7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#3222 igen ez engem is érdekelne... és egy kérdés: a 2006os kocsikat belehet úgy tenni hogy a többit ne zavarja? úgyértem, mintha különálló mod lenne, vagy nemtom. Én eddig csak olyat találtam,ahol a 2006os festéseket le lehetett szedni és a 2005öst írta felül... -
#3221 Sya all!
Valaki tudna adni egy linket ahonnan 2006-os kocsikat lehet letölteni?
Előre is köszönöm! -
Dexantreal #3220 köszi amúgy itt is a linket a török pályához -
Dexantreal #3219 amúgy Istencsászár csak úgy mellékesen...szted melyik a legjobb F1 challenge liga?az összes közül..kíváncsi vok rá...ha van linkje meg is nézném.de nem jelentkezek,mer ugye én már benne vok1be és nem szándékozom onnan elmenni...csak kíváncsi vok -
#3218 itt megtalálod a török pályát, én már korábban leszedtem valahonnan, már nemtom honnan és ezért inkább feltöltöttem... Jó szórakozást hozzá! -
#3217 ctdpvel nagyon nemfoglalkoztam, szép jó igényes de a fizika rhba jobb, de du. folyamán felrakom a javítást, azér kiváncsi vagyok azt írok róla.. -
#3216 árkádot csak módjával, mivel ahogy irtad az egyszerüség miatt hamar unalom van :)
haver anno "megtanitott" pl LFS setupolásra, de eltelt 1-2 honap és vége, kimegy a fejemből, ergo semmi értelme nekiállnom ... folyamatosan meg semmivel sem játszok éveken át :) mind1, ez az egész csak ilyen morgás, igyis ugyis játszok vele, csak a sikerélmény és az online marad ki ;) -
Svlad #3215 Az instant szimuláció az nem létezik legalábbis sztem f1-ben...:) Ha azonnal játszható játékot akarsz akkor valami arcade stílusú játékkal játsz, bár azokba én gyorsan bele szoktam unni...tény F1C-hez sok idő kell...de ha már belejössz utána aránylag gyorsan megtalálod a beállításokat...ha meg már megvannak a beállítások utána már csak gyakorolni/játszani kell;) -
Fboy #3214 sztem a bannerba lévő m4 driving oldallal vigyázzatok, nekem tele lett a gépem spy-al tőle, sorry csak nehogy másnak is ien gondja legyen -
#3213 de nekem ahoz SEMMI kedvem. én csak körözni szeretek, élvezni a reális vezetést/viselkedést :) a mitől és miért nem igazán fog meg, instant szimulácio kell előzetes tökölés nélkül ;) egyenlőre ezt legkevésbé az f1c f1 modjaiban találom meg :(
amugy nem akarod megtesztelni kicsit a ctdb sp1-et? :)
esetleg valaki más, aki mérvadoan tudna verdiktet mondani az rh05 ellenében? ;)
az sem baj, ha megcáfoltok, csak jólenne tudni, h én vagyok béna mostanában vagy tényleg nehezedett ez is... -
#3212 Sya all!
Nem tudjátok hogyan lehet a Török pályát belerakni a játékba? Mert felraktam az RH 2005,Track Pack-et és a Hotfix et is. De nincs benne a Török pálya. (Az A1 Ringet hozza be helyette)
Előre is köszönöm! -
Dexantreal #3211 Itt1link1új ligához, pls jelentkezzetek lécci,ha teccik..nem én indítottam,de szeretnék má startolni...bocs Istencsászár a reklámért. -
#3210 olvass vissza? nézd meg? nézz utánna? azon kívül hogy 2 különböző csapat csinálta semm különös, CTDP-nél a grafikára gyúrtak... -
#3209 Mi a külömbség amúgy az RH 2005 mod meg a CTDP 2005 modok között?
Előre is köszönöm!
-
#3208 Nah hát figyi ha ez a kisebb akkor mijen a nagyobb? -
#3207 itt egy kisebb:) :)) -
#3206 Sya all!
Az RH 2005 mod ott honnan tudom leszedni? Mert ami a bannerban van link arról nem indul. -
#3205 Sya all!
Nem tudnátok pár képet adni amin éppen a játékban baleset történt? Vagy replayt amit a játék nélkül le tudok játszani? Mert még nincs meg.
Előre is köszönöm!
-
#3204 #1804 -
Dexantreal #3203 olvass vissza...yo pár oldallal hátrébb megvan a linkje...én onnan kaptam le. -
levi121212 #3202 Vagy torrentekben, én anno onnan szedtem, ha van seeder akkor ingyen megúszhatod a dologt :) -
#3201 sok helyről, de warezekben gondolkodj sztem... -
#3200 Sya all!
Honnan tudom leszedni ennek a játéknak a demóját? Vagy a teljes verziót.
Előre is köszönöm -
#3199 és ilyen tanulmányt hol lehet találni?
-
#3198 Hát ezért is szim a szim... megkell tanulni van 1-2 tanulmány, ami átnézése után kellő információt kapsz pl egy formula kocsi beállításához. -
#3197 márpedig azok, akik vannak olyan szinten, h a setupjuk kikerül letölthetőbe, ált profik ... és ők olyan setupokkal mennek, h azokkal még óvatoskodva sem vagyok képes egy k**** kört menni :) szimekben mindig ez fáj, h setupolás nélkül a legtöbb (pláne multiban) esélytelen ... ráadásul már trd3 alatt is elintéznek 1-1 jobb setuppal, hiába megyek én akárhogy :D -
levi121212 #3196 Na szép lassan gyűlünk, emberek, a jó kocsik kezdenek elfogyi :) -
#3195 Minden setup az adott emberke stílusára van kihegyezve... Ha neki a instabill kocsi a gyors akkor te neked nemlesz stabil soha:) -
#3194 mivel én nem tudok setupolni, igy nekem sajna ennyire telik :) ami alapbol könnyebb, azzal tolom ... tolnám, mert a ctdp sp1 elég hasonlová vált, mint az rh , legalábbis nekem laikusnak... tölthetnék le setupokat, csak félek ez félmegoldás, gondolom minden setup a legjobb körre van kihegyezve, nem a biztonságos haladásra. -
Svlad #3193 Köszi! -
levi121212 #3192 Köszi.
mostmár az oldal fórumán is lehet jelentkezni, talán így egyszerűbb a dolog: itt elérhető. -
david508 #3191 máer eltudtam küldeni a jelentkezést -
#3190 akoVCR + Melbourne.dat
Mivel ez nem 100%os és lehet hogy olyat is vágásnak vesz amit nemaz, a visszajátszás megnézése a legpontosabb. -
levi121212 #3189 IBiztos van ilyen editor, tudom miről beszélsz, az a 2 kanyar valóban érdekes, azonban valamennyi sebbeségvesztést is jelent a beton ellenére, sőt, ahogy cisszatérsz az elsőnél nehéz visszamenni az ideális ívra, tehát szerintem ez annyira nem éri meg, a másodiknál azonban tényleg csúnyán le lehet vágni...
David508 jó lesz később is :) -
Svlad #3188 Pályalevágásokat mivel lehet ellenőrizni? Konkrétan Ausztrália érdekelne, mert ott 2 helyen is nagyon durván le lehet vágni....videon kívül van más lehetőség? Arra gondoltam hogy egy pályaeditorral ránéznék, de egyelőre ilyet se találtam, azt meg végképp nem hogy hol van a geometria ami alapján ellenőrzi a gép a levágást. -
#3187 De a leg lényegesebb dolgoról nembeszéltél... Mit szándékozol szervernek?
Szerintem nemkell profinak lenni van ilyan liga ahol csak profik vannak, van olyan ahol nem. Mindenhol a szórakozásért játszanak, vérre menő csaták vannak mer az a lényege, díj nincs... csak a dicsőség mindeki számára aki normálisan végigmegy 1 évadot... -
david508 #3186 én is zseretnék jelentkezni a ligába csak most nem tudok e-mailt küldeni mert xarakodik a freemail -
levi121212 #3185 A pudding próbája az evés.
Szervezés folyik, nem kapkodás, ingyenes, kizárólag a szórakozás, játékos versenyzés céljából jött létre, nem vérre menő versengés folyik, és bizony nincsenek értékes ajándékok se. Sokan vannak, akik nem profik, és fizetni sem akarnak, csak egy jót versenyezni bizonyos keretek között.
Az ingyenességhez teljes mértékben ragszkodom, senkinek se múljon azon a részvétel! -
#3184 -
#3183 Sok ilyen "kezdetleges" , ingyenes ligát láttam 1 hónap után szétesni és ennek fő oka a szervezetlenség, kapkodás és a szerver hiánya... Lehet hangoztatni hogy ingyenes, de 1 jó állandó szerver kárpótol minden szenvedést, habár az pénzbe kerül de 1 jelentéktelen összeg... szvsz én azt tudom mondani hogy van kimondottan kezdők részére 1-2 liga, ha az ember szeretne játszani biztos háttérrel akkor oda érdemes menni.
De ha te ugylátod megtudsz ezzel bírkózni akkor sok sikert!