F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
ha ráérsz egy pár screent nyomj be plz esetleg egy pici videot, mert sajnos most átmenetileg egy õskori TNT2-es van bent és ezzel nem megy a game :-)

Alexease
Aki szereti a klasszik Forma1-et, az mindenkepp szedje le CREW F1 SEVEN ('75 MOD) MOD-jat, szerintem eleg jol sikerult!

15 csapat (Brabham, BRM, Ensign, Ferrari, Fittipaldi, Hesketh, Lola-Hill, Lotus, March, McLaren, Parnelli, Penske, Shadow, Surtees, Tyrrell), 79 fele autoval (79 fele HDV). Es olyan versenyzokkel, mint: Fittipaldi, Hill, Stewart, Andretti, Lauda, Pryce stb.)
Istencsászár
WOW végre valami friss ehhez is😛 köszi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
wtcc 2005 mod hibát irki miután belép a menübe.. és befagy.. valaki próbálta?

Alexease
Alexease
Megjelent a DTM 2003 mod (inkabb csak grafikai valtoztatasok a 2002-hoz kepest): http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=22259

Es hamarosan letoltheto az F1 '75 MOD is (550 Mbyte)!
Váhh...nem hozza be a linket..illetve behozza,de nincs rajta semmi<#hehe>..de a másikat köszi.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Kösziiiii....megnézem mindkettõt és aszerint cselekszem..remélem jó idõket tudok menni ezek után<#wink>.Mégegyszer kösz<#wave>.

Istencsászár
tkd setuppack billre tökéletes és gyors is ha nemakarod magad beállitani a kocsit itt megtalálod

Istencsászár

Váhh....jó játék meg minden... de nagyon nem vágom,hogy lehet jó beállításokat csinálni<#shakehead>.Pllíííz heeelpp!!<#help><#help><#help><#help>Mer van egy szerver ahol 6-7mp-ket vernek rám....jó...van1 RH 2004 settingsem,de azzal se megyek sokra...szárnyakat szoktam állítani,mást nem...szóval nem nagyon vágom,hogy mit kéne tenni azért,hogy olyan valós idõket fussak....légyszi segítsetek.Elõre is kösz!

lac coo
Nem lehet 😞

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sziasztok! valaki nem tudja hogy lehet safety cart a játékba tenni?<#wow1>
dodgecharger
azért lép ki az srm, mert hiányolja az RH2004 v1.05-ös track-packját. ugyanis arra épit.
nekem csak belgium száll el..
amugy a modellek egy rakat szar.

See Your Local Dodge Dealer

Istencsászár
látod hogy senkinek semmegy alapból idõt meg nemérdemes ráforditani hogy mûködõ állapotba hozzuk azt a szart.... azt a készítõknek kellett volna nem nekünk

K.András
Az nem vélemény volt hanem tény, de egyébként is ha nem vagy rá kiváncsi miért nem megy akkor miért kérdezgetted egyfolytában?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Jólvan kösz a segítséget! Nem a véleményedre voltam kíváncsi... Attól, hogy 100x leírod, hogy "SZAR" még nem lesz jobb senkinek.
Mindjárt megyek

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Scrat
Mindjárt! <#nevetes1>
7 körül fent lehetek már!
De ha sokáig nem lesz senki, lehet beállok valahova játszani.

Es pontosan mikor lesz a moka?
Danecay
Nem vagyok benne biztos. Nekem egy 6800-as karim van visszakapcsolt pixel pipelinekkel és vertex egységekkel, valamint egy A64 3000+(939) és, hogy õszinte legyek nekem sem fut tökéletesen, és a legtöbb esetben a vonalsimítás se megfelelõ annak ellenére, hogy DRIVER-bõl maximumra van állítva. Pl. rajtnál, aikor jelen van mind a 20 autó egyenesen szaggat, de más játékok pedig normálisan futnak.

Scrat
Üdv mindenkinek!

Ma este akinek van kedve egy kötetlen tesztelésre, gyertek a "HUN jsz:3db 1-es" nevü szobába! A Netes listán megtaláljátok, a jelszó ahogy az látszik is 111 lesz.
Lehetõleg olyanok jöjjenek akik nem a levágásokkal akarnak brilirozni!!!

Be akarjuk tesztelni hogy az 1mb-es vonal hány autót bír el lag nélkül!
Esetleg van valakinek tapasztalata?

Üdv.

A pontrendszeren nem lehet változtatni?
Az RH2004-el az olasz pályán egy 1:20,9-es idõ(TC,A😎 nagyon rossznak számít?
Mivel mások 1:16 körüli idõket is tudnak így gondolom ez elég gyenge...
ja, ati9550@9600pro
próbáld nem butítani a grafikát, hanem kicsit emelni, részletesebbé tenni. hülyén hangzik, de nálam pl. 800x600-ban medium részletességgel sokkal lassabb, mint 1024x768-ban high+full beállításokkal... <#nemtudom>
Istencsászár
...pedig ott valami a géppel lehet mer van haveromnak is ilyen karija és neki suhan...

arty
vmelyik nap felraktam ujra F1C-t, rh2004et most elõször, monza: ez a game igy gyönyörûûû, jól játszható ... aztán brazil pálya már ujra a régi kinézet, namind1, ugyi monza a kedvenc 😊

(csak ezen a 6600gt továbbra sem élvezhetõ a sebesség - vagy a kinézet ... arra rájöttem, hogy ha a saját kocsi lebutitom vagy olyan nézetbõl mennék ahol nem látszik, akkor jó az FPS ... csakhát, az ugy nemjo 😞 )

Forza.

Kösz szépen Átírtam a neveket és így izgalmasabb lett a játék. Már Barcelonáig minden csapatnak van pontja( még a Minnardinak is!!) És eddig mindig más nyerte a futamokat. Szorosabb lett A VB. A festés programot még nem töltöttem le de idõvel ezt is megteszem. mégegyszer kösz a segítségeket.
Ja és mégvalami. A pontrendszert nem lehet megváltoztatni hogy 1-tõl 8-ig kapjonak pontot a pilóták??
JuanG
mert el van baszva 😊)...szarul van megírva a gdb vagy scn file-ok, aki vágja az F1CH fileszerkezetét talán mûködésre tudja bírni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
kb 😊 látod senkinek sem megy😄 szóval ennyi format uninstall del the SM

K.András
Van ötlet, azért lép ki mert egy NAGY RAKÁS SZAR 😛
A mondat melyik részét nem érted?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Oké, kösz de akkor semi ötlet, hogy miért lép ki mindíg?😊
A ctdp féle 2005 mod a honlap szerint 10%-nál jár... RH-nak is a fele van meg... Csak ez az egy 2005 ös update van...
Istencsászár
Sm-esek ( akik szenvednek vele ) az egy nagy rakat szar felse rakjátok....vagyha fentvan töröljétek... modellek vannak csak benne amik eléggé lowpoligon és egyszerûek...

Nemhiába raktam ki banner alá azt a pár linket ott minden modot megtaláltok HSW-n vagy a többin szvzs nemkell állandóan kérdezgetni ezt a modot honnan szedjem a magyarosítást honnan szedjem ottvan minden 1 helyen..

Bocs egészen pontosan ezt a modot raktam fel: "SRM 2005 MOD Carset" + "SRM 2005 MOD Track Pack".
Hello!

Felraktam valami SM 2005 modot, ami szép és jó de amikor bármilyen versenyt elindítok kidob az asztalra hibaüzenet vagy bármi nélkül... Nem tud valaki segíteni???
Vagy esetleg valami más 2005-ös modot vagy update-et???
ForRedGlory

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

sziasztok! új vagyok itt, és szükségem lenne egy kis segítségre!
1. hogy lehet a magyarítással magyar nyelvûvé varázsolni a programot?
2. hogy lehet új évadot csinálni a programban? például a 2003-as évet!

Segítsetek!<#vigyor4>
A hsw-n van1 srm 2005 track pack és carset..leszedtem,felpakoltam F1 mappába és nbelépek,de mindig kidob az asztalra.l....van valakinek ötlete?

Jaaa,hogy az url<#hehe>...ok,kösziii!<#wave><#wink>

Istencsászár
szövegmezõ alattt ( ahova irsz ) alatta vannak: szmájli,makrók,URL<= ezaz
kattrá bemirod az elérési utvonalat okézod majd beirsz egy szöveget hozzá

LOL....de jól néz ki,nekem azért elmegy.Viszont nem vágom még mindig,hogy hogyan csináljatok ezt a kék mondatot?Beírjátok,hogy kép,vagy akármi mást és én rákatt és behozza,de ezt a funkciót sehol se találtam...jó,nem sokat értek a gépekhez,ezt nézzétek el nekem légyszi<#hehe>,de szeretném tudni.

Istencsászár
+ kis szponzori feliratokat ráraksz elég pofás lenne pl: oldaldobozra, orra stb.. csakhát igen t-mobil egy fos😛

zolo
A festés nem rossz,de szívbõl utálom a tmobilet

http://flickr.com/photos/zolika90/

avcom
nem rossz, de nem lenne gusztusom ilyen festésû autót vezetni <#smile>

asfa
nem rossz télleg

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

😄 de azért nem rossz nem?😊

F1 Barbie
hogy tetszik?😄