
#2657 Kitartok az RH2005 mellett, mégha fél év múlva jön is ki:@@@
AMÚGY MEG MOST ELVAGYOK AZ srm2005-tel , nem oylan rossz-.- -
#2656 magas felbontású texturák vedd vissza a grafot kicsit és jobb lesz -
#2655 ajjajj....felment...elindult....jó sokáig töltött...,ajd láttam egy képregény showt...
:-(
a gyári, full extrás grafikán tökéletesen megy....
ennek ennyivel több grafikai igénye van? -
#2654 nekem az nem teccik benne hogy mikor pilótafülkében nézem és kanyarodok akkor az kameraállás elfordul!ezt be lehet állítani valahol? -
#2653 Próbáld meg lejjebb venni az AI agresszióját. -
#2652 elég durva rajta a verseny, mert egymást úgy összetörik, hogy gyakorlatilag a fél mezőny az első kör utána a boxban köt ki -
#2651 viszont az kissé idegesítő, hogy a linkek már egyszerüen nem élnek, így a letöltés esélye is a 0-hoz közelít. -
#2650 htx -
#2649 Csak a játéknak:) -
#2648 a 400 megás 1.0 verzión kivül minek kell még fent lennie, hogy fusson? -
#2647 ok, akkor ez így rendben és érthető is, csak a Spa-i pálya buszmegállója nem mert az már a 2004-es RH-ban is olyan volt mint valójában. Tudom ez csak engem idegesít picit mert sajnos mindig figyelek az ilyen apróságokra :) -
#2646 direkt link lustáknak - CTDP2005 1.0 -
#2645 :DDDDDD
P4 3000 prescott :DDDDDDDDDDD -
#2644 P300?
Akkor ne csodálkozz
....és különben is minek mellé egy ilyen sárkányölő vga? -
#2643 Az ok , hogy redkívül szépek a modellek , de a régi grafmotor be is hal alatta.
Nálam P300 X800XT 2G ram , és külső kameránál elég sokszor megy 20 fps-re :DDD
Igaz full szűrésekkel megy.
Amúgy nagyon szép munka:
a törésmodell nagyon jó , a pilótra keze végre 3d-s , a tv feliratok szintén nagyon jó , hogy bekerültek. több féle hangot használ ...stb....