F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
15 csapat (Brabham, BRM, Ensign, Ferrari, Fittipaldi, Hesketh, Lola-Hill, Lotus, March, McLaren, Parnelli, Penske, Shadow, Surtees, Tyrrell), 79 fele autoval (79 fele HDV). Es olyan versenyzokkel, mint: Fittipaldi, Hill, Stewart, Andretti, Lauda, Pryce stb.)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Es hamarosan letoltheto az F1 '75 MOD is (550 Mbyte)!
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
nekem csak belgium száll el..
amugy a modellek egy rakat szar.
See Your Local Dodge Dealer
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
7 körül fent lehetek már!
De ha sokáig nem lesz senki, lehet beállok valahova játszani.
Ma este akinek van kedve egy kötetlen tesztelésre, gyertek a "HUN jsz:3db 1-es" nevü szobába! A Netes listán megtaláljátok, a jelszó ahogy az látszik is 111 lesz.
Lehetõleg olyanok jöjjenek akik nem a levágásokkal akarnak brilirozni!!!
Be akarjuk tesztelni hogy az 1mb-es vonal hány autót bír el lag nélkül!
Esetleg van valakinek tapasztalata?
Üdv.
Mivel mások 1:16 körüli idõket is tudnak így gondolom ez elég gyenge...
(csak ezen a 6600gt továbbra sem élvezhetõ a sebesség - vagy a kinézet ... arra rájöttem, hogy ha a saját kocsi lebutitom vagy olyan nézetbõl mennék ahol nem látszik, akkor jó az FPS ... csakhát, az ugy nemjo 😞 )
Forza.
Ja és mégvalami. A pontrendszert nem lehet megváltoztatni hogy 1-tõl 8-ig kapjonak pontot a pilóták??
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A mondat melyik részét nem érted?
http://druglord.buzz.hu/ ;)
A ctdp féle 2005 mod a honlap szerint 10%-nál jár... RH-nak is a fele van meg... Csak ez az egy 2005 ös update van...
Nemhiába raktam ki banner alá azt a pár linket ott minden modot megtaláltok HSW-n vagy a többin szvzs nemkell állandóan kérdezgetni ezt a modot honnan szedjem a magyarosítást honnan szedjem ottvan minden 1 helyen..
Felraktam valami SM 2005 modot, ami szép és jó de amikor bármilyen versenyt elindítok kidob az asztalra hibaüzenet vagy bármi nélkül... Nem tud valaki segíteni???
Vagy esetleg valami más 2005-ös modot vagy update-et???
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
1. hogy lehet a magyarítással magyar nyelvûvé varázsolni a programot?
2. hogy lehet új évadot csinálni a programban? például a 2003-as évet!
Segítsetek!<#vigyor4>#vigyor4>
kattrá bemirod az elérési utvonalat okézod majd beirsz egy szöveget hozzá