7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#2642 minardi, jordan, toyota stb.. rönó aerodinamika kiegészítések és év közben bemutatott kasznik nincsenek még benne majd a hozzá érkező patchban ezek is benne lesznek... -
#2641 még egy hozzáfűzés!
Az RH pont ezért tetszett nekem, mert ilyen apró részletekre is odafigyelt! -
#2640 Nekem alapjában véve tetszik a ctdp 2005, csak a részleteiben bújnak meg a hiányosságai (számomra):
1. a belga pálya buszmegállósikánja a régi
2. a dohányreklám tilalom alá tartozó pályákon is van reklám
3. a McLaren-ről miért nem tudták a magyar pályától eltűntetni a west-et és rátenni a pilóták nevét valamint a johnny walker reklámot
4. a Minardinak nincs benne az új verzója, a Jordan-nek sem és a Toyotának sem az új amivel indultak már a 2005-ös első versenyen, hanem az a verzió van benne amit először bemutattak
Hirtelen ezeket vettem észre de még nem játszottam vele sokat
Amúgy alapjában véve nagyon jól el van találva!
-
atwe #2639 80-nal jön le felé :) -
#2638 torrenttel gyakorlatilag 15-20 perc alatt lennt van...most már nagyon sokan osszák meg, limit a te sávszéled. -
#2637 Ezt nagyon eltalálták a CTDP-sek, kegyetlen jólett
-
#2636 Az autók gyönyörűek , kivéve a Minardit azt nem értem miért nem csinálták meg rendesen :(((
Amúgy semmi extra...
A hangok szarok . -
#2635 Egy file, csak elég cseles a telepítő , vigyázz , hogy az f1c könyvtárat add meg neki ! -
#2634 Köszi a segítséget!
Itt van valami telepítési sorrend vagy csak egy fájlból áll az egész? -
#2633 Persze.Lesz egy külön kis ablakocskád..Akármennyi modot felrakhatsz. -
#2632 nemkell semmi, ajánlott az f1 ujratelepitése ctdp 2005 felrakása előtt ha vannak rajta más módok is de nem kötelező... -
#2631 a CTDP 2005-höz kell az előző verziók valamelyike? mert nekem az RH 2003 és az RH 2004 van fent. Ha felteszem a ctdp-t működne?
-
#2630 Szerintem nagyon jóra sikerült!Nagyon bele kell húznia az Rh-nak ha ezt túl akarja szárnyalni:) -
#2629 Én már feltelepitettem és nagyon állat -
#2628 Igen, most töltik fel a mirrorra , csak én letöltöttem ami már fenn van :DDD -
#2627 szerintem az nemaz:D -
#2626 Töltök valamit de az csak 70 mega ..Ehez kell valami előző verzió is ? -
#2625 Amit be linkeltél onnan 140kb-tal jön -
#2624 Annyit nem töltögetek :DDD
Majd holnap , ha egyáltalán megéri megnézni :DDD -
#2623 torrentről jön 20 kval -
#2622 Igaz....
Vannak mirror-ok de nem jutok be sehová:DDDD
428 mega.... -
#2621 Ha csak atmasolnak az F1C "fizika file-t", mar akkor is sokkal jobb lenne rF alatt:) De ezt te is tapasztalhattad, az F1 mini-MOD-ok, Formula1 es az SRM alatt is RH/CTDP beallitasok vannak:) Persze, finomhangolva nincsenek az rF ala - hozzaertes hianyaban:D -
#2620 Legyen igazad :DDDDDD
És ne F1C fizikát kapjon !!! -
#2619 Oket nem ismerem, csak hallottam roluk:)
Valszeg nekik nehezebb dolgukvan. Azert az RH es a CTDP mar evek ota gyartja az F1 modokat, meg van minden automodell, adat, tapasztalat, gyakorlat stb. Jobban ra vannak allva, azert egyszerubb "atkonvertalni" a dolgokat mint nullarol megcsinalni;)
Lehet hogy az RH is azert van csendben, azert lazad folyamatosan az RSC forumon, mert ok is egy rF F1 modon dolgoznak parhuzamosan;) Igazabol annak van mar ertelme. -
#2618 Igen látom :DDDD
Azért a WDC-re kiváncsi volnék , mi a pi*sát csinálnak ?:DDDD -
#2617 Ami pozitiv, hogy van hivatkozas a CTDP 2005 rFactor-ra is;)) -
#2616 Ez nem semmi még az oldalis alig jön be -
#2615 link ami nemjönbe:D::D -
#2614 Hát lehet :DDD
Bár annyira nem is izgat még F1C sincs fennt a gépen :DDD -
#2613 van 1 olyan érzésem hogy ennek a leszedése ma este halott 5let:D:D:D -
#2612 Downloads - CTDP F1 2005 Game
Conversion Pack 1.2
This Package contains all structural data required for the installation of our mods in F1C. It is necessary to install it first.
No download mirrors online -
#2611 CTDP 05 - Out NOW!
CTDP MOD 2005 - released
bár tovább nemmegy de azvan kiirva -
#2610 az tuti:D -
#2609 Oldal van már csak online mirror nincs :DDDD -
#2608 Gondolom a CTDP szerver csúnyán behal ha nekiesik egy-pár ezer ember :DDD
Már most elég lassan frissít :DD -
#2607 OK :DDD -
#2606 Nem eddig még az F1 Challenge 99-02 se volt meg csak az F1 2002 és ahhoz volt pár kiegem. Most láttam h ez nagyon fölkapott fórum gondoltam benézek és az előbb mondták h ez csak F1 Challenge 99-02-vel műxik úgyhogy meg is lesz nemsoká, aztán majd nyomom. -
#2605 RH 2004-et nem próbáltad ? -
#2604 Akkor úgy mondom , hogy én többször hallottam-olvastam , hogy jobb az RH :DDD -
#2603 Vannak akik meg a CTDP-t tartjak jobbnak;))