7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
Dexantreal #3059 pfff...na hiába mentettél meg ezzel,lekell h szedjem valahonnan,mert kiírta telepítésnél,h Please insert the correct cd rom select ok and restart aplication....szal szarügy..de azé köszi :D. -
Dexantreal #3058 Áhh, ultra LOL...thanks Istencsászár...amúgy Ibron vagyok, ha emlékszel rám...na mégegyszer köszi! -
#3057 A francokat nem, rakd all filesra!!! -
Dexantreal #3056 Akkor nemtom...lehet,h az a hiba, hogy a 4.03 nem észleli..mer megkerestem a mappába és nem érzékeli..de még átnézek egyszer mindent és hátha..azért köszi. -
#3055 Daemon toolsba tedd be. -
#3054 Miért nem tudsz vele mit kezdeni? a játék image fájla, ennél többet nemtudunk segíteni már! -
Dexantreal #3053 hy all!
Láttam itt1hsz-t amibe azt kérdezte az illető, lelehet-e tölteni valahonnan az alap F-1 challenge 99-02-t...a válasz1link volt,mely a bin-t tartalmazza, csakhát ugye azzal nem lehet semmit se kezdeni....szal tud valaki olyan helyet, ahol még megvan a géjm?.... -
#3052 Én amatőr fejjel a CTDP 2005-öt ajánlom. Szerintem nagyon jól játszható, és elég realisztikus, szal érdemes leszedni. Kipróbáltam az RH2005-öt is, de nekem nem annyira jött be. -
KicsiKriss #3051 Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy a f1mod 2005 mennyire játszható, érdemes letölteni.
Mivel nem igazán ismerem a játékot még(2napja van fent), ezért teszem fel ezeket a kérdéseket, hogy tudjam mivel érdemes böviteni!
Fontos lenne, ha kapnék infot!
Köszi
sziasztok
-
#3050 Na én elég új vagyok itt, ma töltöttem le a gamet. Nosza kipróbáltam felmentem egy szerverre Monte Carlo volt a téma... Arra rájöttem, hogy elég gagyi szerverre mentem fel, mert arról szólt hogy ki tudja mandínerből jobban bevenni a kanyart.... Gondolom ha a törés be lett volna kapcsolva a szerveren akkor más képp csinálták volna.... Na mind1 én még csak próbálkozom, ha valaki tud normális szervereket akkor légyszi valaki dobjon meg pár ip-vel...üdv! -
#3049 Mit is? Olyan mint az életben, szabadedzés, majd időmérő ( tavalyi alapján, 2 mért kör ) , majd warm up és a verseny. -
#3048 Bocs, rakd be 800*600-ba. -
#3047 Cső! Nem vagyok teljesen tisztába ezzel az online fajta versenyzéssel. El tudná nekem valaki magyarázni röviden, vagy valami leírást mutatni?
Ha nagyon hülye kérdés lett volna, akkor kövezetek meg. -
Extracsaba #3046 Rh 2005 mod Ferrári és billentyűzet. -
Svlad #3045 Rh 2005 mod, kipörgésgátló, abs, kuplung/billentyűzettel jelenleg a legjobb nálunk 31:5 körül tud menni(Mclaren), nekem 31:9 körül van a rekordom (Ferrari) -
#3044 hoppá bocs ezt nem igy akartam:SS sry -
#3042 Csá a PLR-Fájl ban lehet beállitani -
Svlad #3041 Billentyűzettel vagy kormánnyal mész?Ja és milyen mod/kocsi? -
#3040 1, Nincs patch, ez a játék velejárója...
2, Bentről nemlehet állítani, javaslom rakj rá jelszót! -
#3039 Csá!
Szal az lenne a problémám, hogy lehet costum kocsit csinálni a CTDP mod-hoz. A paintkit-ek már megvannak, de hogy kell a játékba betenni?
A válaszokat előre is köszi. -
KicsiKriss #3038 Hello !
Segitséget kérnék, ha tudtok segitsetek a következő próblémákra:
-Multiplayer pacht van-e, ami a lag-olást javitja, ha új játékos lép a serverre?
Ha igen akkor linkeljétek be légyszí.
-A játékon belül, hol lehet beállitani azt, hogy hány ember jöhet fela serverre?
Mivel ma telepitettem fel a játékot és még idöm nem volt átolvasni az összes fórumot, ezért tettem fel ezeket a kérdéseket.
A gyors segitséget elöre is köszi!!!!
-
Extracsaba #3037 Sziasztok!
Légyszi küldjetek egy bahraini beállitást
mert ha belegebedek akkor sm tudok 1.35 alatti időt menni.
Köszi!
-
#3036 Üdv! RH05 BMW TC+kuplung 1:28:2 Bahrein (lenne 27 is csak már lusta voltam tesztelni mert már sokat voltunk..) -
#3035 Szerveren nyomatod néha? -
#3034 Traction Control (F8) -
#3033 Na már megvan. Mit ne mondjak. Sokkal nagyobb így a feeling. -
#3032 Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de melyik a kipörgésgátló? -
#3031 Legkönnyebb az A1ring. De tök mind1 mer ha ismered a pályát akkor mind1 hol mész... -
#3030 Segítségnek csak kuplung és kipörgésgátló? Az elég kemény lehet. Akkor minden kikapcs, csak ez. Ma este ki fogom próbálni. Amúgy melyik az a pálya, amelyik a legjobb tanulási célból? -
#3029 kuplung és kipörgésgátló, természetesen manual váltás -
#3028 A ligába? -
#3027 f7 f8 f11 igy nyomod Te is -
#3026 szerinted? -
#3025 Kormányal vagy bill-el -
#3024 na persze, kapcsold ki a segítségeket... csak kipörgségátló -
#3023 1:26-654 -
#3022 http://watcher.drivingitalia.net/ Tes itt nem kell regelni -
#3021 Nekem egy ASUS EN6600GT-m van, a legújabb driverrel, 1280*1024-es felbontáson full grafikán akadásmentesen megy a game. -
#3020 Nehezedre esik regelni fileplanetra?
OLvass vissza raktam ki linket... -
#3019 Szerintetek melyik jobb? CTDP vagy RH?