F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs...többiek válaszát..elírtam.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Nehéz ügy...passz...várd meg a ötbbiek válaszát.

Az addig ok, hogy race-nél be lehet állítani az idõt, de én a championshipen akarom. Ott nem lehet elõtte beállítani ilyesmit. És mindig selected season idõ van - magyarul mindig változik, de én úgy akarok végigmenni egy világbajnokságot, hogy végig száraz legyen a pálya
hi a champcar modot hogyan kell megcsinálni?<#confused>

oks

Istencsászár
hátmivel segitségek alig használhatóak, igy billel szinte lehetetlen tolni normálisan.. igen kormival

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

és a ligákban ugye ált. kormányal nyomják az emberkék?

oké köszi a segítséget kipróbálom igy

Istencsászár
Minden off kiv. kuplung és kipörgésgátló engedélyezett..(általában)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CSásztok! Megtudja mondani valaki, hogy miylen egy F1 C-és Liga segítségek beállitása meg hasonló?

<#hehe><#hehe>...bemész a játékba és rákatt a race-re,ott belehet állítani az idõjárást tetszõlegesen,de akár selected seasonra is.

Sziasztok! Meg lehet e azt csinálni, hogy világbajnokságnál az idõ mindig száraz legyen? Mert a játék beállításainál nem volt ilyen opció. Gondolom bele kell nyúlni valamelyik fájlba. Tudna valaki segíteni?
Elõre is köszi!
Nemtom,nekem is ugyanezt csinálta😞.

hali. én feltettem az sm 2005öt ugy hogy elõtte a játékot és a patcheket is letöröltem de amikor tölti be apályát akkor kilép az asztlara tudja valaki hogy mit csináltma rosszul?<#wow3>

Esetleg decemberben már játszahtunk vele,mint karácsonyi ajándék?<#hehe><#hehe>

Istencsászár
5 hszenként ez a kérdés hangzik L, nemtudni még csak az autók fele van kész Lvileg, szal még soká😛

Tudja valaki hogy mikor lesz 2005-ös RH?

ForRedGlory
ugyanúgy fagy, ugyanúgy kilép.... Asszem feladom :SSS

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

K.András
Ott irja a sorrendet, te nem ugy csináltad ergo biztos hogy azzal van a baj.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

ForRedGlory
Friss vindózzal is ezt csinálja 😞
Lehet a sorrend a rossz akkor :SSSS

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
Hóha, én ilyen sorrendben raktam fel.... Ez lehet akkor a gáz? :SSS

1.conversionpack4ctdp.exe
2.CTDP2004MOD_V1.1Basic.exe
3.PatchCTDP04_V1.1.exe
4.TrackPack2004.exe

Istencsászár
Ebbe a sorrendbe rakdfel..
1, CTDP 2004 MOD expansion pack v1.0
2, CTDP 2004 MOD track pack v1.0
3, CTDP 2004 MOD basic pack v1.1 / patch v1.1
4, CTDP 2004 MOD conversion pack v1.2

Telepítsded újra az egészet....vagy ne?😄

ForRedGlory
Nos ja... Direkt kipróbáltam a sima F1C-t és abban nem lép ki a Monzánál se. Viszont CDTP-vel kilép. De mintha régen nem lépett volna ki. Franc se tudja de idegesítõ 😞

K.András
Probáld meg mod-nélkül használni hátha csak a ctdp kavart be, ha jol emlékszem az anno nekem is bekavart hanem tacsra tette f1c-t...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

ForRedGlory
Ja és csak ez a játék fagy ki... Kb 5 percig megy aztán bumm. kizárt hogy hûtés baja legyen a gépnek 😞((

ForRedGlory
Miért van az, hogy valamelyik pályát nem tölti be, mert felénél kivág az asztalra? Csak a 2004-es CDTP van fent. Ja és egyfolytában fagy is 😞(( 66.valahányas forceware van fent 😞(((

Istencsászár

hát én innennem tom leszedni meg van hogy holvan de valam ifileplanet jön be és ott en mtom mit keressek nem igazán tudok angolul😊

oké még1szer köszi

Istencsászár
tuti nincs mivelmég fejlesztés alattvan haverod kamuzik😄
Rh 2003

és a 2003ashoz nicns valami konkrét ahonnan kapásból tölthetném?😄

tuti nincs 2005Rh? mert egy haver mondta hogy neki van😄

köszi

Istencsászár
205Rh😊) nincs még
2003rh és Sm 2005 @ HSW

Császtok! Tudnátok nekem adni egy linket ahol fent van a 2003RH és a 205Rh patch nekem sajna acsak a 2004 van meg lécci adjtaok linket! Nem tsaláltam sajna sehol olvassgatam itt is de ne mtaláltam konkrét oldalt😞

arty
LOL

Forza.

<#wink>.

AlieN911
gratulálok😄DDDDDDDDDDDDDDDD
vicces😄 LOL

Honda - The Power of Dreams

hahóó....mi van?Kihallt a topik?<#hehe>

LOL már..Trully nem komálta a safety cart is bamm neki...azt még had tegyem hozzá,hogy a safety car is versenyben volt<#hehe><#hehe>.

Itt meg a F-1-be úgy néz ki,beköltöztek predatorék,hogy átvegyék az uralmat<#hehe>.

szorgos szerelõk<#hehe><#eljen><#wink>.

Hogy tetszik?

Nekem van1 F-1 2005 mod-m,valami sm elõnévvel és spanyol volt a telepítõje<#hehe>.Felpakoltam,beléptem,mûködött....addig,amíg rá nem kattintottam valamejik funkcióra(tesztnap,futam,bajnokság),mert akkor kilépett.Tudtok segíteni?Nektek van ilyen mod,vagy csak én találtam ezt a sapnyolt?<#hehe>

arty
a sony pár éve megvette a ps részére az F1 exkluziv jogait 😞 ezért nincsen SEMMIRE f1 game 😞 ha lejárm lesz.

addig maradnak az évente megjelenõ modok, legutobb az RH2004 (ctdb04)

Forza.

Istencsászár
ugymondom ez az utolsó jóideje persze modok készülnek és készültek hozzzá 2003/2004 sesonról és nemosokára jönnek a 2005ösök, de ennek a gémnek ez a vége mert itt az rFACTOR amire szintugy jönnek ki az f1 modok..

reménytelen
És amúgy ez a legújabb F1-es játék?
Istencsászár
F1 Challenge '99-'02 az ujabb
jácchatósága mind2õnek jó realisztikus de a Challenge '99-'02 jóval kifinomultabb
Grafikai engine mind2õ alatt ugyanaz de a Challenge '99-'02 részletesebb

reménytelen
Azt szeretném megkérdezni, hogy az F12002 és az F1 Challenge '99-'02 közül:
-Melyik újabb?
-Játszhatósági szempontól (játékélmény) melyik jobb?
-Melyiknek jobb a grafikája?
Köszi!!!
Istencsászár
egy külsõ proival pl: Fraps vagy Gamecam felveszed a jeleneteket és videószerkeszõ/vágóval pedig megmunkálod és konvertálod

avcom
a fraps nevû program kell hozzá