7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• SD456
    Sya all!

Nekem is versenyezett a safety car. De be állítottam, h csak 19 versenyző legyen és már nem jött.

Ha nem érted írj privátban.
  • lobig
    az én problémámra senki nem tudja a megoldást?
  • SD456
    Sya all!

Nagyon szépen köszönöm Totti!
  • Istencsászár
    F1c/save/neved/neved.prl

F4el megnyitod és átírod 1-re

[ Race Conditions ]
    CURNT Formation Lap="0"
    PRACT Formation Lap="0"
    QUICK Formation Lap="0"
    GPRIX Formation Lap="0"
    CHAMP Formation Lap="0"
    MULTI Formation Lap="0"
    RPLAY Formation Lap="0"

Ctdp kihozta a maxot amit lehet a motorból, a nagy felbontású texturák miatt lassú, vedd le a grafikai részletességet és gyorsabb lesz.
  • Jeff Gordon
    erről régebben már volt szó
  • SD456
    Sya all!

Nem tudja valaki az RH 2005 mod-ban be lehet kapcsolni a Formation Lap-ott?
    A CTDP 2005 mod ment valakinek max grafikán mert nekem úgy ment, h ha nem volt előttem se mögöttem senki csak akkor nem szagatott. Ha valaki tudna egy beállítást amivel nem szagatt akkor szóljon.

Előre is köszönöm!!
  • Istencsászár
    Eez most elég "buta" kérdés volt... azon kívül hogy nemlesz F1chez 2006os mod a jelen állás szerint soha, meg amugy is ha lenne mindig a szezon vége után 1-2 hónappal.
  • SD456
    Sya all!

Mikor adják ki a CTDP 2006-ott vagy az RH 2006 modot?

Előre is köszönöm!
  • Dark05
    F6
  • szabolcs17
    Helló! Valaki megtudná mondani hol lehet a játékba bekapcsolni azt, hogy az én kocsim is törjön? Options után, mi? Milyen néven van?
  • lobig
    sziasztok!
    az miért van, hogy a safety car részt vesz a versenyeimen?
    mit rontottam el a 2006-os modellek berakásakor?
  • Istencsászár
    ezt neked kell érezni, hogy mekkora szárnyal milyen gyors vagy...
  • Jeffjohnson
    Sziasztok!
    Versenyen már csak az elsö szárnyat tudom állítani.Mennyit érdemes változtatni rajta teletanknál meg kb féltanknál?
  • david508
    én nem nyultam semmit a hűtőnyilásokoz én az alap beállításokkal megyek.
  • Istencsászár
    Ctdp az fps zabálók királya:) , rh05-nek ugy kell mennie mint a 04nek, ha nem akor a gond nálad van.
  • zolo
    Az rh 05-nek feltettem mind3 részét.A grafikai beálllítások magas,de vmi élvezhetetlenül beszaggat a játék akár 10,akár 20 autó vana pályán.Az rh 04 szaggatás élkül ment ugyanilyen beállításokkal.Az rh 05-ben van a hiba???
    A cdtp jobban fut,érdemesebb lenne leszedni?
  • Istencsászár
    Valszeg minimumra raktad a hűtőnyílásokat...
  • david508
    RH2004-ben mért megy tönkre a motor 2-3 kör alatt? ilyen hamar szét lehet hajtani a motort?
  • Svlad
    Köszi nekem ez már megvan+én Amigának írtam, hogy lehet olyan beállítást találni amivel nem kopnak el a fékek, nekem ez általában sikerül is:) Fék miatt még nem estem ki éles futamon:)
  • Istencsászár
    Nézz utánna.
  • Svlad
    Egyébiránt meg lehet olyan beállítást találni amivel nem kopnak el a fékek a végére+lehet velük spórolni is
  • Istencsászár
    Mehanikai meghibásodásokat kapcsold ki.
  • Amiga
    Csak az a baj, hogy minden verseny végén csinálja, kivétel nélkül... de megnézem, ha máshogy nem megy, kikapcsolom valahogy a fékkopást (vagy a verseny utolsó két körére beállítom a sérthetetlenséget, gondolom ez is megoldja a problémát?).
  • arty
    ingyenes távadmin prg is van: VNC

http://www.realvnc.com/

radmin talán gyorsabb, de ha ugyis 100mbiten ül a szerver, akkor mind1 ;)
  • Jeffjohnson
    10-15eft ha jól tom
  • Istencsászár
    Kell 1 szerver gép aminek biztosítva van 100 mbites vonal. A szervergépnek elég erősnek kell lennie hardwerileg hogy zökkenőmentes legyen a játék. Erre a gépre felkell rakni a játékot és azon kell szervert csinálni, amire lehet csatlakozni. Ezt a gépet az tudja kezelni akinek van hozzá joga, ő tudja a pályát ujratölteni, versenyt lebonyolítani, restartolni stb. A radmin csak akkor használható ha van ilyen szervered ha nincs akkor felesleges. De ez nem olcsó mulatság, szvsz egy ilyen szerveren van 3 liga és azok közösen fizetik.
  • forzajuve5
    Remote Administrator

Pl innen le tudod tölteni
  • Jeffjohnson
    aham de akkor gondolom kell egy + ember aki ezt csinálja mert gondolom így versenyezni nem lehet.............honnan tom letölteni ezt a proggit
  • Istencsászár
    Radmin ( Remote Administrator viewer ) ennek a programnak a segítségével fellehet csatlakozni egy távoli gépre és irányítani lehet, szvsz a te képernyődön látod azt a másikk gépet.
  • Jeffjohnson
    és akkor hogyan oldjak ezt meg valaki ül a server gép elött vagy hogyan ?
  • Svlad
    Elfogyott a fék, nézd meg verseny után valszeg az első fékek valamelyike teljesen elkopott
  • Istencsászár
    Nincs.
  • Jeffjohnson
    Ami engem érdekelne az a server proggi már ha van ilyen
  • Jeffjohnson
    Mi kizárolag billenytüzettel nyomjuk full helpel és nem egységes fizikával.........
  • Jeffjohnson
    Totti!
    Ez ok de mi saját ligát csinálunk olyanokkal akik többé kevésbé ismerik egymást mert már egy ideje egy helyen forumozunk ha más ligába akarnék menni akkor tudom hogy van választék de félmegoldások nem túl jók.
  • Amiga
    Sziasztok, help!!!

Az a gondom, hogy mikor felteszem az RH2005-öt, a Hotfixet és a track pack-ot, akkor a versenyek alatt az utolsó előtti kör közepén az autó irányíthatatlanná válik (billentyűzetről). Előbb elkezd kanyarodni, instabillá válik, stb.

Óramű pontossággal csinálja minden verseny utolsó előtti körének a közepén. Próbáltam állítani a race hosszán is, de így is csinálja.

Van erre valami tippetek?

• Istencsászár
    100mbit, egy teljes szervert kell kibérelni ( gép+vonal ) . F1racers <=ez kezdőknek indul 1 évre 5e és nem heti 2 óra:)
  • forzajuve5
    Eddig milyen értékre volt állítva a fékhűtésed?
  • Jeffjohnson
    F1 Challenge hez van külön server program vagy, hogy szokták a pro ligák megoldani a server adminolást? és kb mennyi egy szerverbérlés be lehet e társulni valahova végülis egy héten csak kb. 2 órára kellene? mert egy kis liga inditásán fáradozunk nagyon kezdökkel.............
  • Lack
    Jaaa.. tényleg. Kössz a helpet.