7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#2729 mi a baj? -
#2726 insert.... -
Alien1024 #2725 hogy lehet aszt a kamera mod ot elöhozni amiben felülröl látom a pilota sisakját ahigy szokták mutatni tv ben mikor hogy hogy vezet
-
george4 #2724 Jatszik meg valaki multiban? -
#2723 Totti plz :(
#2686 -
#2722 Motor City Online MOD:
Az MCO-MOD csapat kiadta az F1 Challenge 99-02-höz készült modjuk legújabb verzióját. A MCO-MOD v3.0.2 A.E.P. tartalmazza az összes eddig megjelent frissítéseket, javításokat, a team-tsr cobra autó csomagot, teljesen megegyező fizikát és motort az összes autóhoz az 1966-os Shelby Cobra alapján és mostmár az F1RST3-at is támogatja. A mod letölthető a 10 Sec. Rides weboldal Downloads szekciójából.Letöltés
HSW -
#2721 Ö srácok akkor én jelentkeznék a ligába.
ha még lehet de nemvagyok olyan vérprofi! -
#2720 és a játékban nem sumi vagy kimi ellen versenyzel az idővel hanem a társaid ellen:) igy hozzájuk képest kell bizonyítanod ha megy 1.21et akkor te arra törkedj menny jobbat:D -
#2718 mer ez játék, ha megnézed pl hockenheimi pályát valóságban egy on board kamerából nemhogy nemhasználják ki a kerékvetőket ráse mennek!! ellenben mi a játékban még a züld műfűre is kimegyünk de a kerékvetőket 100%ban kihasználjuk.. ennyit a valós és virtuális f1reől persze realizmus megvan dehát ez játék... bármennyire és élethűre akarják -
#2717 én csak egy dolgot nem értek, hogy miért jó pl ausztráliában 1.20-1.201-et menni?
Soha egy f1-es autó nem ment még csak a közelében sem, hát még manapság, a v8 idején.. -
#2716 kipróbáltam, és az a1ringen 1.05.0-t mentem. :)
beszéltem a társaddal "Kakas" és kipróbálom magam a teszten. -
#2715 magas felbontású texturák.. ezért szép, régi motor. Pofon 1szerű leveszel pár effektet máris gyors és ugyan olyen mint bármi más mod -
#2714 jó gyors a ctpd uninstall része:)
A Fizika nagyon jó benne, viszont a gépigény már-már pofátlanul magas -
#2713 mi carsetünkel probáld hamár hasonlitod:D ugy reális -
#2712 megnéztem a ligátokon az ausztrál nagydíjat és az edzésen nem is lettem volna rossz helyen :) -
#2711 Kipróbáltam a ferrarit, 1 gyors kört mentem vele és 1.23.7 volt az idő -
Alien1024 #2710 Conversion Pack 1.2 ez kell az elinditáshoz honan lehet le tölteni
-
Alien1024 #2709 ez a ctdp mod ot nehéz elinditani valaki irja le hogyan kell most töltöm -
#2708 kipróbálom a ferrarit -
#2707 vagyis akkor elég gyenge az az 1.24.5 -
#2706 2004 rh ferrari hdv, 2xes gumi, 2xes benya, meghibásodások off, alant leirt segitségek ezzel olyan 1.21-22 nagyon jó idő -
#2705 Kipróbáltam amit mondtál,stabilitás segítség nélkül Ausztráliában
CTDP-vel gyakoroltam többet, vagyis ott tanultam és a McLarennel 1.28.0 volt a legjobb időm 3 körre elegendő benzinnel 2-es hűtővel és 2-es fékhűtéssel,
aztán átmentem RH2004-re, szintén McLaren és ugyanilyen beállítással 1.24.5 volt a legjobb időm igaz csak 4 gyorskört mentem.
Ez jó időnek számít? -
#2704 04 fizika szoval 04fizika.bat -ot lekell futtatni
Használható segítségek: Autómata váltó...( bár ezt senki sem használja ), Kipörgésgátló, Kuplung. -
#2703 Akkor most RH03 vagy RH04 fizikával megy a ligátok ?
Mert az oldalon a letöltésnél nem egyértelmű ?
Futtattni kell a fizika cserélőt 03-ra?
Anem profik miatt:
használható az autómataváltó , TC , ? -
#2702 Hát nem az a jó , ha jó nehéz....
Ha jól kezelhető az a jó ..... -
#2701 FELHÍVÁS!!
Forma-1, szimulátor kedvelők figyelem!
Az F1 Challenge Liga sikeres működése igen sok pilótát csábított társaságunkba, szép lassan megteltek a még szabad autóink, de nem szerettünk volna senkit sem megfosztani a vezetés élményétől, úgy döntöttünk a nagy számú jelentkezésekre alapozva, új ligát indítunk!
Akik szeretnék átélni a száguldó cirkusz gyors világát, szervezett körülmények között kipróbálni magukat hús-vér emberek ellen, nagyokat csatázni , küzdeni a jobb időkért, pozíciókért, kikapcsolódni, kellemesen eltölteni szabadidejüket egy jó társaságban, azok jelentkezését várjuk!
Az első teszt 2005. december 17-én kerül megrendezésre az A-1 Ringen, ahova minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!.
Az F1CL oldal „Carset” menü alatt mindenki megtalálja a szükséges csomagokat, instrukciókat a mód telepítéséhez, melyeket a részvételhez fel kell telepíteni! Az indulás előtt Msn-en, az általam kiadott IP címen és jelszóval tudtok csatlakozni szerverünkre!
A teszt ingyenes, semmilyen szankciókat nem von maga után.
Ha valakit érdekel keressetek fel engem privátba ( msn v. icq cimért és ott megbeszéljük a dolgokat )! -
#2700 rh 2004 könnyebb tény, de az nemelég ha te végigmész 1 pályán és nemcsuszol ki és aztmondod hogy nemnehéz... a nahézség abban rejlik hogy van még 20 ember és telegyél a legjobb na ez az ami kurva nehéz!
Természetesen ilyen stablilizátor nemkell mer csak a játékélményt rontja. Mittanácsoljak? érezni kell, persze nemkell minden kanyar előtt satuféket nyomni mer akkor blokkolás, lendületvesztés és piruett lesz a vége ( ha nem megfelelő a kocsi beállítása ). A féktávokat megkell tanulni ezt nemlehet elméletben elmondani neked kell kitapasztalni hogy hol mikor mennyire kell lenyomni a féket, de mivel blokkolásgátló nincs igy finoman kell báni vele.
Persze hogy visszanyerték azt lehetett is látni az időkből 3 mps lassulás :) mostmárcsak nevetünk ezen. A ctdp team ugycsinálta meg ahogy a szabály szól vagyis ugy probálta, a csapatok meg amugyse adják ki a trükkeiket...
Ctdppp 2003 elég jóvolt, 2004 nemment állandóan bajavolt, rh2003al kezdtem és áttértem a rh 2004re mer én szeretem a kerékvetőket támadni és agresszivan menni ami az rh2003ban nemment és nemjöttbe... -
#2699 CTDP 2005-el milyen idöket mentek Pl.a Brazil pályán -
F1CKÓ #2698 még nem kaptam választ, hogy le lehet-e tölteni a biztonsági autót a 99-02-höz. és ha igen akkor honnan? kööszi!
-
#2697 Amúgy nem tudsz lehetőséget ahol játszhatnék online? -
#2696 az igaz hogy a legnehezebb fizika az RH 2003, ahhoz képest mondjuk a 2004-es autót sokkal könyebb vezetni,pedig akkor a leszorítóerő nem változott sokat (jól tom?) Időket konkrétan nem tudok mondani RH2004-ből csak az eredeti pályarekordokhoz képest gondoltam, mert azt megdöntöttem szinte mindenhol igaz van benne egy kis csalás, mert én használok a kipörgésgátló mellett a stabilitás segítséget persze nem fullon "csak" az enyhét, mert anélkül a nagy fékezések végén elszállok, azt még meg kell szoknom. Milyen tipped van erre? Hamarabb kezdjek fékezni és hamarabb engedjem fel a féket a kanyar előtt?
u.i: elvileg a leszorítóerő legnagyobb részét visszanyerték a csapatok, legalábbis ezt mondták!:)
Te melyiket favorizálod jobban az RH-t vagy a CTDP-t?
Én csak képekből ismerem a ctdp 2003-at, a 2004gyel meg sok problémám volt -
#2695 őőő mondj 1-2 pályáról időket mitmész persze segitségek nélkül csak a tc ( kipörgésgátló on ) :D esetleg küld egy ripléyt hogy milyen könnyű.
Ha tudnád ( de ugylátom nem ) 2004be a kocsik még sokkal jobbak voltak mint 2005öben ( tudod a leszorítóerő ) igy nemcsoda hogy ctdp2005 nehezebb kicsit mivel kevesebb a tapadás ez triviális:)
Amugymeg még mindig rh 2003 a legnehezbb fizika ez a 2005ös ctdp a közelébe sincs... -
#2694 Tud nekem valaki segíteni ha online szeretnék játszani, hogy milyen szerveren lehet, meg egyáltalán hol lehet? (persze nem fizetős ligákra gondolok) -
#2693 Jah elfelejtettem valamit! A fizikája tényleg jobb a CTDP-nek, mert pl az RH2004-et elég könnyű irányítani, sőt már túlságosan is, nem nagy kihívás! -
#2692 És az RH precízebben készítette az autókat, pályákat, minden kis részletre odafigyet! De ez csak az én véleményem! -
#2691 Szerintem a CTDP-nek eddig is jobb volt a grafjaCsakhát az Rh-val nem voltak tepepítésnél, és pályabetöltésnél kilépös problémák... -
#2690 Hát ...Néhány nap tesztelés után rá kellett jönnömm , hogy a CTDP05 fizikája sokkal jobb mint bármelyik RH-é.....
Gondolom eddig csak a szebb grafika miatt volt népszerübb az RH... -
#2689 Szeretnék interneten játszani F-1 challenget, csak nem tudom hol lehet, milyen szerveren! (ingyenes) -
#2688 Hi all!
Kellene egy kis segítség!
Felraktam az F1 Challenge 99-02-t meg a CTDP 2005-öt és jáccottam neten vele, de néhány szerveren nem látom azokat akik jáccanak meg ők se látnak engem.
Ez mitől van? Különböző verziókat használunk vagy mi? Vagy nekem kéne még letölteni és feltenni vmit? Légyszi aki vágja a témát az válszoljon már!
Előre is köszi!
Csáó! -
#2687 ja és az RH2005-höz ír oda hogy holnap megjelenik!:)-tök jó lenne