7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• szabolcs17
    Valaki betudná linkelni a Hotfix-et mert nem tudom letölteni?
  • forzajuve5
    ha csak a 2005-ös móddal akarsz játszani akkor elég az amit felsoroltál
  • Sarapetike
    sziasztok kérdezek egyet az elég ha az alap játékra felteszem a RH 2005 Base Pack 1.0 - Track Pack - Hotfix eket ? vagy pakoljam fel a többit is mit a 2004 rh ...stb ???
  • Danecay
    Melyik MOD körrekordjairól van szó? RH vagy CTDP, gondolom a 2 közül valamelyik, valamint melyik szezonról van szó? Gondolom 2005, csak sajna ilyen információkat nem találok az oldalon, pedig ezek elég fontos dolgok. Egyébként az oldal nekem tetszik, puritán, viszont átlátható, és pontosan és kizárólag arról szól amiért készült
  • Dexantreal
    megvana múvi,de kér a Sony indításkor regelést meg reg kódot..hát beszarás..soha nem lesz meg a múvi
  • arty
    a kiirás sorrendjében mindet :)

istencsászár! Menj már pár kört ctdp+sp1-el! mióta igéred!! ;))))
  • Dark05
    Mindkettőt
  • szabolcs17
    Helló! Nemrég kezdtem el a játékot és megszeretném kérdezni, hogy ez az RH 2005-ös módnál két fájl van a Base és a Track. Melyiket kell felraknom?
  • Jeffjohnson
    RH2005 höz leggyorsabb kör telemetriát honnan tok letölteni?
  • Jeffjohnson
    az ctdp hez készül nem? nekemn meg RH van ha berakom akkor a boxban pattog a kocsi és használhatatlan
  • Jeff Gordon
    #3218s üzenetem nézd meg... onnan leszedheted a török pályát
  • b-type
    Ellenőrzi bármilyen módon az oldal a csítes időket?
    milyen módon?

Jeffjohnson: ez az A1Ring-s téma már annyiszor felmerült hogy lassan a topic címe lehetne, keress rá az alul elhelyezett keresővel.
  • Jeffjohnson
    A török pályát hogyan tom életrekelteni nem tudja vki mert folyamatomsan A1 et tölti be???
  • spls14
    Aki körrekordját fel akarja tüntetni egy oldalon az megteheti a

www.f1top20.n1.hu

oldalon. Ez az oldal 2006.4.15.-én készült és örülnék ha minnél többen elküldenétek időtöket. Az oldalon a 20 legjobb idő lesz feltüntetve. A részleteket az oldalon megtalálod.

Legyél te a leggyorsabb!

http://www.f1top20.n1.hu/
  • Dexantreal
    na,megkaptam privibe Istencsászártól a linket,ezer thanks érte neki itt is..és majd délelőtt vagy délután felveszem a versenyt,sonyval zenét vágok alá,de olyat,hogy....naon yo lesz majd,megláthatjátok..és akko má csak felkell tölteni vhova...nem is tom..kaptam én linket vkitől?..ebbe a nagy kavarba má nem emlékszem már rá
  • Dexantreal
    jaaa,yo..újfent köszi az infot..de csak 30mp-t enged,mer nemvok regisztrált...a regelés meg dollárokba kerülne ammeg nem yo nekem..és a múvi meg olyan 20perc kb.....szal asszem nem lesz ebből egyenlőre semmi,hacsak nem tudsz vmi megoldást erre is..
  • Istencsászár
    Igen csak bekell másolni oda.
  • Istencsászár
    Ez sokkal összetettebb dolog mint ahogy elsőre tünik. Frapsal csak felvenni lehet képet és hangot, hangot amit az alkalmazás alatt hallasz, jelen esetben a kocsik hangját! Miután a felvett anyag megvan jön a vágás, erre ajánlottam neked a Sony Vegast. Ezzel a progival öszerakod az anyagot és itt tudsz zenét alátenni...
  • Jeff Gordon
    ezek felülírják a 2005ös kocsikat??? :S
  • Laceee
    a ferrarin a tükrök nem jók , vagy csak rosszul vannak beállitva ,szépek az autók csak arra nem jó amire kitalálták a játékot ... multizni vele
  • Istencsászár
    Ez a szponzor év közben csatlakozott a csapathoz, majd lesz hozzá frissítés.
  • webibebi
    a mclaren orráról és hátsó szárnyáról lemaradt a fly emirates
  • david508
    ez mind szép és jó ez a 2006-os mod de nagyobb lett a gépigénye. nálam nagyon akad amikor elmegyek a boxutca elött. nálatok is akad?- vagy csak a gépem szar:Intel Celeron 2800Mhz 512mb ddr-ram, Ati radeon 9250 128mb.
  • Istencsászár

2006os modellek rh alá, link a bannerban!
  • Dexantreal
    na yo...olyan20perces múvi,nem1órás
  • Dexantreal
    behalok komolyan..afraps csak 30mp-t vett fel és ez kb1órás múúvi...és azalatt a 30mp alatt még a zene se szólt,amit a rajtnál elindítottam..ehh...pls
  • Dexantreal
    ok,köszi..csak olyat nem naon ismerek
  • AlieN911
    Thx.
  • AlieN911
    sony
    a videot meg pl feltöltöd egy atw,uw re és belinkeled ide!
  • Dexantreal
    huhh,ezer thanks...azt a Sony Vegas Movie Studiot merre találhatom?ja és még mindig nemtom hogyan pakolhatom majd ide be a múvit a fórumra
  • Istencsászár
    Fraps a háttérben futó alkalmazás, ami minden játékhoz használható, képet, mozgóképet lehet vele felvenni.

Itt beállítod hogy melyik gomb lenyomására kezdjen el felvenni, az fpst és hogy vegyen e hangot.

A mozgóképet aviban rögzíti tömörítés nélkül!, amit később vágni, szerkeszteni, konvertálni ( tömöríteni ) kell. Ajánlom a Sony Vegas Movie Studio-t, sokat tud és könnyen elsajátítható a kezelése.
  • Dexantreal
    ja utóirat az előzőhöz:

hoygan kell majd feltölteni ide?
  • Dexantreal
    na...lol...van1fantasztikus múvim az Egyesült államok versenyéről singleben és ott minden van...eső,csomó boksz kiállás,nagyon nagy tömeg baleset satöbbi satöbbi...ergo látnotok kell.

Kérdés:
    -hogy a rákba tudom elindítania replaynél a frapsot?mert a replayben venném fel,ahogy arty is írta
    - hogy lehet zenei aláfestést kreálni a múvihoz,mert láttam yo párnál, hogy háttérben yo kis zene dübörög. Én is ilyet szeretnék
  • arty
    vagy REPLAY-t vegyél fel, az még jobb
  • arty
    eleve 640x480ban játsz, azt vedd fel FRAPS-al, 15/20/25fps el, amit bir a géped ...

Alien: az ilyen nagy közös multiplayer lobby F1C és egyéb autosok alá ... segit netes játékot találni, amihez csatlakozhatsz is
  • AlieN911
    valaki tudja h. miaz a F1RST3 ?
  • AlieN911
    bocs rosszul emlékeztem.. megkérdeztem ligatársam 1:38 volt:) (RH04)
  • Dexantreal
    kösz iezt is..van1 20 másodperces múvim..fasza vazze mondhatom..aza bajom a frapssal,h kurvára beszaggat alatta a géjm...normális ez?..lol
  • arty
    képfeltöltés INGYEN
  • Jeffjohnson
    nekem a török pályával van egy kis gondom felraktam az RH 2005 basic meg track pack meg hotfix ahogy kell de a török pálya helyet A1-et tölti be