7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Istencsászár
    Bahreim, rh05, csak kipörgésgátló, 1.29.8 ( tele van hibával a kör :D )
  • Svlad
    Thx kipróbálom, most 100-on van azt hittem, azzal tudom átállítani, de ezek szerint pont ellentétesen. Thx
  • lac coo
    Conroller-nél speed sensityvi 0-ra.
  • Svlad
    NO letöltöttem a CTDP-t, továbbra is sajna billentyűzettel játszom, a 2005-ös mod jóval vezethetőbb, a kocsi végre stabil és úgy reagál a beállításokra ahogy szeretném. Viszont van egy olyan gondom hogy a sebesség növekedésével a kormány egyre nehezebben reagál...ez így normális vagy ki lehet ezt kapcsolni valahol? Eléggé idegesítő a dolog és eddig itt találkoztam ezzel először...
  • Frentzen
    LongBeachi pálya az RH05-höz.
    letölthető az f1 challange menüből.
    Balika Oldala
  • Frentzen

Így néz ki.
  • Frentzen
    A 2002-es szezonhoz Mclaren Prostal és Sennával.
    Letölthető az oldalamon : F-1 Challange menüből.Balika oldala
  • lac coo
    Csak egy kép ..... Ilyen a " hét képe" szerüség ...
  • Istencsászár
    ez miez? regelni kell mer igy nemjön be
  • lac coo
  • Alexease
    Igen kulturalt szovegek vannak benne alapban:(
  • Istencsászár
    In Car Chat:

-ezt a filét lekell szedni innen

-bekell másolni a pl: C:/F1Challenge/save/saját neved/

-azt otvannak benne a szovegek pl: total commanderber f4-el megnyitva szabadon módosíthatóak

-játékban crtl+1,2,3,4,5,....... billentyű kombinációval hivhatóak elő

-Fontos csak online műxik test dayon nem
  • Istencsászár
    de lehet:) pill
  • Alexease
    Nem lehet.
  • Jeff Gordon
    Üdv! valaki tudja hogy hogyan lehetséges a pályáról üzenetet küldeni??
    A segítséget előlre is kössz.
    Go Meki and Gordon
  • MaSzKa
    valaki tudja -e hogy a az 1999-es test bmw-t megcsinálták - valamelyik forma1-es játékba?
    pl. f1 99-02-be?
  • lac coo
    CTDP 2005 cover...
  • masssza
    Az a gondom hogy letöltöttem a www.csabaoldala.atw.hu –ról 2005 RH 2006 Scuderia Toro Rosso és a 2005RH Jaguar R6 tökéletesen működik, 2005 RH 2006 Bmw-Sauber és Midland F1 Team vagy a 2005RH Mildand nem müködik bárhogy csinálom ha külön mappába rakom vagy ha felülírom az eredeti Sauber vagy Jordan 2005RH mappát nem jelenik meg az autó! Mi lehet a gond?
  • Svlad
    ehh ezt a részét tudom:) De a kérdés nem erre vonatkozott:P Mindenesetre köszi
  • Istencsászár
    nem fogja senki sem nézni hogy megvan e eredetiben avagy nem, főleg hogy ennél nincs cdkey mizéria, leszeded valahonnan és játszol nemkell túl bonyolítani...
  • Svlad
    Huhh ezt hogy sikerült 2X elküldenem? Bocsi...
  • Svlad
    Köszi a helpet meg fogom keresni. Egyelőre még fennál a problémám, hogy billentyűzettel kicsit gázos, de majd még próbálkozom...amúgy akkor már egy amolyan jogi kérdés...ha egy progit nem lehet már kapni, és már visszavonták a terjesztési jogot, de én játszani akarok vele, akkor ezt hogy tehetem meg legális úton?(aprohirdetés kizárva)
  • Istencsászár
    Festés : #2191
  • Istencsászár
    nem, nemarról van szó ez sg szabály reklámozás tilos warez meg pláne.. erre van a privi..
  • Jeff Gordon
    Rendben! Elnézést a kellemetlenségért! Tudom itt te vagy a házigazda ugyhogy mégegyszer bocs!
  • Istencsászár
    nos... akinek nagyon kell maga is megtalálja nemkell itt hírdetni a warezt!!!
  • Jeff Gordon
    egyébként, ha valakinek nagyon kell ez a játék akkor tudok még egyet segíteni!
  • Jeff Gordon
    Őszinten szólva lehet, h igazad van én még tavaly vettem és akkor még hozzáférhető volt!!!! Csak bementem egy 576shopba és ott azt mondták, h online on még megtudom venni!
  • Alexease
    Igen ez erdekes, hogy lehet kapni. De multkor meg az NR2003-at is lehett valahol. Most vagy partizan akcio raktarrol, vagy valami uj torveny, szabaly mitudomen:))
  • avcom
    ezt beszéld meg az EA Magyarországgal is, hogy miért vonták vissza a terjesztési jogot (ha engedélyezték, akkor miért és ha nem, akkor hogyhogy lehet kapni a játékot)
  • Jeff Gordon
    hmm. Leközelebb egy kicsit járjunk utánna és utána tegyünk ilyen kijelentéseket. Most vettem meg én is.
    Svlad! Remélem tudtam segíteni!
    Üdv mindenkinek.
    NASCAR and F1 4ever
  • Jeff Gordon
    http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=29769
  • Jeff Gordon
    http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=29769
  • Jeff Gordon
    Egyébként ha valakit érdekel lehet kapni a játékot!
  • csaba90
    Ha valakit érdekel www.csabaoldala.atw.hu ez az én oldalam!:D
  • Svlad
    A bajom az hogy f12002-ben egyáltalán nem volt nehéz a lenti segítésekkel:( Ezek szerint az f1c már kormány nélkül nem nagyon fog menni. Nálam még megoldható lenne a kormány de sajna a többiek nem biztos hogy rávehetőek, hogy emiatt vegyenek kormányt. Azonkívül nekem is egy ős MS Force feedback van, iszonyú holtjátékkal, és win alapdriverrel, mert utoljára drivert 98 alá csináltak hozzá, az meg 2k-val meg egyebekkel nem kompatibilis...:(
  • Istencsászár
    - vedd ugy hogy a f1c a 2002 javított finomított változata és f1chez van rengeteg jó mod

- természetesen létrehzható szerver

- mivel ez egy sim ezért természetes hogy billel nemhézkés az irányítás
  • AlieN911
    #2893 ebböl idézek..sokat kellett volna keresni:D "játékot nemlehet kapni már... neis keresd" szal megvan a válasz..
  • Svlad
    juteszembe, bocs az üzenetdömpingért, az f1c mennyiért és hol kapható?
  • Svlad
    Sztem alapból a kérdés hogy f12002, vagy f1c? A multi részében nem sok különbséget láttam a kettő közt mondhatni semmit, vagy van mindenféle mod hozzá? pl önálló server már létrehozható?