7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Svlad
    Sziasztok,

Köszi Lacko a beírást, mostantól már én is fogok tudni ide írni, csak a 24 órás limit miatt nem tudtam.

Igazából már mindent próbáltam beállítások terén F1C-ben és nem sikerült olyan beállítást találnom ami billentyűzet használata esetén ne eredményezne instabil beállítást...már a gázadást is próbáltam minimálisra venni a controller-nél, de az sem segített sokat. Azt hiszem az lesz a vége hogy stability control, de attól idáig idegenkedtem:(

Szia Fa:) Nem is tudtam hogy te is reggeltél ide:) Remélem lesz valami ebből a bajnokságból. Mindenesetre tudni kéne hogy ki van billentyűzettel, és ki van kormánnyal...mert nem biztos hogy akkor egyenlőek a feltételek, ha van aki kormánnyal megy van aki meg billentyűzettel...
  • Istencsászár
    nemtudom régen toltam már a 2002-vel de asszem ugyvettem észre hogy finomítottabb lett a fizika a challengében mint minden más...
  • Istencsászár
    játékot nemlehet kapni már... neis keresd

"melyik verzió lenne szerintetek jó arra, hogy ezt a vb-t lebonyolítsuk" ? gondolom a multira gondolsz... és hogy melyik kiegészítőbel?
  • FA
    Sziasztok!

Van egy kis baráti társaságom, akik szívesen játszanak F1-et. Már egész tűrhető szinten vagyunk, és pár hónapja elkezdtem szervezni egy VB-t, a valódival párhuzamosan. Mint kiderült vannak újabb verziók a programból, ezeket még nem ismerem, de mi egyelőre az F1 2002-vel nyomulunk.
    Tehát örömmel látnánk hasonló műkedvelőket.
    Bár a szabályok még kidolgozás alatt vannak, de én hozom őket, mivel én szervezem a VB-t (Szólíthattok kicsi Ecclestone-nak vagy Mosleynak). Ezen a 66 illetve 80 százalékos többség változtathat :).
    Szóval akinek van kedve az dobjon mailt a [email protected] -ra.
    Más: töredelmesen bevallom, én most egy "próba"verziót használok. Megvenném, de sem pcdome-on se cdgalaxisban nem találtam. Ha van 5letetek akkor mondjátok.
    Mondjuk a versenyeket mindenképpen egy VPN-en belül nyomjuk.
    Meg azt is, hogy melyik verzió lenne szerintetek jó arra, hogy ezt a vb-t lebonyolítsuk.
    És ha a kérdéseimre már van válasz a fórumra, akkor bocs, még nem olvastam el.
    Üdv:
    FA
  • laci 700
    Svlad megkért kogy ezt írjam be:
    Sziasztok,

Eddig F1 2002-vel játszottam...aztán mivel mindenhol az f1c-be botlottam most felraktam ezt...volna néhány kérdésem ami számomra így elsőre fura:)
    Azt tudni kell hogy billentyűzettel játszom, ahhoz hogy ne pördüljön meg a kocsi gázadásnál sajna muszáj hog bekapcsolva legyen a track control high-ra...különben kifarol mert nem tudsz olyan kis gázt adni...A fékerőnél az abs low-ra volt állítva hogy ne fékezzen állóra mindig. Ez 2002-ben remekül működött, minden más segítést kikapcsoltam mert én is a minél jobb szimulációt szeretem. A beállításaim erre születtek, és sztem egész jól sikerültek, gyors volt stabil volt. A problémám az, hogy átemeltem a beállításokat F1C-be, és egyszerűen nem tudok olyan beállítást csinálni, hogy ne legyen instabil a kocsi...segítések ugyanazok mint f12002-ben...valami ötlet? 2002-ben működött az hogy a szárnyakkal stabilizálom, vagy a kerékösszetartással, vagy a balanszot változtattam stb. De itt bármit csinálok éles kanyarvételnél megpördül a kocsi...ennyire más lenne a fizika ebben a verzióban?
  • laci 700
    Köszi
    küll. az első pár pájánál a régi a többinél már az új autó van!
  • DEXTER92
    Szerintem sima 2002 jobb
  • K.András
    Emlékezz vissza, két BMW volt 2004-ben elsöként a rozmár volt aztán váltottak a formán mert nem jött be!Ezért van két BMW!
  • laci 700
    Mi lehet az oka?
    a menüben a 2004-es bmw így néz ki:

De verseny közben pedig így:

lécci segítsetek!
  • név
    ezer köszönet
  • Laceee
    igen az ENTER-t nyomkodjad addig amig a monitor jobboldalán megjelenik egy ablak itt állithatod be az üzemanyag mennyiséget , gumi tipust , elsőszárny dölésszögét (a nyilakkal léptetsz)és ezt mind menet közben csináljad
  • név
    Azt be lehet állítani vhol, hogy ha h verseny közben elered az eső, akkor esőgumira cseréljék ki a boxban a gumit, ne ugyan olyanre mint ami rajta van?
  • laci 700
    1000 bocsi de nem sikerült letölteni
  • Istencsászár
    Leírtam hogy nem dísznek vannak a linekek a bannerban..
  • laci 700
    1999 elötti kiegészítő nincsen???
  • Laceee
    hogy kell felrakni 2004Rh 1.5 idöeredményeket felrakni a find the limit oldalra ? - nem a regisztrációra gondoltam.
  • laci 700
    láttad már a #2870-est
  • Tomo15
    Ügyes vagy...
  • laci 700
    Farolás!
    majdnem belementem a csapat társamba de pont megúsztam!
  • laci 700

• laci 700
    (#2288)
  • laci 700
    ez a játék mi és honnan van?
    ha esetleg letölthető felrakná valaki?
  • laci 700
    Neked is a 2005 os verzióban a régi magyar pája van?
  • laci 700
    Valaki hátulról meglökött!
  • Istencsászár
    semmi különös, 2004 rh-ra épülő ligamód elnevezése..
  • laci 700
  • laci 700
    #2839-en a felső kép F1 CL 2006 ???
  • Istencsászár
    ékezet ne legyen a fájl névben!
  • laci 700
    miért nem tudok képetfeltenni?
  • Istencsászár
    sg-re töltsed fel a képeket, 800_600as felbontásban, mer a képfeltöltés.hu nemmegy
  • b-type
    off:
    :DD
    hát ja..de azé' az 1fps-ért is gépet kellene fejleszteni..:)))
    on:
  • Istencsászár
    és mennyi a valószínüsége hgy emulátorral még az inditókép is bejön, netán a játék menne nem 1 fpsel ha addig eljut? 0,00001% D:
  • b-type
    sztem egy emulátorra gondolt..
    De azé' tetszett hogy a haverom megcsinálja nekem a konzoljátékot pc-re..
    ..me' mindenki hülye a neten csak a haverom nem...'
  • Istencsászár
    milyen 2006?:) valszeg ehhez már nem is lesz uj f1 mod... rFACTOR-ra fog majd jönni 2006, 2006 végén:)
  • Istencsászár
    Magyarosítás
  • Istencsászár
    pls a jövőben kíméld meg a fórumot oltári nagy hülyeségektől thx...
  • laci 700
    Ehez a játékhoz van magyarítás?
  • laci 700
    feltod majd rakni az internetre?
    http://www.rapidshare.de/
    (ha egyszerre nem megy akkor majd töb részletben)
  • daf xf
    Sziasztok!
    Énnkem meglesz az F1 2006 pc-re!
    És ez komoly mert 1 ismimnek van 1 olyan progija ami áttudja konvertálni a ps2-ős gémet pc-re!
  • laci 700
    már megvan a 2006-os változat is?
    és 2005-os verziónál a régi magyar pája van .