7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Japep
    Sejtettem, de nem tudtam, melyik mit jelent, mert nem egyértelmű...legalábbis nekem!
    :DDDDD

Kössz szépen!
  • Istencsászár
    dísz:))
  • Zsoltika 007
    RH 2005 : Letöltés ( Track Pack 1.0 Letölthető, Hotfix Letöltése )
    CTDP 2005 : Letöltés
    Kicsit fentebb kéne nézelődni... szerinted ezek mik??
  • Japep
    Hello!
    A játékhoz nincs valamilyen csomag, amivel a 2006-os autókat/pilótákat (esetleg szabályokat) be lehetne tenni a játékba???
    Esetleg a 03/04/05-ös autókat???
  • Istencsászár
    Innen
  • F1CKÓ
    hello! volna egy kérdésem. a 2006-os festéseket nem lehet letölteni?
  • chulak
    Egyenlöre saját magam,még elég kezdő vagyok.
  • Istencsászár
    mármint a ligába?
  • chulak
    Akkor ez egy zártkörű klub? Hogy lehet bejutni? Igazából csak ezzel a mod-al szeretnék játszani.
  • Svlad
    No van egy megoldás rá, az oldalsó lcd továbbra is látszani fog, de lesz a kormányon is. Ehhez kell az rh4 mod is, mert a 2004-es kocsikból lehet átvenni a kormányokat.

http://www.emac.sportplanet.gamespy.com/forum/viewtopic.php?t=4036

ezen a linken írják le hogy mit kell csinálni. Én már a Mclaren, és Willams esetében megcsináltam. Ha megadjátok hova akkor feltöltöm ha kell.
  • Svlad
    :(,azért köszi
  • Istencsászár
    nemtudok róla hogy lenne...
  • Svlad
    Tud valaki segíteni? Rh2005 lesz végül használva, de egyik tag aki mercivel lesz szólt hogy az lcd nem a kormányon van, és őt zavarja, próbálok megfelelő cuccot találni hozzá, hogy olyan kormány legyen amin lcd is van, de sehol sem találok:( régebbi idényhez találtam, de rh2005-höz sehol...amiket találtam arra is az volt írva hogy csak másoljam be egy könyvtárba, de ott nem volt hasonló nevű file sem...
  • Istencsászár
    azér van le passozva mert nem publikus..
  • chulak
    Valali segitsen,hogy az f1cb carset letöltése után,ha elinitom az exe-t
    password-höz mit irjak be?
  • Svlad
    Ez a többiektől is függ, eddig 6-an vagyunk baráti társaságból szerveződött a dolog. Szal megkérdem őket, hogy milyen versenyt szeretnének, ha ők nyitottak rá, akkor még lehet. Amúgy vedd figyelembe hogy mindenki billentyűzettel megy, így kormánnyal nem engedélyezett a játék (juteszembe, ha nyílt lesz a bajnokság ezt hogy lehet ellenőrizni? )
  • vasko22
    Lehet még jelentkezni a bajnokságra???
  • Svlad
    Ne használj automatikus boxutcát...kis gyakorlással ugyanannyi idő alatt megoldható egy boxkiállás, és akkor nincs ilyen gond
  • Svlad
    Na némi utánaolvasás után (még jó hogy nem tudok németül, de azért belenéztem a CTDP fórumokba :)) sikerült megoldani a dolgot.
    Nos a F1C\CTDPSAVE\profilnév könyvtárban a profilnév.plr file-al kell ügyködni kicsit.

Meg kell keresni a

Head Physics... sort a Graphic Options résznél. és 0-1 ig az itt lévő értéket kell módosítani. Jó játékot mindenkinek:)
  • DopeBob
    Sziasztok!

Elkezdtem játszani a játékkal egyenlore egyedul nagyon tetszik egész jol megy, már szereztem pontot is :D

Az egyetlen dolog ami nem tetszik az a box utca :S van erre valami patch ami kijavítja az itteni hibákat? Egyszeruen mintha ott sem lennék vagy nem tudom... pl a csapattársam simán belémjon hátulrol vagy ha ott áll a gép belevezet engem nekemjonnek mikor már megyek kifelé stb :S általában 10helyeket esek vissza és csak ugy élem tul, ha benyomom a sétrhetetlenséget mikor megyek befelé :)

Van erre valami megoldás? Számomra tonkretesz egy jo kis játékot
  • Svlad
    Nos mostanában tervezünk bajnokságot indítani házi berkekben (egyelőre 6 résztvevő van, mindenki billentyűzettel megy...), és megmondom őszintén nekem sok tekintetben a CTDP jobban bejön. Grafika elsőrangú sztem jobb mint rh2005, no tire change megoldott. Ami miatt úgy néz ki hogy mégis rh2005 lesz a bajnokságban az a legbelső nézet.Mint már az előzőekben írtam a remegés+előredőlés tényleg tök jó dolog, de hosszútávú veresnynél így monitor előtt azért eléggé el tud szédülni az ember. Nem tudja valaki hogy CTDP esetén az előredőlést és a rázkódást hogy lehet mérsékelni? Ha ez meg lenne oldva akkor tudnánk használni a CTDP-t...
  • lac coo
    Nem tom volt-e már, de itt találtok nagyon sok 2006-os skint az RH05-höz.....
  • Svlad
    RH2005-hez nincs még megcsinálva a kerékcsere letiltása? Kormányon be lehet állítani, de ez ha sokan vagyunk nem biztos hogy jó megoldás lévén valaki el is felejtheti...
  • vasko22
    KÖSZI!!! DANKE!!! THANKS!!!
  • Istencsászár
    RH 05 Base
    RH 05 Track
  • Istencsászár
    ( ja tudom megerőltető regelni a fileplantera... )
  • vasko22
    Tud valaki küldeni egy linket a RH2005-ös packhoz????
  • Svlad
    Izé nekem a CDTP 2005 van feltéve, de ilyen beállítást nem látok....csak a look ahead jelenik megnálam a head movement nem
  • Istencsászár
    Nemtudok róla még hogy lenne...

@3p : Akkor ne a HSW-ről próbáld leszedni hanem a Bhmotorsports-ról.

@vasko22 : Nincs 2006os mod.

@SD456 : Dc++ v. Torrent.

@Svlad :

• Svlad
    sziasztok,Legbelső nézetben az előredőlést lehet valahogy korlátozni? mert szép és jó meg minden, de hosszú távon baromira fárasztó a dolog...
  • SD456
    Szevasztok!

valaki nem tudja honnan tudnám letölteni ezt a nagyszerű Forma-1-es játékot?
    (Prívátban küldjön válszt aki nem akarja ide beírni)!

Előre is köszönöm!
  • vasko22
    Sziasztok!
    Azt szertném kérdezni, hogy valahonnan leszedhető már a 2006-os autók a játékba????
  • 3P
    Hali!
    Végre sikerült hozzájutnom ehhez a nagyszerű játékhoz. A bannerban is szereplő HSW oldalán rengeteg jobbnál-jobb modot ajánlanak hozzá, de egyszerűen nem tudom letőlteni őket. Pedig van ott vagy 10-15 db, amely nagyon is kívánatos. ;)
    Mit bökök el amiért nem jutok el ott letőltésig?
  • Snecie Smicie
    rh05-höz tudnál adni valami setuppackot?
    Neten sehol nem találok, én magam meg annyira nem értek az állítgatáshoz :{{{
  • cselt
    Köszi szépen!
  • Istencsászár
    SetupGuide_HU
  • cselt
    Hellósztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy nincs valamiféle leírás hogy a beállításoknál mi micsoda? Mert nem igazán tudom így hogy mit állítok és hogy mit kellene. Szóval jó lenne valamiféle leírás ha van ilyen vagy ha valaki leírja azt is nagyon megköszönöm.
  • Svlad
    :) Akkor jó, van egy pár beállítás ami elég új nekem főleg difik környékén, +ezek a 3rd cuccok....f12002-ben már kb tudtam mi micsoda, és mi a hatása, asszem itt újra kell tanulnom a dolgokat:P De azért alapnak mindenképp megteszi
  • lac coo
    Ez jó kérdés , szerintem senki nem tudja :DDDD
  • Svlad
    Oks tényleg ez volt a gond. Másik kérdés, mi a fene a 3d spring, valamint a 3rd packers?