7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#3470 Csak lefestettem .
Akkoriban még nem tudtam , hogyan kell új csapatot berakni ...
Speciel F1C alá még most sem tudom csak (nagyjából) rFactor alá... -
#3469 értem. kössze... én egy Lamborghini F1teamen dolgozok Ferrari alapon.
télleg neked ez a Suzuki új csapat vagy "csak" lefestetted valamelyik kocsit? -
#3468 Photoshop is időigényes, de egyébként teljesen mindegy mivel csinálod, minden rajz progi jó hozzá ... -
#3467 igen. thx! én még ebben a magasságban kezdő vagyok. most paintel próbálok festeni:S ami kicsit időigényes... -
#3466 Hát ha tőlem kérdezed : photoshop . -
#3465 ejha! megnéztem a galériás! veszett jók ezek az f1kocsi festések! nagyon élethű... GRAT hozzá... te ezt milyen progival csinálod?? (most én is dolgozok egyen de még kezdeti stádiumban van...)
#3463és34es üziért sorry... (hülye voltam)
csak az az igazság hogy legegyszerűbb ide bedobni egy üzenetet hogy adjunk linket ahonnan ingyen leszedheti... (még a bannert sem nézi meg... eltudom képzelni mennyit nézett utánna a játéknak!!!) -
#3464 még annyi hogy mielőtt lehuhogsz valakit, vagy idiotának nevezed nézz körül alaposabban... (ez csak egy jótanács) -
#3463 csak gratulálni tudok neked -
#3462 -
#3461 ha megnézed a számozást láthatod hogy egy uzenet törölve lett... 3457es -
#3460 Versenyző ! VERSENYZŐ !!!!
Hogy pl Massa üljön a ferkában.... -
#3459 1-2 van itt... -
#3458 hát nem azért mondom, de még pirossal is van szedve a bannerben... PIROS BETŰŰK
-
szabolcs17 #3456 helló! Valaki nem tudja honnan tudom leszedni a 2006 os versenyzőket? -
#3455 #3436 -
#3452 Hi all! nem tom leszeddni a 2006s autokat mert azt irja under constructoin!! Nem tudná valaki feltölteni valhova es megadni a linkjet!! Please -
Svlad #3451 Köszi mindkettőtöknek. -
#3450 Szvsz merevíteni kell az autót, és viszonylag alacsony kirugózási értéket állítani. -
#3449 Ha rh 05ről van szó akkor nemis lehet rámenni durván, mer egyből megszűnik a tapadás. Ezen lehet finomítani, de ez lényegében a fizikával jár szvsz nem tudsz bizonyos kerékvetőkön/kanyarokban full gázzal áthajtani. Ilyenkor 1szerűen elkell venni gázt, mérsékelten/fokozatosan kell nyomni/kigyorsítani. Ha igy megtanulod vezetni a kocsit akkor nemlesz gond. -
Svlad #3448 Sziasztok,
Van némi tapasztalatom állítgatás terén+átolvastam már a setup guide-ot is...amire még nem sikerült rájönnöm, hogy mi befolyásolja hogy a kerékvetőn hogy viselkedik a kocsi? Persze rugó, bumper stb addig ok, de milyen beállításokkal lehet elérni hogy ne pördüljön meg a kocsi egy kerékvető miatt, illetve egy-egy sikánban ne pattogjon a kocsi...a rugót már a legkisebbre vettem de mégis simán eldobja a kocsit az Imolai sikán...de mondhatnám az Ausztrál sikánt is ott se lehet rámenni nyugodt szívvel a kerékvetőre mert elveszti a kocsi a stabilitását... -
norbisz #3447 Már elnézést, hogy beleszólok, de ő nem a játék letöltéséről kérdezősködött, hanem annak egy mod-járól. A mod pedig, ha jól olvastam, talán ingyenes, neeem? -
#3446 Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
ott van piros betűvel kiemelve direkt az olyan frissen idelátogatóknak mint te :) -
#3445 Bannerben minden bennevan, kicsit légy már önálló. -
MORO67 #3444 és ezeket honnan lehet letölteni megtudod mondani nagyon jó lenne ha segitenél -
#3443 Ralph Hummerich moddja.
meglehetősen elterjedt és sokak szerint nagyon jó (sztem is).
innen az RH elnevezés, az RH03-04-05 moddok az éveket jelentik bár ezt gondolom kikövetkeztetted :) -
MORO67 #3442 vagyis az alapjáték?? -
#3441 banner... -
MORO67 #3440 szia köszi a választ de megtudnád mondani hogy mi az a RH mégegyszer köszi -
#3439 A liga módok általában interneten játszhatóak úgy hogy maradj a sima RH-nál ha csak a gép ellen játszol. -
MORO67 #3438 sziasztok tudna valaki segiteni abban hogy ezek a kiegészitések a 2005-ös és 2006-os évröl csak multiban játszhatok mert feltelepités után mikor kiválasztom az autot a versenyzöt mikor elindulna az idömérő ledobja a játékot a gép ha valaki tud segiteni elöre is köszi -
#3437 De különbben csak vissza kellene olvasni!!! -
#3436 http://watcher.drivingitalia.net/ Tes -
#3435 Hali!
valaki tud segíteni, a RH2005-öt nem tom letölteni,vagy tudtok adni egy linket ahonnan rendesen lelehet szedni? -
#3434 Hello!
Nekem nem sikerül letölteni az EF1 2006-ot (ha csak nem az a 35 kB-os dolog)!!!
Vagy mire kell kattintani??? -
#3433 köszi!
sajnálom. -
#3432 Nincs -
#3431 tehát ne is várjam hogy lesz olyan mint az idei ausztrál nagydíjon?
alapból nincs olyan hogy beküldi az "AI"? -
#3430 Vedd ki az sct:) alapból amugy sincs benne a játékban. -
#3429 .plr fájl részletes magyar nyelvű leírást tud nekem valaki mondani? -
#3428 értem, de az úgy nem túl "valóságos"...