7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Dark05
    http://usuarios.lycos.es/mundof1challenge/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=5 Nézzetek szét itt hátha találtok valami jót
  • Laceee
    Find the limit
  • Jeff Gordon
    csodás darab...
    Williamsról véletlenül nincs képed? :S
  • Istencsászár
    Crome MP4-21

• Jeff Gordon
    így néz ki! :S
  • Jeff Gordon
    mindjárt keresek róla egy képet...
  • Jeff Gordon
    jaja. nekem nem jött be. majd megvárom hátha kiadnak valamiféle modot. olyat már láttam hogy 2006os pályák, kocsik egy része és V8as motorok...
  • eZo
    Sziasztok !

Van egy nemzetközi oldal, ahol fent vannak többek között az F1 pálya rekordok a különböző módokkal... csak nem emléxem a címre, ha esetleg tudja valaki és kilinkelné azt megköszönném !

Amúgy melyik mód jobb a CTDP 2005 vagy az RH 2005 ?
    Láttam valahol egy 200Mb körüli 2006-os Carset-et az RH 2005-höz ! Próbáltátok ?
  • Dexantreal
    elfogom olvasni1adag chips mellett
  • Dexantreal
    scakhogy milyen irányban menjek:P..
  • Jeff Gordon
    egyébként ezek a setupok netről valók. ahogy kérted. nem az enyém.
  • Laceee
    minél kevesebb segitséget használsz a játékban annál jobban érzed a változtatásokat az autón ,mindenknek magának kel megcsinánia a saját seupját mert a másé nagyon ritkán lehet jó neked ...gyakorlás ,gyakorlás ,gyakorlás
  • lac coo

Itt még szárny is van :))))
  • Dexantreal
    itt minden van,csak szárny nem..de ezek is igen hasznos dolgok,amik ott vannak..thanks
  • Dexantreal
    thanks,elolvasom és remélem,hogy már jobban fogom érteni,mint előtte
  • Dexantreal
    thans
  • Laceee
    miért honnan szedted a magyarositást ?
  • Istencsászár
    F1 Challenge 99-02\Options
  • Bigbulldozer
    A magyarítást melyik mappába kell teni mert nekem a program files-EA sports-F1 chellenge 99-02 be rakja és nem működik!!!
  • forzajuve5
    Start the Installation by double click on '2005RH_4_F1C99-02.exe'
    Ilyen egyszerű a telepítés
  • Bigbulldozer
    Sziasztok!
    Kéne egykis help! A játékot hogyan lehet magyarítani????? Hiába telepítem a magyarítást sehogy nem vált magyarra! A 2005-2006-os szezont hogylehet belerakni???
    Valaki írja mármeg előre is kösz mindenkinek!!!
  • lac coo
    Itt mindenről bővebben olvashatsz : Setup . magyar pdf.... Kötelező elolvasni :)))
  • Jeffjohnson
    Ezer Thx sokat segített
  • lac coo
    Itt egy kis gyors segítség, olvasgasd...
  • Jeff Gordon
    összegyűjtöttem neked néhány setupot Bahreibe... remélem jó lesz.ittmegtalálod.
    sok sikert.
    milyen időnél tartasz ott? kb.
  • Dexantreal
    nekem meg esetleg elregélhetné valaki,hogy mennyire állítsak a szárnyakon meg ilyesmi és melyik pályán milyen nagy leszorító erő kell a kocsnak,mer nem annyira vágom..
  • Jeffjohnson
    Sziasztok!
    Valaki nem tudna adni nekem egy linket ahhol találok Bahreinbe beállításokat?
  • Dexantreal
    nemtom kikérdezte honnan lehetne lekapni még a géjmet...de én találtam1-t,csak az fizetős..ha mégis érdekel,innen lekaphatod
  • Japep
    OK. Köszi!
    :((((((
  • Istencsászár
    Oda van írva, "Under Construction" vagyis átdolgozás alatt... majd ha készen lesznek akkor lehet tölteni.
  • Japep
    Aki leszedte már az "EF1 2006"-ot, az kérem segítsen már nekem...
    Én azt sem látom, mire kell kattintani, hogy le tudjam tölteni, és hogy aztán mit kell...

Előre is KÖSSZ !!!
  • Japep
    De az csak valami 35 kB-os dolog!!!
    Az lenne, de akkor mit kell vele csináni, mert az csak 2 db betűkészletfájl???
  • webibebi
    ott van hogy click here
  • Japep
    Hello!
    Bocs a kérdésért, de ha a "EF1 2006 : 2006 modellek RH '05 módhoz" linkre kattintok, akkor a behozott oldalon mire kell kattintani, ha le szeretném tölteni a 2006-os autókat???
    Előre is köszz!!!
  • lac coo
    Tudom, megnéztem előtte csak 1 centivel hosszabb :))))
  • Istencsászár
    Szétcseszed nekem itt a topicot ilyen big képekkel, amugy nájszos
  • Jeff Gordon
    nagyon csinos. ha jól látom Alonso a pilóta...
  • lac coo
    rFactor Suzuki F1 .....

• Jeff Gordon
    de nagyon jó lett télleg... én nekem paintel csak az a gondom hogy nehezen tudok ilyen "íveket" csinálni az autóra... de egyébként okés csak lassan megy...
  • Jeff Gordon
    én most ezen dolgozom... (van egy csapat amit leszedtem és az alapján próbálok megcsinálni mindent) remélem sikerül...