7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• lac coo
    Csak lefestettem .
    Akkoriban még nem tudtam , hogyan kell új csapatot berakni ...
    Speciel F1C alá még most sem tudom csak (nagyjából) rFactor alá...
  • Jeff Gordon
    értem. kössze... én egy Lamborghini F1teamen dolgozok Ferrari alapon.
    télleg neked ez a Suzuki új csapat vagy "csak" lefestetted valamelyik kocsit?
  • lac coo
    Photoshop is időigényes, de egyébként teljesen mindegy mivel csinálod, minden rajz progi jó hozzá ...
  • Jeff Gordon
    igen. thx! én még ebben a magasságban kezdő vagyok. most paintel próbálok festeni:S ami kicsit időigényes...
  • lac coo
    Hát ha tőlem kérdezed : photoshop .
  • Jeff Gordon
    ejha! megnéztem a galériás! veszett jók ezek az f1kocsi festések! nagyon élethű... GRAT hozzá... te ezt milyen progival csinálod?? (most én is dolgozok egyen de még kezdeti stádiumban van...)
    #3463és34es üziért sorry... (hülye voltam)
    csak az az igazság hogy legegyszerűbb ide bedobni egy üzenetet hogy adjunk linket ahonnan ingyen leszedheti... (még a bannert sem nézi meg... eltudom képzelni mennyit nézett utánna a játéknak!!!)
  • Jeff Gordon
    még annyi hogy mielőtt lehuhogsz valakit, vagy idiotának nevezed nézz körül alaposabban... (ez csak egy jótanács)
  • Jeff Gordon
    csak gratulálni tudok neked
  • lac coo
  • Jeff Gordon
    ha megnézed a számozást láthatod hogy egy uzenet törölve lett... 3457es
  • lac coo
    Versenyző ! VERSENYZŐ !!!!

Hogy pl Massa üljön a ferkában....
  • Istencsászár
    1-2 van itt...
  • Jeff Gordon
    hát nem azért mondom, de még pirossal is van szedve a bannerben... PIROS BETŰŰK
  • szabolcs17
    helló! Valaki nem tudja honnan tudom leszedni a 2006 os versenyzőket?
  • Dark05
  • Darthmushroom
    Hi all! nem tom leszeddni a 2006s autokat mert azt irja under constructoin!! Nem tudná valaki feltölteni valhova es megadni a linkjet!! Please
  • Svlad
    Köszi mindkettőtöknek.
  • b-type
    Szvsz merevíteni kell az autót, és viszonylag alacsony kirugózási értéket állítani.
  • Istencsászár
    Ha rh 05ről van szó akkor nemis lehet rámenni durván, mer egyből megszűnik a tapadás. Ezen lehet finomítani, de ez lényegében a fizikával jár szvsz nem tudsz bizonyos kerékvetőkön/kanyarokban full gázzal áthajtani. Ilyenkor 1szerűen elkell venni gázt, mérsékelten/fokozatosan kell nyomni/kigyorsítani. Ha igy megtanulod vezetni a kocsit akkor nemlesz gond.
  • Svlad
    Sziasztok,

Van némi tapasztalatom állítgatás terén+átolvastam már a setup guide-ot is...amire még nem sikerült rájönnöm, hogy mi befolyásolja hogy a kerékvetőn hogy viselkedik a kocsi? Persze rugó, bumper stb addig ok, de milyen beállításokkal lehet elérni hogy ne pördüljön meg a kocsi egy kerékvető miatt, illetve egy-egy sikánban ne pattogjon a kocsi...a rugót már a legkisebbre vettem de mégis simán eldobja a kocsit az Imolai sikán...de mondhatnám az Ausztrál sikánt is ott se lehet rámenni nyugodt szívvel a kerékvetőre mert elveszti a kocsi a stabilitását...
  • norbisz
    Már elnézést, hogy beleszólok, de ő nem a játék letöltéséről kérdezősködött, hanem annak egy mod-járól. A mod pedig, ha jól olvastam, talán ingyenes, neeem?
  • forzajuve5
    Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

ott van piros betűvel kiemelve direkt az olyan frissen idelátogatóknak mint te :)
  • Istencsászár
    Bannerben minden bennevan, kicsit légy már önálló.
  • MORO67
    és ezeket honnan lehet letölteni megtudod mondani nagyon jó lenne ha segitenél
  • b-type
    Ralph Hummerich moddja.
    meglehetősen elterjedt és sokak szerint nagyon jó (sztem is).
    innen az RH elnevezés, az RH03-04-05 moddok az éveket jelentik bár ezt gondolom kikövetkeztetted :)
  • MORO67
    vagyis az alapjáték??
  • Istencsászár
    banner...
  • MORO67
    szia köszi a választ de megtudnád mondani hogy mi az a RH mégegyszer köszi
  • Dark05
    A liga módok általában interneten játszhatóak úgy hogy maradj a sima RH-nál ha csak a gép ellen játszol.
  • MORO67
    sziasztok tudna valaki segiteni abban hogy ezek a kiegészitések a 2005-ös és 2006-os évröl csak multiban játszhatok mert feltelepités után mikor kiválasztom az autot a versenyzöt mikor elindulna az idömérő ledobja a játékot a gép ha valaki tud segiteni elöre is köszi
  • Dark05
    De különbben csak vissza kellene olvasni!!!
  • Dark05
    http://watcher.drivingitalia.net/ Tes
  • Kriszt020
    Hali!
    valaki tud segíteni, a RH2005-öt nem tom letölteni,vagy tudtok adni egy linket ahonnan rendesen lelehet szedni?
  • Japep
    Hello!
    Nekem nem sikerül letölteni az EF1 2006-ot (ha csak nem az a 35 kB-os dolog)!!!
    Vagy mire kell kattintani???
  • lobig
    köszi!
    sajnálom.
  • Dark05
    Nincs
  • lobig
    tehát ne is várjam hogy lesz olyan mint az idei ausztrál nagydíjon?
    alapból nincs olyan hogy beküldi az "AI"?
  • Istencsászár
    Vedd ki az sct:) alapból amugy sincs benne a játékban.
  • lobig
    .plr fájl részletes magyar nyelvű leírást tud nekem valaki mondani?
  • lobig
    értem, de az úgy nem túl "valóságos"...