7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• lac coo
    Tönkre megy a féked :))))

Setupban állítsd nagyobbra a break drukt sizet (vagy mit..:))

Jobb lesz a fék hűtése és nem kopik el olyan hamar !
  • b-type
    Igazából én nem foglalkozom a segítségekkel addig amíg nem megyünk egy ligában. Amelyik liga pedig használja vmely vezetést befolyásoló segítséget az az ő dolguk, ebbe aztán nem lehet beleszólni.
    Mivel a F1-es sorozatban is vannak ezért aztán nincs érv, mert bár az F1-ben használt segítségek teljesen különböznek a szimben használtól, pl. TC a TC-től, sztem maga az autó vezetése is jóval nehezebb az F1C-ben kikapcsolt segítségekkel.

Szal én aztán nem vagyok csodagyerek :), nem használok vezetést befolyásoló segítségeket, mert én így szeretem, sőt már pillangó váltót sem használok, mert így ymeg pláne élvezetesebb.
    DE
    term. pillangóváltóval és TC-vel sokkal jobb időket lehet menni.
  • Lack
    Tudja valaki, hogy miért van az hogy bármely verseny utolsó köreiben először az egyik oldali fékerő megy el, aztán mindkettő? Csak akkor nem jelentkezik a problem, ha a sérülés nincs bekapcsolva. Ezt már az F1 2002-ben is észrevettem.

• arty
    hetek óta ezt sikoltozom itt, h nem tudok menni az F1 modokkal, egyetértünk... csakhát a "monden segitség OFF" elve??? :))

hazamegyek, beizzitom rh05öt, full TCvel, hátha végre tok menni vele 1 kört :D

by type free: tényleg rendesen tucc körözni rh05el, csak kuplungal ?? normális időket?? csodagyerek vagy? ;)
  • b-type
    különben nem csinálnám :)
    Nem csinálok olyasmit amit nem élvezek.
  • Svlad
    Billentyűzet vagy kormány? Mert amit én írtam az billentyűzettel

Engedélyezett segítségek nálunk

TC(high), ABS(high) (bill miatt kell sajna...bár hozzáteszem low állásban jobb időket lehetne elérni egy kicsit), és kuplung, más nincs bekapcsolva
  • Istencsászár
    és élvezettel végigmentél minden pályán 40 körös versenyeket?
  • b-type
    öööö, vezettek TC nélkül 900LE-nél erősebb F1-es verdákat is. :)
    Én sem használok segítséget, az F1c alatt clutch help-et használtam más semmit, az F1C-n kivűl már azt sem.
  • Istencsászár
    Forma 1es gépeket nem lehet vezetni tc nélkül 1szerűen élvezhetetlen, aki mást mond az hazudik. És mivel ez nem kitalált segítség hanem valós szvsz f1es gépekben volt...
  • arty
    hm. ez azért megmagyarázza, miért nem tok az F1 modokkal játszani :)))

a kutya nem szolt, h itt azért ezt bekéne... én sosem kapcsolok be sehol semmit, tartottam magam ehez a szabályhoz ... igy azért 75-85%os AI-t tudok tartani pár körig :D de egy 10 körös versenyen már nem tok beérni ... kivéve CTDP az sp1 nélkül.. az még ugy ahogy ment.

szoval, finoman szolva álszent szimesek vagytok, akik segitséggel tolják
  • Alien1024
    tudna adni vaalki 1 tökéletes beálitsá a valencia pájáoz a mclaren mp4-20 goz vagy 19hez
  • Istencsászár
    Egy 900 pacis gépet kipörgésgátló nélkül vezetni... hát aki ebben véli felfedezni mazohista hajlamait akkor csak gratulálni tudok neki:)
  • arty
    segitségek nélkül menj ... ugy volna értelme ... (najo, kuplung maradhat :D )
  • Jeff Gordon
    GRAT
  • AlieN911
    Albert Park KörRekordom :)
  • AlieN911
    Hát nekem a legjobbam 1:25:117 Albert Parkban TC+Kuplunggal :)
  • Svlad
    Ausztráliában mennyit mentek? Mi most billentyűzettel 1:28:340, és mindennemű levágás nélkül. Kb 1:28 körül lehet az alja, esetleg 1:27:9xx
  • Svlad
    http://www.spieleforum.de/forum/t46661/s.html

Sajna ez német nyelvű fórum így én nem sokat értek belőle, de f12002-höz van itt egy kis segítség sztem f1c is ezeket használhatja, ha tévedtem bocs
  • Jeffjohnson
    senki nem tud valami jó tippet adni hogy mivel oldhatnám meg akár az is elég lenne ha megmondanátok milyen portokat használ a game és akkor megnyitnám azokat a routeren
  • Jeffjohnson
    Hi all!
    Routerem van és nem tudok servert csinálni mert nem látja senki.....5let ?
  • ROTI
    Kössz az ötleteket. Az RH controll panellal visszaraktam az eredeti hangokat. Nekem így egy fokkal jobb. (nem a motorhangok)
    Amúgy én, (ha bárkit is érdekelne)game controller-el nyomom. Olyan PSX utánzat és a botokkal kormányozom. Nehéz vele precízkedni de a megcsúszásokat jobban lehet korrigálni mint a bill-el.
  • Alien1024
    ha van két renault os aki szeretne ligába játszani az vegyen fel msnre:[email protected]
  • Istencsászár
    Pl: Logitech Formula Force EX
  • Istencsászár
    2 sec lehet segítségekkel, de anélkül...
  • Jeff Gordon
    ha mp-be gondolkozol akkor sztem 2-2,5sec különbség van körönként, de az is lehet hogy több. én még billes vok... és szenvedek a kormányosok ellen :(
  • Jeffjohnson
    ..........akkor be kell szereznem egy kormányt valami tipp mit érdemes venni túl sokat nem akarok költeni rá
  • Istencsászár
    ég és föld, tűz és víz stb...
  • Istencsászár
    vagy használod az rh 2005 controll panelt
  • Jeffjohnson
    Kb mekkor külömbség van másodpercben akkor ha billentyüzettel játszom ill. ha kormánnyal?
  • Jeff Gordon
    ez is egy megoldás...
  • Istencsászár
    Ha nemtetszenek azok a hangok akkor megfogod a régi carsetben levő F1c/SeasonData/Vehicles/csapat/eddig használt kocsi/f1sounds.sfx , ezt másold be a F1c/SeasonData/Vehicles/csapat/2005RH_**** mappába.
  • ROTI
    Na jó, megszokom. Inkább annk kell örülnöm, hogy végre sikerült megszerezni
  • Jeff Gordon
    ha az rh2005el akarsz játszani akkor mindenképp szokd meg, de a motor hangok szerintem eléggé jól sikerültek
  • ROTI
    Sziasztok! Feltettem az RH2005-öt. Azt kérdezném, hogy ennek a hangja miért ilyen (sz*r) furcsa? Mármint a kerék kipörgés meg a csúzsások hangja szerintem eléggé rosszak. Csak most szereztem meg az F1 99-02-t. Egy-két kör után fölraktam a többit hozzá, de mintha az alap játéknak jobb gumihangja lett volna.
    Vagy szokjam meg:)) ?
  • Dexantreal
    :S...sehogyse akar menni ez a sony..ulead video studio-t is lekaptam és kicsomiztam,de ott csak disk1van,ehh....tudsz esetleg egy normálisat adni?mer ez a kettő sajna nem vált be
  • Istencsászár
    Nézz itt szét Hotlaps.de

Ha kimondottan setup packok kellenek a banner alatti linkeken találsz.
  • Jeffjohnson
    nem tudtok véletlenül egy olyan oldalt ahhol setupokat meg telemetriát találok?
  • Svlad
    az rh 2005 nem F12002-höz való, hanem F1 Challange 99-02'-höz
  • szabolcs17
    Helló! A problémám az lenne, hogy feltettem a F1 2002 utánna az RH 2005 Base Packot utánna a Track packet, de mikor elindítom a játékot nem tudok kocsit választani mert mikor a versenyző nemzetiségét kell kiválasztani nem tudom leokézni. Mit tegyek?
  • Sarapetike
    kösz