F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
mer egy nagy fos😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomo15
Köszi a segitséget de már több mint 1 éve játszok ezzel, szal tudom hogy hova kell ramenni😄de mégis hülye voltam mert a Carsetet rossz mappába másoltam...
Nos én nagyot csalodtam ebben a modban<#szomoru2>
Istencsászár
? season kiválasztónál ottvan egy f1 2005ös ikon arra rámész és kész

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomo15
Hello! letöltöttem én is ezt az új módot, de nem jelenik meg semmi ami arra utalna, hogy fel lenne telepitve.Ha tud valaki segtíteni az segitsen létci😊.Elöre is köszi
Nagyon Köszönöm!
avcom
megtalálod a CTDP 2004 MOD track pack-ben és a Hungarian Porsche Carrera Cup-ban a CTDP verziót, az EmacF1-rõl és Watcher oldaláról pedig leszedhetõ az RH 2004 MOD track packje, amiben egy sokkal valósághûbb pálya van, amit a remélem hamarosan érkezõ patchben már mellékeltünk a HPCC számára is.

Köszönöm! 😊
Alexease
www.hsw.hu
A HSW-n valamelyik AddonPack-ben (Porsche, RH, CDTP, CSS, WGTS) benne van.
De elobb olvasd el a fooldalon a logo melletti szoveget!! 😊
Üdv, Mindenkinek!

Nagy kérésem lenne!
Winyó hiba miatt, eltünt minden mentésem.
Nagyon kellene az átépített Hungaroring a RH2004-hez,
ha megvan valakinek.
Elõre is köszönöm.
Nem értem az embereket :/

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

De van ott egy TrackPack is!

Istencsászár
ez csak 1 carset semmi több szal NINCS... Rh ill Ctdp-be lesz majd

ÉrdeklQni szeretnék, hogy itt van Török pálya?

Istencsászár

Jólvan na!Ne haragudjatok már, csak morcos vagyok mert másodszor állt meg ma 90% körül.Talán holnapra meglesz.<#worship><#worship>

Istencsászár
rakok képet minjá
de eléggé low poligon és ezt adták pénzért lol😄😄😄:😄😄

Istencsászár
agyonsikolázott olvassmár #1962 meg a hpn is a kiemelt hirt......

lac coo
Ja én letöltöttem ,nekem lejött gond nélkül , nem az a baj , hanem nálam nincsenek új autók a játékban 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SQt, már nem is jön semmi.

HunSim-en kivül máshonnan is le leht szedni? Mert az katasztrófális.Hússzal jön, de folyton megáll.

Azt sem értem miért teszik fel, ha leszedni sem lehet!!!!!89%-nál megáll és vár egy órája.

lac coo
Valaki nem rakna be egy-két képet ebbõl az új 2005 mod-ból , a kedvemért ? Csak kiváncsi vagyok rá és nálam nem indul el .

avcom
idõlegesen nincs rendes winyónk, ezért limitálva van a sávszél
már megvan az új , csak nincs berakva

Nem is indul el a töltés.Nemtom miért.

avcom
azért elég vicces, hogy ilyen magas poligonszámú modellekkel meg merik csinálni, hogy nincsenek gyengébb LOD-ok. A profizmus csúcsa

lac coo
Hát én inkább az rFactort várom meg ...Ezt csak kiváncsicságból néztem volna meg 😄DDDD

Alexease
Igazabol en nem probaltam, nem is nagyon fogom (az F1 annyira nem izgat)😊 De valszeg erdemesebb megvarni inkabb az RH05-ot vagy a CTDP 2005-ot...
lac coo
Hát nálam valamiért nem mûködik 😄
Bár eddig is tele volt 2005 autókkal de nem látok változást .
Az újabbik RH04 van fenn.

Alexease
A www.hsw.hu-rol INGYEN letoltheto a SRM 2005 MOD!
AlieN911
OKé!!KÖszi szépen!<#worship>

Honda - The Power of Dreams

lac coo
Tudsz egy -két képet berakni ? 😄D

Zola NFK
Köszi! Klassz!

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Alexease
Az "Entry level Intel" szerintem eleg jo! Ha ket evre berlitek akkor meg az ar is barati.
Alexease
Pl. itt ez eleg jo ar, megbizhatoak, rengeteg szerverrel foglalkoznak. A gerincven vannak, vagyis gyors.
http://www.interware.hu/szerverberl_intel.html
Alexease
Barmelyik jobb Internet vagy Domain szolgaltatonal. Virtualis Szervernek hivjak. A havi koltsege valtozo, olyan 18-40000 forint havonta. Ha sajat gepet viszel be, akkor 18-20000-bol meg lehet uszni havonta.
AlieN911
Szevasztok!
F1 hez honnan lehetne bérelni szervert ? Aki bennevana dologban biztos tud vmit mondani😊 Kössz

Honda - The Power of Dreams

Istencsászár
<#eljen>JAH

avcom
na látom már fel kell töltenem nekem is <#vigyor3>

Istencsászár

Istencsászár
benzinfogyást 2 vagy többszörösre rakod és kész

Zola NFK
Na igen, az lenne a lényeg, hogy az AI-ra is hasson.
Esténként ált. egy órácskám van körözni, és jó lenne, ha azt is meg lehetne oldani, hogy egy rövidke versenybe még tankolás is férjen...

ForRedGlory
Beállítod az üzemanyagfogysztás 4-5-szörösre 😊
Bár nem tudom, hogy az a többekre is hat-e, mert rég játszottam vele 😊

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Zola NFK
Üdv!

Arra van valamilyen lehetõség (.ini módosítás, vagy valami), amivel pl. 10 körös verseny alatt is kötelezõvé lehet tenni a boxkiállást?

Jancker
:-( Akkor honnan tudnám megszerezni?

Es gibt nur ein FC Bayern!

Istencsászár
boltban már nem kapható

Jancker
Sziasztok! Milyen oldalról tudnám megrendelni a játékot?

Es gibt nur ein FC Bayern!

arty
pont most, h évek után uninstalláltam ????? 😄

Forza.

asfa
kösz

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Istencsászár
options => nehézség ( kis zászló ) és ott mechanical failurs offra

asfa
mechanikai meghibásodásokat hol kell?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress