F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.findthelimit.com
itt nézelõdjél. tudsz setup-ot és (asszem) telemetriát is letölteni.
Istencsászár
énmost per pill rh2004et tudok mondani hogy én mitmegyek ott simával nemjáccok
Hotlaps.de nézegesd itt

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mindegyik pálya körideje(99-029
Istencsászár
melyik pálya? ( rh 2004mod )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Meglehet nézni valakinek a köridejeit, csakhogy tudjam magam valakihez viszonyítani?
Istencsászár
AI-t ittlehet állitani: Options=>Difficulty=> legalsó 2õ
fetést lehet készíteni a Masstudio2002 progi + paintshop v. corelldraw stb..

Most olvastam hogy az AI-jüket is és A festést is lehet változtatni. Ezeket hogy?
Nagyon köszönöm a válaszokat. Amint hazaérek rögtön ki is próbálom(most még koliba vagyok)Mégegyszer nagyon kösz!
Aztán hamarosan lesz a 2005<#eljen><#wink>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Istencsászár
- pilótákat kilehet cserélni ilymodon: F1 Challenge 99-02/SeasonData/Vehicles/akármi csapat *.veh filokban lehet átirni a csapatok ill. versenyzõk neveit simán pl total commandrebe f4el megnyitod..
-igen lehet válatni mielõtt bemész a boxba megnyomod az enter gombot párszor egymás után amig az kormin az lcd kijelzõn nemlácc ollyat hogy fuel,tyre,wing,( elõtte érdemes a controlsba az lcd panel mozgato bill. gombokat kézreállítani) és ott beállitod a kellõ cuccokat majd elnyomd ez entert még1szer és akkor aktiválódik bemész a boxba( persze szerelõket elõre kihivod beszolsz hogymész) és cserélik a kivánt dolgokat..
-legujabb mod az rh 2004 ill. a ctdp 2004. innen letöltheted

Lehet saját csapatot csinálni? Tudom sok a kérdés, de még nem ismerem annyira a játékot
Hol lehet hozzájutni a legújabb f1 pc-s jtékhoz, mert eddig sehol sem találkoztam vele?
A 99-02 játékkal lenne néhány kérdésem.Még nem régóta kezdtem el játszani a játékkal. A pilótákat ki lehet-e cserélni a csapatban? A boxba lehet-e kereket cserélni (vizes-száraz, száraz-intermedia)?
igen, ez az. köszi.
Istencsászár

Istencsászár
minjá felrakom valahova

setup-kesziteshez meg van egy altalunk leforditott johosszu-es-reszletes guide, az eredeti Alex's Racers Guide neven futott es az F1-2002-hoz keszitette eredetileg, de 98%-ban jo az F1C-hez is. hogy perpill honnet tudod letolteni, azt nemtom, mert a weblapunk atalakitas alatt van egy ideje, de sztem vki csak tud segiteni
azonnal hagyd el az ABS-t. minel kesobb teszed, annal rosszabb lesz leszokni rola. ez amugy all az osszes segitsegre. kiveve mondjuk a TC-t. anelkul elegge horror menni. meg lehet szokni, de ahhoz tenyleg sok ido kell es jo hardver (pedal)
a setup-ban vedd lejjebb a fékerõt kb 80-90% körülire, ez sokat segit.
a feket lehet taposni telitalppal, csak a lassulas vege fele kell ovatoskodni. amikor blokkol, rogton kicsit engedd fel, ha latod, hogy ujra forognak a kerekek, akkor ismet adagolhatod kicsit.
hasznald ki a motorfeket, sokszor eleg, ha csak visszavaltasz.
a fekbalanszot ugy allitsd be, hogy kb. egyidoben blokkoljanak a kerekek.
Istencsászár
idõvel belejössz azt észrese veszed hogy ki avagy bevan kapcsolva a blokkolásgátló ( amugymeg jó setup se árt a stabilitás érdekében )

Scrat
Igen kormánnyal nyomom. Eleinte az F4 segítség is kellett, sõt valamelyik pályán nem árt ha most is van, mert könnyebben eldobom a vasat nélküle.
Viszont a blokkolásgátló nélkül nem tudok tempót autózni.
Körbemegyek, azzal nincs gond, de sokkal lasabban!

Remélem azon a szerveren lehet ezeket, vagy legalább a blokkolásgátlót használni, mert anélkül még kicsit nehéz nekem.
Tudom, sokat gyakorolni...gyakorolni...gyakorolni... aztán majd belejövök!

Hmm...asszem tudok neked egy szervert...majd privátba elküldöm az ip-t én is ott nyomulok,de soha nincs yo beállításom😞..többiek meg 6-6mp-t vernek rám😄...de majd megkonzultálom az illetõvel,hogy jöhetsz-e...addig is légy türelemmel.

Istencsászár
kormánnyal nyomod? blokkolásgátlót megkell szokni hogy netaposs a fékbe, hanem szép gyengéden hogy ne blokkoljanak a kerekek
Rajtautomatika az amikor felpörgeti a motrot és amikor elengeded a gombot elindulsz.. lounch controll

Scrat
Én is csináltam magamnak 2005-ös szezont!
A jaguárból csináltam Red Bull-t, meg a pilótákat átraktam a mostani helyükre.
Aztán apránként a sisakfestésüket is megkapták... :-)
Végül kicsit "átcsiszoltam" az AI-jüket, hogy Schumi ne legyen verhetetlenmindigelsõ, a Merci meg a Renault és még Trulli is villantanak az idõmérõkön és jobban mennek futamokon.
Igy nagyon életszerû lett!
Bár az igazsághoz hozzátartozik hogy a Ferrari-t "nem tudtam" lehúzni azért annyira... mint... érted! <#awink>

Scrat
Hi srácok!
Egy ideje (amióta van kormányom), tolom az F1C-t és meg kell mondanom nagyon rulez a 2004 mod-al.
Tanulgatom a pályákat, az autó beállításokat és mondhatom már vannak szép köridõk!
Kérdésem: láttam hogy a magyar ligák pl Blokkolás gátló nékül mennek... na ez nekem felejtõs mert nem tudok vele tempót menni... ehhez kezdõ vók.
De mi az a "rajtautómatika használata megengedett"???
Van ilyen?

Másik: van-e olyan szerver, ahol összelehet röcceni, akár csak tesztre is olyan emberkékkel, akik hasonló képp nem vér profik, de azért tudnak folyamatosan éles köröket menni és esetleg kicsit több segítséget használhatnak mint a "nagyok"! (fõként blokkolásgátló)

Válaszokat köszi.

Üdv.

nekem azért kellenek az uj modellek hogy feltehessem az rh 2004re és akkor igy csinálok magamnak egy ideiglenes 2005ös szezont😄 eddig a redbull és a williams van kész😄

😄...oksss,de,ha kint lesz,akkor linket please,hogy merre találom..elõre is thanks.

Istencsászár
mindenki szeretne, de nemtudni majdlesz... 5 hszenként ez a kérdés hangzik el nyugi már...

Mikor lesz kint az RH 2005??...nagyon szeretnék vele már játszani😄.

és ha szépen megkérlek adsz egy linket?😊

Istencsászár
de vannak

zolo
Az majd az rh2005 lesz

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hi megint én😊 Az Rh2004-hez nincsenek 2005ös modellek?😄

köszi

Tomo15
2005ös modelleket le lehet szedni valahonnan?

Hi honnét tuddom letölten ia Redd bull kocsit?

Csak azért kérdeztem, mert tesómmal felváltva szoktunk játszani világbajnokságot és nem jó ha az egyikünknek esõs pálya van, a másiknak meg száraz...

Még egy kérdés: átfestettem az autókat mastudio-val, de párnak megmarad pár eredeti része a verseny alatt. Amikor kiválasztom a kocsit akkor még az átfestettet mutatja. Ez miért van?
Nem értem mit izélsz az idõjárással..nem olyan nagy gáz,ha esik és nálam nincs olyan sûrûn esõ.

Istencsászár
*.veh filokban lehet átirni a csapatok ill. versenyzõk neveit simán pl total commandrebe f4el megnyitod és átírod õket..

Ezért kérdeztem, hátha valamelyik fájlba bele lehet piszkálni, pl. a pályák fájljaiba, és ott átállítani. Valaki esetleg tud erre megoldást?

Még egy kérdés: Ha egy létezõ csapatot át szeretnék szerkeszteni - odáig rendben hogy a mastudio-val átfestem a kocsit, meg kicserélem a háttereket, fejeket, stb...De pl. a csapat nevét, esetleg a vezetõk nevét is ki akarom cserélni azt hogy lehet? Gondolom ott is szerkesztgetni kell valamelyik fájlt, de melyiket és milyen programmal?
Köszi a válaszokat elõre is 😊
JuanG
sztem championship-ben nem lehet állítani (legalábbis így lenne az igazi 😊)...csak egy teszt v. versenyhétvége esetében...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Komolyan kérdeztem, a menüben nem találtam ilyen opciót....
K.András
Ezt komolyan kérdezed?Nézz már körbe a menüben légyszi...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Köszi szépen.
Már csak az az egy kérdésem van még mindig, hogy championship-nél hogy lehet beállítani, hogy az összes pálya száraz legyen?
K.András
Autot akkor akarj késziteni ha tudsz modellezni, ha nem akkor az már felejtös elöbb meg kell tanulni...Festést egyszerübb bár ahhoz sem árt némi alap ismeret bizonyos prg-kel pl photoshop cs...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Istencsászár
-autó készítés: festéseket lehet készíteni mastudio2002 progi + paintshop v. corelldraw stb.., autó modell készítés az bonyolultabb dolog talán ezzel lehet Z modeller meg 3d mxal de ez bonyolult dolog, sohasem probáltam igy ennyit tudok mondani..
-lehet berakni, a ligamodokban ált. +2 csapat van érdemes valamelyiket leszedni és azzal szórakozni...ált ezek a ligamodok rh 2004 alapra épülnek

😄...ezekrõl se tudok mit mondani,csak annyit,hogy:várd meg a többieket😄.

Még egy kérdésem lenne. Lehet e saját pályát és autót készíteni? Ha igen, akkor hogyan? Vagy esetleg egy saját csapatot pluszba berakni.