F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
alapból enter gombra van állitva azt nyomd meg és az lcd kijelzõn jelzi majd valamint a az lcd panel gombjait is állisad be hogy kényelmesen tudjad állitani és váltotztatni a taktikákat vezetés közben

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hello! hogyan lehet futam közben a gumi minõségét változtatni? ( pl. ha közben elered az esõ ) köszi!
avcom
mellesleg AGP kártyák esetén a bios AGP fastwrite beállítása is gondot okozott PCI Express kártyákkal sajnos nincs tapasztalatom, de gondolom megér egy próbát egy pár bios beállítás átnézése is...

Danecay
Hi! Nekem is van ilyen jellegû gondom. Az én configom Athlon 64 3000+ (939) @ tuning, 1GB memória, GF6800 visszakapcsolt vertex shaderrel es pixel pipelinekkel. Viszont nálam akkor lassult be nagyon, ha ráadtam a szûréseket. Érdekes módon, ha csak 1 fajta szûrést adtam rá akkor jól ment viszont ha mindkettõt még ha a szûrés értékét alacsonyra is állítottam egyenesen szaggatott a játék, de olyannyira, hogy a menüben forgó kocsi is szggatott. Nálam az volt a gond, hogy a monitoromhoz, nincs driverem, és a Windowsnak sincs, ezért PLUG & PLAY monitornak ismerte fel, aminek a frissítési gyakorisága 1024 X 768-as felbontás mellet 85Hz. Na most én a driver Képfrissítési frekvenciák felülbírálásánál az 1024 X 768 felbontáshoz 100Hz-et társítottam mert azt tudom, hogy tudja a monitorom, és úgy néz ki ez okozta az anomáliát. A 3D configot lefuttatva általában 20 MTri / mp körüli értékeket kaptam, míg emlékszem a régi configommal Athlon 1700+, Radeon 9500@9700 általában 54 MTri / mp. Hát azért nem mindegy. Na szóval ezek után feltelepítettem egy olyan monitordrivert amelyik támogatja a 100Hz-t 1024 X 768 felbontás mellett és sokkal jobb lett a helyzet 70-80 MTri / mp. Más játékonál is sokat jelentett. Mérges is voltam mert a DOOM 3 Time Demoja monitor driver csere elõtt képes volt csak 20-22 FPS-el menni, viszont utánna közel 80 FPS. Mindezek ellenére az F1C néha még mindíg belassul, szaggatni ugyan nem szaggat de szemmel észlelehtõ a lassulás, míg a mai játékok pl. Pariah FULL beállítások és 8/16 szûrések mellett úgy megy mint az õrület. Na mindegy. Még valami. Nálam az F1C legjobban a 61.77-es Forceware-el ment a legjobban.

avcom
nézz körül máshol is <#vigyor0>

Istencsászár
ezvan 12 éves kis hülyevagyok akinek köze sincs a számitógéphez csak jáccik éjel nappal bóltosok telebszélik a fejét minden szarsággal ezvagyok én csak 1 dolog ahelyett hogy ezt a tudomásomra adjátok itt páran inkább a srcának segitenétek de annak nyomát nemlátom

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
bocs fõnök, én ehhez a szinthez nem tudok felnõni...

Csak este tudom feltenni.Az elején a játék telepités után tesztel, és azt irta ki.Full-full.beállitást javasolva.

Istencsászár
ha visszolvasnál lelett neki irva irva hogy rakjon fel más verzióju drivereket és nemment.. ez is egy megoldás ha tudsz jobbat hát tessék

avcom
ezt úgy bírom, hogy ha nincs megoldás kapásból, akkor rakja újra, mintha nem lehetne drivereket cserélgetni winreinstall nélkül. Egyébként ilyen nevetséges teljesítmény nem egy rossz driverbõl adódik és épp ezért nem ilyen szüntû elméletekre lenne szükség

Istencsászár
rakd ujra a rendszert ha akkorse lesz több 10 fpsnél valami rossz driver van fent.... mindenbõl alegujabbat rakd

arty
belinkelnél valamelyik mod rajt-képét, hogy a fraps mutatja az FPS értéket ? 😊
ugye MINDEN fullon van grafikai beállitásoknál? 😊

enyhén hihetetlen az a 85fps .... pláne egy modernebb moddal ...

Forza.

Ja, és NV.7777.van fent.

Egyébként én nem vettem észre, hogy belassulna a modoktól.Semmi külömbség nincs az eredményekben.

Nekem P4 64-em van és ASUS 6600GT-m,élsimitás nélkül megy fullon 85 fps-el.1024*768-on.

Istencsászár
A lelki világodat felne boritsam de nem 12 éves vagyok és lehet többet értek a gépekhez mint te szal Gratulálok.. néha teszteket is kell nézni amiket csinálnak és abból kiderül milyenis az az nvidia kari egy olyan szintû atihoz képest

Istencsászár
abból indulok ki amit itt millio ember ir jé vettem egy 6600 vagy akármilyen nvidiát és akad minden de elõtte ati 9800al meg suhant minden na ez igy ennyi, nem 1 ember cserélte vissza azt a kártyát mer olcsó és lassú...

arty
de még hányszor lenyomtam 😞 sõt, levettem 800x600ra is, csak a gfx beállításokból nem engedtem.

Közben utánanéztem és találtam teszteket, ahol az ATI9800pro ebben a játékban 20-25%-al jobb, ráadásul most a meleg miatt a kártyát sem tudom tuningolni, az ati pedig huzva volt anno ... azaz reális, hogy az ATI akkor 30-40%al jobb eredményeket ment, ami pont elég lenne szerintem ... mármint a 30fps hez rajtnál 😊 Mindenesetre, apró csalódás ez a "jóhírû" GT-vel szemben ... tovább akartam lépni a 9800PRO-ról és csak részben sikerült, fáj h az f1c ben pont visszalépés lett 😞

Forza.

báttyó02
grratulalok<#eljen><#idiota>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

a 3d setup-ban lenyomtad a benchmark-ot? nekem akkor akadt mikor újratelepítés után nem nyomtam le

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

AlieN911
7800GTX SLI<#hehe>

Honda - The Power of Dreams

gameplusz
Én is úgy gondoltam, anélkül csak 300fps-el megy a Doom3, így meg 500-al, és az nem mindegy...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

K.András
De abbol is kettöt!<#worship>

http://druglord.buzz.hu/ ;)

gameplusz
"my old X800Pro"

Hááát igen, haladi kéne a korral, vegyen inkább 7800GXT-t!!! <#hehe>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

avcom
mondjuk ez sem semmi <#taps>

Alexease
Gratulalok, ennyit tudsz😞 Ha nem lenne az adataidnal az eletkorod - ha igaz egyaltalan ilyen hozzaszolas es hozza nem ertes utan?! - talan 10-14-nek gondolnalak es eros GameStar fannek... Nem tudom, hogy az ilyen emberek magugtol butulnak erre szintre vagy a sufni-tuning szamtech boltokban mossak az agyukat tisztara, de valszeg szamitogephez annyi kozuk van, hogy jatszanak rajta...😞
gameplusz
Javítás: Mellesleg: a sok mod is szétbökheti a játékot, szal nem biztos, hogy az itt a baj...

gameplusz
Grat a tartalmas hozzászóláshoz, kedves ATI fan. Jelentem, hogy az nVIDIA azon kártyáján minden megy, nekem is olyan volt, és F1-eztem vele 1248x1024-ben mindennel maxon, a farps olyan 80 fps-t mért... Szóval: rakj fel új drivert, vagy egy régebbit (66.93-ast), és a directx 9.0c-t.. .Mellesleg: a sok mod is szétbökheti a kártyát, szal nem biztos, hogy az itt a baj...

Istencsászár
ha lese irtad volna milyen vgad van egybõl rávágtam volna hogy ez, jó géphez fõõõleg Amd64hez hogylehet egy olyan trágya kártyát venni? ezt sose fogom megérteni csomo ember megveszi azt a szart azt utánna akad meg szar minden neki cseréld vissza 9800prora hamég megvan hameg nincs gyorsan addj tul azon a szaron és szerezz be egy normálisat

arty
játszik valaki a64+6600GT pároson f1c-t?

ati9800pro-m volt eddig és 1280x1024ben, minden fullon elment rajta kellemesen, de a 6600GTn 10-15FPS-el megy a game 😞 Létezik ?? h ennyivel jobb itt az ATI ?

gyak totál fullon 800x600ban sem játszható az FPS 😞 alfa147, spiritof76 modokkal, 21 kocsival. borzalom 😞

Forza.

elnézést, mostmár értem

Istencsászár
jaaaaaaaaah tényleg, kiment a fejembõl 😄 bocs

avcom
ki van írva minden, csak el kéne olvasni a fõoldalon levõ feltûnésmentes box tartalmát <#falbav>

Istencsászár
ami ottvan azt lelehet szedni..

és #1837 bocs a félreértésért, de én nem erre a di-s ratyiságra gondoltam hanem a hsw serveren lévõ cuccokra pl 99-es pályák stb.

Istencsászár
alap nemiskell jön az rh és a ctdp ezerszer igényesebbek és nagyon királyak lesznek ezt a kisidõt már kibirja mindeki

avcom
lehet, hogy rossz szemlélet, de én jelenlegi véleményembõl kiindulva semmit nem fogok tenni annak érdekében, hogy ez nálunk megjelenjen, mint említettem nem tetszik a többi fél stratégiája

Alexease
Nem. Ahoz penzt kellene adni erte a DI-nek, azt meg elvbol nem - gondolom😉 De ha meg is lenne, valszeg akkor sem lehetne feltenni a HSW-re.
a hsw serverérõl nem lehet tölteni?

K.András
Értem, természetesen uolyan gusztustalannak találom ezt a történetet mint te...

avcom
õk tudják, de amíg olyan oldalak vannak, mint a BHMS, a M4D vagy Uram bocsá' mi addig ennek nincs jövõje

Istencsászár
az azér tényleg poén hogy még képeket se lehet nézni ingyen..

avcom
de itt nem konkrétan a MOD-ért kell fizetned, hanem az összes letöltés meg screenshot meg nem tudom minek az elérési lehetõségéért

egyébként ha sajátjuk, akkor mi van... nekem a pofámról leégett volna a bõr, ha a HPCC-ért pénzt kértem volna, akkor inkább meg sem csináltuk volna

Istencsászár
ez igaz sajna...

K.András
Szerintem ez a saját cuccuk, a menün kivül minden olaszul van irva a site-on az meg nekem kinai 😊, aztán lehet tényleg csak kirakták de akkor miért kérnének érte pénzt?A modder csapatrol sem találtam semmit, ha tudtok valamit roluk akkor irjátok nyugodtan kiváncsivá lettem!

avcom
biztos, még nem néztem
bár a korábbi tapasztalatok szerint megpróbálják védeni mindenféle terrain.ini bejegyzésekkel stb, de nem tudom még nem láttam meg az igazat megvallva személy szerint annyira nem is érdekel, nem tetszik a mentalitás, hogy kiadjuk a prealfa ultragagyi verziót, hogy örüljön a nép utána meg még évekkel késõbb sincs semmi ld CTDP Bahrain

Istencsászár
Ctdp pályát megnevezés szerint a Török pálya, átlehet konvertálni RH alá és mivel,hogy?

avcom
itt nem az alkotó húz le, hanem a DI, az egyetlen bajom az exkluzivitás

K.András
Pont az ilyenek miatt tartunk ma itt, sokan pénzkereseti célbol akarnak modokat késziteni amivel még nem volna baj, de akkor fizessen ö is a liszenszekért!
Vagy ne fizessen liszenszet, de akkor pénzt se kérjen érte ilyen egyszerü volna...Mert legyünk öszinték, egy auto modelt nem olyan nagy kunszt megcsinálni(még nekem is menne), de az alap mégis csak az isi motorja, amit ök készitettek, igy gyakorlatilag más munkájáért kéri a pénzt.

gameplusz
Köszi!