F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Találtam pár képet az smr verzióból ( majd ezlesz a patchban ami jönki )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

K.András
Mikor jár le a sony liszensze?Remélem utána valamelyik PC-s csapatnak sikerül megkaparintani és végre megint készül valami jo F1 szim.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Istencsászár
igen, néha néha jön azér pl dtm 2003, F1-Seven ('74-'75),
Rh és Ctdp jöjjön még ki azt kattanjanak rá az rfactorra ezerrel😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Sok ertelme mar nem lenne F1C ala csinalni valamit😉 Ami mar a nagyon vegen jar azt meg befejezik, es ennyi volt😊 Azert volt nehany nagyon igenyes MOD ala (ETCC, PTC, WGTS, SCC, PCC, HPCC. F1Seven stb.)
K.András
Egyébként jol visszaesett az F1C körüli moddolás, vagy csak nekem tünik ugy? Lehet mindenki rFactor alá probál valami modot késziteni?

Istencsászár
ja tudom😄 az nemkifejezés hogy szar, de látod sokakat érdekel örüljenek😛

K.András
Nekem elindult már régen(mikor kijött), és egy nagy szar ez a mod még ugy is ha müxik ;P

Istencsászár
na, szórakoztam ezzel az SRM 2005 moddal
Telepítési sorrend:
-frissen felrakott f1c
-rh 2004 1.05 track + basic
-SRM 2005 car set és Track felrak

igy simán megy egybõl összes map stb..

SRM 2005 innen szedtem le egybevan a track meg a carset + 1 kis javitás, egy röpke regelés után lelehet kapni..

Istencsászár
Pár kép a CTDP 2005-bõl: ( énmég ezeket nemláttam, most találtam )

b-type
Mindenki ahogy gondolja, nem lóverseny.
Szvsz az RH2004 alkalmas, a CTDP meg problémás.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tomo15
Az igaz😊 de én az RH 2004-el hasónlitottam össze😊)
Istencsászár
hát fizikával lennének ellenvetéseim😛 rh 03at eddig semmi nemtudta felülmulni

Tomo15
A CTDP-vel kár hogy sok a gond és sok embernek nem indul el pedig jobb a grafja, és a fizikája is...
M@TriX
rémlik valami mert annó én is gyûrtem õket az RHt be is szereztem talán ez 2003-ban volt. de az már régen volt nincs már meg 😊

azt gondoltam azóta azért összekapták a CTDP-t 😊
de már mindegy az RH2004 lecsurogva, azt kapja.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
igen

b-type
CDTP->CTDP

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Márpedig megéri.
Szvsz Rh2004 kell a cimborádnak. 😊
CDTP-t inkább olyannak szánnám akit nem annyira csípek.😊 (sry CDTP rajongók 😊 )

M@TriX
pedig láttam is baz tegnap este de elfelejtettem most így letöltésközelben köcc és sotrry 😉
szóval az a két fájl install, aztán aktív lesz a 2004 is igaz?
köszi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
azér mondom #2363 énraktam fel tárhelyre nem fileplanetos szar😄

M@TriX
jah persze direkt így soroltam õket, jah, gondoltam a 1998al is kiegészítem.

tudom hogy az RH jobb, de nincs kedvem fileplanetelni.
ha tudsz máshol persze mondhatod 😊 köcc

Istencsászár
és a kérdésedre a válasz ami ottvan ctdp csak azkell és linekelése megyegyezeik a telepitési sorrendel.

CTDP1998_V1.0Full.zip
1998_MOD_FIX.zip ( ezek 1998-as mod fájlai )

Istencsászár
õõõ én aztmondom neked a ctdp se egy nagyon satbil mod nekem kilép akérhogy telepitem fel.. ajánlom az rht sokkal jobb #2363 hszembe vannak a linkek hozzá

igyekszem...😊) a fékerõ elosztásra mi az ideális? és az idõ /a legjobb: 1:20:54/ milyennek számít? mennyi a pályarekord? a kipörgés gátlót ér használni? 😊)

www.smart-bus.hu

M@TriX
nya egy ismerõs megkért, hogy szerezzek neki valami jó F1-es gémet, erre a gémre esett a választás, mert anno tetszett, de szeretném upgradelni neki ha nem is 2005re de legalább 2004-re. A HSW ftp-jét rohamoztam meg és leszedtem a köv fileokat:
ctdp2004mod_v1.1basic_fixed-version.zip
conversionpack4ctdpv1.2.zip
CTDP1998_V1.0Full.zip
1998_MOD_FIX.zip

ezekkel fog menni szépen? vagy még kell valami esetleg a
TrackPack2004.exe-t is lekapjam az is kell a mûködéshez?

köcc

Istencsászár
kezdésnek tanuld meg a pálya ívet, féktávait stb..
veddle a fékerõt mondjuk 80%-ra és sohase tövig nyomd mer akkor blokkol. Okosan tudva hogy mennyit kell lenyomni ezt megkell tanulni, pár 100 kör után belejön az ember vagy nem😄

Sziasztok! Most kezdtem játszani a játékkal és nagyon tetszik, de egy-két dolog még kérdõjeles! Az alap beállítással a hungaroringen, 1:21:00 körüli idõket megyek a 02'-es ferrari-val! Ez milyen idõnek számít? Miket kell változtatni, hogy jobban menjen a vas? Esetleg valakinek van egy ideális beállítása a ringre? Igazából a fékkel nem vagyok kibékülve...nem igazán találom a helyes beállítást, hogy ne blokkoljon túl hamar! Egy-két ívet még nem találok, de asszem egy jó setup-al tudnék még faragni jó pár másodpercet az idõbõl! Elõre is köszi!

www.smart-bus.hu

Tomo15
Jó lett a video grat!<#eljen>
Istencsászár

Tomo15
Nagyon jól néznek ki!<#eljen>
Istencsászár

avcom
tudtommal nem az, csak ingyenesen regelni kell egy Gamespy ID-t <#smile>

Istencsászár
találd fel magad.. pl: HSW ( nem poénból vannak a banner alá kirakva linkek )
Paintshopot meg veddmeg vagy valahonnan szeddle mittomén dc++

DGray
észben és tehetségben hiányt szenvedek, biztos ezért nem találtam meg azt az oldalt...

egyébként én úgy láttam, hogy a fileplanet fizetõs. Na, ezért kérdeztem, hogy nem tenné-e vki fel az exp. packot, mint a többit.
honnan a fenébõl lehet letölteni a mastudio 2002 vint a paintshop programot
holmis20
nincs HAT kiterjesztésû fájl a 2003RH_Magny-cours könyvtárban! Vagy nem itt kell keresni?

Istencsászár
1, ne kiabálj ( caps off )
2, ird be alulra hogy "csapat készítés" és megtudod

karosszériát asszem nemfogsz csinálni😄 ahhoz kell egy csöppnyi 3d max tudás

SZERETNÉK CSINÁLNI EGY VADONATÚJ CSAPATOT HOGY LEHET EZT MEGOLDANI?(SZPONZOROK GUMI FESTÉS KAROSSZÉRIA)
keress egy .HAT file-t, asszem ezt torlod, es a kovetkezo inditasnal jo lesz. szerintem.
Nem kell hozzá sok ész és tehetség, mindössze a Google:

http://www.sportplanet.com/emac/rh/2004/f19902.html

Ez amúgy az RH csapat hivatalos weblapja.
Istencsászár
de megvan, de 100 mbt nemfogok feltölteni, amugysincs benne semmi olyan amiért érdemes felrakni... bocs

holmis20
valaki tudna segíteni? Felraktam az rh 2003-as szezonhoz a magny-cours-i pálya frissített verzióját (mc2003_v101.exe) és az új átépített szakaszon nem jó a pálya, mert olyan mintha nekimennék a falnak és nem tudok végigmenni a pálya azon részén. Valaki találkozott már ezzel?

DGray
Az extension pack nincs meg? Ha fel tudnád tenni, az jó lenne! Köszi.
JuanG
mert szarúl van megcsinálva...prebétaperalfa verzió 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

csm
bocs, rájöttem h hülyeség

BMW 325 iX Rallye Car :)

sikmina
mér van az hogy ha elindíom a 2005-ös módot akkor még mielött betölti a pályát kilép?????
segítsen valaki<#help><#help>

csm
hogyhogy ilyen hideg a motorod?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Istencsászár
természetesen 5re ha biztosra akarsz menni amugy az az odalsó doboznak a hûtõnyilását jelenti minnél nagyobb annál tágabb, de a kocsi lasabb is..

oo kössz és szoval eszt 5re vagy 1re álitsam a versenyeken neked milyen kiegészitésed van nálam a max fordulatszám 18450 neked 500zal nagyobb ez hogy lehet

ALien

Istencsászár

radiator sizét ez pontosan mi vagy az auto be álitásánál hol található

ALien