7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Dexantreal
    pfff...na hiába mentettél meg ezzel,lekell h szedjem valahonnan,mert kiírta telepítésnél,h Please insert the correct cd rom select ok and restart aplication....szal szarügy..de azé köszi :D.
  • Dexantreal
    Áhh, ultra LOL...thanks Istencsászár...amúgy Ibron vagyok, ha emlékszel rám...na mégegyszer köszi!
  • Istencsászár
    A francokat nem, rakd all filesra!!!
  • Dexantreal
    Akkor nemtom...lehet,h az a hiba, hogy a 4.03 nem észleli..mer megkerestem a mappába és nem érzékeli..de még átnézek egyszer mindent és hátha..azért köszi.
  • zolo
    Daemon toolsba tedd be.
  • Istencsászár
    Miért nem tudsz vele mit kezdeni? a játék image fájla, ennél többet nemtudunk segíteni már!
  • Dexantreal
    hy all!

Láttam itt1hsz-t amibe azt kérdezte az illető, lelehet-e tölteni valahonnan az alap F-1 challenge 99-02-t...a válasz1link volt,mely a bin-t tartalmazza, csakhát ugye azzal nem lehet semmit se kezdeni....szal tud valaki olyan helyet, ahol még megvan a géjm?....
  • vki
    Én amatőr fejjel a CTDP 2005-öt ajánlom. Szerintem nagyon jól játszható, és elég realisztikus, szal érdemes leszedni. Kipróbáltam az RH2005-öt is, de nekem nem annyira jött be.
  • KicsiKriss
    Sziasztok!

Szeretném megtudni, hogy a f1mod 2005 mennyire játszható, érdemes letölteni.

Mivel nem igazán ismerem a játékot még(2napja van fent), ezért teszem fel ezeket a kérdéseket, hogy tudjam mivel érdemes böviteni!

Fontos lenne, ha kapnék infot!

Köszi
    sziasztok
  • Cream78
    Na én elég új vagyok itt, ma töltöttem le a gamet. Nosza kipróbáltam felmentem egy szerverre Monte Carlo volt a téma... Arra rájöttem, hogy elég gagyi szerverre mentem fel, mert arról szólt hogy ki tudja mandínerből jobban bevenni a kanyart.... Gondolom ha a törés be lett volna kapcsolva a szerveren akkor más képp csinálták volna.... Na mind1 én még csak próbálkozom, ha valaki tud normális szervereket akkor légyszi valaki dobjon meg pár ip-vel...üdv!
  • Istencsászár
    Mit is? Olyan mint az életben, szabadedzés, majd időmérő ( tavalyi alapján, 2 mért kör ) , majd warm up és a verseny.
  • Istencsászár
    Bocs, rakd be 800*600-ba.
  • vki
    Cső! Nem vagyok teljesen tisztába ezzel az online fajta versenyzéssel. El tudná nekem valaki magyarázni röviden, vagy valami leírást mutatni?

Ha nagyon hülye kérdés lett volna, akkor kövezetek meg.
  • Extracsaba
    Rh 2005 mod Ferrári és billentyűzet.
  • Svlad
    Rh 2005 mod, kipörgésgátló, abs, kuplung/billentyűzettel jelenleg a legjobb nálunk 31:5 körül tud menni(Mclaren), nekem 31:9 körül van a rekordom (Ferrari)
  • AlieN911
    hoppá bocs ezt nem igy akartam:SS sry
  • Dark05
    Csá a PLR-Fájl ban lehet beállitani
  • Svlad
    Billentyűzettel vagy kormánnyal mész?Ja és milyen mod/kocsi?
  • Istencsászár
    1, Nincs patch, ez a játék velejárója...
    2, Bentről nemlehet állítani, javaslom rakj rá jelszót!
  • vki
    Csá!

Szal az lenne a problémám, hogy lehet costum kocsit csinálni a CTDP mod-hoz. A paintkit-ek már megvannak, de hogy kell a játékba betenni?

A válaszokat előre is köszi.
  • KicsiKriss
    Hello !

Segitséget kérnék, ha tudtok segitsetek a következő próblémákra:

-Multiplayer pacht van-e, ami a lag-olást javitja, ha új játékos lép a serverre?
    Ha igen akkor linkeljétek be légyszí.

-A játékon belül, hol lehet beállitani azt, hogy hány ember jöhet fela serverre?

Mivel ma telepitettem fel a játékot és még idöm nem volt átolvasni az összes fórumot, ezért tettem fel ezeket a kérdéseket.

A gyors segitséget elöre is köszi!!!!

• Extracsaba
    Sziasztok!
    Légyszi küldjetek egy bahraini beállitást
    mert ha belegebedek akkor sm tudok 1.35 alatti időt menni.
    Köszi!

• AlieN911
    Üdv! RH05 BMW TC+kuplung 1:28:2 Bahrein (lenne 27 is csak már lusta voltam tesztelni mert már sokat voltunk..)
  • Dark05
    Szerveren nyomatod néha?
  • Istencsászár
    Traction Control (F8)
  • vki
    Na már megvan. Mit ne mondjak. Sokkal nagyobb így a feeling.
  • vki
    Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de melyik a kipörgésgátló?
  • Istencsászár
    Legkönnyebb az A1ring. De tök mind1 mer ha ismered a pályát akkor mind1 hol mész...
  • vki
    Segítségnek csak kuplung és kipörgésgátló? Az elég kemény lehet. Akkor minden kikapcs, csak ez. Ma este ki fogom próbálni. Amúgy melyik az a pálya, amelyik a legjobb tanulási célból?
  • Istencsászár
    kuplung és kipörgésgátló, természetesen manual váltás
  • Dark05
    A ligába?
  • Dark05
    f7 f8 f11 igy nyomod Te is
  • Istencsászár
    szerinted?
  • Dark05
    Kormányal vagy bill-el
  • Istencsászár
    na persze, kapcsold ki a segítségeket... csak kipörgségátló
  • Dark05
    1:26-654
  • Dark05
    http://watcher.drivingitalia.net/ Tes itt nem kell regelni
  • vki
    Nekem egy ASUS EN6600GT-m van, a legújabb driverrel, 1280*1024-es felbontáson full grafikán akadásmentesen megy a game.
  • Istencsászár
    Nehezedre esik regelni fileplanetra?
    OLvass vissza raktam ki linket...
  • vki
    Szerintetek melyik jobb? CTDP vagy RH?