F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt nézelõdjél. tudsz setup-ot és (asszem) telemetriát is letölteni.
Hotlaps.de nézegesd itt
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
fetést lehet készíteni a Masstudio2002 progi + paintshop v. corelldraw stb..
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
-igen lehet válatni mielõtt bemész a boxba megnyomod az enter gombot párszor egymás után amig az kormin az lcd kijelzõn nemlácc ollyat hogy fuel,tyre,wing,( elõtte érdemes a controlsba az lcd panel mozgato bill. gombokat kézreállítani) és ott beállitod a kellõ cuccokat majd elnyomd ez entert még1szer és akkor aktiválódik bemész a boxba( persze szerelõket elõre kihivod beszolsz hogymész) és cserélik a kivánt dolgokat..
-legujabb mod az rh 2004 ill. a ctdp 2004. innen letöltheted
a setup-ban vedd lejjebb a fékerõt kb 80-90% körülire, ez sokat segit.
a feket lehet taposni telitalppal, csak a lassulas vege fele kell ovatoskodni. amikor blokkol, rogton kicsit engedd fel, ha latod, hogy ujra forognak a kerekek, akkor ismet adagolhatod kicsit.
hasznald ki a motorfeket, sokszor eleg, ha csak visszavaltasz.
a fekbalanszot ugy allitsd be, hogy kb. egyidoben blokkoljanak a kerekek.
Viszont a blokkolásgátló nélkül nem tudok tempót autózni.
Körbemegyek, azzal nincs gond, de sokkal lasabban!
Remélem azon a szerveren lehet ezeket, vagy legalább a blokkolásgátlót használni, mert anélkül még kicsit nehéz nekem.
Tudom, sokat gyakorolni...gyakorolni...gyakorolni... aztán majd belejövök!
Rajtautomatika az amikor felpörgeti a motrot és amikor elengeded a gombot elindulsz.. lounch controll
A jaguárból csináltam Red Bull-t, meg a pilótákat átraktam a mostani helyükre.
Aztán apránként a sisakfestésüket is megkapták... :-)
Végül kicsit "átcsiszoltam" az AI-jüket, hogy Schumi ne legyen verhetetlenmindigelsõ, a Merci meg a Renault és még Trulli is villantanak az idõmérõkön és jobban mennek futamokon.
Igy nagyon életszerû lett!
Bár az igazsághoz hozzátartozik hogy a Ferrari-t "nem tudtam" lehúzni azért annyira... mint... érted! <#awink>#awink>
Egy ideje (amióta van kormányom), tolom az F1C-t és meg kell mondanom nagyon rulez a 2004 mod-al.
Tanulgatom a pályákat, az autó beállításokat és mondhatom már vannak szép köridõk!
Kérdésem: láttam hogy a magyar ligák pl Blokkolás gátló nékül mennek... na ez nekem felejtõs mert nem tudok vele tempót menni... ehhez kezdõ vók.
De mi az a "rajtautómatika használata megengedett"???
Van ilyen?
Másik: van-e olyan szerver, ahol összelehet röcceni, akár csak tesztre is olyan emberkékkel, akik hasonló képp nem vér profik, de azért tudnak folyamatosan éles köröket menni és esetleg kicsit több segítséget használhatnak mint a "nagyok"! (fõként blokkolásgátló)
Válaszokat köszi.
Üdv.
Még egy kérdés: átfestettem az autókat mastudio-val, de párnak megmarad pár eredeti része a verseny alatt. Amikor kiválasztom a kocsit akkor még az átfestettet mutatja. Ez miért van?
Még egy kérdés: Ha egy létezõ csapatot át szeretnék szerkeszteni - odáig rendben hogy a mastudio-val átfestem a kocsit, meg kicserélem a háttereket, fejeket, stb...De pl. a csapat nevét, esetleg a vezetõk nevét is ki akarom cserélni azt hogy lehet? Gondolom ott is szerkesztgetni kell valamelyik fájlt, de melyiket és milyen programmal?
Köszi a válaszokat elõre is 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Már csak az az egy kérdésem van még mindig, hogy championship-nél hogy lehet beállítani, hogy az összes pálya száraz legyen?
http://druglord.buzz.hu/ ;)
-lehet berakni, a ligamodokban ált. +2 csapat van érdemes valamelyiket leszedni és azzal szórakozni...ált ezek a ligamodok rh 2004 alapra épülnek