7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
levi121212 #3182 Kezdetleges még a dolog, honlap van, szabályok is felkerülnek,. egyszerű megoldás, van hozzá külön török pálya, majd be fogom linkelni, azt mindenki berakja a játékába és kész -
#3181 Honlap? Server? Szabályzat és egyebek?
Nincs egységesített fizika? hát az nem valami fair... -
Dexantreal #3180 mail ment..a jelentkezési mail. -
Dexantreal #3179 és mi az az egyszerű megoldás? -
levi121212 #3178 Csináltam egy kezdetleges oldalt: http://f1challenge06.uw.hu
Az indulás még nem konkrét, függ attól, hogy milyen ütemben jönnek az emberek...
De elsőre azt mondanám, hogy április vége felé mindenképpen -
#3177 török pályát egyszerűen meg lehet oldani... és mikor startolna az évad??:D -
levi121212 #3176 Hát lehet bajnok leszel, szerintem én még a te szintednél is leljebb vagyok. -
Dexantreal #3175 sry,ha szarul írtam a középhaladót angolul -
Dexantreal #3174 ok,akkor jelentkezek...délután küldök mélt. Még amatőr vagyok,bár intermediet-en elevickélek meg az utána lévő szinten is...szóval haladok a géjmmel, de ez a liga nekem megfelelne. -
levi121212 #3173 Ebben teljességgel igazad van, de megoldjuk hidd el
Ez még egy nyitott kérdés -
Dexantreal #3172 csak az a baki,h RH 2005ben A1 ring van a török pálya helyett
valami ötlet erre? -
levi121212 #3171 Sziasztok!
Indul egy új F1 Challenge bajnokság.
Elsősorban kezdőknek és olyanoknak, akik nem férnek be más bajnokságba tudásuk vagy pénz esetleg késés miatt.
Ez egy teljesen ingyenes bajnokság lesz, rh2005 base és track pack kell hozzá, amit manapság már bárhol megtalálsz.
Egy héten két verseny lenne, így akár 2 évadot is le tudnánk bonyolítani egy év alatt, vagy akár többet is.
Honlap már készül, ott majd minden információt megtalálhattok.
Jelentkezni itt lehet: [email protected]
Kérlek írd bele neved, beceneved a játékban, és hogy melyik kocsit szeretnéd.
Amennyiben egy kocsihoz több mint 2 jelentkező lenne, köztük egy külön miniversenyt hirdetünk ki, hogy eldőljön, ki a jobb, ki érdemli meg jobban a kocsit.
Természetesen aki veszít, ő is kap majd egy másik autót.
Nos, ha kedvet kaptatok egy ingyenes, önfeledt szórakozáshoz, akor jelentkezzetek: [email protected] -
#3170 Csá!
A CTDP 2005 rohattúl szaggat mit csináljak?Ha a grafikát lebutitom nem élvezhető.Az F1 Challenge '99-'02 + RH 2004-2005 tökéletesen fut. Ezzel nyomom:Intel 3Ghz,512/400mhz DDR,Ati X600 256mb pci express.
A Toca Race Driver 3 is nagyon jól mükszik pedig nagyobb a rendszer követelménye mint az F1-nek.
!!!!!!!!PRIVÁTRA ÍRJON AKI TUDNA SEGITENI!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET ELŐRE IS. KÖSZI -
#3169 Koncentráljanak csak az Rf-re... ebben levő maradandó bugokból már kezd az embernek elege lenni évek után... na és persze az rfben számtalan uj lehetőség is adott! -
#3168 Remélem Ralf Hummerich meggondolja magát... -
#3167 onnan hogy van ez az rfactor nevű gém:) -
#3166 üdv nektek kollegák
most olvasom itt h nem lesz rh 06... ez igaz? és ha igen honnan tudjátok??
köcc -
#3165 valaki ha tud segítsen már ebben a szerverügyben!!!!! -
Svlad #3164 Asus a7n8x deluxe 2.0, Barton 2.5 proc, 1.5 GB Ram (DDR400) -
#3163 Én is a Svlad féle bajnokságban játszom, és a dolog érdekessége az,hogy időmérőn vagy treningen semmi gond, csak a versenyen jönnek elő a problémák. -
#3162 bocs de meg kell cáfolnom:) nekem is cselom van és 12 emberrel vigan mentünk! 8 embert el kéne birnia neki is!
Svlad milyen géped van ? -
#3161 Kevés hozzá, ennyi embert nem bír el. -
Svlad #3160 Volna egy kérdésem mit lehet tenni az ellen hogyha játék közben többeknek nem látszik a kocsija?
A szitu:
512 kbit/sec feltöltési 2.5Mbit/sec letöltési sávszél (Chello classic), a host gépen, mindenki isdn connection speed-et használ. a létszám 6-8 fő. Többen panaszkodtak arra, hogy a kocsik a levegőben voltak, vagy csak 2-3 autót láttak. Vegyük lejjebb a sávszélt vagy mit lehetne tenni ez ellen? Vagy nem sávszél okozza a problémát?
-
#3159 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogy mit és hogyan kell beállítani ahhoz hogy egy adott versenyen mindenki egyforma fizikával menjen? köszi
-
Svlad #3158 Nos a történetem lentebb olvasható, de én F1 2002-vel kezdtem...utána ugye mondanom se kell mennyire korcsolya volt az F1C...aztán jött CTDP, meg RH05...először én is azt hittem amit te hogy korcsolya...és eleinte a CTDP felé hajlottam...aztán valahogy nem stimmelt a dolog. Hozzá kell tenni én amúgy is állítgatós vagyok...tehát pl ha nincs egy stabil beállításom nem is tudok normális kört menni. Szal CTDP szép és jó meg minden de nekem fizika terén nem jött be. Mégpedig azért mert f1-es kocsinak akkor van tapadása ha sebesség van...márpedig CTDP-ben alacsony sebességnél is elég jelentős tapadásod van. És itt kezdtem megszeretni az RH2005-öt...itt meg kell küzdeni azért (mind beállítás, mind vezetéstechnika), hogy egy élesebb kanyarból való kigyorsításnál ne pördülj meg. Én se vezettem F1-es kocsit még és valszeg nem is fogok...ellenben azon a véleményen vagyok hogy RH mod valósághűbb, és mint Totti is írja meg lehet találni a megfelelő beállítást. Maláj pályán olyan test-test elleni harcok voltak most a legutóbbi bajnokis futamunk előtti gyakorlásokon hogy öröm volt nézni:) -
#3157 :)) setuploni kell keményen, rhba beröffented a beállítást olyan kezes az a kocsi... komolyan mondom könyebb nekem mint az rh 04 abba ha hibáztam repültem, ha ebbe rontok tudok korrigálni, meglehet fogni a kocsit ha valaki ügyes és jól beállította a masinát. -
#3156 A fizia is változott, így elképzelhető, hogy nehezebb lett. Én még sajna nem próbáltam :( -
#3155 hm.
feltettem ctdp sp1-t, vagy az én setupjaimmal/kormányommal/beállitásaimmal van gond, de mintha a ctdp is jobban csuszkálna :D
irja meg aki kipróbálta, h nehezebbnek érzi-e ő is, avagy csak én bénázok ma ... -
#3154 én alappal simán körözgettem anno, de az rhval nem megy :( kicsit jobban ráhuzom a kormányt, máris pörgök megfelé :( már levettem 15-25%ra is a kormányérzékenységet, betöltöttem a GRIP setupot, de még igyis pörgök :(
számomra ez nem reális, f1ben, tévében ilyet még nem láttam... nyilván f1 kocsit még nem vezettem, de hihetetlennek tünik, h ezek ennyire korcsolyagépek :( -
K.András #3153 Ami azt illeti, szinte az összes modot könnyebb vezetni mint az alap játékot. -
#3152 cdtp-nek is ugyanúgy megvannak a maga hibái, mint az rh-nak -
#3151 köszi! :)
az rh2005 a maga eltulzott jégpályafizikájával sosem nőhet fel a ctdphez ;) -
#3150 LETÖLTHETŐ!!! a 88 MB-os CTDP2005MOD_SP1 a CTDP 2005 MOD-hoz. Bár a srácok egy április 1.-i tréfa keretein belül publikálták a Service Pack-jukat, a következő kísérőszövegel:
"NOT the F1 2005 Service Pack
The Service Pack for the F1 2005-mod for F1Challenge doesn't add most trackspecific cars, no new physics and no new version of the launcher. But there are no more smaller changes.
Note, you need the F1 2005-mod to not install the Service Pack"
Természetesen mindent tartalmaz amire fentebb azt írták, hogy nincs benne az SP-ben. Először én is bedöltem a tréfának, bár a 88MB-os méret azért gyanús volt. Hiába, vicces fiúk ezek a CTDP-s srácok, bár mondjuk abban azért bízom, hogy nem csak azért csúszott az SP, hogy ilyen módon tudják elsütni a publikálását. -
argo001 #3149 ti mennyit mentetek az Interlagosi pályán? -
#3148 F1,F2,F3,F4... ezekkel tudod a segítségeket ki-be kapcsolni. -
Crazy Mate #3147 De mindig lassít a kanyarokban... -
#3145 kameranézetek: insert, home, del, end .... -
Crazy Mate #3144 Sziasztok,nem lehet hátulról nézni a kocsit,mint pl.: a most wantedben?És nem lehet azt kikapcsolni,hogy kanyarokban lassít a kocsi? -
#3143 wtc05 nektek is német?? miért??? :( angolositás nincs? még megtankolni sem tudom ... 1 kör után elfogy a benzinem :D más modokban sosem tankolok, setupolok ... -
#3142 rfactor...