F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
vagy vedd le a mechanikai meghibásodásokat vagy rakd a hûtõnyilásokat 3-4 re

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

asfa
sziasztok lenne egy kérdésem.fenn van az rh20004-es szezon és mikor elkezdek versenyezni akkor a 2. körnél mer 7 körös a jobb felsõ sarokban egy ilyen piros akármi villog és mondanak valamit hogy baj van a motorral vagy nemtom és leáll a kocsi és nemtok tovább menni hiába mentem ki a pit-be semmi nem történt tudna vki segíteni hogy mit csináljak elöre is kösz!?!?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Istencsászár
<#worship><#worship><#worship>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
értesíteném a tisztelt nagyérdemût, hogy nemsokára a HSW-rõl is letölthetõ lesz az SRM 2005 MOD. Ingyen.

Figyelem üresedés az IndexF1 ligában lessz 4szabad hely!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

avcom
kérem a Házigazda Urat, hogy lépjen fel valamilyen formában. Köszönöm a többség nevében

AlieN911
Hell!!
Egyik haveromnak van egy olyan gondja h. el akarja inditani a gamet hibaüzenet! uninstall oszt install és jo!! MF1CL és MF1CB van neki fenn!
Valaki valamitud rája mondani??? THX

Honda - The Power of Dreams

Istencsászár
olvass mielõtt lámaságot kérdezel és örülj hogy ilyen fain magyar oldal van...

Alexease
Nem csak dege vagy az alairasaid miatt, meg olvasni sem tudsz😞 Igazi pocs <#lama>...
avcom
egyébként fikázás helyett inkább fogd be, ha nem tetszik valami vagy segíts megoldani, de mindkettõ derrogál, de ugatni könnyû

avcom
a HSW nem szart be, csak meg kéne tanulni olvasni

Na igen,de most a hsw beszart😄...semmit se lehet leszedni..legalábbis én nemtok,mer a lap nem jeleníthetõ meg,ha rákattintok valamire.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

ja és a 62e Grand Prix de Mona, az milyen mod?

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

magyarok jelszo 1 nevü serverre nem tudjáték véletlen a pass-t?

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

zolo

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hali! Tudtok valami oldalt ahonann le lehet tölteni modokat???
ForRedGlory
Nem akarod felkérni kommentárnak? Szerintem vállalná, mert a vidóból itélve, nem inalmaska a futamok <#vigyor2>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Istencsászár
😄DDDDD

ForRedGlory
Esteleg keverd be alá a Palik Laci hangját, na úgy lenne a legkirályabb 😄

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Istencsászár
hm ezt nemértem😄 ok megfogadom bár ezt eddig csak te emlitetted😄

ForRedGlory
Amúgy jó volt a klipp 😊
A zene mindenféleképpen 😉)

Csak egy tanács... A szöveget elõbb tedd ki, mert mire elolvassa az ember, addigra az akció le is zajlott 😊

ForRedGlory
Azon még nem gondolkoztatok, hogy ez egy szimulátor? <#hehe><#idiota>

Ja,ok...nekem tetszik Monaco, szívesen megyek rajta😄...és novice-n nem is nehéz.

Ibron

Istencsászár
😄 6an kiestek😄 és kiléptek nehéz egy pálya online versenyzésre nemalkalmas.

Aha... volt itt minden😄. Palik aszem párszor elordította volna magát😄. De megint grat mindenkinek. Viszont... hogy-hogy ilyen kevesen vagytok? Mer a végén kivolt írva a végerdmény és ez nekem kevésnek tûnt.Csak,ha lenne is nálatok hely,nem hiszem,hogy mennék,mert az még nehéz nekem😄...ahogy ti vezettek.

Istencsászár
hmmhmm 😊))))))))))) nem 4 perc a majdnem 1 órából 4 perc a leglátványosabb balesetekbõl mer 😊)) tudod 39 kört nemtünk😄 nem 4 percet

😄....megnézem...hmm, forma-1-s versenyre, vagy inkább1roncsderbire hasonlít?😄

Ibron

Istencsászár
F1cl Monaco Nagydíj muvi Letöltés sztem érdemes megnézni😄

webibebi
kösz

msn:[email protected] bárki felvehet

Csak nehogy más is lusta legyen neked visszaolvasni a linkekért. <#integet2>

webibebi
lusta vagyok visszaolvasni tudna valaki adni 1 linket hogy honnan töltsem le a bahreini kínai és a mostani hungaroringet!köszi

msn:[email protected] bárki felvehet

arty
tudom, hogy az, kösz 😊 sajnos f1c alatt óriási a különbség az ATI javára 😞 egyenlõre nem tudok játszani, minimalgrafon nem akarok ...

Forza.

Istencsászár
persze

sziasztok
bocs a kezdõ kérdésért, de multiban is van különbség az autók teljesítménye között?

http://foto-galeria.atw.hu

Istencsászár

nekem8,hogy mennyit kapok még és így marad,ahogy van😛. 5enternyi hely és nagy betû😄.

Ibron

Nekem nem csinálja.Minden full yo.

Ibron

Szevasztok, most raktam fel az RH season 2004et és azóta recseg nagyon a motorhang ? nemtudjátok miért van ez ? van vmi orvosság?

FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!

Nah, szoros volt Bahreinben😄....Toyotával voltam, de a 3dik körben az egyik kanyarban kicsúsztam és onnantól kezdve kurvára nehéz volt a pályán tartani az autót. Fékezni szinte lehetetlen volt, mindig kisodródott A célegyenesben le isbontottama kocsim emg Alonsoét és asszem Montoyáét is😄. Így sikerül 2dikként célba érnem. A névrõl meg csak annyit, hogy ugyanolyan, mint a ti aláírásotok😛...csak nem az van oda írva pl.,hogy Pierre Van Hoojdonk forever, hanem Ibron.

Ibron

Alexease
Amugy Te direkt csinalod?! Mar parszor szoltak, hogy ne ird ala feleslegesen - ez forum basszus, ott van a neved a fejlecben!!! - de mintha tok hulye lennel vagy szarnal az egeszre?!?!?
báttyó02
odafogja

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

csm
ne írd mindig oda hogy ibron

BMW 325 iX Rallye Car :)

Thanks

Ibron

Istencsászár
? komolyan olyan nehéz szétnézni HSWn minden van ami uj cucc 2005ös pályagrafikák / HSW 2005 sisakok, nevek /HSW

Tudtok linket, ahonnan a 2005-s szezont leszedhetem pilótákkal pályákkal együtt?

Ibron

gameplusz
Én meg a 2005 török pályán... nekem nagyon bejön az a pálya, 3 hét múlva lesz ott az elsõ verseny...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

báttyó02
huhh..ma egész nap a 2005-ös hungaroringon nyomultam...nagyon zsir ez a játék
a mai legjobb idõm 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Istencsászár
probáld meg egy másik vgaval kérd havertol el probáljátok ki és ha akkor is szar akkor elküldhettek engem a csába amiér hülyeségeket beszéltem... de sztem az a gyenge pont...

arty
47.6 M a benchmark eredménye. 2 driverrel is gyan az. a 10fps lehet tulzas volt, bar rajtnal nem több 21 kocsival 😞

Forza.

köszönöm a segítséget!, egy nagyon régi problémámat oldottad meg!