7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#3018 Az emacf1-ról hogyan kell letölteni az rh-t???Mert ha rányomok behoz valamilyen fileplanetes hülyeséget a jobboldalra.Van másik hely ahonnan le lehet tölteni??? -
#3017 A ctdp modot az F1 challenge könyvtárba telepítsd, ne oda ahova a telepítő progi akarja tenni. Nem épül be az alapjátékba ne keresd a főmenü alatti ikonját / mint az RH-nak/, külön exe. fileje van- mintha önnálló gama lenne..... -
#3016 ezek csak skinnek, festések... -
#3015 Ma találtam itt, http://www.bhmotorsports.com/download/12682
Benne van a Super Aguri is, az RH 2005-hez kell telepíteni. OLvasd el a readme filet. -
#3014 Hi! Tudja valaki, hogy lehet festeni a felniket? (Pl: ezüstről feketére)
Milyen progit kell használni és hogyan stb... -
#3013 A banner-ben szereplő RH2005 vagy a CTDP 2005. A CTDP 450 mega körül van, a másikat nemtom. -
lilgame #3012 helló sziasztok!
nem tudjátok véletlenül hogy van-e a játékhoz 2005-ös vagy 2006 os idény vagy vmi mod hogy az új pilóták meg autók legyenek benne?és nem tudjátok honnan lehet leszedni ha van?JA! meg hogy hogy kell berakni a játékba?
előre is köszi -
#3011 A CTDP mi és hogyan kell föltelepíteni?
Mindig azt írja ki hogy error! -
#3010 rh és mp4/20 -
#3009 jah és CTDP mod al van az idő ugye? -
#3008 kaphatnék esetleg egy beállítást amivel ment valaki 28 at?:) -
#3007 nagyon jó idők: 1.28.xxx, átlagos idők 1.29-30.xxx -
#3006 hali bachrein ben milyen időket mentek?
én majd utána írom attól függ miket írtok:)))) -
#3005 Sziasztok
Indulóban van egy inygenes f1 challenges liga!!
A jelentkezők vegyenek fel msn-re!
msn:[email protected] -
#3004 kegyetlen:D -
#3003 [URL=http://tottif1.extra.hu/Totti_vs_Kakas_Crash.wmv]Egy kis "ütközet" :)[/URL] -
lilgame #3002 nagyon szépen köszönöm!!!
-
lilgame #3000 csá!
nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni még a játékot?valami warez oldal vagy torrent??léécci segítsetek.
előre is köszi
-
Laceee #2999 azt nem gondolod hogy bekacsolodsz a bajnoksába egy futamra ? "rossz esetben törsz , zúzol azt lelépsz " -
#2998 És ha csak egyszer szeretnék játszani ezen a szerveren akkor is kell fizetni?
Köszi -
#2997 FIGYELEM!
Akik szeretnék átélni a száguldó cirkusz világát, szervezett körülmények között kipróbálni magukat hús-vér emberek ellen, nagyokat csatázni, küzdeni a jobb időkért, pozíciókért, kikapcsolódni, kellemesen eltölteni szabadidejüket egy jó társaságban, azok jelentkezését várjuk az F1 Challenge Ligába!
Amit mi biztosítunk:
- 100 mbit-es szerver a zökkenőmentes játékhoz, akár 22 fős létszámmal is!
- rendezett körülmények és lebonyolítás
Versenykörülmények:
- RH 2005 MOD
- Egységes McLaren Mp4/20 fizika
- Autómata váltó ( választható ), Kipörgésgátló valamint Kuplung segítségek engedélyezése.
- ~60%-so versenytáv
- 2*-es Gumi, 2*-es Benzin fogyasztás
- 50%-os törés
- Száraz időjárás
Ami téged illet:
- F1CL szabályzatának az elfogadása!
- Kultúrált viselkedés
- Játékvezérlő azaz kormány megléte
- Szerverpénz befizetése 1 évre előremenőleg ( részletek itt olvashatóak ) -
kvanta #2996 Nekem MSI 6600 GT van és minden probléma nélkül mennek a játékok, köztük természetesen az F1 is -
#2995 ok -
#2994 de van nemsokára irok kis toborzó szöveget infokkal -
#2993 nincs valami liga ahol van szabad helxy? -
#2992 de a sony csak psre csinál!és ez a szar -
Zsolt01 #2991 Na és melyiket Ati-ból ? -
#2990 Én ezt nemértem, ha látod hogy sokan vagyis majdnem mindeki szenved azzal a karival ez alatt a gém alatt, akkor miért nem veszel mást? Vegyél ugyan ilyen kategóriás Ati-t, azzal semmi baj nincsen. -
Zsolt01 #2989 Amúgy a Gépem: ABIT NF7 AMD Barton 2800+ Xp 2*256Ram SamsungSATA 120 LG Flatron -
Zsolt01 #2988 Sziasztok !
S.O.S.
Látom írta valaki, hogy gondja van N6600GT -vel !
Én most akarok venni 1 Gainward 6600 GT Ultra 256 Mb
Nehogy már nem fog menni F1 Challenge 99-02, Megilyedtem !
Vissza olvastam és volt akinek semmi gondja vele !
Talán a gyártótol függ ?
Kinek milyen gyártóé nem ment és KINEK MENT !
Köszi elöre is ! -
Svlad #2987 Úgy tudom a Sony megvette a jogokat, így hivatalos verziót csak ő adhat ki... -
#2986 már többször kilett tágyalva... az a kari nem alkalmas eme játék futtatására normálisan... -
#2985 az ea sports nem akar kiadni 1 F1 2006?már uncsi hogy minidg új modot töltsek le meg minden -
berci206 #2984 Sziasztok!
Nem tudjátok van vmi megoldás arra hogy miért nem megy az F1 Challenge 99-02 Nvidia GeForce N6600GT videókarival??? -
#2983 CTDP 2005 hamarosan jön rfactor alá szvsz akkor már ez nemszámít annyira...
Rh 2005 nemlesz rf alá, csak 2006! -
#2982 A banner alatt belinkelt két mod a mérvadó, és ez igaz majdnem minden szezonra. Szezononként változik, hogy melyik sikerült jobban. Pl. a 2005-ös szezon hasonlóan sikerült a CTDP-nél és RH-éknál, természetesen mind 2 modnak vannak előnyei és hátrányai a másikkal szemben. A CTDP-hez hamarosan jön egy Service Pack, ami javít bizonyos hibákat illetve + dolgokat is fog tartalmazni, bár ennek már múlt hónapban meg kellett volna jelennie. -
#2981 Próba szerencse, mind2ő szép, részletes és kiváló mod! -
Daemon1986 #2980 Sziasztok! David én tudok adni neked linket! Továbbá többiek akinek van kedve magát kiprobálni a Forma1 világában ismeri a játékot és van 1 pici tapasztalata is az irjon nekünk emailt ([email protected]) és küldünk részletes tájékoztatást! Mindenkinek kell egy hely ahol jólérezheti magát! Üdv : Daemon és Kakas -
david508 #2979 hali mindenkinek. Ezt a játékt még belehet szerezni valahonnan mert nagyon felkeltette azérdeklődésemet. Ha nem akkor valaki tud adni egy linket ahonnan le lehet tölteni? Előre is kösszönöm asegítséget -
#2978 Ja, és akkor még azt megkérdezhetném, hogy ezek közül melyik a jobb???
Előre is kössz!